Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok.megtudjatok mondani mi a rendstzer kovetelmenye?win98 indul?koszonom aki megmondja
már én is töltöm 😄

MerlinW
OFF
már az illegális anyag linkeléséért is bünti jár. Igaz nem itthon, de pont minap csuktak le egy srácot mert az oldalán más warezoldalán található mp3-akat linkelt. Ezzel elõsegítette a bûnözést. Bûnrészesség meg ugye büntit von maga után.
ON

[merlinw.org]

latok benne igazsagot...

Tatyla
nekem is jön rendületlen 127k-val...
már a második cd..

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Akkor a Suprnovat mér csukták be? Meg a bitconsole - t?

Bandew
Maga a Bithumen nem terjeszti a szofvereket, szal nincs veszélyeztetve.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ja, oks. Köszi az infot.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Persze vazzeg, reklámozzátok csak a bithument, majd hátha az is megszünik. Mi a ****** kell ezt csinálni ? Aki reggelve van úgyis látja, hogy kijött, aki meg nem, úgysem tud vele mit kezdeni...

rezsofiz
ezt tudom én is.

sazl : c

rezsofiz
Ok kösz. Én is olvastam hogy rarfájl hiányzikk, de én azt hittem hogy xy.rar hiányzik, nem pedig xy.r25,csakmert nincsen feltöltve xy.rar fájl egyik cdnél sem.

a rarfix az egyik 15 megas darab, ami elsore kimaradt a release-bol,
mar mindenki a rendes verziot tolti

mostmar csond legyen!<#vigyor3>

toMpEr
sztem mindenhol rarfix-el egyutt van, r25 hianyzott az eredetibol

rezsofiz
RARFIXrõl vki infot dobjon már

rezsofiz
Hát csak annyi, hogy minden nagyobb játék megjelenésénél egyszerûen összeomlott az egész Wanadoo. És ez sajnos elég általános jelenség, de ugy látom mostanában már kiegyensulyozott a szerver.

Mi a baj a Wanadoo-val? Félre ne értsetek, még véletlenül sem akarok ingyenreklámot csinálni nekik (meg másmilyet sem), de én kb. 2 hete onnan húzok le mindenfélét (eddig úgy 4 GB-nél járok) és max. sebességgel (180k) jön. A KOTOR2-t is onnan szedem.

Más: az a RARfix engem is érdekelne...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

3P
Nekem is 9800pro van, azt olvastam, hogy sajna ismét Catalist vadászat lesz a kilépések miatt. Egyszerûen hinbetelen, hogy nem tudják kijavítani ezt a bugot... 😞

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

A grafikánál azért remélem lesz annyi javulás, hogy a kettõ egyáltalán nem fog beszaggatni r9800proval az egyel ellentétben. Remélem, nem kellesz most is megkeresnem valami 3.x-es catalystet, amivel az egy kétszer gyorsabb volt.

MerlinW
bithumen.tx.hu -n is fent van

[merlinw.org]

MerlinW
torrent:

keresõ: www.torrentspy.com
és itt van fent a kotor2: http://bit-ance.net

[merlinw.org]

dehát jön a harmadik rész, hogy lehetne itt neverending? <#zavart2>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

grebber
Filelisten: Seeders/Leechers 4/803 jó gyors lehet 😊

Next PC upgrade: 2022

Ha ezt a fórumot látná a BSA 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

3P
Hát elég jó kritikákat kapott sztori ügyileg, legtöbb helyen a grafikáját huzták le, hogy olyan mint az elõzõ...
Az igazat megvallva én pontosan azt vártam grafikai szintben mint az elõzõ. Egyszerû a magyarázata. A cél hardver az elõzõ rész óta semmit sem fejlõdött, ugyanis továbbra is a Box-ot tekintik elsõdleges platformnak... :-/
Emellett az engine sem változott, így természetes a grafikai "állandóság". Pici feketepont azért adható nekik, de ha a sztori tényleg olyan ütõs, mint ahogy írják, akkor nem lesz ezzel a résszel sem gond... 😊

Ha jól tudom nem lesz szintlimit, ezzel is javítottak az elsõ rész hibáin, már csak egy jó neverendig vonás kellett volna a fõ sztoiri befejezése után, jól kidolgozott random küldikkel. Bár kitudja? 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Tatyla
és hogy áll vajon a honositása?...
elvégre már elkezdte valaki az X-Box-os szövegfájl alapján...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Küldtem, elolvastad?

rezsofiz
Hát ezt szeretném én is tudni szal vki infot lökhetne.

Megtörtént.

hali!
Ez a rar fix mire kell ill. honnan huzható?

Köcc=)

Lacc
Néhány embernek megintcsak tudok adni ftp-t, privi rám.
rezsofiz
Jujj Wanadoo azt inkább ne nagyon próbálgassátok.

grebber

Sephi
Trallala hamarosan ujra nekifogok 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

grebber
Matuskawarez 😊De ott csak késõbb lesz fennt ha felteszi valaki.

😄

Ó fákkk. Nincs valami ingyenes full-speed warez? 😊

rezsofiz
:- )

rezsofiz
Na már kinn is warezon , má töltöm max seb. 😊

jol teszed rezso. 😛

rezsofiz
No látom kinnvan én megvárom hogy kijöjjön magyar warezre nem torrentelek..

Sil3nt
de az PC verzsönrõl beszélünk....

De, kinek kéne az Xboxos? Az már mindenkinek megvan, akinek kellett...

Igen, amikor éppen félreteszem a mindent legálisan beszerzünk-lét álcáját. 😄DD

Hmmm... Hihetetlen, amikor még én mentem oda, simán tudtam regelni, mindenféle meghívás nélkül.

attevedtunk ph-rol??

Argon
ÕÕÕ, ugye most nem a pc-s verzió töltésérõl beszéltek? <#wow1>

grebber
Nem lehet regelni,csak ha meghivnak.

Gun Passzív 871.84 MB 368.04 kB/s 1.03 GB 412.41 kB/s 0.823 36.53% 1:06:28 15:56 BitTorrent/3.4.2

Bazdmeg, ez honnan jön neked ennyivel?

Fogod és regisztrálsz, nemde?