Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

windrunner
tök jo hogy mindenki rendszeresen használja a spoiler elõ tagot<#falbav>

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

MÁR MEGVAN A HOLOGRAMM!!!
csak bekellett tenni Atton-t a csapatomba és megjelent a hologramm!
meg miután visszafoglaltam a hajót utána azt a mission-t kiírta hogy teljesítettem meg hogy felszedhetek pénzt a a közeli kantiban fel is szedtem egy keveset de az ottaniak nem mondtak semmit se...
azt a hologrammot hol kéne megtalálnom??
Sztem a játék nagy zsír! Jobb mint az elsõ rész! És én még egy buggal sem találkoztam és nem is hajít ki. Szal nem tom még kellett fikázni. Nagyon jó game😊)
Holo???nekem nem jelent meg egy hologramm se miután visszafoglaltam a hajót....
Most megpróbáltam azt amit mondtál hogy egyedül megyek be abba a gázos kantinba de semmi radásul ott van Private Lounge aminek az ajtaja zárva van és nem tok bemenni:-(
Hmuda
Közelharci fegyvere elõ (nyilván fénykaszával a legstílusosabb), kiválasztasz eghy ellenséget aki elég távol van tõled (kb 20-30 méter), majd nyomsz rá egy natúl rámadást (semmi extrát) és akkor ha semmi nincs az útban akkor ugrik és egy kis extra sebzést okoz.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Végre megvan a Lightsaber 😄

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

üdv!

force jump-olni, hogy lehet?
a támadási módnál fog elõjööni ott ahol a flurry vagy máshol lehet állítani?
Csak apróbb finomítások történtek az elsõ részhez képest, de ezek (a HP automatikus töltõdésén kívûl) csak javítottak a játékon. Kb. akkora a különbség a két rész között, mint a Fallout 1 és 2 között.
A grafika ugyanolyan, és nekem eddig a sztori is ugyanúgy bejött.<#smile>

\"...lámák kíméljenek.\"

Nekem ez segített, htx!

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Pluskast
Sziasztok!

Van egy kis problémám. Nem tudom, hogy valaki csinálta azt a küldetést amikor egy luxa nevü csajszinak kell egy fegyverszállítási bizniszt lebonyolítani, hogy segítsen cserébe nekem. Az utasítás szerint a 82-es lakónegyed nyugati részén kellene az orvosi központnál találkoznom valakivel, hogy megkapjam a további utasításokat. A gond azonban az, hogy ott senki sincsen akivel találkozni tudnék. Nincs valaki közülletek aki megcsinálta véletelenûl ezt a küldetést?? Ha van az kérem segítsen mert másfél napja ezzel szórakozom és nem találom a megoldást!!
Elõre is köszi!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

j0nNyKa
Hat ez tenyleg fagyogat, jo lenne hamar kidobni a peccset, mer ez igy gaz. Az hagyjan, hogy nem tudok race-lni mer annal kb fel percet bir a jatek, de volt hogy a jatek betoltese kozbeni intronal adta meg magat. Ezek utan valakinek lenne kedve ujra elinditani ? :\

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

nekem kinai változat van meg<#crazya><#crazya>
mekkora a fejlõdés az elsõ részhez képest? még nem próbáltam mert nem volt rá idõm meg még úgyis tele van buggal. az elsõ rész grafikája nekem tökéletesen bejött, egy kalandjátéktól nem is várok többet. viszont a térképek kissé egyhangúak voltak és fõleg az irányítás és nézõpontmozgatás volt számomra negatívum. a harci mozdulatok nagyon jók voltak, viszont a bazi nagy célkereszt lerontotta a látványt, kár hogy nem csak pause módban jelent meg a támadásbeállításokkal együtt, úgy jobban élvezhetõ lett volna a harc

Skynet
Érdekes én normalon toltam a robbantástudásom a játék elején volt vagy 1 a zárfeltörés talán 2 de mégis simán megoldottam...😊
szvsz ha a hajód visszaszerezted nézd végig journalod tuti ott kéne hogy legyen hogy mi a köv lépés
a jedi meg csak a legvégén lesz szal ne izgulj, vagyi slesz közbe is de nem tudsz vele micsinálni még 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jah oda kell menni? de miután visszafoglaltad a hajódat mondja is nem? nem tom hajó visszafoglalás után tök egyértelmû gyk nincs is választásod csak az hogy mész tovább a történetben és az vezet téged
(mert ugy megkaptad a holo üzit hogy menj a "gázos" helyre egyedül, etc)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ja és mi van azzal az épülettel amiben folyamatos gáz szivárog?kell valamit ott csinálni??
de thanatos hol lehet megtalálni a Jedi Master-t a Nar-Shadda-n??
és ezért kellet 2percenként rinyálni, grat :/

õõõ nemtom nekem jöttek magátol, nem is figyeltem azt egyszercsak megvolt mind 😄

azér tmert kétpercenként beirod nem fog senki hamarabb válaszolni...

Looserke
Huhh bazze sikerült megoldani...
Felraktam a monitor driverét, mert eddig csak sima plug and play-ként ismerte a windows és most már lehet felbontásokat változtatni, csak a frissítési frekvenciát kellett megpiszkálni az ini fájlban.
<#email>
Holnaptól zúzom a gamét...

És ugye nem ilyen piti küldetések miatt kapom meg az alkatrészeket?

Looserke
Ez csak egyedi probléma vagy nálatok is ez van???

Looserke
mert ott csak 75 hz-et tud a monitor és kifolyik a szemem...

windrunner
minek neked az 1024*768?? nagyon szaggat a game?

windrunner
minek játszami végigjátszással?? elb*ssza az egész játék lényegét... Ez pont olyan mintha szétszednénk egy rubikkockát aztán össze raknánk színek szerint.

Looserke
Légyszi valaki... #1411???

windrunner
angolul köll tanulni...

Na majd csak rájövök! De a grafikája az valóban semennyit se változott 😄D. Még ugyanazon a konfigon jobban is megy!!!!!
Azé ez fura.

Meddig kell azzal a hülye droiddal az elején menni?
Legalább vmi leírás nincs vhol magyarul a gamehoz, mert már majdhogynem teljesen elfelejtettem, hogy kell jáccani 😄D.

Még egy hülye pisztolyt se tok elõvenni <#gun>

Már voltam ott és a hajómat is megszálták már meg is öltem a hajón mindenkit de a Jedi Master-t nem találtam meg
Looserke
#1411-re tudja valaki a választ, vagy nektek nincs ilyen problémátok?<#nemtudom>

õõõ, refugee szektroban votlál? beszéltél mindenkivel megodlotál minden küldit etc?? szerintem ez maradhatott ki

SPOILERveszély!!!!!!!

nekem amikor visszamentem a refugee szektorból akkor jöttek hogy a hajót megszálták mert más területére tévedtünk etc etc, onnan már nagyon beindulnak a dolgok...

igen, de nekem telos után köv bolygo végén má megvolt

Looserke
1411???

IMYke2.0.0.0
Akkor ne várj végigjátszást... ugyanis, angolul lenne mindenképp.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Vagyis szerezni

Nem lehet valahonnan végigjátszást letölteni : D ??
Az elsõ részt is ELSÕNEK azzal nyomtam végig.
Amikor már 2odszorra meg harmadszorra jáccottam már nem kellett.
Elsõre csak úgyis végigrohanom a gamét.

Egybõl úgyse lehet mindenre rájönni.
Különben se egy húde nagy szám az angol tudásom : DDD

Fénykardot csak úgy lehet csinálni, ha megszerezzük a darabjait, és összerakjuk?

de bejártam már többször is az egészet de semmi!!!kaptam is rendesen a küldiket meg is csináltam nagyrészét de van 2 küldi ami szerintem a fõszálhoz kell hogy megtaláljam a jedi master-t. Az egyik küldit az a kövér hernyó (a neve nem jut eszembe) hogy valami hijacking-et állítsak le meg találjak meg valami Goto-t de nem tom merre kell menni a másik meg az Ebon Hawk-kal kapcsoltaos hogy valami papírokat kell szereznem...
a legutolsó intróm az volt amikor a wookie elkezdte fojtogatni Myra-t aztán meg eltüntek
járd be jobban..., nekem simán jöttek a küldik oylan szinten hogy ihaj

Looserke
Nem tudjátok, hogy hogyan tudnám a felbontást 1024*768-ra állítani, mert az optionsban nem engedi csak az a fölötti felbontásokat!
Rafreshforce-ot használok a frissítés fixálásához és 100 Hzen megy a monitor. A graf kari GF6800. Már próbáltam a swkotor2.ini fájlba is átállítani, de nem engedte... <#fejvakaras>

Már a KOTOR 1-nél is szarakodott ezzel... <#falbav>

Tatyla
mi az a CoH?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nem muszály versenyezni és az nem Talos hanem Telos látom te is CoH-os vagy
Tatyla
Taloson muszály swoop versenyezni?
vagy kihagyhatom...?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

valaki tudna segíteni nekem elakadtam Nar-Shadda-n azt se tudom mit kell csinálni bejártam az egész várost beszélgettem mindenkivel de eddig semmi sztori sincs a városban....meg valami Goto-t kéne megtalálnom....valaki tud segíteni???
Tatyla
Nar Shaddaa...?