Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rezsofiz
De az az amcsi megjelenés nem?

sazl : c

Seth
De ahogy lejjeb is írták olyan 11.-e körül lesz

PSN ID.: Beegabor

rezsofiz
Ja akkor jo már megijedtem : )

rezsofiz
Ja bocs nem 2004 , hanem 2005 mindig elirom😛

Seth
Jó az....2005.02.05!!!

PSN ID.: Beegabor

rezsofiz
Gamespoton most olvastam hogy 02.05 vagy 05.02 nemtom. Ja akkor ez most az, hogy a Gamespot angol, és ezért gondolom ez az europai megjelenés. Mármint a 02.05. Csak azért mert ugy volt irva az oldalon, hogy 02/05/2004
És az angolban elõször a honapot irják. Vagy ez most nem az?😄

OFF
Azé a PoP:WW nem a PoP2! Még emlékszem rá, hogy milyen is volt 😊
"lemásodikrészesedését": Lemásodikrészezés, nem? 😊
ON
Stop OFFs. 😊
Akkor KotOR 2: Jöjjönmáki, jöjjönmáki... 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Rossz hír: febr. 11😊 😞

rezsofiz
05.02-n jelenik meg vagy 02.05-én? Mondjátok plz hogy 02.05én

Hmuda
<#eljen>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

BBird
Abbahagyjuk, ha a tökmagok is befejezik a popww "lemásodikrészesedését". Na ezt fordítsad le magyarra! :-D
rezsofiz
Ja, nem bukott meg, én is jobban szeretem a darkot, de ez már szubj.

Abbahagynátok az offolást? 😊

Hmuda
(Látom nem csak engem idegesít, hogy a PoP:WW-t második részként emlegetik. :-) )

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

BBird
Igen, az a jó öreg Prince 2 tényleg fenomenális volt, még mai napig is imádom, pedig már több, mint 10éves a 2. epizód. :-)

Amúgy le merem fogadni, hogy vmi topicmaki mindjárt nyit egy kotor3 témát. :-)
Én sem hiszem, hogy a PC-s megjelenés és eladási adatok elõtt ilyet kimernének jelenteni. Hm...inkább várok fél évvel többet, de akkor aztán turbózzák a grafikát, a többi felõlem maradhat😊

megjelent egy "rémhír" a KotOR3 fejlesztésérõl
állítólag azt is az Obsidian készíti, új lesz az engine, meg a harcrendszer is (jobban fénykard centrikus), és talán már az idei E3n lesz róla valami

kamu szaga van...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

rorr
Sok játék így bukjon meg...(pop2:ww)
Szerintem jobb,több, szebb játszhatóbb lett mint az elsõ része a persia 1 is szuper volt de a második része fenomenális!!!

Majd meglátjuk 😊 Csak akkor tudok Dark Side Pointokat produkálni ha akarok, szóval kíváncsi leszek (tudatalatti dark side <#hehe> ).

OFF
Johnyy: Ízlések és pofonok...
ON

Sztem sem bukott meg, de most nem ez a lényeg. Szvsz azért jó a KotOR 2 esetében, hogy sötétebb az egész, mert így, akik világos oldaliak, sokkal nehezebb döntéshelyzetekbe kerülnek, így nagyobb az izgalom. Úgyhogy én ennek csak örülök.

Johnyy
A PoP WW egyáltalán nem bukott meg és a sötétebb történet mindíg hev ö lot of better

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Sötétebb történet... Szerintem a PoP:WW is itt bukott meg. Light Side Powwa!

Nekem tök mindegy a grafika, lényeg, hogy a fíling maradjon. A többi mellékes.

rorr
Hát az is lehet sajnos!No pár hét múlva meglátjuk 😊
remélem nem csalódunk!

én attól félek, mert nincs semmi érdemleges, még olyan se, mint az egyben volt a Yavin

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Sephi
Azt en is szoktam 😄D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Még fél hónap!!!😞(((( Megrendeltem, de akkor is! Ráadásul nem tok azonnal játszani vele kolesz miatt!😞 Asszem beteg leszek😛

Johnyy
még több az pár napnál 😞(((

Lacee
február 11 a hivatalos dátum, és javaslom a CDgalaxist, vagy az 576.hu-t.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sephi
Tenyleg mikor is jon vajon ki?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem fogom kibírni ezt a pár napot! Tudja vki hol tom megrendelni a játékot úgy, hogy házhoz postázzák?

rorr
Én azt értelmeztem az interjúból ,hogy Mike bácsi csak a tehenet feji és nem õ eteti azaz nem igazán tudja .hogy miben jobb több a kotor2 pc-s verziója õ csak a pénzügyi oldalát látja az egésznek!sajnos!
magyarán nem mondott semmi érdemlegeset.

ezt hogy érted? kvázi nem mondott semmit, csak utal rá, hogy a grafika szebb és játékmenet vátozásokat ne várjon senki...
te mit tucc?

rorr
a javítások elvileg jók (1.03 stb)!Bár a metal gear solid 2 sem szerette az ATI kártyákat csakl a 2.0! verziótól.

rorr
hát a riport alapján Mike csak papiron találkozott a kotor2 pc-s verziójával.... vagy nem is tudja mi az😊

Gamespot interjuhé a PCs verzióról...
semmi érdekes, a grafika szebb lesz, de egyéb újdonságot nem említenek <#szomoru1>

Elvileg az 1.01es peccs orvosol minden ati-s problémát...

Johnyy
nekem atesz van!!!! r 9600 xt.. és mivel lehet megoldani?

Sephi
Ha a grafika miatt jaccotam volna akkor mar az elso playan abbahagytam volna.

Szerintem egy igazi KOITOR fan nem ebbe kot bele. Orujetek hogy megcsinaltak!

rorr
az ATI kártyákat nem nagyon szerette😞

Johnyy
dehogyisnem azért játszunk hogy gyönyörködjünk és beleéljük magunkat a játékokba...

Kandurex
unom már az ilyet "de hát nem is ezért játszuk", apjuk pöcsét, 2005 -ben elvár az ember némi grafikai öntettet 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Bucser
elsõ részben is volt szaggatási probléma a béna audio engine miatt... Aztán az elsõ patch ki is javította...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Johnyy
????

Talán a motor hibája (lásd: Deus Ex 2).

Johnyy
csak az a gáz hogy a duplája a gépem az ejánlottnak és így is szagatni fog,, nemértem 3,2 512 , 400v ddr ati r 9600 xt -n miért szagat mint az állat akármi......

Hmmmm, RAMot kéne szerezni 😊

megvan a PC speci!!!
bár azt még most sem tudom, futni fog-e a gépemen vagy sem :-/

Sephi
Hat ooo Duxx-on fog eleget akadozini amikor a nagy csata lesz... 😄
Meg X-en is aszitem megut a guta....

Nekem volt az 1.-vel is. Ati 9800 Proval biza néh azért lement 20 fps alá is...