Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Feat: two handed master, lightsaber master, dual master, Furry master, stb. stb. tehát közelharc és kard mester
Force: Fojtás, villámlás, félelem, stb. minden ami Sith 😄, meg némi gyógyítás
Skill: Na ez érdekes, specializálódtam a karakterekkel, kinél repair, presudo stb., kinél, meg gyógyítás, észlelés stb.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
ezenkívül nincs kedve valakinek írni esetleg valami olyasmit, hogy ezzel és ezzel a karakterrel hogyan játszotta a játékot? milyen featek, skillek, erõtrükkök fejlesztését választotta... pl Jedi Weaponmaster, vagy egy Sith Lord
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
(...) viszont volt itt az 1xxx-es hozzászólás táján valaki, aki adott. Talán megpróbálhatod tõle megkérdezni.
===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ugyanazzal a problémával szembesültem amivel Green Ghost. A versenyeket hiába fejezem be, a progi félbeszakítottnak veszi. Asszem a gond abból adódik, hogy 2x félbeszakítottam a versenyt mert a billentyûzet nem esett eléggé kézre. Elsõ félbeszakításnál közölték, hogy az idõm 59:59:59. A második után meg hogy 00:00:00. Gondolom ez is a hiba oka, ha sikerülne átírni valami normális idõre, akkor megint jól müködne a verseny... Valaki hozzáértõ nem tudna rákeresni a save-ban? Sajna mire észrevettema hibát már nem volt régi mentésem, ezért nem is tudok utánanézni. Elölrõl kezdeni meg nincs kedvem egy ilyen bug miatt.
Találtam még egy bugot. Ha fegyvert váltasz, akkor a karakterek lóbálják a fegyvereiket. Az elsõ részben ez jól is müködött, de itt ekkor a játék harci módba vált. A jedik pl. Erõt használnak. Ez még nem is lenne gond, de ha ráklikkelsz valakire, hogy beszélgess vele akkor a társaid nekiesnek. Szerencsére pár másodperc után mivel nincs valódi harc visszavált normál módba. De az esély megvan, hogy agyonvernek valakit akit nem kellene. Nekem pl. majdnem agyonverték a párbajra kihívható handmaiden-t. Igaz csak lesérült és így legalább könnyebb volt leverni a barátságos bunyóban.
Dervis
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Ha arra a küldire gondolsz, ahol le kell fizetni a droid szerelõt, akkor elmész az Ithorian fõnökhöz, és megmondod neki, hogy kell 2500 pénz a küldihez és ad.
\"...lámák kíméljenek.\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nah, mostantól fölényeskedõ, nagypofájú írásaim OFF.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Bár én még nem romantikáztam, de újságokban írták.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Amúgy szerintem grafikban tényleg semmi különös változás, viszont annak örülök, hogy az animációk számát mintha megnövelték volna. Pl.: power attackra asszem 3 anim van, az egyben meg 2, vagy 3 volt. A laigrekek meg tele vannak bumpmappinggel. Az már más kérdés, hogy ez elõnyükre, vagy hátrányukra válik-e inkább. 😄
Jónak meg természetesen nagyon jó!!!
Egyébként nagyon király a sztori sokkal jobb mint az 1-é de sok szálat függve hagy nem ad rá magyarázatot
Mondjuk van pár dolog a sztoriban amit nem értek hogy például ha Kreia sith akkor miért ölte meg a Jedi Mastereket amikor elakartak engem szakítani az erõtõl??így csak engem védett és ha eddig mindig meg akart engem védeni akkor minek sodor mindig bajba???
Hogyan tudodk gyorsan összeszedni 2500 kreditet?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
-Azt nem tudom hogy hanyas szint a maximum én csak azt tudom, hogy öszesen 26 szintü voltam, de nem irta ki hogy maximum level igy lehet lehettem volna magasabb szintü.
-Igen
-Nem
Kurvajó: mikor elmenekültem Pregarionról (vagy hogy hivják azt a bányát), Atton kérdezgette, hogy milyen fénykardom is volt annó. Most elértem a Jedi akadémiára Telos havas részén, és a fõ Jedi ribanc - aki elkobozta idõközben a fénykardomat - nem egy ugyanolyan fénykarddal állít elém, amilyen az elsõ részben nekem volt?<#nyes>#nyes>
\"...lámák kíméljenek.\"
Egyértelmû hogy 2 vége van 😄, ha nem lenne két vége akkor nem lenne értelme annak hogy a jó vagy a rossz oldalon állsz. 😄D
SPOILER!!!!! 😄
Azon a bolygón voltam ahol a Sith academy, kifelé menet találkoztam azzal az összevisszamarcangolt bõrû sith-tel, és kb. 10x kellett újratöltenem (mindíg megölt) mire a gép rájött hogy be kéne lökni a videót, hogy nem tudom megölni és elfutok.......
Mellesleg volna pár kérdésem is:
-Itt hanyas szint a max? Mert ugye nem 20, hiszen azt mindjárt elérem. és még közel sem vagyok a végéhez.
-Lényeges hogy milyen sorrendben látogatom a bolygókat?
-Nyitott a vége? (tehát lehet mászkálni még azután is hogy legyaktam a fõgonoszt?)
- A II.-nek is több fajta vége van-e, mint az egynek attól függõen hogyan játszom?
- lehet-e benne romantikázni, mint az egyben?
\"...lámák kíméljenek.\"
Csak az volt a baj, h blaster volt a kezébe<#wink>#wink>
\"...lámák kíméljenek.\"
bocs, nem Disciples mondja, hanem asszem a mogotte levo halottak datapadjabol derul ki
___SPOILER____
tevedsz, Disciples elmondja hogy Vrookot a crystal cave-ben tartjak fogva mercenarik, a cave-ben mindig fordulj balra es megtalalod
_____SPOILER______
1. Turn center counterclockwise.
2. Turn left counterclockwise.
3. Turn right clockwise.
_____SPOLIER_________
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Valaki help me plz!!
Naa Shaa vagy mi a rák nevü bolygon vagyok.Elértem egy helyre ahol a t3-m3 robottal lehet csak menni egy raktárban,és valamit kell okoskodni a 6 kapcsoloval,hogy kinyiljon az ajto.Már 2 orája nyomkodom a kodot,de egyszerüen nem sikerül eltalálnom a helyes sorrendet😞
ha valaki tudja plz mondja el nekem mi a megoldás.
Ugy vettem észre ,hogy az amiket kapsz cuccot ,az véletlentöl függ.Nekem az elsö lézerkardom dupla volt.De aztán kifagyott a gépem,és ujra kellett csináltatnom a mukival,erre csinált nekem 1db 1 kezest😊) Ugyhogy azt oda is adtam a vénasszonynak használja ö.Nekem már van legalább 6 lézerkardom,csak mind 2 kezes az a baj😞(
A legnagyobb lol idáig,hogy nem értettem miért nem tud a vénasszony 2kezes fegyot,vagy 2db 1kezeset fogni😊)Kb 1 nap alatt jöttem rá a megoldásra😊)
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
ey relative müködö képes ATI driverre lenne szükségem... esetleg privátban vagy emilben az [email protected] na várom a szavazatokat
s mielöt leugattok közlöm hogy igen probálkoztam párral de nem jött be
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Ezen nem fogunk összeveszni. Ugyanazokból a lehetõségekbõl gazdálkodtak a fejlesztõk, szerinted az egyben, szerintem a kettõben sikerült nekik jobban.
SPOILER!!!
SPOILER!!!
Tehát, találtam a Dantooineon a régi jeditanácsban én sokmindent, már megvan a lézerkardom, bár eddig kétkezes jedinek képeztem magam, kiváncsi leszek, mikor lesz mégegy lézerkardom, na de nem ez a lényeg. Elvileg meg kellett volna találnom Vrookot, egy szobában volt 4-5 levágott merc, a szobában volt még 1 "disciple" nevezetû tag. Vele beszéltem ezt, azt. Na, nekem az az érzésem, hogy õ akar lenni Vrook, de nem tudom ezt belõle kiszedni. Tévednék?
és az a konzol ott van ahol Nihilust kellett megölni vagy lentebb??
Én kerestem de sehol találtam azt a szobát ami tele van rakátkkal.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun