Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
De ezt is csak vmelyik bug kihasználásával lehet elérni.
CSAK a Fradi
--------------------------------
As of version 1.0.5, you now have the ability to directly change your PC and NPC class levels. Adding additional levels will affect your Hit Points and your Max Hit Points and maybe some other secondary attributes. The amount of experience points needed to further level up will also increase accordingly. You can level up past level cap (20 for KotOR, 50 for TSL), though it doesn't do much in terms of gameplay."
Ha 50-ig elmentél akkor feltételezem nem "normális" játékmenettel jutottál el odáig szóval onnan igen, végtelenségig lehet vinni.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Amíg nem mész a dzsungelbe vezetõ kijárat felé, addig végtelenségig jöbbek az ellenfelek.
Amúgy én midnen ilyen kiskapu kihasználását hülyeségnek tartom. Csak a saját játékélményét rontja az ember vele.
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Az okosok azt mondják, hogy a játkban fellelhetõ xp-mennyiség max 28-30-as szintig elég, persze ki lehet használni a barlangos bugot is.
CSAK a Fradi
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Spread De Love!
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
Vista alatt nálam tökéletesen fut mind az egy, mind a második rész. A jobb gombos rendszergazdai telepítést kell használni, ahogy máshol (mindenhol <#vigyor5>#vigyor5>) is, és indítani is ugyanígy, de ez már alapdolog.
Amúgy meg persze hogy meglehet a saját véleményed, csak épp ha egy emberke azt kérdezi, hogy megy-e a játék vistán, te meg nem azt írod, hogy megy ,de szerintem nem jó a vista, hanem hogy SZAR A VISTA, akkor rohadtul félrevezted. Meg ez óriási túlzás, hogy kétszer olyan gép kell egyazon játék futtatásához vistán. Igazából arról van szó, hogy ha van egy megfelelõ szintet megütõ géped, akkor onnantól már nem lassabb.
És azért mert neked személy szerint nem jön be, még nem kell azt terjeszteni, hogy szar. Meg pont errõl beszéltem, hogy nem tudjátok beállítani. Egyetlen reg-bejegyzést kell átírni és soha többet nem kér engedélyt a vista az alkalmazások futtatása elõtt.
És ha már Te azzal vagdalkozol, hogy bárkinek meglehet a saját véleménye, akkor nagyon-nagyon szépen kérlek, könyörgöm, hadd döntsem már el én, hogy látogatom-e a topikot vagy sem.
Egyébként én nem offoltam, Dévids hozta szóba a Vistát, Te lehurrogtam, én pedig megvédtem, mivel igenis tökéletesen futtatható rajta a játék. Arról már nem tehetek, hogy egyikõtök sem képes elfogadni a tényeket, és hogy ti csak vagalkoztok, míg én érvelni próbálok. (csak épp csukott fülekre találok).
PONT.
CSAK a Fradi
Azért ha esetleg mégis megpróbálnál értelmes érvekkel meggyõzni, akkor tolhatod a privit.
CSAK a Fradi
Egyébként megint a baromságaiddal jössz, amit az elõzõ hszedre alapozol.
Nekem még mindig az a problémám, hogy Sizo úgy írt a vistáról, mintha vmi szar romhalmaz lenne amin nem is lehet játszani stb(miközben néhány játék már alapból vista only)
És úgy pocskodiázza, hogy vélhetõen nem is próbálta még. (Mióta kijött az sp1 szinte tökéletes)
Te meg belinkelsz egy 2007-es tesztet, yeaaah, azóta eltelt 1 év 😊
A másikról meg annyit, hogy az elsõ hsz-ben is azt írja a csóka, hogy dx9 helyett dx10-es módot használt. (ami pl crysisban a very high beállításban mutatkozik meg, ami xp alatt nincs is)
Namost már ne is haragudj, de csak számomra egyértelmû, hogy egy fejletteb, szebb (dx9 vs dx10) grafikát nyújtó dx10 lassabb is lesz, mint a dx9? (ugyanazzal a hardware-rel?)
Amúgy nemtom Te hol élsz, de szerintem gyakorlatilag szinte mindenki rendelkezik az vista minimum rendszerkövetelményével a mai világban. Aki meg nem, az nem nagyon fog újabb játékokkal játszani.
Egyébként aki vistát használ, az azért teszi, mert megteheti. Logikus, hogy mondjuk 1gb rammal vagy egy egymagos procival én sem vistáznék, de mivel minden hardware-m adott, ezért megtehetem. És bizony ilyen feltételek mellett GYORSABB és BIZTONSÁGOSABB a Vista.
Részmrõl a téma lezárva (hmm, mintha már írtam volna ezt egyszer neked...), ha vitatkozni szeretnél, akkor priviben válaszolj...
CSAK a Fradi
egy
kettõ
Vista premium minimum követelmény:
1 GHz 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
1 GB of system memory
40 GB hard drive with at least 15 GB of available space
Support for DirectX 9 graphics with:
WDDM Driver
128 MB of graphics memory (minimum)
Pixel Shader 2.0 in hardware
32 bits per pixel
XP pro
PC with 300 megahertz or higher processor clock speed recommended; 233 MHz minimum required (single or dual processor system);* Intel Pentium/Celeron family, or AMD K6/Athlon/Duron family, or compatible processor recommended
• 128 megabytes (M😎 of RAM or higher recommended (64 MB minimum supported; may limit performance and some features)
• 1.5 gigabytes (G😎 of available hard disk space*
• Super VGA (800 x 600) or higher-resolution video adapter and monitor
De tudom neked van igazad, a firingsquaf meg a tomshardware is noobok hozzá, az fpst kicsalták a microsoft pedig maga ellen marketingel. A vista meg kompatibilisebb mint az xp, na persze.
SEMMILYEN géprõl nem volt szó, azt írta az úriember, hogy a vista szar, és hogy ugyanazon játékhoz kétszer olyan erõs gép kell, hogy ugyanúgy fusson.
Na ez egy eszeveszett hülyeség, és errõl nem óhajtok vitázni.
Te meg legközelebb kérlek az ilyen hozzászólásokat mellõzd. Még ha logikusan arra reagáltál volna, amit én írtam...
CSAK a Fradi
Az XP nagyjából mindenkinek jó.
A Vista meg azé akinek van hozzá hardware, meg igénye is rá.
Azt hogy szar, max azok állítják, akik nem tudják rendesen beállítani és az elsõ bénázásuk után letörölték, mondván fos.
Én már 1 éve használom és semmi bajom vele, és ezzel még nagyon sokan így vannak.
CSAK a Fradi
Azt szeretném kérdezni, hogy a KOTOR 1-et el lehet vhogy indítani Vistán?Ha igen akkor létszi írjátok le, hogy hogyan lehet!
Elõre is köszi!
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
(spoiler)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg sikerült megszereznem a játékot eredetiben :K
"The trees move. Do you not see it?"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Itt ilyesmit nem probáltam ezért irtam hogy ki kellene probálni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.