Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van 1 jó kis szaftos bugom/parám:
Ha megpróbálok a Dantooinon kiszállni, lefagy...
Reinstall nem segít...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

j0nNyKa
thx

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

gamecopyworld.com

j0nNyKa
Ugy nez ki rossz a crackem, valaki fel tudna dobni valahova a crackjet ?

szvsz tök mind1 ugyis kapsz mindenhol, olyan mint az egy tökre nem számit a sorrend szvsz

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Voltan
Talos után hova érdemes menni, hogy mielõbb meglegyenek a fénykard alkatrészei? (1 már van.)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

j0nNyKa
Hohi.

Leszedtem a jatekot, es crackelesnel olyan hibauzenetet kapok, hogy:

"swkotor2 nem masolhato: nem megfelelo parameter"

Volt mar ilyen problema masnal is, esetleg erre megoldas ? Elore is thx

valaki tudna segíteni nekem elakadtam Nar-Shadda-n azt se tudom mit kell csinálni bejártam az egész várost beszélgettem mindenkivel de eddig semmi sztori sincs a városban....meg valami Goto-t kéne megtalálnom....valaki tud segíteni???
nem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Halihó! A problémám nemtudom miért ide írom, talán azért mert úgylátom itt már mindenki birtokol egy KOTOR2-t... Szóval a Bittorrent alapjai érdekelnének, miután dc++n most elöször, nemtudom leszedni a játékot.. bárhogy kaparok és erölködök, senkinek sincs meg, akinek meg megvan, slotja nincsen... Szóval nagyon hálás lennék ha vki privátban vagy emailben elmagyarázná honnan töltsek bittorrent klienst, proxy beállításokat, illetve honnan juthatok kotor2 torrent filehoz... Elöre is köszi

MaD
lenne egy kérdésem: meddig lehet fejlõdni? itt is megáll a 20-szas szintnél vagy nem?

Voltan

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

windrunner
1 perces nyelvtan: konzol vagy console... olyan hogy conzol nyinycseen<#banplz>

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

estét...
ha valaki végignyomta conzolon igazán irhatna egy tuti kis végigjátszást
kösz
Ez egy RPG, azaz szerepjáték. Olvasd el a manualt, hogy mi az, hogy skill check, meg DC (Difficulty Class). Ami talán nincs benne az a "taking 20" szabály ami azt jelenti, hogy ha olyan szituációban kell egy skillt használni, amikor az idö nem lényeges, akkor automatikusan 20 a dobás eredménye + a módosítók. Ha az eredmény így is kisebb, mint a DC, akkor nem fog sikerülni sosem, addig amig nem fejlödsz, ezért írja ki, hogy skill too low. Valószínüleg easy módban kisebbek a DC-k ezért sikerült a skill check-ed. De ettöl függetlenül a játék úgy van megszerkesztve, hogy ne tudj elakadni, ha valamihez spike kell, akkor valahol fog adni spike-ot. De egy ajtó betörésének van még más módja pl. ott van a torch is, amivel szuperül lehet ajtót törni, vagy kell keresni egy mine-t, a robotnak, meg elég magas a demolition-je, hogy tudja használni.
Gundark
Én is játszottam vele elég sokat, most már leléptem a telosról, és a nar shaddára mentem. Eddig egyszer sem dobott ki vagy fagyott le. És még csak nem is akadt. De teszik <#alien2>

Tatyla
detto...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bandew
No nekem is lejött és kipróbátam.
Nálam nincs gáz a videokkal, nem lép ki meg hasonlók. Nálam is akad egy picit, de nem nagyon izgat.
Eddig nekem nagyon bejön, bár az igaz, hogy itt az elején nem olyan pergõs, mint az elsõ részben de azért eléggé felkelti a játékos kíváncsiságát, hogy mégis mi történik.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

lipovics
Helloka!

Elso bolygon vagyok meg csak, nem tudok elrepulni innen 😊
A csapatom perpill harom tagu, a noci, a srac, es en.
Leszallt egy hajo, azon kolbaszoltam, mind a ket szintet atkutattam, de nem tudom, merre kene tovabblepni.
A logok es a feladatok se adnak semmi tampontot, sablonos dolgok vannak benne.
Gondolom kene a droid, de nem tudom hol kene megszerezni 😞
Figyelem !

Akinek a játék akad nagy területek megjelenitésekor az próbálja ki a következõt:

Edit your “swkotor2.ini” file and locate the section. Add a new line and add the
following statement:

Disable Vertex Buffer Objects=1

Tatyla
akkor ne játsz vele...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

viszont le merem fogadni, hogy normalon is simán ment volna.

és mivel nincs sehol se addig computer spike a játékban, és mindössze csak egy szintet lépsz valamint a robottal vagy egyértelmûen következik, hogy a karaktergenerálásnál lehet magasabbra állítani azt skillt ami kell hozzá. viszont ha ez így is van akkor is gáz. a javából.
Bandew
Hát kérem, ne vedd le a nehézséget, mert ez nem FPS, hogy csak a "szörnyek" lesznek gyengébbek.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

tejóégdeszar

alább írtam hogy elakadtam mert a továbbjutáshoz kell egy computer spike vagy berobbantani egy ajtót.
computer spike nem volt (pedig újracsináltam az elejétõl)
ajtót berobbantani nem tudtam mert kiírta hogy skill too low hozzá.

aztán véletleneül levettem a nehézséget difficultról easyre.
és érdekes módon fel tudtam robbantani az ajtót

hát kérem. ez milyen szar már.
Lord Myn
Hát, csak azt tudom mondani, h. jó neked, ha 24 órán keresztül tudsz játszani/filmet nézni stb. Nekem néha dolgozni is el kell mennem és akkor olyan banális dolgokról ne is beszéljünk, h. alvás/bnõvel való foglalkozás/haverokkal való találkozás... Szóval 1 szó, mint 100: nekem nem megy 24 órán keresztül a gép! De ne offoljuk szét a topicot, csak 1 megjegyzés volt részemrõl, mert már sokszor hallottam, hogy DC++ meg BitTorrent meg minek fizessek a warezért stb., nem támadásnak szántam. A többiektõl meg elnézést az offért...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

nem lehet visszaszerezni ott még tudtomal

elkéstem 😊

gyk ugyan az mitn a huszonegy vagy leánykori nevén black jack, csak itt 20 a célszám és alul van négy kártyád amivel tudod még modositani az értéket két huzás között

readmeben is benen van hogy nem szereti alt tabot de sajna nem csak amiatt fagy 😞

ez engem spec nem zavar, külön teccik 😊

És a te géped csak akkor megy, mikor letöltesz?
Mert nekem pl. mind1, hogy megy-e a letöltés a háttérben vagy sem, mert úgyis egész nap megy a gép (jáccok/filmet nézek/stb), szal semennyivel nem fogyaszt több áramot<#bee1>

\"...lámák kíméljenek.\"

windrunner
csak mondjuk egy sms warez oldalt több esély van hogy lekapcsolnak és megkaparintják a letöltök listáját.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Eye-scream
2 hsz-al elõbb leírták mit kell csinálni...
De kicsit tisztábban: Ha a fuel depotnál a maintence terminálon emergency subrutinesnél rányomsz valamire a fuel pipeal kapcsolatban (nem emléxem pontosan) akkor fent az administrationon kinyílik egy folyosó amivel át tudsz jutnio a másik hajóra.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Mr_no_NaMe
Nem azért de te,3-4 napig töltesz egyfolytaban dcrõl
és nem zavar hogy a töltés hótnullára lefoglalja a netedet akkor nem szoltam!
Mr_no_NaMe
Pedig igaza van...
STREEX
Én most vagyok nar shadaa-n és a továbbjutást egy airspeeder jelenti a refugee sectorban aminek a beindításához kell power cell és egy navigation valami.Tudja valaki hogy hol lehet megszerezni?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

kösz a tippet, de nem megy. még a másik kávdarálóig sem tudok eljutni, mert nem tudom felrobbantani az ajtót. amikor le akarom rakni a mine- akkor kiírja hogy skill to low.

nincs valakinek ötlete? ti hogy jutottatok ott tovább?
NeoMaN
akkor wc-n is sötétbe szarjál, mert az olcsóbb.

NeoMaN
lol

Mr_no_NaMe
Hali!
Elakadtam sajnos😞
A protocol droidot már kinyírtam,3an vagyunk a csapatba (öreglány,1 csávó,én)!
Nem tom mit kell csinálni,az a feladat hogy el kell kötnöm a hajónkat de nem tom hol!
Van 1 hely ahol ien energiamezõk vannak és nemtok rajtuk átmenni!
Komolyan már bejártam az egész bázist,nemtom mit kell csinálni!
Lord Myn
Ez így nem igaz, szerintem a DC/BitTorrent-tel többet fizetsz, mintha warezolnál. (Mindenki úgy gondolja, hogy a DC/BitTorrent az tök jó, mert ingyér' van, igenám, de majd nézd meg a villanyszámlát is, amikor 4 napig töltesz egyfolytában vmit és hasonlítsd össze, amikor a warezról lejön 4 óra alatt ugyanez+200 Ft az SMS-ért...)

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

és még egy. a patch majd úgy is kijön, szal egy korábban hozászólóval tudok egyetérteni. Legyen ez játékmenet-topic, vagy valami ilyesmi.

Egyelõre nem adja vissza a kardot, küldetésként kell teljesíteni egy saját kard "összerakását", ha jól tudom, a Tanácskozás során kapod vissza, de ez korántsem 100%. Mindössze így lenne logikus.
Ha valaki letölteni kívánja a játékot, a dox.uw.hu-t ajánlom, máshol vannak hibák.
Mining Station. Kell lennie spike-nak, bár -asszem- a nélkül is kinyitható. Mindenestre ha a Hangar Bay környékén nem lelsz spike-ot, akkor alternatív megoldásként végigviheted a nyitó küldetést, amikor lelsz egyet, akkor visszamész és skip tutorial. Biztos, hogy mindenhol megnézted? Amikor lemész az alsó szintre, nyithatóvá válik egy ajtó, ahol a másik kis "multifunkcionális kávédaráló" maradványait találod. Ott talán megleled, amire szükséged van. Sajna nincs mentett állásom a közelben, így többet nem tudok hirtelen mondani.
A másik mining station-ös problémára. Valahol ki lewhet lõni az energiamezõket. Elõször nekem se jött be, egy computer opciót elfelejtettem aktiválni. Késõbb körbejártam Kreia-val és Attonnal, cca öt perc alatt megleltem a hibát, de most meg nem mondom, hol volt. Legalább is úgy emlékszem, ezt csináltam. Hajnali hat volt már kicsit homályosak az emlékeim.
Egyébként bug-ot én is csak egyet leltem. Lévén, hogy az 1.00-áas engine-t fejlesztettek tovább, ugynaz a bug benne maradt, ami az 1.03-as javítás elõtt megvolt az elsõben.

Sziasztok!
A Telos Polar részén (havas pálya) a föld alatti létesítményben találkozok egy csajszival (Atris), azt állítja hogy õ az utolsó Jedi, és fél óra párbeszéd után elõrántja a régi lézerkardomat.
Kipróbáltam szerintem az összes variációt a párbeszédben, de baszik visszaadni a lézerkardomat. Most ez is valami bug mint a swoop raceban, vagy nem lehet visszaszerezni tõle a kardomat?
VAgy rosszul válaszolgatok, és itt szerzem meg a lézerkardot. Ha valaki tudja, hogyan kell válaszolgatni, írjon!
sziasztok, én is elakadtam a minind stationon a robottal.

a fuel depot-hoz meg a hangarhoz le van zárva az ajtó. és computerhez hogy kinyissam, kellene legalább 1 computer spike. már mindenkit kinyírtam és átkutattam többször az egész pályát. sehol sincs.

ami érdekes lehet, van még egy ajtó amit nem tudok szétlõni, azt írja csak robbantani lehet. viszont amikor fel akarom robbantani akkor kiírja hogy skill too low.

segítsetek plíz
McGrady
www.wandoo.try.hu csak smst kell küldeni

Kuss!-magyarázta.

DC-vel gyorsabban lejön, mint Azureus-al? Miért választanád inkább azt?
Warez oldalra miként lehet befizetni és mennyit kérnek érte?!
McGrady
én most szedem az 1-et warezról....nem teccik, hogy ennyi hibája van a 2nek....GO BACK TO KOTOR 1😊

Kuss!-magyarázta.

Csuhai G
Én a DC-t választanám! 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Értem köszi a segítséget, én sokkal bonyolultabbra gondolta 😊