8627
.
-
#2085 én spec heavy armorokat használok, erőből meg a gyógyítást csak, és ez bőven elég is volt :DDD, amúgy nem értem miért kell minden nagyobb ellenfelet a végén 3x megölni olyan uncsi :D, már a "főgonoszt" ölöm (legalábbis remélem hogy ő az :D), meghalt egyszer erre újraéled, hát mekkora egy marhaság, nem? -
Jules #2084
nekem a wisdom az 27 körüli, az erő meg olyan 30...
a HP 415 az FP 425 :D
Az a gond h az igazán jó pajzsokat nem lehet ráadni mer' akkor no forcepower... :(
A héten végig akarom vinni, és rosszként elkezdeni... :D
Már lenyomtam Han-t, és beélesítettem a shadow generatort, sok van még?? -
Thanatos #2083 nekem is hasonlo votl csak agyontápolva 8saját kirstály elég durva bonuszokat ad...) a végére az erőm bonuszokal együtt 39 volt :DDD
wisdom meg valami 24 körül asszem :P -
Jules #2082 Nekem 8-42-es duplapengés kardom volt, a bónuszokat nemt'om fejből...
Mivel már a vége felé vagyok ez már nem nagyon fog változni... -
#2081 Az előbb rosszul írtam, de inkább nem is írom le, inkább megmutatom:
-
#2080 Nektek a végén mekkora sebzésű lézerkardotok volt? Nekem most van egy 8-37-es sebzésű egykezes kard, persze ez csak a normál sebzés :) ezenkívül van még rajta pár extra :D, tehát összesen kb. 12-45 ös a sebzése -
Jules #2079 Először is körbe kell kérdezned a bárban, ott majd megmondják h a fószer akihez jöttetek volna, le van csukva gyilkosságért, utána elmész a kapitányhoz, aztán vissza kikérdezni mind a 4 tagot akik ott voltak azon az estén, kis nyomozósdi mint az 1-ben, utána jutsz majd tovább ha kiszabadult... :) -
Jules #2078 A szörnyeket én is levágtam, de előtte megkajálták... :) -
Thanatos #2077 őt én hagytam, joljöttek a szörnyikék exp gyüjtésnek :) -
Jules #2076 Én is teljesen jó vagyok, mégis Dantooine-on a barlangban a sráctól elvettem a löttyöt és megették... -
Thanatos #2075 én jó jeti voltam de ezt mégis muszály volt kiprobálnom -
Jules #2074 Az energiacella a dockban lesz, annál a pilótánál aki azért agonizált mer' nem tud hazamenni, mer'h drága a kilépés a dockból (még mondja is h ilyeneket szállít), a navicomp viszont már nem emléxem honnan van (talán a siklóverseny környékén?? )... -
Drizzthsz #2073 Én nem próbáltam ki. Túl jószívű vagyok én ehhez. -
#2072 d.DDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddd -
#2071 Megoldva -
#2070 Na jü, feladom, pls help. Oderon -non vagyok, Iziz városba. Itt van vele a Mandalori harcos. A feladat, hogy bejussak a palotába, vagy mi, gondolom. De, hogy a rákba??? Már 2 órája csatangolak és semmi, mindenkivel, beszélgettem stb. Aztán van olyan hogy távolítsam el a két kapitányt. Az egyik kapitányra aki a cantinba van ráuszítottam pár zsoldost, a másikat meg megpiszkálva a security szutykot berobbantottam, de semmi. Mi a rákot kell itt csinálni? Elengedni meg nem enged a bolygóról :( -
#2069 Azért vannak poénos dolgok a játékban, pl., hogy sikerült meggyőzni Nar Shaddan két pénzbehajtót hogy inkább adják nekem az összes pénzüket és ugorjanak le a teraszról -
#2068 itt a többség már eltolta sztem...
csak én nem mer nem férek hozzá a géphez mer valaki izomból nyomja... -
KH #2067 jah, megabrutál spoiler! vigyázat -
KH #2066 nagy valószínűséggel... a LucasArts bekaphattya!
bazz -
Drizzthsz #2065 (belenézek a walktroughba, de ha valaki tudja fejből, az sikítson!) -
Drizzthsz #2064 SPOILER!!!
Heeeelppp!!!!
Para van. Gotot kéne kinyírnom a Nar Shadaan, de nem tudom, hogy hol van. A docksban van két ajtó, amihez nem tudok hozzáférni. Az airspeeder-hez meg még kéne valami power cell! Heeelp! -
ulrik #2063 a hajón lehet találni ilyen progikat, amit le kell tölteni a consolokon és disable-zni kell az összes cuccot és, akkor jó lesz
és el tudsz menekülni a hajóról
egyébként az ágyúk meg a robotok jó részét semlegesíteni lehet ezáltal -
#2062 Jah csessze meg a yacht! Nálam ez nem volt gond übemens jedi lovagom lealázta öket mind egy szállig. D most ott állok egy tök üres hajón a vezérlö központban a opanelokkal nem lehet semmi érdemlegeset csinálni. Most csak ugy nézek ki a fejemböl még egy kleirás sincs hogy mit kéne tennem :S -
#2061 ÁÁÁ ez a goto zachtos rész elég durva a tetves droidok szétaláznak, egy emberem ott fekszék félholtan, a másik meg nem tud gyógyítani, bemenni meg nem lehet érte, mert 1 mp alatt lelövik a pajzsot róla a hpját meg 3 alatt, lehet csak visszatöltök vmi régebbi állást, de azért ez a rász nagyon durva, legalábbis nekem. -
Thanatos #2060 szvsz ez a game akkor nem neked valo :) -
#2059 ja... -
#2058 #2050 -
#2057 de miért ide? -
MagyaR #2056 Én csak akkor gyilkolok ha vkinek fizetni kéne, hogy jó pontot szerezzek : DD.
Amúgyse tok paazakozni .
Amúgy a nyugis részek elég gagyik. Amikor csak úgy mászkálsz össze-vissza és ezzel és azzal kell beszélni. VÁÁÁÁÁÁÁ.
Majdnem elaludtam ilyenkor :D -
Jimmyke #2055 Ááááá, ez üt. :) -
#2054 :DDDDDDD -
cyrus #2053 [center] -
Jimmyke #2052 Előbb megtanulsz angolul (rpgvel könnyű :) ) -
#2051 1. hozzászólásod elég durvára sikeredett.....
NEM -
balou #2050 Má kéne hozzá magyaritás!! Nem tud valaki?
-
#2049 10 mpes feladvány ha kicsit elgondolkodsz rajta. -
Tom911 #2048 Annyira azért nem szeretnék gonosz lenni és abban nincs semmi móka ha mindenkit leütök egy csapással :) -
#2047 hát azért nem ugyanaz... -
Thanatos #2046 akkorá állitsd át 99re összes statodat, az is belefér... :P