Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Total Commanderrel ellenõrizd le! *.sfv
Az majd megmondja neked, hogy melyik fájl hibás, ha hibás egyáltalán.
Nekem minden megvan - igaz, hogy nem a Wanadoo-ról van meg a cumó...
===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az 5ös szekcióban ahol a kotor 2 van ott egyáltalán nincsen!
Amúgy én eddig a játékot leginkább egy könyvhöz hasonlítanám. Kurva sok felvett logot lehet (és kell is) meghallgatni.
1 újabb Winrar?Vagy csak 1 javítás?
Egyáltalán fennvan máshol mert wandoon én nem látom!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ha tényleg enyire hadilábon áll atival akkor aszem igy nem tul sok teteje van elkezdeni 😞
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szedte valaki wandoorol a gamét?
Énis onnan szedtem de mikor letöltöttem a cdket és csomagolni akartam,mindig hibár írt!Beszéltek ott valami RAR Fixrõl de azt nemtom honnan lehet szerezni!
Ötlet?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
sazl : c
[merlinw.org]
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Tényleg ennyire elkurták? Azért érdemes egy wareznyit rákölteni? Már csak az új cuccok kipróbálása végett is.
The Matrix has you...
Tömör vélemény eddig: hatalmas csalódás...
Játékmenetbeli hibák: totál jellegtelen, labirintusszerû folyosókon kell bolyongani, miközben minden ajtó mögött le kell csapni x robotot, aztán tovább és kezdõdik elõlrõl. Ész nélkül kell felvenni a tárgyakat és remélni, hogy majdcsak jók lesznek valamire. Szimplán olyan érzésem volt, hogy a Blizzard megvette a KOTOR engine-t és csináltak egy sci-fi Diablót.
"Technika": tömény szánalom amit a KOTOR motorjával képesek voltak mûvelni. Van, hogy minden látható ok nélkül elkezd úgy szaggatni, hogy még az elsõ rész hanghibája is megirigyelné és olyan bugok vannak benne, hogy néha a hajam az égnek áll (a Han.imitátor arcának közepén virít egy gyönyörû modelezési hiba, egyszer "elfelejtette" a fekete keretet egy párbeszédnél (külön élvezet volt bogarászni a betûket, pláne a ghyors szóváltás maitt 😛), meg ilyen apróbb kis nüanszok boldogítják az egyszeri játékost). Persze a szaggatáshoz még hozzátartozik, hogy totálisan nulla a grafikai fejlõdés (abszolút nem probléma, még most is szépnek tartom), de azért durva, hogy egy olyan gépen akad (méghozzá látványosan), ami jobb mint amin annó akadásmentesen futtattam az elsõ részt.
Ha ezek nem javulnak az ûrállomás után és továbbra is ilyen monoton lesz a játékmenet (az elsõ részben kimondottan élvezetes volt minden apró pálya), akkor kuka.
Azonban egyvalamit hozzá kell tennem! Már most kezd kibontakozni egy történet ami már elõre láthatólag magával fog sodorni és nem fogja hagyni, hogy letegyem az egeret! Ismét a történet lesz a legjobb oldala a játéknak (csak kár, hogy sokminden másban rontottak javítás helyett).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Mekkora a gépigénye? Vagyis mennyivel kell több az elsõhöz képest? tudtommal nem változtattak a grafikán, csak a játék "belsõ" részein.
The Matrix has you...
FÉLSPOILER!!!
ui.: az elsõ részhez képest eddig a legkellemesebb meglepetés az upgrade-rendszeren ért! De többet nem mondok el. Ki kell próbálni.