Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Érdekesebblenne kideríteni, hogy mi lehet a fagyások oka. Nálam sem fagy pedig az ati fórumon már kitárgyalt 9800GAGYI kártyám van, 512 ram,mindent a maxra állítva sem akad füstnél, robbanásnál sem. Mondjuk ablakban indulás van de az 2 kattintás.
Le lehet szûkíteni, hogy kiknél fagy? Intel vs AMD, sp1/sp2?
Nekem gyanúsak még a codec packok is.
De az is lehet, hogy csak a windows telepítési életkora dönti el.
Shep
Megvannak a fixturek /3db/ meg megvan a 3 fõ kellék a kardhoz, de hogyan tudom összerakni, a munkapadnál a create-t választom, de ott a fénykatrd menü latt csak új elemeket tudok létrhozni magát a kardot nem azt hogyan kell?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Az a csodálatos, hogy a Felhasználók 80-90%-a rinyál valamiért (tegyük hozzá: joggal), akkor mindig akad egynéhány, aki azt írja: ó, nála minden frankó, mert az õ gépe szuper.
Én is odafigyelek a rendszeremre, értek is hozzá. Igyexem a lehetõ legminimálisabbra szûkíteni a hibalehetõségeket, de ettõl függetlenül, nem rontok másnak, ha egy szaros bugos játék crasheli a gépét, míg az enyémet - még - nem.

===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Hogyan kell fénykardot csinálni?

Egyébként nekem nem fagy nem akad, nem lép ki, szóval jó 1-2 bug volt benne, de az en vezetett fagyáshoz és egyéb kellemetlen dolgokhoz, a lagdurvább az volt hogy az egérmozgást egy beszélgetés után nem vette be szóval újra kellett indítani a játékot de ezen kívül semmi nem volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sephi
Ez eleg nehezen hiheto.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

IMYke2.0.0.0
Még...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Me0w
Felesleges agresszivkodnod. Nekem is sp2-m van, es nem fagy, nem crashel a desktopra, es semmi hasonlot nem csinal.

Together we'll fly someday...

Zsenikém! Ha már ilyen jól megmondtad a frankót akkor elárulom hogy service pack-2 is okoz rengeteg bugot a játékban, az meg no komment hogy ugyanazon a konfigon a HL2, CS, Doom3, meg még ezermillió játék bug nélkül elfut ez a szar meg bugzik. A "szar"-t bugzásra értem mert jó a game. 😊

Lesz egy windows reinstall és az Sp2 többé nem lesz fent nálam, mert pl a Riddick egy percig se megy fagyás nélkül.

De a programozók 80%-a azért képes mindenféle konfigra fagyásmentes játékot írni. Van aki nem..........
Me0w
Bugos jatek 😊 A bugok fele abbol akad, hogy xy usernek fogalma sincs arrol mi az a windows, hardver, vagy akarmi. Televan a gepe spyware-el, szarokkal, 325323 codeccel, meg 20 mega szemettel a registryben. Azok a bugok, melyek valojaban programozasi hibabol adodnak, meg ki lesznek javitva a kov peccsben. Nem tudom minek lazadni, hogy igy szar meg ugy szar mikor 1 fillert nem fizettel ki erte.

ps. napi 6 ora folyamatos jatek utan egyetlen egy CTD sem volt 😊

Together we'll fly someday...

most híttak a CD Galaxisból, van náluk gamma, ahogy az Obsidian fórumon írta valaki :-)

Option One - Download from a warez site or whatever. Result, a broken game that wont run.
or
Option Two - Buy the original. Result, a broken game that wont run and £30 out of pocket.

avagy

1. opció: Letöltöd valami warez oldalról. Eredmény: kapsz egy hibás játékot, ami nem fut.
vagy
2. opció: Megveszed az eredetit. Eredmény: kapsz egy hibás játékot, ami nem fut és kiadtál 30 dollárt.

Take the blue pill, Neo :-)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

IMYke2.0.0.0
A mondat bizony nem azt jelenti - bocs.

Nem inkább:

1. a középsõt fordítsd balra
2. a baloldalit fordítsd balra
3. a jobboldalit fordítsd jobbra?<#vigyor2>

\"...lámák kíméljenek.\"

IMYke2.0.0.0
Magyarul:

1. Fordulj körbe, középen, az óramutató járásával ellentétes irányba,
2. Fordulj balra, az óramutató járásával ellentétes irányba,
3. Fordulj jobbra, az óramutató járásával megegyezõ irányba!

Vki kipróbálta már ezt a patchet? Mert a gamecopyworldon elvileg van hozzá crack, de a letöltött file-nak 1.0-ás a neve..

\"...lámák kíméljenek.\"

Aragorn10
1. Turn center counterclockwise.
2. Turn left counterclockwise.
3. Turn right clockwise.

Itt a kód 😊)

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Voltan
Igen, rohadt jó fej a srác... Még jó, hogy nem olvastam végig.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

RaveAir
Ezt találtam, ami elvileg szövegkorrigálást is tartalmaz.
ftp://ftp.lucasarts.com/patches/pc/KotOR2%20Patch%20v201420%20UK.exe
és egy német nyelvû:
ftp://ftp.lucasarts.com/patches/pc/KotOR2%20Patch%20v201420%20DE.exe

A játék hiányában sajnos ezeket nem tudom megnézni. 😞

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Kösziii!<#worship>

\"...lámák kíméljenek.\"

Kovász:
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILER
Ja, sajna semmi pluszt nem ad, ha lenyomod mind az ötöt. Én csak azért zúztam le öket mert annyira nagy volt az arcuk és annyira fanatikusak voltak, hogy abban reménykedtem talán visszavesznek a stílusból. Hát sajna nem...

Dervis

Hmuda
Hát ez tényleg vicc. Ez nem patch hanem manual. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

bah, tanáltam valamit (Obsidian forum), de ha ez igaz, akkor ez nem patch, ez vicc:

##############################################################
STAR WARS™ KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC™ II - THE SITH LORDS™ Update ReadMe
Version 1.0a
11-Feb-2005
Thank you for downloading the STAR WARS KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC II - THE SITH LORDS Update
This update includes the following:
Manual pdf
© 2004-2005 LucasArts, a division of
Lucasfilm Entertainment Company Ltd.
P.O. Box 10307
San Rafael, CA 94912

ugyanakkor valaki meg azt írta be a fórumra, hogy valami Dantooine bugot kijavított neki..
bah

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

nem tanáltam én sem :-/

Hmuda
Majd ha találsz listát a javított dolgokról léci rakd már be, mert sehhol nem találtam.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Nekem is akkor adta be, mikor mindkettõ pontot kaptam (darkot is, lightot is) és gondolom ezzel jelzi, hogy melyik volt az erõteljesebb (esetedben a light volt erõsebb, tehát az nõtt).

v1.0a patch a Gamer's Hell-en, sajna arról már lekéstem, hogy feltöltsem az oldalra, de majd este...

Nah? Senki se tudja, mi az a "net light side shift"?<#rolleyes>

\"...lámák kíméljenek.\"

Kandurex
nah, bazd meg, sztem többet ne írj ide

#1626 hozzászólás SPOILEREKET TARTALMAZ A JÁTÉK VÉGÉRÕL!!!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sephi
A faxom fog 155 hozzaszolast elovasni. Hogy lehet ennyit irni par otra alalt? Megorultetek ?😄DD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

spoiler észlény...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nah készen vagyok.asszem.Megöltem a fögenyot,és leomlott az egész bolygo(ez a vége??) Csak,mert valamitöl ha megy a video kifagy ez a hülye gama a francba ,és kidob a windowsba hibával😞

A másik meg hogy fogja amagát és reseteli a gépemet.Szal a videokat nem láttam a végén,de remélem kész lettem vele.

A vége felé már teljesen kivoltam.tudni akartam hova a francba tünt a vénasszony már.
azért gratula az iroknak ismét.Ha telost meg a bányát nem cseszik el a hülye mászkálással tök jo lett volna.

Kötelezö megölnöm minden föfö Jedi-t??Vagy ha a kirájnö mellé állok akkor nem kell legyilkolnom öket??Csakmert valahol elszurtam és Val akárkihez csatlakoztam😞(
Ez azért tiszta gáz,hogy fullosan jo Jedi vagyok és ölöm a mestereket:p
vagy csak nagyon nem értem a történetet??😊)

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Kandurex
Ez legyen a legnagyobb amit el lõtt.

EndreMan
Kösz hogy eléírtad hogy SPOILER gyökér....
<#violent><#violent>

sá.az a gáz hogy az elején duplapengéjû lézerkardot csináltam,de én eggyel jobban tudok küzdeni.de amikor szerzek egy fénykardod az mindig duplapengéjû.miért?azér mer az elején ezt állítottam be?nem tudja vki hol lehet szerezni egykezeset?elõre is köszike
ugyanis Handmaiden pont ezért lép be a csapatodba mert amikor meglát téged akkor szerelmes lesz beléd
Ha nõi karaktered van akkor Disciple fog beállni a csapatodba a Dantooinon..
Én is a Nar Shaddaa-n vagyok, de eléggé elakadtam.. Éppen a droiddal vagyok egy raktárban, ahonnan sehogyan nem tudok kijutni. A naplóm azt írja, hogy fel lehet robbantani a kijáratot, de a menûben nincs ilyen lehetõség.. Elvileg valamilyen kódot is meg lehet adni, csak nem tudom mi a kombináció.. Valaki segítsen plííz!
BlackShadow
ah már értem 😊 miyen logikus 😛

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Handmaiden csak akkor követ téged ha férfi karaktered van...
Kandurex

Lacee
(minor) SPOILER

Nar Shaddaa-n kinek kéne segítenem hogy odaadja a lighstabert? szerintem már minden küldetést megcsináltam, a fél exchange meghlat, beleértve Goto-t is. A refugee-vezetõnek is mindent elvégeztem, ha beszélni akarok vele, csak megköszöni az eddigieket. Nem is beszélve a huttról és a Fasaa nevû dokkfõnökrõl. Ötletem sincs, honnan kéne fénykardot szerezni ezen a bolygón... <#nemtudom>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BlackShadow
lenne egy oyan problémám (ami már az 1. résznél is fennáltd de vhogy megoldottam csak sajnos már nem mléxem mivel) h a játék igy random idõközönként ujranyomja a gépet.. van h jáccok vele 3-4 órát simán azt oyanis h 20 percenként újraindítja :\ nemtom mitõl lehet

másik, öcsém is tolja a gamet és nála amikor atrisnál volt követte egy homemaiden , nálam meg nincs 😄 és nemtudok oda visszajutni, nem lehetne vhogy mégis visszakerülni atris bázisára? 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

windrunner
vagy igen<#banplz>

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

windrunner
hehehehe... mért fárasztod magad? elég lett volna egy nem.

Csuhai G
Igen!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Hmuda
Nem csak egy. A többi dísz.

windrunner
Az install-hoz kell mind a 4cd?

Shep
én még csak a havas után vagyok szerintem most mehetek majd ahova tetszik. Viszont félek hogy nekem csak marha sokára lesz fénykardom, egyenlõre csak 1 dolog van meg hozzá.

Köszi, sikerült<#nyes>
Bár aszittem ad vmi tápot is, nem csak potom 750XP-t.. na mind1.

Más: Ez mit jelent: "net light side shift"?
Most szabadultam el Telos-ról, beszéltem a hajón a Telos-i csajjal, 1x 1 light side pontot kaptam meg egy influencet nála, másodszor (az egyik válasznál mást mondtam) meg 1 light, 1 dark, az influencet meg ezt.<#conf>

\"...lámák kíméljenek.\"

vársz a patchre...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Talán (majd) le lehet tölteni a videókat külön valahonnan, vagy kérj meg valakit akinek megvan a gamma, hogy szedje ki és küldje el. 😊 Jobb most nem jutott eszembe 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Pluskast
Köszi de azt a fajtát ismerem én inkább arra lennék kíváncsi, hogy esetleg olyan megoldás létezik e, hogy lássam is a videót úgy hogy nem kapcsolom ki.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”