Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak hogy ne kössenek megint belém 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Seth
<#eljen><#eplus2>

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Ha' mert nem minden egyes Sith-nek Luke Skajvolker a fia vaze 😄
Hat lehet azta szepfiut bantani ?😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Lacee
igaz, de nem te mondtad, hogy a kotor 1-esek mit keresnek itt? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Spoiler a KotOR 1-eseknek!!

Jaja, de nekem úgy tûnt, hogy közben a Világos oldalra pártolt. Miért van ez, hogy minden Sötét oldal párti, amint elérte a legsötétebb állapotot, átmegy jóba? 😊 Pl.: Darth Vader.

Hmuda
Az eröhasználók néha erõlidércekké válnak, mint Obi-Van.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lacee
az elsõ részben is szerepelt egy Sith mester szelleme...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Seth
Megidéztek???? Ez a Star Wars univerzumban elég fura...ez nem fantasy

PSN ID.: Beegabor

Sephi
SPOILER

Hat ez halali. Majdnem megideztek a roszfiuk egy nagyon eros Sith mestert de megakadalyoztam oket es kiramoltam a sirjat 😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ahh azitem hogy ez a jatek ujjat nem tud mutatni igy a kozepe fele de meg van ket bolygo es olyan dolgok vannak hogy esik le a pofam.
Oszinten ahogy megjelenik szerezetek.

Sephi
Hat azert en is nagy maniakus vagyok de kibirom hogy ne non-stop jaccam mert akkor hamar vegig vinnem 😊

Kérem ne mondja meg senki, mert fölrobbanok az irígységtõl 😊 Mázlisták 😊

Valaki már végigvitte xboxon? Vagy szép hosszú?😊 Csak semmi spoiler!!

Nemtudom, de ez csak a kotor1 el játszók számára spoiler, szóval mit keresnek itt, ha elvileg az egész topic spoiler nekik? 😊 na elég ebbõl, kanyarodjunk vissza a témához.

franco
hát ha végigtoltad volna tudnád már... ha lenne x-boxom karikásak lennének a szemeim...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Sephi
Hat szerinted nem logikus ha mar nem lehet betolteni a jatekost akkor tuti Revan arcat nem fogjuk latni. Az mas kerdes hogy vajon maszkal megjelenik e de azt meg en sem tudom 😄

Hmuda
Csak a mondat többi része elég egyértelmû utalás, de télleg ne vitatkozzunk.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sephi
En azsozntam hogy SZERINTEM tuti nem talakozunk Revan-al nem hogy talaklozunk vagy nem 😄DD

Mind1 mar na 😄

Hmuda
A második bekezdés.

Johnyy
SPILER! Én CArtot megöltem! a töbiek becsicskultak, csak mission nem azt meg megölettem zalbarral <#eplus2><#eplus2>

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Sephi
Na most abba a hozzaszolasban mi volt Spoiler? 😄

Hmuda
Emberek figyeljetek már a spoilerekre léci.

Hmuda
Spoiler...

Lacee
oh... nem ugrott be 😊

franco
Carth elfutott

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Lacee
viszont gonosz karakterként az elsõ részben nem hal meg Carth? Az Unkown Worldön, h elfogadod bastila ajánlatát akkor a robotokon kívül mindenki meghal.. nem?

Sephi
nyugi ez a resz szamtalanszor jobb mint az elso. Tele van meglepetesekkel 😄

Johnyy
így egy picit inreális meg rombolja a játékélményt, de ha tökéleteséget akarunk akkor elõvételben vegyük egy jegyet májusra 😉 na mentam,, jó éjt!

Sephi
Ebben se kepzej el valami tul nagy terulet bejarhatosagot. Mindegyik bolgon harom terkep max negy volt eddig epuletek belsejevel egyutt.

Nem egy nagy kiterjedesu jatek amit nekem szemely szerint nagyon is jo mert nem kell sokat menni egy helyrol a masikra.

Johnyy
egyébként örülök ennek a szabadabb felfogásvilágnak és szélesközû hatásformáknak,,, csak hogy vetted észre hogy , pl én vártam ettõ a játéktól hogy ugye óriási hatalmas bolygókra megyünk, aminek szinte csak 50 négyzetméterjét járjuk e és szinte mindehol voltunkk, szoval nem éreztem az 1 részben a monumentalitást, inkább egy picit a koribanon 😊
és még azt hogy van területbeli szabadság, mintpéldául ha nem is akkora de hasonló mint a gothic térképbeli szabadsága volt!

Sephi
Nem lett volna kotelezo. Aki akarta volna csak.

Johnyy
Ezzel szerintem csökkent volna az ujonan játszó közönség! szerintem...

carth... 😄DDD az nemjó hogy a robotokat a jókra programozod mert akor elveszed magadtól az örömet,, pl a robotokat magad ellen fordítod hogy megölhesd õket, majd, egy nagycsomót hazudsza jóknak, majd eljátszod hogy megszált a dátán meg jön a szarvasember meg exöszájzbúk és lemészárolod õket, természetesen hagysz túlélõket hogy legyen aki féljen tõled ... 😄DD

Sephi
Az az egyetlen hulyeseg hogy nem csinaltak ugy meg az elso reszt hogy a vegen valo mentest a masodikba lehetett volna betolteni es akkor tobb arc es dolog tiszta lett volna.

Igy pelaul tuti nem latjuk meg Revan arcat mert ugye az elso reszben mi sajat magunk kellet megalkotni. Tehat Revan nem is lesz benne szerintem.

Sephi
Jah mert pl csinalhatam volna forditva is.
Bealithatam volna a tureteket hogy a jokat tamadja , a robotokat is es a serulteket megmergezni 😄

De nem teszem mert nem birom a vert. 😄DDDD

Egyebkent egyre jobb mrt az elobb ment el Carth elottem es nem latott meg 😄DD Engem uldoz... mitomen miert...

Johnyy
ITTTT minden megvan ami kell,, napifrisítéssel, nagyon jó oldal <#worship>

amúgy tudok még ezen kívül 7 kotormodos oldalt, de annak ideén a másik tobicba belinkeltem õket, és sokáig téma is volt ez!

Johnyy
😄D és segítesz a sebesülteken??? <#whatever> hm.. ugyan van egy mérgezõ fecskendõ....<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Ahogy így hallom tõled, a beálítottsági és a történet változatoságának soxínûsége nagyon javult az elõzõ részhez képest!!!!!

Sephi
Jelenleg meg kell vedenem egy Dantoine-i bazist egy tamadastol 😄
turreteket megjavitani robotokat aktivalni sebesulteket gyogyitani 😄
Tokre olyan mintha egy strategia jatekot jaccanek.

(hihetettlen hogy mekkora az elteres a jo es a rosz szal kozott mert veletlenul rosz oldara altam egy kuldetesben es totalisan mas lett a vege)

cikasz
honnan lehet letölteni??

http://www.akciofigura.hu

Sephi
Ok.

Köszi szépen várom már nagyon!!!!!!

Pluskast
Ok Sephi de én a KOTOR elsõ részére mondtam. Márpedig elkezdtetek az elsõ részrõl dumálni. Bocsi nem belepofázásképpen mondtam és az is lehet, hogy én értettem félre valamit.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
február 5. Legalább is a gamespot szerint.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Sephi
<#eljen>

hello Mindenki!

Kérdés: Pc megjelenés kb ideje?<#conf>

Johnyy
egészen pontosan 27 mod volt akkor a játékon, ami itt látható az ravencucc dartmaul fej dart bandon cucc, canderous sith fej canderous képzése szitté, fénykardhasználata!!!!

És több modot azért nem tudtam felrakni mert nem voltak kompatibilisek,
Ja és ez fontos, oan modot sohasem használtam és soha nem fogok, ami valamien csítnek minõsül vagy valamivel is megkönyíti a játékmenetet, kirárólag a dizájn a szép és tökéletes, éj jó kinézetért és a nagy beleélés miatt használok modokat!!!!

Szerintem is valami mod van a dologban 😊

Johnyy
a szüntebe mégigjátszottam 4.jére is még itt a kotor2 elõtt! onnan!<#vigyor3>

Ordas farkas... jaja, mikor olvastam a Krónikákat, meglepõdtem egy két dolgon, de hát ez van, ha az ember megpróbál elolvasni/fordítani mindent

a kép meg valami KotOR1 mod segítségével készülhetett...

(idézni meg jó hogy lehet <#vigyor3>)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Több szempontból is érdekes <#eplus2>

cikasz
honnan van ez a screenshot???

http://www.akciofigura.hu