Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Screenshot? Hmm. Nem is tudom, túl spoileres. Arra értem, hogy pl. a Dantooine állapotát jobb ha a játékos szemléli meg (Malak ügykezelése az elõzõ részbõl). Vagy ha mindenképpen akkor gamespot.com stb. stb.

Feat: two handed master, lightsaber master, dual master, Furry master, stb. stb. tehát közelharc és kard mester

Force: Fojtás, villámlás, félelem, stb. minden ami Sith 😄, meg némi gyógyítás

Skill: Na ez érdekes, specializálódtam a karakterekkel, kinél repair, presudo stb., kinél, meg gyógyítás, észlelés stb.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hali skacok, toMpEren kívül más nem készített képeket? küldhetnétek párat! :-)
ezenkívül nincs kedve valakinek írni esetleg valami olyasmit, hogy ezzel és ezzel a karakterrel hogyan játszotta a játékot? milyen featek, skillek, erõtrükkök fejlesztését választotta... pl Jedi Weaponmaster, vagy egy Sith Lord

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Johnyy
SZKRÍNSÁTOT!!!!!!!!!!!!!!!! 😊

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

IMYke2.0.0.0
Hogy értsd:

(...) viszont volt itt az 1xxx-es hozzászólás táján valaki, aki adott. Talán megpróbálhatod tõle megkérdezni.

===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nálam ezek közül egyik se fordult elõ. Amúgy meg tudtommal a swoop, legalábbis amivel én eddig találkoztam, csak arra jó, hogy nyerjél pénzt, tehát ne görcsölj ezen. 500 kredit nem sok. A támadást meg nem értem, mitõl lehet. Nálam nem volt, szerencsére.

IMYke2.0.0.0
Na ezzel sokat segítettél neki... <#eplus2>

===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én egy ftp-rõl szedtem, de én nem mondhatom meg, hogy honnan, viszont volt itt az 1xxx-es hozzászólás táján valaki, aki adott. Talán megpróbálhatod tõle megkérdezni.

Sziasztok!

Ugyanazzal a problémával szembesültem amivel Green Ghost. A versenyeket hiába fejezem be, a progi félbeszakítottnak veszi. Asszem a gond abból adódik, hogy 2x félbeszakítottam a versenyt mert a billentyûzet nem esett eléggé kézre. Elsõ félbeszakításnál közölték, hogy az idõm 59:59:59. A második után meg hogy 00:00:00. Gondolom ez is a hiba oka, ha sikerülne átírni valami normális idõre, akkor megint jól müködne a verseny... Valaki hozzáértõ nem tudna rákeresni a save-ban? Sajna mire észrevettema hibát már nem volt régi mentésem, ezért nem is tudok utánanézni. Elölrõl kezdeni meg nincs kedvem egy ilyen bug miatt.

Találtam még egy bugot. Ha fegyvert váltasz, akkor a karakterek lóbálják a fegyvereiket. Az elsõ részben ez jól is müködött, de itt ekkor a játék harci módba vált. A jedik pl. Erõt használnak. Ez még nem is lenne gond, de ha ráklikkelsz valakire, hogy beszélgess vele akkor a társaid nekiesnek. Szerencsére pár másodperc után mivel nincs valódi harc visszavált normál módba. De az esély megvan, hogy agyonvernek valakit akit nem kellene. Nekem pl. majdnem agyonverték a párbajra kihívható handmaiden-t. Igaz csak lesérült és így legalább könnyebb volt leverni a barátságos bunyóban.

Dervis

warez, nem file cserélõ 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Bittorrent, dc. 😄

Ha valaki tud majd egy ingyen warezt, ahonnan le lehet tölteni akkor dobjon nekem egy privit, thx. 😊

!!!Spoiler!!!

Ha arra a küldire gondolsz, ahol le kell fizetni a droid szerelõt, akkor elmész az Ithorian fõnökhöz, és megmondod neki, hogy kell 2500 pénz a küldihez és ad.

\"...lámák kíméljenek.\"

Itt is olyan féle a romantikázás, mint az 1. ben? Csesztetni a csajt, a végén meg odanyögni neki, hogy szeretlek 😄 Mert ha igen akko thx kihagyom 😊

Shep
az a baj, hogy nem tudom mit merjek eladni, pl ûrruha, meg miner ruha ezek mehetnek? meg egyééb kis közelharci marhaságok?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az egyben is lehetett, megsúgok egy titkot. Meg kell nyomni az x-et, s ezt teszi. Ksöz, le tudok ülni magamtól is. 😊

Nah, mostantól fölényeskedõ, nagypofájú írásaim OFF.

Nekem az marhára tetszik a II.-ben, hogy amikor elõkapom a fegyvereket, megpörgeti õket...ehheh 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Igen, lehet a kettõben is romantikázni, összesen 3 csaj közül lehet mazsolázgatni, csak okosan! Az egyiknek nincsen szeme! 😄
Bár én még nem romantikáztam, de újságokban írták.

Az egyben lehetett romantikázni, de még hogy. Fiúként Bastillával (Missionnal sajnos nem). Lánnyal Carttal ill. meg fogsz lepõdni a macskanõvel is (igen leszbi). Asszem gonoszként Cartot ha romantikáztál vele még ki is lehet nyírni, mivel a legvégén õ is bedokkol az ûrbázisra, hogy visszatérítsen...sikertelenül...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hmmm... Köszi szépen, ez valahogy elkerülte a figyelmemet akkor. Ezer hála.

Ez ugye nem a persuade skillemnek köszönhetõ?

Amúgy szerintem grafikban tényleg semmi különös változás, viszont annak örülök, hogy az animációk számát mintha megnövelték volna. Pl.: power attackra asszem 3 anim van, az egyben meg 2, vagy 3 volt. A laigrekek meg tele vannak bumpmappinggel. Az már más kérdés, hogy ez elõnyükre, vagy hátrányukra válik-e inkább. 😄
Jónak meg természetesen nagyon jó!!!

bocs volt egy helyesírási hiba nem játékba hanem játékban
a másik meg Darth Nihilus-nak nem volt nagy szerepe a játékba pedig vagy 3 napig õ nézett rám a menünél....
arról nem is beszélve hogy mit keresett a játék elején Kreia az Ebon Hawk-on és ha azt mondták róla hogy halott akkor hogy-hogy él???és amikor Sionnal találkozott akkor miért nem ölte meg õt Sion???
Egyébként nagyon király a sztori sokkal jobb mint az 1-é de sok szálat függve hagy nem ad rá magyarázatot
úgy tudsz összehozni 2500 kreditet gyorsan hogy keresel egy árust és eladod a fölösleget én így a játék elején teloson 6000-et szereztem...
bár én még nem vittem végig egyszer se de olvastam hogy sok mindentõl függ a sztori..
Mondjuk van pár dolog a sztoriban amit nem értek hogy például ha Kreia sith akkor miért ölte meg a Jedi Mastereket amikor elakartak engem szakítani az erõtõl??így csak engem védett és ha eddig mindig meg akart engem védeni akkor minek sodor mindig bajba???
Shep
ez engem sajnos nem hoz lázba 😊

Hogyan tudodk gyorsan összeszedni 2500 kreditet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

azt most elmondom hogy nem 2 féle vége van a játéknak hanem 4
Shep
A fénykardot nekem kell összepakolni, vagy majd lehet szerezni kész kardot is? Egyenlõre egy energiakristály van hozzá, a "nyurganyakutól"

bocsi a 1523-válasz csak elbénáztam

A válaszok:
-Azt nem tudom hogy hanyas szint a maximum én csak azt tudom, hogy öszesen 26 szintü voltam, de nem irta ki hogy maximum level igy lehet lehettem volna magasabb szintü.
-Igen
-Nem

!!!SPOILER!!!

Kurvajó: mikor elmenekültem Pregarionról (vagy hogy hivják azt a bányát), Atton kérdezgette, hogy milyen fénykardom is volt annó. Most elértem a Jedi akadémiára Telos havas részén, és a fõ Jedi ribanc - aki elkobozta idõközben a fénykardomat - nem egy ugyanolyan fénykarddal állít elém, amilyen az elsõ részben nekem volt?<#nyes>

\"...lámák kíméljenek.\"

Zsolo007
Az 1-ben lehetett romantikázni? Hogy érted?

Egyértelmû hogy 2 vége van 😄, ha nem lenne két vége akkor nem lenne értelme annak hogy a jó vagy a rossz oldalon állsz. 😄D

Zsolo007
Kira a játék eddig nagyon tetszik viszont van pár elég idegesítõ bug benne: Az eddigi legdurvábbat le is írom:
SPOILER!!!!! 😄
Azon a bolygón voltam ahol a Sith academy, kifelé menet találkoztam azzal az összevisszamarcangolt bõrû sith-tel, és kb. 10x kellett újratöltenem (mindíg megölt) mire a gép rájött hogy be kéne lökni a videót, hogy nem tudom megölni és elfutok.......

Mellesleg volna pár kérdésem is:
-Itt hanyas szint a max? Mert ugye nem 20, hiszen azt mindjárt elérem. és még közel sem vagyok a végéhez.
-Lényeges hogy milyen sorrendben látogatom a bolygókat?
-Nyitott a vége? (tehát lehet mászkálni még azután is hogy legyaktam a fõgonoszt?)

Lenne egy kérdésem azokhoz akik végigvitték (inkább kettõ):
- A II.-nek is több fajta vége van-e, mint az egynek attól függõen hogyan játszom?
- lehet-e benne romantikázni, mint az egyben?

rezsofiz
<#eljen>

sazl : c

rezsofiz
SPOILER!

Igen, majd késõbb még fogtok találkozni.

sazl : c

Nekem 4.12 -es catalyst van, és megy normálisan.

\"...lámák kíméljenek.\"

Köszi, megy<#vigyor0>
Csak az volt a baj, h blaster volt a kezébe<#wink>

\"...lámák kíméljenek.\"

___SPOILER___
bocs, nem Disciples mondja, hanem asszem a mogotte levo halottak datapadjabol derul ki
___SPOILER____

_____SPOILER_____
tevedsz, Disciples elmondja hogy Vrookot a crystal cave-ben tartjak fogva mercenarik, a cave-ben mindig fordulj balra es megtalalod
_____SPOILER______

______SPOLIER_______

1. Turn center counterclockwise.
2. Turn left counterclockwise.
3. Turn right clockwise.
_____SPOLIER_________

Kandurex
Kezd megváltozni a véleményem a játékról, végül is szép is jó is 😊),

Hi

Valaki help me plz!!

Naa Shaa vagy mi a rák nevü bolygon vagyok.Elértem egy helyre ahol a t3-m3 robottal lehet csak menni egy raktárban,és valamit kell okoskodni a 6 kapcsoloval,hogy kinyiljon az ajto.Már 2 orája nyomkodom a kodot,de egyszerüen nem sikerül eltalálnom a helyes sorrendet😞
ha valaki tudja plz mondja el nekem mi a megoldás.

Ugy vettem észre ,hogy az amiket kapsz cuccot ,az véletlentöl függ.Nekem az elsö lézerkardom dupla volt.De aztán kifagyott a gépem,és ujra kellett csináltatnom a mukival,erre csinált nekem 1db 1 kezest😊) Ugyhogy azt oda is adtam a vénasszonynak használja ö.Nekem már van legalább 6 lézerkardom,csak mind 2 kezes az a baj😞(

A legnagyobb lol idáig,hogy nem értettem miért nem tud a vénasszony 2kezes fegyot,vagy 2db 1kezeset fogni😊)Kb 1 nap alatt jöttem rá a megoldásra😊)

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

pls help me
ey relative müködö képes ATI driverre lenne szükségem... esetleg privátban vagy emilben az [email protected] na várom a szavazatokat
s mielöt leugattok közlöm hogy igen probálkoztam párral de nem jött be

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Én is kb. 10 napja még a Kotor 1-gyel játszottam, de szerintem a kettõ szebb. Nekem legalábbis jobban bejön a kezelõfelület, meg a tájak változásai.

Ezen nem fogunk összeveszni. Ugyanazokból a lehetõségekbõl gazdálkodtak a fejlesztõk, szerinted az egyben, szerintem a kettõben sikerült nekik jobban.

SPOILER!!!
SPOILER!!!
SPOILER!!!

Tehát, találtam a Dantooineon a régi jeditanácsban én sokmindent, már megvan a lézerkardom, bár eddig kétkezes jedinek képeztem magam, kiváncsi leszek, mikor lesz mégegy lézerkardom, na de nem ez a lényeg. Elvileg meg kellett volna találnom Vrookot, egy szobában volt 4-5 levágott merc, a szobában volt még 1 "disciple" nevezetû tag. Vele beszéltem ezt, azt. Na, nekem az az érzésem, hogy õ akar lenni Vrook, de nem tudom ezt belõle kiszedni. Tévednék?

Egy szintel lejjeb van, ahol bunyoztál a hajohid ez meg a z alsó szinten van ahol betörteteka hajora, még a térkép is jelölia azt a szobát van benne egy szerelöpad is.

Spoiler!

és az a konzol ott van ahol Nihilust kellett megölni vagy lentebb??
Én kerestem de sehol találtam azt a szobát ami tele van rakátkkal.
Hmuda
Én a kristályt vettem, ott volt Teloson az egyik rodian árusnál.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Kandurex
Tévedsz. Az elsõ rész JÓVAL! SZEBB!. Tudom, most hasonlítgattam.