8627
.
-
#2965 rosz oldalon gyerekyáték volt malek;) -
#2964 Holnap meglesz a cuccos...felvételi után jól fog esni:)
Sajna az 1-et nem tudtam kivinni, malak nekem túl nagy piskóta volt.. Természetesen a jó oldalon -
#2963 YAh és minimum hardon yátszani, ugy az igazi -
#2962 vilám, elrohansz, mentés, vilám elrohansz , mentés........vagy egyéb hasonló milio fayta kombináció! -
#2961 képezd ki a többit is ;) -
#2960 természetesen végig lehet , yedivel érdemes menni! meg ne saynáld a pénzt a yátékban medpackekre ha sith vagy -
kicsu #2959 sziasztok azt a hatalmas tank droidot hogy lehet legyurni? -
Braveheart #2958 Atton kiképeztem jedivé, jól tettem? Most lvl 11 scoundrel és lvl 4 sentinel. -
woody #2957 goto's yacht-án végig lehet menni meghalás nélkül,mert nekem nem sikerül vagy van valami trükk. -
MagyaR #2956 Basszus. Vmi baj van nekem ezzel az oldallal.
Sokszor amikor rányomok egy linkre vagy be akarok jelentkezni lefagy az internet explorerem.
Mostis fél óra küzködés árán tudtam bejelentkezni.
Amúgy a farsangot illetően inkább maradok a BKV ellenőrnél : DD.
Tényleg! Sikolynak milyen phoen lett volna már beöltözni.
Na mind1. Mostmár, azt ba**hatom. -
#2955 mondom, egy tonna zselé, és kész, amúgy én Merlyn mansonak öltöznék a heyedben de ahoz sok cucc kell, mondyuk nekem biztos nem mert már van :)
DArt Nisius ??? egy csukja meg köpeny, meg egy sikolyos maszk! -
MagyaR #2954 loool. Csak az a baj, hogy nekem hosszú a hajam és azért sem fogom levágatni : D.
Már gondolkodtam az őrült túdoson. Csak egy fehér ing és egy össze vissza kutyult hosszabb haj kell, mint az enyém, amit össze vissza felzselézek megis lesz a szerep : D -
#2953 Jim Carry, ahoz csak zselé kell meg egy kevésbé hoszú hay, meg egy havai ing ,) -
MagyaR #2952 Hagyjuk már, ezt a veszekedést.
Nem emléxek a gameban olyan részre, ahol veszekedés miatt lehet elakadni.
A kotoron kívül más rpgvel még nem jáccottam tehát azért nem vok benne túl profi.
És nem fogom letörölni a gamét, mert teccik!!!!
És mivel már nincs sok vissza nem lesz már sok kérdésem továbblyutással kapcsolatban.
Tehát segítsetek és hamarabb szabadultok tőlem : D -
MagyaR #2951 Jó énmeg a Nar shadan ami már az utsó bolygó számomra.
Csak itt enyhén szólva több helység van, mint a többi bolgyón.
Najó hagyjuk.
A fő kérdés: Minek öltözzek be holnap farsangon, ami egyszerű és nem kell hozzá sok kellék (tehát a jeti lovag kizárva). -
#2950 Én a kezdetleges alap angolommal már a Korribanon járok... :D -
#2949 Én meg filmes suliba megyek, de nem mondom Lynchre, hogy rossz munkát végez. -
MagyaR #2948 Már ezerszer elmondtam mindenkinek, hogy kövőre megyek angol speciális osztályba ahol heti 14 angol órám lesz!!!!!!
Tehát nem értem miről beszéltek.
Én csak, azt mondtam, hogy most nem tok még olyan jól angolul.
Emiatt az első részt is legelsőnek csak végigjátszással vittem végig.
Tehát a kotor3al már nem lesznek gondjaim : D.
És, azt sem értem mér csesztet mindenki amikor éne gy rossz szót se szóltam senkivel kapcsolatban és eggyáltalán nemis is imsertek engem.
Teljesen más vagyok élőben.
És a napi 200 szöveg mellé azér raktam egy ilyen jelet: : D, mert csak hülyültem vele.
És, aztis már ezer éve megtárgyaltuk hogy abba hagyjuk a velem folytatott vitákat tehát ezek után, ne rám mondjátok, hogy hülye vagyok.
Inkább az a nem normál aki tovább folytatja a vitát azok után amiután már megbeszéltem pár emberrel, hogy stop (ezzel nem rád céloztam). -
thief82 #2947 A fordítás elkezdődött, már vagy 2 hete! Én már csak tudom, én importálom be a lefordított szövegeket. Az állapotjelző működik, csak valamiért nincs kilinkelve a magyaritasok.hu aloldalára! Ha még valaki szeretne csatlakozni a csapathoz, itt jelentkezzen: [email protected]! -
Lord Beszari #2946 Már 15-ös szintű Jedi Sentinel vagyok.5 szintű Jedi Weapon Master.Ez így összesen asszem 20 szintMivel a jó oldalhoz állok nagyon közel , gondolom esélyem sincs a Sith Lord rangra igaz?:( -
#2945 Ez abszolut igy van, tehát amit irtam azt annak a tudata nélkül irtam, hogy egyáltalán már irtak e vmit vagy nem, és arra alapozva hogy az oldalon nincs még kiirva semmi. Ez természetesen nem zárja ki hogy már pl a negyedén tul vannak vagy akármi. -
#2944 Valszeg van jobb dolguk is minthogy írogassanak még az oldalra is, majd megcsinálják, ha úgy érzik, hogy jelentősebb előrelépéssel bírtak a magyarosítással kapcsolatban. de nem az én ügyem, bocs -
#2943 Meg megnéztem a magyarítás oldalát meg mindent, és még sehol sincs kiirva hogy elkezdték volna, vagy egy százalékszám, hogy hol járnak. -
#2942 #2915
"De még else kezdték "
Erre alapoztam. -
thief82 #2941 Nem tudom, hogy ezt honnan szedted, a magyarosítás már elkezdődött... -
#2940 CSinály eggyet! ;) -
#2939 meg lessz az a lens, csak minden halottat,ládát kutass át. Ha minél előbb kell akkor megéri az alaposság. -
Braveheart #2938 Na közben megtaláltam a megoldást. A fénykardhoz a lens még mindig érdekelne. -
Braveheart #2937 Hali lenne pár kérdésem:
Nar Shaddaa-t csinálom és ott vagyok hogy a Jekk Jekk Tarr-ban kiszabadultam a nővel, a főkarakteremet beengedtem de csapdába esett. Ekkor a droiddal kell mennem, de elakadtam egy ajtónál ami vmi hülye logikai feladvány megoldása után nyílik ki. Nagyjából le tudtam fordítani mit kell csinálni (forgatgatni kell a kódokat) de nem jövök rá a megoldásra. Emlékszem már volt itt róla szó, vissza is olvastam de nem találtam meg. Vki elmondhatná a megoldást.
A másik: a fénykardomhoz már csak lens (lencse) kéne. Ezt hol tudom megszerezni?
Kösz a helpet -
KH #2936 az enyém meg már smafu?
eh bazz, mindig hallottam, hogy gyöngyök elé a disznót, de most már értem is...
nah mindegy -
#2935 Na végigvittem én is.. Hát nem tudom hogy volt képük ilyen gyenge sztorit és sokkal inkább gyenge befejezést csinálni az 1. rész után... -
#2934 ez már nem az én dolgom -
#2933 GrimReaper78: :)))
bigapó: köszike:) (majd be kéne rakni oda felülre az egyiket sztem:) -
Jimmyke #2932 ami jövő héten lesz, mivel már majdnem eltöltögették a havi adagot... -
Jimmyke #2931 Én még nem játszok vele, csak várni kell amíg a többiek befejezik a letöltéseket, azt banzaii. :) -
#2930 Természetesen amíg mindenki játszik meg elfoglalt meg ilyenek addig itt nem lesz változás... -
#2929 Ez meg a másik és ez a dizájnosabb is:))) -
#2928 Ez az egyik:) -
#2927 YAh, anyira kár hogy dart n...- nek csak ien kevés szerepe van, pedig az edigi legyobb karakter, látszik hogy összecsapták a végét! -
#2926 van, majd mingyá megkeresem és belinkelem ide:)