8627
.
  • Legend Killer
    Ja, több tanítványom lehet? Úgy tom, hogy egy Mesternek, csak1Padawanja lehet.
  • Kmarha
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én a hófehérkét még egész korán kinyirtam :D Esélye sem volt hogy a tanitványom legyen.. túlságosan is ellenállt a sötét oldal csábításának :D
  • Terminátor14
    Tökmind1, ebből nem lesz problémád :)

És a többiekkel is nyugodtan foglalkozhatsz.
  • Legend Killer
    Igen. De jó képek, olyan kombók vannak itt :D, levegőbe ugrás meg minden, hogy kemény :D. Bao Dur meg milyen képet vág :DD.

Amúgy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Handmaiden sötét oldalra állt, fekete cuccban feszít már1ideje és Dxun-on megízlelte a szertartás alatt a sötét oldal erejét, majd a buli után a hajón nem akart beszélni róla, de faggattam és végül tanítványom lett. Erre Krei rögtön árulásról ugatott a helyén és Atris is érezte... hm, emberek, lehet nem kellett volna Handmaident választani a tanítványomnak?? :S

Azér írtam spoilerben, mer, ha más is jáccik vele, nem akarom elrontani örömét, de tessék rá válaszolni :D.
  • W B
    mintha épp kinyírnának.
  • Legend Killer
    Jó képek.

• Legend Killer
    oké, asszem handmaidennél összejött.
  • Muki100
    10 influence alá vagy 90 fölé nyomod őket és utána választható lesz a párbeszédben a jedi dologról való beszélgetés.
  • Legend Killer
    kösz... :D... akkor az lesz, te meg ne felkiáltójelezz be, ne bannoljanak már :D.
  • W B
    beszélges velük.
  • Legend Killer
    Okés emberek :D, nekem mindegy, én szívesen jáccom a géjmmel. Akkor később lehetett meg az első fénykardom, de lényeg, hogy Izizn már3van.

Na, de arra válaszoljatok pls, hogy hogyan tudom elkezdeni a társaim tanítását? előre is kösz.
  • gibson9
    Szerintem a mestered végigjátszotta 2x ugyanúgy és ezért hiszi azt hogy csak 1 befejezés van...
  • Braveheart
    A tisztelt Mestered (...) sztem se játszhatott sokat a kotor2-vel, mivel én pl asszem 3szor játszottam végig, és 3 befejezés volt...
  • HiPPoNaX
    Akkor o nem jatszhatott tul sokat a jatekkal, mert nem csak 1 befejezese van. :D
    Bao-Durral ugyan a Telos felszinen talalkozol, de fenykardod csak az elso szabadon valasztott bolygon lesz.
  • Legend Killer
    amúgy Jedi Academyben benne vok1Sith klánban és az egyik Mesterem mondta, hogy szerinte szar a kotor2, mivel bármelyik oldalon vagy, ugyanúgy végződik... hát igen... de míg eljutsz oda, az többféle lehet, gondolom te is így értetted :D.
  • Legend Killer
    Nar Shadda - akkor az a bolgyó, ahol összefutunk Bao Durral... na nekem már volt ott lézerkardom, Iziz előtt elmentem mandalóriaikhoz, s mire Izizin rohangáltam már volt három lézerkardom. Egy zöld és egy lila dupla pengéjű, valamint egy rövid lila lézerkard... találtam vmi phond kristályt, de az nem volt piros kristály izé, továbbra is zöld a kardom... kédem én, hogy hol a tökömbe tudok olyan alkatrészt találni, amikor átszíneződik azzal pirosra a lézerkardom? :@@

és hogyan tudom elkezdeni vmelyik emberemet kiképezni, tanítani? full sötét oldalon vok, Sith Nagyúr immár a kasztom és még mindig csak Kreiától tanulok püff.

pls help eme ügyben.
  • gibson9
    A fénykardodat, csak az első bolygón amire utazol tudod majd öszerakni, miután megszerezted az összes alkatrészt. Majd Bao-Dur megcsinálja neked, ha odaadod neki az alkatrészeket.
    Majd, ahogy mész előrre meglátod, hogy többféle képpen is végződhet a játék. Érdemes többször végigjátszani.
  • NZiM
    Kösz.
    Eddig minden simán ment egyedül is, igaz még nagyon az elején vagyok (Telos). Kaptam egy fénykard alkatrész a Czerkától, csak még nem tudom öszerakni... :(
    Csak egy befejezés van?
  • lac111
    Hello!
    Játékba nincs akadálya, hogy egyedül mászkálj, de van jó pár rész, amit még társakkal is nehéz megoldani! A küldetések pedig csak megvalósításban különböznek (Dark-Light).

Jó játékot!
  • NZiM
    Hali.
    Én xboxon játszok a Kotor 2-vel, azt szeretném megkérdezni, hogy az lehetséges, hogy party nélkül tolom végig? Ill. a küldetésekbe akkor is bele vagyok kényszerítve ha végig dark sidera nyomom a válaszokat?
  • Ryder62
    Zsír. Akkor ezt is felírom a listámra. Már várom.
  • W B
    klok kotor MMO... de tényleg.
    klafa
  • Lacee
    a honlapon azt írják, hogy az 1.0b11 már nyilvános lesz! (legalábbis úgy értelmezem a release candidate kifejezést, de lehet hogy hülyeség) - ha ezek után minden klappol, akkor jöhet a 1.0c1. jelenleg 5 bugot tartanak számon a majdnem 1000ből, szóval célegyenes-féle van :)
  • Legend Killer
    Hogy lehet a társak bizalmába férkőzni úgy, tehát befolyást nyerni, hogy sötét oldalon vagyok és full a sötét oldalra állva játszok már, pedig még csak most hagytam el Nar Shadda-t, aztán nem tudom... nehéz velük nem gonoszkodva beszélni és megtartani a sötét oldalon lévő pozícióm, nem rég Visasnál is kaptam1picinyke világos oldalt.
  • gibson9
    Hát én is reménykedem nagyon, hogy kijön majd valamikor. De ha már elkezdték és ennyit haladtak vele, akkor csak nem hagyják abba. Vagyis remélem, hogy nem :D
  • Terminátor14
    Elméletileg csinálják, de már elég régóta nem volt érdemi haladás, vagy legalábbis nem adtak róla infót. Már jó ideje kész kéne lennie.

Én még reménykedem, hátha kijön vmikor, de úgy vagyok vele, hogy inkább nem várom, aztán maximum egyszer majd ér egy kellemes meglepetés.
  • Legend Killer
    Én azt se tudom mi ez.
  • gibson9
    Helló! Nem tudjátok, hogy áll a Gizka project? Olvastam, hogy 1.0b10. Ez mit jelent? Vagy meddig tart még?
    Előrre is köszi ha valaki tud róla valamit.
  • Legend Killer
    Rendben, kösz mindenkitől.
  • Terminátor14
    Robotokat és a vukit kivéve tényleg bárkit kiképezhetsz, csak rajtad múlik.
  • Muki100
    Mindenkiből lehet mindkét oldalra képezni, még az se számít hogy te milyen vagy.
  • Legend Killer
    Sötét oldalon kiket lehet Sith-é képezni? Handmaiden is kapható lesz rá? Vagy Balo Dur, vagy ki? :D
  • Legend Killer
    Ok, ott még nem tartok. Most Teloson vagyok talán :S.
  • Terminátor14
    Gonosz repülő robot.
  • Legend Killer
    ha tudnám ki ő:D... rég játszottam a géjmmel :D.
  • campy
    persze bárkivel lehet, viszont nyilván tisztában vagy avval h pl GO-T0-ból nem lesz Jedi:D:D:D
  • Legend Killer
    amúgy több variáció van sötét és világos oldalon is? bármelyik szereplővel lehet komolyabb kapcsolatot teremteni?
  • Legend Killer
    mármint géjmben ablurr effektet? megkeresem, kösz a segítséget.

de én mondom, hogy nekem minden ugyanaz a gépben, mint régen, mikor simán végig vittem :DD. :S :@ :D.

amúgy a #8064 végülis megoldódott, W B segítségével. kösz W B.
  • Ryder62
    Akinek elmosódik a kép (sárga csíkok jelennek meg) az kapcsolja ki a képi beállításokban a motion blur effektet. Egyébként nekem is csíkok jelennek meg. Valszeg az újabb videókarik valamiért nem kedvelik ezt az efektet.
  • Legend Killer
    ok, biztos :D... már voltam ott is és ott voltak és semmi, nahde mégeccer kipróbálom, mer W B közben xfire-n jobban felvilágosított, hogy miként gondolta a hsz-t, amit írt.