8627
.
-
Sith #2325 Nem nem ugy fogsz tudni kardozni mint a Academyben elég távol áll tőle
nem egészen te irányitod a harcot csak a támadás tipusát tudod megadni
itt van mondjuk 3-4 féle támadás tipus kiválasztod hogy te mondjuk most egy eröset akarsz ütni pld mindegyikhez van elöre eltárolt mozgás amit szépen megcsinál a karaktered ebbe te nem szolhatsz bele csak az elejen hogy mit csinaljon
fénykardot majd kapsz... a story szerint megkapod az alkatrészeket össze lehet rakni vagyis rakatni s egy két helyen hozzád is vágnak egy fénykardot (persze nem bekapcsolt állapotban) -
RTW #2324 Ti megértitek, amit a robotok vagy az emberek mondanak? Az a baj, hogy angolul van. Ti jól tudtok angolul? -
Kovász #2323 Ki kell, hogy ábrándítsalak, de ez nem akciójáték, hanem szerepjáték. Itt nem az a lényeg, hogy milyen gyorsan nyomkodod a gombokat és hogy milyen jól rángatod az egeret. De ha játszottál volna már valaha is szerepjátékkal, akkor ezt tudnád. -
#2322 nem mert, ott te szabályoztad, hogy éppen milyen mozdulatsort viszel be és ez is fps, csak kicsit más stílusban tálalva. hozzáteszem, nekem ez jobban is tetszik:) itt csak megadod, hogy éppen melyik támadás fajtát, esetleg erőhasználatot alkalmazod. Fénykardod elég későn lesz majd, állítólag 12-es szint körül. -
RTW #2321 Ja és mikor lesz fénykardom? -
RTW #2320 Majd úgy fogok tudni kardozni, mint pl. a Jedi Academy-ben? -
#2319 hát ha muszály:) ennyit mindenki megérdemel, hát még ez a játék:) -
#2318 SPOILER
hát szerintem a droidokkal annyi történt, hogy GO-TO valahogy engedett a kisebbenk, mert a befejező videoban felrobbant a Malachor V. vagyis, el tudta indítani azt a gépet ami megsemmisítette. vagy nem? -
#2317 nincs. melóban le van tiltva. -
Kovász #2316 "Bevezetés a szerepjátékok világába" -
RTW #2315 van windows messengered? -
#2314 ezt hogy érted? igen megtudod "suhintani", de nem rajtad múlik közvetlenül, hogy találsz-e vagy sem. Ezt különböző értékek alapján számolja a gép, amit menetközben tudsz majd fejleszteni. Elég összetett, ez csak a lényeg és a felszín, a játék alatt majd jobban rájössz, de ne úgy nézd, mint a Doom-ot. Ez nem az. -
RTW #2313 A fénykardot majd tudom irányítani? -
#2312 abbahagynia nem kell, csak kicsit átértékelnie amit eddig ismert a világból:)) -
#2311 ez nem fps. -
Kovász #2310 Szerintem most hagyd abba a játékot.. -
#2309 ha a tiszta játékidőt nézzük, amit számol a gép asszem 2,5-3 óra. Nem tudom biztosan, mert mondom nem nézem. Most úgy 4 óránál tartok összesen, ezért tippelek ennyire. De béna is lehetek:) nem rohanok -
RTW #2308 ja és a lövést én nem tudom irányítani? -
RTW #2307 mennyi idQ alatt csináltad meg? -
RTW #2306 a prológ utáni -
#2305 melyik? a prológ vagy az utánna lévő első pálya? különben attól függ milyen gyors vagy, szerintem. legalábbis én nem szoktam ezt nézni. -
RTW #2304 Hello mindenkinek. Az 1. pálya milyen hosszú? -
Jimmyke #2303 Revan egy ős-Skywalker? :) -
Drizzthsz #2302 Lehet, hogy a SWEPIII-ban van valami fordulat, amire nagyon hasonlított a dolog, s a film az első... -
Drizzthsz #2301 Héj, emberek, nekem elsőre sikerült. Nehogy azt higgyétek, hogy ilyesmi kifog rajtam... Analitikus módon oldottam meg. -
fmarcee #2300 Mármint az a színes maszkos valójából fehér maszkos. -
fmarcee #2299 Öhh Revan?? Már végig nyomtam a játékot és már másodjára jáccom de Revant még nem láttam a menüben. Nem az a színes maszkos áll ott? Egyébként attól függ sztem hogy a párbeszédekbe milyennek állítja be Revant (értsd: gonosz-e vagy sem vagy nő vagy férfi), hogy az elején amikor beszélgettünk Attonnal mit mondunk neki. -
Jimmyke #2298 Valami kell, hogy a 3 alapköve legyen :) -
GrimReaper78 #2297 Na, az lenne az über-kicseszés a jónéppel. De kétlem amúgy. -
GrimReaper78 #2296 Az Obsidian fórumon azt rebesgetik, hogy felsőbb utasításra (értsd: Lukasarc) vágták ki. Ha ez tényleg így van, az még nagyobb gáz... Nem olvastam el mind a 17 fórumoldalt, de úgy tűnik, hogy egyetlen fejlesztő sem nyilatkozott, ami csak ezt a gyanút erősíti meg. -
Tom911 #2295 Esetleg nem lehetséges, hogy a DVD-s verzióban benne vannak a kivágott részek? -
MagyaR #2294 Basszus. Mindenképp gonosznak kell revannak lennie itt a 2. részben???
Mostmár amikor belépek a gameba nem az a kőfejű hanem revan áll ott ilyen hülye ölbetett kezekkel.
Ő a jatek folyamán mindenképp gonosznak kell, hogy legyen???????? -
fmarcee #2293 Aha bennem is maradt valami kis hiányérzet utána, jobb lett volna hogy ha nem vágják ki a végét. Csak azt nem értem akkor a fejlesztők mégis mér tették meg mer végülis az a dolguk hogy jót (eladhatót) csináljanak vagy mi és akkor valami okuk csak kellett hogy legyen. Nemhiszem hogy ők ne érezték volna hogy kell valami komolyabb lezárás a végére. De ezzel együtt is sztem jó játék. -
GrimReaper78 #2292 Köszi. Durva. Még nem ovlastam végig, de valahogy az a sejtésem, hogy nagyon elb...ták a játékot azzal, hogy kivágták a befejezést... -
GrimReaper78 #2291 Én most kezdtem el újra az 1. részt, anno nem játszottam végig mert a nyomozós résznél az Itharianok vagy micsodák bolygóján mindig elkaptak és kinyírtak.
INNENTŐL SPOILER!!!!!!!!!!!!!
Szóval még nem tudom, annak milyen a vége, de ez a sztori bár iszonyatosan tetszett, a vége némi űrt hagyott bennem. Mint már írtam korábban, nem tudom, mi lett a droidiokkal, stb. Kreia megmurderolt, aztán elszálltunk a bolygóról. Ennyi. Háát, nem túl sok... -
fmarcee #2290 #2066 -
fmarcee #2289 Nekem 2500 xp kellett volna 27hez . Lvl 15 jedi sentinel/lvl 11 jedi master. -
GrimReaper78 #2288 Milyen link?
-
fmarcee #2287 Nem vagy hülye nekem is teccik a sztori is játék is és a vége se olyan szörnyű. Mondjuk lehet mind2en hülyék vagyunk de nemhiszem. Sztem jobb mint az 1 volt. -
#2286 tényleg, nektek hányadik szinten ért véget a gamma? én 27-es voltam, lvl 15 guardian + 12 watchman