Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lásd 1580

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Pluskast
Bocs srácok de valaki arra nem tud megoldást véletlenûl, hogy mi a szöszért fagy le a game ha bekapcsolom a videót? Mert lejátszani lejátsza az elsõt de utánna nem megy tovább csak sötét marad a képernyõ. Erre nem tud valaki valamilyen megoldást???<#help><#help><#help>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

de igy nem látod a sook jó videot 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Lacc
Thnx, megy 😊
Én az egyben még elnyomkodtam, itt viszont szinte kizárólag a történet, s a hosszú párbeszédek miatt játszok, meg így legalább nem két napig fog tartani. Még csak most fejezem be az elsõ "szabadon választott bolygót".

Nincs meg mindened, ezt garantálom. 😊 Kell minden legyártott alkatrészhez egy "fixture" is. Ha azok is meglesznek, akkor Bao-val lehetlesz összerakni a dolgokat.

Bao barátod össze tudja neked ütni a kardot...
nekem csak az a bajom, hogy sok a jedim, és kevés a kardom...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

A bal alsó sarokban az uccsó ikon sztem.

\"...lámák kíméljenek.\"

hali!

lézerkardot hogy kell készíteni?
ott vagyok, hogy az Ebon Hawk-kal, elmentem arról a havas bolygóról, és mindenem megvan a lézerkard készítéséhez de nemtudom hogy hol kéne összerakni 😛

köszi a segítséget
Shep
én tuti elnyomkodtam volna, nem bírom amikor túl sokat pofáznak, egy idõ után nincs türelmem elolvasgatni õket, a másik ami idegesít a nyurganyakuak beszéde ez a hilfázás marha idegesítõ alig tudom elolvasni amit mondanak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Meg lehet csinálni angoltudás nélkül is, csak nem érdemes. A magyarítás meg szerintem legeslegalább fél év.

Én ilyet nem teszek. Volt olyan rész a játékban, amikor el akartam menni aludni, de lekezdõdött egy beszélgetés, én meg az elsõ emberrel ezt már be is fejeztem(a beszélgetést), aztán odajött a másik és kérdezett valamit. 3 óráig ültem még ott, csak párbeszédet nyomatva.

Átugrok a CDért <#idiota>

Nah huh én is végigvittem a játékot nagyon jó volt kár hogy nem volt hosszabb de egyáltalán nem volt rossz...
Talán mégegyszer nekirohanok majd Sith-ként<#ravasz1>
Shep
Az ok, csak azt hittem le is lehet menni, közben már a fehérhaju is csatlakozott a csapathoz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csuhai G
Heló!
Készül már a magyarítás? Mert egyáltalán nem tudok angolul, és ebben a játékban nagyon szükség lenne rá!<#szomoru1>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

SPOILER!!!

Valaki adjon már valami tanácsot pls hogy hogyan öljem meg a végén Darth Traya-t mert van egy pont ahol 3 fénykardot idéz elém amik iszonyat erõsek ráadásul nagy HP-jük van és mire leszednék egyet is addigra simán megölnek...
Nem kell ahoz nekünk is gonosznak lenni hogy létrejöjjön a romantika Visas-szal sõt!!Nekem úgy jött össze hogy maximumon van a light side és Visas-t is áthoztam a jó oldalra sõt már neki is maximumon van a light side!!!
Tatyla
én is elnyomkodom ,csak amikor már nem tudok mit kezdeni maggamal akkor probálok forditani a feladatok leírásábol...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
Felét elnyomkodom, arra figyelek csak ami fontos küldetés, és vagy a fõszálhoz tartozik.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tatyla
azért elég ügyesen haladsz,én mig átrágom magam az angol szövegen hogy tovább juthassak megöszülök...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Kandurex
Még csak a 3. bolygón járok. A játék felénél sem.

Tatyla
te nem akarsz esetleg egy egysterüsitett végigjátszást írni?

Kandurex
Azon a szinten van a megoldás, kapcsold be a reaktort és nyisd ki a hangár ajtót...szállj mint a madár

Shep
A katonai bázison, szétkaptam a tankrobotot a felsõ szinten, namármost ezzel a hajóval el tudnék menni, de nincsen hyperhajtómûve, viszont van egy kódom az alsó szinten lévõ hajóhoz, de az alsó szintre meg nem tudok lemenni, mert mágnesesen védett az ajtó, akkor most mi van, hogy lehet lemenni?

Kandurex
kapcsold ki akkor, a metódus:

swkotor2.ini

Disable Movies=0

Értelemszerûen 0 -ról 1 -re.

Lacc
Sajna nem, mert ahhoz hogy kihagyja a videot, el is kell inditania, ami nem sikerül neki.
Ha izomból vágdosod az escet, akkor nem hagyja ki? Csak egy tipp volt, de hátha. Lehet valami video-codec-kel gõzöl össze.

Lacc
Gyerekek nálam nagy baj van. Nektek nem volt olyan probléma, hogy mikor jön egy renderelt movie-betét, újrainditja az egész gépet? Egy restart után lejátsza az elsõ ilyen moviet, de aztán, ha jönne mégegy, menthetetlenül újraindul.

És éppen emiatt nem tudok elmenni az elsõ "bolygóról" az Ebon Hawk-al, mert az ágyús lövöldözés (a hangárban) elõtt, és után is van ilyen movie, és mindig restart lesz belõle... Tud valaki segiteni?
Nem kell. Sith, de amúgy tiszta a lelke, mint a hó, Mirraval is lehet romantikázni. Bár én hangsúlyozom, hogy még nem próbáltam. Állítólag a handmaident a legnehezebb meggyömöszkölni.

Oks. Végsõ megoldás, hogy megveszem 😊

Nem az agond, hanem az kért meg, aki segített, hogy ne adjam tovább senkinek, különben 1. az én letöltésemnek is lõttek.
2. mindenki másénak is. Most nem ilyen béjesa félelmem volt.

Hogyne tudtam volna, hogy az I. ben az X-el pörgeti a kardot, de a II.-ben mivel automatikusan csinálja látványosabb eheheh.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Visas az Sötét Jedi, gondolom akkor Darknak kell lenni nekünk is, hogy romantika legyen.
Miraval nem lehet romantikázni?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

nem tudom, érdekel-e valakit (gondolom senkit :-) ), de épp most mondták, hogy a CDGalaxisban talán holnap kapnak

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Voltan
Kösz, ez jó! Úgyis épp a Dantooine-on kolbászolok, már a vége felé. Akkor hamarosan megoldódik a dolog!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Kandurex
Vagy!! Ha eljutsz a harmadik bolygóra, meg kellesz harcolnod is egy RÖVID! (tehát nem normál) lightsaber -ért! Független milyen sorrendbe. Szóval nyugi.

Kandurex
Fénykard:

Datooinen ha segítesz visszaverni a támadókat, az ottani Jedi add neked egy lencsét amivel tudsz készíteni. Vagy mehetsz a Korribanra és ott egy sírkamrában lesz a megfelelõ lencse. Esetenként Nar - Shadda -ra is, ahol ha segítesz egy krapeknak cserébe add egy kétkezes lightsabert.

Egyébként célszerûbb a Dantooinét választani, tekinte, hogy ott van a fénykristály barlang telis - tele finom kristályokkal.

Drizzthsz: köszi a hozzászólásod, akkor nem görcsölök vele.

Kovász: azt megmondani nem tudom, hogy késöbb is lehet-e velük bunyózni, de leverni le lehet az ötöt is. Feltápoltam a legjobb páncélom védelmét, egy vibrokard sebzését és a harc elején benyomtam egy +6-os erõt adó stimpackot (vagy mit) és zúztam öket. Viszont nem árt belõle legalább még egy darab, több ideig fog tartani a harc mint 2 perc. Minden körben menübõl gyógyítottam magam a gyógycsomagokkal (így ingyen cselekedet, nulla idõt vesz igénybe) vagy mandalori melee shield-et aktíváltam, mert a gyógyítás skill-em nagyon alacsony volt és egy idõ után csak sima medpack-val rendelkeztem. Sajna a shield aktíválása idõt rabló cselekedet, közben jól megrúgdosnak. Mindig csak egyre szabad koncentrálni (bár ez elég egyértelmü). Ha már csak három marad, akkor már elég jól meg lehet állítani az életerõveszteséget a medpack-oknak hála.

Dervis

Voltan
Késõbb dögivel hemzsegnek a kristályok. Nekem most már csak egy francos lencsére volna szükségem a fénykardhoz, de még nincs. Pedig már qrvára unom a sima melee fegyvereket. Fénykardot akarok!!!!<#duma>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Amikor kijött PCre, akkor mindenki eléggé illegális postokat nyomott, szóval 1 ide vagy oda, kit érdekel 😊

uv
pedig avvót!!!

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

lehet romantikázni itt is ha férfi a karaktered akkor Handmaiden-nel és Visas-szal nekem Visas-szal jött össze...
Ez érdekes én nem tudtam hogy az I-ben a macskanõ leszbikus volt
Tatyla
kösz az angolórát firka...<#idiota><#zavart2>

egyem az írói vénátokat :-)
tudom, hogy mohó vagyok, de ennél kicsit többet nem lehetne?
mint pl. ez...

SPOILER (???)...

The Jedi Guardian allows for aggressive attacks and has more melee feats than other classes.
When you start the game, just press the Y button on the attributes screen if you're not certain on how much you should spend, but keep in mind as the game goes on, you should have strength, dexterity and constitution. Constitution is very important for those implants like the regenerative ones.
For feats, I recommend that you choose dual-weapon fighting all the way to Master Proficiency, allowing for more damage than a normal one hand attack - the penalties can really hurt with less than Master! Also upgrade your critical strike. Remember, this feat can cause major damage an even stun opponents. For max efficiency, later in the game, utilize multiple feats. Upgrade flurry and power attack later. If power attack is upgraded to Master, you will have the ability to slice through minor opponents in seconds.
For Force Powers, always go aggressive. In the beginning, the recommended power the game will give you is Force Sonic Scream. This is useless in my opinion. Instead choose either Force Push, Stun, Lightning, Drain Life, or something else that is more aggressive in nature. When you're leveling up, I suggest you get Force Wave, Death Field, Stasis Field, and Force Immunity as early as possible. Immunity causes force powers from enemies to be nullified. For the rest, just take what you like.
Submitted By: Brian Choi

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

😊

Én karakterem Jedi Sentinel, asszem. Minden a dexre(21+tárgyak módosítói), meg Jedi kardos, kétkezes dolgokra adva. Asszem 14 lvl, vagy 15, main hand: jedi kard, +21-es attack, off hand: vibroblade(valami stunos, meg strength csökkentõ), +12.
Jedi képességek: Valor, Force shield(ezek 2\3 szinten), imp. heal, knight speed, force whirlwind, Stasis. Több nem jut eszembe.
Feateknél: force regeneration, meg health regeneration, meg még kétkezes harc maxon, valami Jedi sense, meg csomó jedi stuff, etc...

Tatyla
de ha ott nem vettem meg késöbb máshol még vehetek?

Jó, oké, értem. Nah, mondjuk akkor 900-1100 tájékán. Ezzel se került sokkal elõrébb, valami 97x rémlik. 😄

Azokat a handmaideneket ugye késõbb is lelehet majd verni? Csak mert amikor már ketten jöttek ellenem, akkor is megizzadtam, és az uccsó próbán már ötüket kell lezúzni egyszerre..

\"...lámák kíméljenek.\"

Kandurex
Pl. a fõ karakterem egy tank. Agyatlan tank. Nyomtam az erõre állandóan, azt kész. Jó, igaz a lelkem egy értelmes szót nem bír kinyögni, de harcban nem áll meg elõtte senki 😄 Egyszer megpróbált meg presudozni egy üzletet...hát vazzeg 2X áron kaptam meg a cuccot 😄. A mellék karakterek egészítik ki.Aztán inkább fény útját követem és nem a sötétséget. Bár néha egy - két agresszív pofát felvagdalok :p, szal amolyan arany közép - felsõ út Amúgy se bírom ha egy tömény nyállá változik a karakterem. Egészséges egoizmus és szadizmus fontos 😄!