Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak az érdekelne,hogy mászkálunk össze vissza ,dumálunk mindenkivel,különbözõ szintû "értékeink vannak",ok....DE ha harcolunk az nem olyan mintpl,a Jedi Academyben??
VAGY ilyen nagyon 1pont levonás,ha eltelálom,aztán õ jön és igy tovább!!?
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
írásodból ítélve még nem játszottál ilyen jellegû játékkal úgyhogy rádfér...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
sazl : c
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mindjárt átmegyek xboxos haverhoz nézegetni mert nembírom.
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
a nemzetközi PC febr. 10/11
'asszem
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Ezt pontosan mire értetted?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Na vegig vittem a gonosz oldalon is. Bar nagy elmeny nem volt de tudgyatok meg hogy a story igenis valtozott eleg erosen a jo oldalhoz kepest!
Hajra a varjatok! 😄
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
ööö, ez sem az, de hátha
szóval, kitettem a Gamespot legutolsó fejlesztõi maplójának fordítását és volt mellette egy kis hanganyag
jó kis szinkronokat találtak megint... <#circling>#circling>
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Hány nap még??
Bármelyik pillanatban megjelenhet végre PC-re is...
Felkell hoznom a topicot.
<#taps>#taps>
a halo pc-s verzióját nézve ennek még örülni is lehet 😊
pontosabban az az infó, hogy no infó <#circling>#circling>
Amúgy persze, hogy nem gondoltam komolyan, már a '80-as évek elején imádtam SW világát. :-)
Téma lezárva, várom a büntipontomat, mert véletlenül szanaszét offoltam a topicot. :-D
Régen még leírni sem tudták az off-t, most meg már sírva fakad mindenki, ha nincs a hozzászólásban az, hogy kotor2! :-))
Tudjátok mit? Akkor legyen bukta a kotor2! :-DD
Oda van írva ,hogy WW azaz warrior within és nem az ,hogy SHADOW OF FLAME tudorkám!egyébként is neked az oldgames rovatban a helyed😊
Tökmag az anyukád egyébként még 1990 szeptemberében Prince of persiáztam amikor megjelent pc-n és amigán is (csak 1mb rammal indult el amigán!)!A fiatalok kedvéért írtam második részt pedig ez a második már az ötödik' jól tudom Tudor!?
Egyébként J.Mechner az utolsó két részhez már csak a nevét adta igazán az elsõ 3 részben vett részt!Igen buli ahogy a bátyját filmezi futás,ugrás kardozás közben!