Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Végig lehet úgy játszani a játékot, hogy egyáltalán nem használnék fénykardot, hanem egy mesterlövész karaktert faragnék a fõkarakterembõl ?
Vagy ez lehetetlen ? Még nem játszottam végig, ezért nem tudom hogy életképes lenne e a végefelé, gondolom akkor már ûbertáp ellenfelek jönnek, vagy nem ?
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
2. Jobb oldali blokkot az oramutato jarasa szerint
3. A bal oldali blokkot az oramutato jarasaval ellentetesen
(amugy halal egyszeru logikai feladat...)
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
lehetne még esetleg FPS nézet, klánszerver, lájtszébör helyett meg gépágyú.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Lehet, hogy lesz, lehet hogy nem. A KOTOR mondjuk nem a grafikáról szól...
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
És köszönöm a segítséget. (NeoMaN)
Mellesleg én is várom a KOTOR 3-at.Remélem lesz benne Ragdol fizika és HDR.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Szerintem még idén nyáron le lehet majd tölteni.
Elöszõr csak annyit szeretnék tudni hogy ki játszott a Prince of Persia The Sands of Timeal?
Kis segítség kéne a végével kapcsolatban.
Ha senki nem játszott vele akkor nem is zavarok tovább.
És elnézést.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Egyébként kotor 3 biztos lesz valamikor, hiszen már a név is egyenlõ a kasszasikerrel.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Egyrészt a Gizka oldalán le van írva, hogy csak olyan dolgokat akarnak/tudnak helyreállítani, aminek nyoma van a játékban, tehát meg tudják oldani. (kimaradt párbeszédek, hangfájlok stb alapján)
Másrészt pedig 2005 és 2007 között szépen csinálták a dolgokat(látszik a honlap bejegyzéseibõl is), mára eljuttottak odáig, hogy csak 23(?) dolog maradt hátra a 800 valamennyibõl.
Azt, hogy mi történt azóta,én sem tudom, mert mintha 2007 nyara óta tényleg leállt volna az egész project, de azért reménykedni még lehet, mert már nem lenne sok hátra.
CSAK a Fradi
Spread De Love!
A Gizka project meg? Egy csapat srác már a kotor 2 megjelenésekor eldöntötte, hogy a korai megjelenés miatt a játékból kivágott tartalmat (kábé a játék 40%-át) visszaállítják, mert annak egy töredéke benne maradt a játék fájljaiban(hogy a többit hogyan akarták visszaállítani, azt ne kérdezzétek). Ez jónéhány éve volt, azóta nemigazán hallattak magukról. Komolyan azt gondolja bárki is, hogy lesz még valami a dologból ennyi év után?
Az már más kérdés hogy kész lesz e valaha.
De itt olvastam a topicban hogy elvileg 10b lesz a vége és most 8nál tartanak. Csak emiatt vagyok ennyire optimista.
A gizka meg szerintem nyárra már talán elkészül. Vagyis ebben reménykedem 😄
Az, hogy az elején Jedi vagy vagy kiképeznek megint, csak a történet miatt alakul így.
Amúgy Kreiát is ki kell szabadítani, az elején be van zárva az orvosi szobába 😄D
A küldetések tényleg jobbak az elsõ részben, viszont szerintem a második rész története is legalább ilyen jó lenne, ha nem vágták volna ki a dolgok felét, harmadát. Ezért várom a gizkát, csak nem értem, hogy mi történt velük, mintha most nem haladnának 😞
A 3-ról sajnos azt hallottam, hogy mmo lesz.
CSAK a Fradi
2-es: keresd meg az összes mestert
Viszont az egyesben egy halandó emberként kezdesz, és késõbb válhatsz Jedivé ahogy az akadémián tanulsz, szerintem ez nagyon jól meg lett csinálva. Másodikban viszont az elejétõl fejlõdsz folyamatosan. Az egyesben rohadt jó, hogy pl. ki kell szabadítani Bastillát, akibe beleszeretsz. Kettesben ott van Kreia az elejétõl fogva és ott is lesz szinte végig. Egyesben hihetetlen jó mellékküldetések is vannak. Pl. ahogy azokat a szegény embereket az alsóvárosból ki lehet szabadítani, az is nagyon tetszett. Talán jobban föl van építve az egyes, és nagyon jó, ahogy haladsz elõre, a kettes nekem túl egysíkú volt, kevesebb fordulattal, meglepetéssel, és ráadásul befejezve se volt. Na majd a kotor3, ha nem MMORPG lesz, na majd az lesz a jó nagyon 😊 Ha pedig MMORPG lesz, akkor meg ott találkozunk 😊
Spread De Love!
Spread De Love!
Nekem amúgy történetileg is a 2 tetszene jobban, ha be lenne fejezve..
Az elsõnek gyakorlatilag annyi a sztorija, hogy menj és keresd meg az összes térképet...
Ami viszont az elsõben jobban tetszett, az a karakterek saját küldetései, nagyon feldobták az egészet.
CSAK a Fradi
Mondjuk a KOTOR 1-ben a végén a Star Forge-os respawn hazavágta az egészet. Ki nem állhatom, ha a programozók respawnnal akarják növelni a nehézséget.
Spread De Love!
KotOR versus TSL?
A második résznek tagadhatatlanul jobb a hangulata, nekem legalábbis jobban tetszett ez a Toldi Estéje hatás, a megfáradt, kitaszított hõs visszatér, hogy még egyszer megmentse a világot, miközben mindenekelõtt magával kell megküzdenie.
Az elsõ rész Jolee Bindo-ja (a szenilis öreget direkt megjátszó bölcs öreg karaktere nagyon bejött) helyett itt van egy remekül kidolgozott Visas Marr, egy darab Atton Rand, szal három kedvenc mellékszereplõmbõl kettõ a második részben van 😊. Leszámítva persze a kincset érõ beköpésekkel megspékelt HK-47 droidot, de õ ugye mind a két részben szerepel. Mondjuk Bastilát én elvbõl kerültem, amit belõle akartak kihozni, azt igazából a Mass Effect Ashely Willams-ével sikerült megvalósítani.
A második résznek ráadásul jóval sötétebb, baljóslatúbb a hangulata, ami egy plusz lökést ad, hogy az ember könnyebben azonosuljon a történetben játszott szerepével.
Csak ugye nem ártott volna, ha a kedves Lucas Arts management hagyja az Obsidiannak, hogy befejezzék a játékot. Mert ugye az egész játék, a karakterek, a párbeszédek, az infulence-rendszer mind arra volt kihegyezve, hogy amikor visszatérünk Telos-ra, beinduljanak az események. A társaink egymásnak esnek, kétségek mardossák õket, vannak, akik elvesznek, vannak, akik felemelkednek, az egész személyessé válik... vagyis vált volna, ha nem kellett volna a 95%-át kivágni, mert nem volt még lescrpitelve.
A KotOR egy teljes egész.
Összességében a KotOR a jobb játék, mégis a második részt kedvelem jobban. 😊
"The trees move. Do you not see it?"
Az elsö rész hangulatát még véletlenül se sikerült megközelitenni.
A happy end meg csak a jó oldalon van a sötét oldalon mindjárt nem lesz az ,arrol nem is beszélve hogy legalább vannak éppkézlább befejezések ami a második részröl sajnos lemaradt.
A story a Raven fordulatal meg meg szerintem a crpg-ék legnagyobb dobása ezidáig amit nehéz lesz valaha is überelni a folytatásban még csak megközeliteni se tudták azt a csavart a storyban.
Mivel Star Wars fan vagyok én végigtoltam már kétszer ezt a részt is / az elsöt már vagy ötször / ugyhogy nagyon lehuzni se akarom de nincs egy súlycsoportban az elsö részel.
A KOTOR 1 gyakorlatilag egy szokásos "happy end"-es sztori Star Wars köntösben.
A KOTOR 2 viszont egy lélektanában bonyolultabb, érdekesebb történet. Jóval a felszín alá visz a történet.
De ez csak az én szubjektív véleményem.
Köszi! <#worship>#worship>
A mentõdobás. Egy bizonyos célérték ellen "dob" a játék. Ha a mentõ és a dobás együttes értéke nagyobb mint az adott hatás (csapda, AoE sebzés, etc) célértéke, akkor a mentõ sikerült, és a sebzés, mérgezés etc. nem érvényesül illetve csak feleakkora erõvel.
PL: ha van mondjuk 6-os reflex save-ed, és belépsz egy csapdába, amely DC-je 14, akkor, ha a véletlenszerû dobás nagyobb, mint nyolc, elkerülöd az akna okozta sebzés jelentõs részét.
Kritikus: A támadásokat is efféle kockadobás alapján határozza meg a játék, 1-20-ig terjed ez az érték. Minden fegyvernek van egy kritikus esélye, fel is van tûntetve, pl "18-20, *2"
Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy ha támadásra 18 és 20 közötti értéket dob a gép, azaz legalább 18-at, akkor kétszer akkora sebzést okoz az adott fegyver.
kotor 2 eredetibb sokkal, csak az meg befejezve nem lett rendesen
Pl a mentõdobás az mit takar? És ez a critical? mindig láttam meg olvastam a játékban a fegyvereknél és képességeknél, de nemigazán értem hogy mit takarnak.
Elõrre is köszi!
Ha ez a képességed nincs meg, alig fogsz betalálni a duplapengéjûddel, leginkább a levegõt fogod kaszabolni vele. Továbbá a fénykard segzésén sokat dobnak a beleépíthetõ kristályok. Két fénykard használata esetén kétszer annyi, azaz hat kristályt építhetsz be, duplapengélyûnél csak hármat.
Szóval szép-szép a kétpengéjû kard, de nem az a logikus választás.
Természetesen a kétkezes fegyverhasználatot két kard használatánál is maxra kell fejleszteni.