8627
.
-
MagyaR #2525 Amúgy mostmár nagy nehezen rá tudtam venni dart maul fejűt, hogy csinájjon egy kardot.
És csinált is egy szép duplapengéjűt.
De a korribanon ugye csak annyi a feladat, hogy bemész a barlangba és ott minden szellemet lekaszabolsz, aztán meg bemész a kőfejűhöz és megküzdesz vele, majd az öreg csaj szól, hogy húzzak onnan és elmegyek.
Mást ugy. nemkell csinálni rajta? -
MagyaR #2524 Hát azzal csak annyi a baj, hogy nem megy egyről a kettőre!! -
#2523 Én elsőre mentem dantooinra mert az tűnt logikusnak :) és mire eljöttem onnan már 2 fénykardom volt -
fmarcee #2522 Aha lehet. Még nem próbáltam. De amikor megtámadja Visas akkor is kap elvileg egyet (én legalábis kaptam). -
#2521 Nekem se adott sajna, de utana meg lassan tobb kardom lett mint Jedim :D Dantooinon kaptam kettot, a Mandalorianos kuldiben megegyet... ;D -
#2520 ha elsőre mész oda, akkor értelemszerűen még nincs :) -
fmarcee #2519 Nem értem ezt a vitát. Mer én most tolom másodjára, már dantoinon járok (ezt csinom utoljára a 4 közül) és van elég fénykardom hogy mindenkit felfegyverezzek akinek kell. Szal sztem nem nehéz találni 1 párat. Dantoinon még venni is lehet. -
#2518 igaz :)
csak én azt nem értettem, hogy elvileg kapnom kellett volna egy kétkezes kardot is a refugee-vezértől. nekem meg szépen lenyúlta... :) -
#2517 Spolier
Nar shadaan kapsz lens fixturet, az kell mar csak akkor az elso fenykardodhoz, szoval az mar majdnem kard :D -
#2516 dettó....
lexarabb h oda mentem először... -
#2515 SPOILER!!!!
én is sokat szenvedtem ott. mindent megcsináltam,téptem a hajam. aztán megláttam egy kereskedőt egy kis droiddal. na azt kell lenyúlni onnan sínen vagy -
#2514 Az ide irogatas helyett inkabb tanulj meg angolul... lehet jobban jarnank mindketten ;) -
#2513 én majdnem mindegyik bolygón tudtam szerezni egy fénykardot... egyedül Nar Shaddaa-n nem sikerült, azóta sem értem miért :) -
MagyaR #2512 Jó, de a kotor 1et amikor jáccottam volt már hozzáegy kevés magyarosítás. Asszem 10-20 %os.
Amiután 2. 3 adszorra jáccottam már 40 50 asszem -
fmarcee #2511 Arra gondolsz amikor találkoztál a legyénységével és elküldtek megkeresni a kapitányt? Az ott van a jekk'jekk'tarrba. Asszem a baloldali terembe az egyik sarokba. -
MagyaR #2510 Na mind1. Akkor korriban után visszamegyek a dantira -
#2509 akinek a 2-3 év az rég volt az öreg...:) -
s.0liver #2508 a nar shadan hol találok valami shadow Captaint?Jekk'Jekk Tarrba bementem de a legbelső terem zárva! :( ez amúgy a 3. bolygóm vagy 4. :D ) -
MagyaR #2507 Na most öcsi vagy öreg ? : D -
#2506 2-3 évee????
ez nem a jedi academy,öreg! -
MagyaR #2505 Jó, de az az 1 volt és már 2-3 éve.
Amikor hozzáfogtam a 2-höz alig emlékeztem valamire már. -
#2504 SPLR!!!
öcsi!
a kristálybarlangban kell kiszabadítani master vrookot(azt mondtad toltad az 1et).innen már nem lehet elbaxni.
ha nem találod az öreget,akkor az enclave környékén nem vettél fel egy datapadot (vagy benne,már nem emléxem) -
MagyaR #2503 elvégre a sitek bolygója : D. Csak fog jönni egy nyomorult sith a sitek bolygolyán :DD -
#2502 Az az igazság hogy komolyan kezdek kételkedni abban hogy te 3 és félszer végigvitted az 1et........ -
MagyaR #2501 Ok. Akkor csak erre az 1 kérdésre válaszoljatok:
A korribanon lesz-e olyan hapek akit ha leverek eltom venni tőle a fénykardját??? -
MagyaR #2500 Azóta voltam ott még1szer, de nem találtam már meg -
#2499 hát én nem emléxem semmi ilyesmire, de tény hogy már régen volt az első rész, úgyhogy álarcvita lezárva :) -
MagyaR #2498 Voltam egy kristálybarlangba ahol volt egy ilyen zöld hapek, de nem tuttam vele semmit se csinálni. -
MagyaR #2497 Volt egy pasi akit kiszabadítottam, és utána tudtam tőle valamit venni.
Azok a merc izék nem azok akik ott tüzelnek? -
#2496 SPOILER!!!!
A kristálybarlangaba elmentél, kiszabadítottad a jedi mestert? mikor kijöttél találkoztál mercekkel? utána csatlakozol hozzájuk vagy nem attól függ hogy támadsz vagy védesz -
MagyaR #2495 De az 1ben is volt egy ilyen álarcos hapek aki ha levette az álarcát akkor a mi fejünket lehetett látni.
Mármint intróba volt még. -
MagyaR #2494 Hmmm. Ott volt egy hapek akit kiszabadítottam, de utána nem volt semmilyen támadás. -
#2493 Az 1ben álarc? miről beszélsz ??? Malaknak volt ilyen nyakerősítő fémakármilye :D Revannak nem volt(főleg hogy őt játszottuk az 1ben) -
#2492 a la darth maul
csakis kétkezes és piros -
#2491 GIGASPOILER!!!
sorrend: enclave romok-cave,jedit kiszabadít-mercenaryket lever-jedivel beszél,kardot kap -
MagyaR #2490 Hmmm. Nem biztos, hogy egyről beszélünk.
-
#2489 És ha dupla akkor a kétpengéjű a jobb szerinted vagy ha két db egykezeset használok? -
MagyaR #2488 Nemis volt támadás : DD. -
MagyaR #2487 De az 1ben is volt ilyen maszkja.
És mivel nem volt adott az arca ezért gondoltam itt nem mutatják az arcát csak az álarcot amiben volt. -
#2486 Áruld el te megvédted a várost a támadástól?