Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le lehet szûkíteni, hogy kiknél fagy? Intel vs AMD, sp1/sp2?
Nekem gyanúsak még a codec packok is.
De az is lehet, hogy csak a windows telepítési életkora dönti el.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én is odafigyelek a rendszeremre, értek is hozzá. Igyexem a lehetõ legminimálisabbra szûkíteni a hibalehetõségeket, de ettõl függetlenül, nem rontok másnak, ha egy szaros bugos játék crasheli a gépét, míg az enyémet - még - nem.
===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként nekem nem fagy nem akad, nem lép ki, szóval jó 1-2 bug volt benne, de az en vezetett fagyáshoz és egyéb kellemetlen dolgokhoz, a lagdurvább az volt hogy az egérmozgást egy beszélgetés után nem vette be szóval újra kellett indítani a játékot de ezen kívül semmi nem volt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Together we'll fly someday...
Lesz egy windows reinstall és az Sp2 többé nem lesz fent nálam, mert pl a Riddick egy percig se megy fagyás nélkül.
De a programozók 80%-a azért képes mindenféle konfigra fagyásmentes játékot írni. Van aki nem..........
ps. napi 6 ora folyamatos jatek utan egyetlen egy CTD sem volt 😊
Together we'll fly someday...
Option One - Download from a warez site or whatever. Result, a broken game that wont run.
or
Option Two - Buy the original. Result, a broken game that wont run and £30 out of pocket.
avagy
1. opció: Letöltöd valami warez oldalról. Eredmény: kapsz egy hibás játékot, ami nem fut.
vagy
2. opció: Megveszed az eredetit. Eredmény: kapsz egy hibás játékot, ami nem fut és kiadtál 30 dollárt.
Take the blue pill, Neo :-)
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
1. a középsõt fordítsd balra
2. a baloldalit fordítsd balra
3. a jobboldalit fordítsd jobbra?<#vigyor2>#vigyor2>
\"...lámák kíméljenek.\"
1. Fordulj körbe, középen, az óramutató járásával ellentétes irányba,
2. Fordulj balra, az óramutató járásával ellentétes irányba,
3. Fordulj jobbra, az óramutató járásával megegyezõ irányba!
\"...lámák kíméljenek.\"
2. Turn left counterclockwise.
3. Turn right clockwise.
Itt a kód 😊)
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ftp://ftp.lucasarts.com/patches/pc/KotOR2%20Patch%20v201420%20UK.exe
és egy német nyelvû:
ftp://ftp.lucasarts.com/patches/pc/KotOR2%20Patch%20v201420%20DE.exe
A játék hiányában sajnos ezeket nem tudom megnézni. 😞
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
\"...lámák kíméljenek.\"
SPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILERSPOILER
Ja, sajna semmi pluszt nem ad, ha lenyomod mind az ötöt. Én csak azért zúztam le öket mert annyira nagy volt az arcuk és annyira fanatikusak voltak, hogy abban reménykedtem talán visszavesznek a stílusból. Hát sajna nem...
Dervis
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
##############################################################
STAR WARS™ KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC™ II - THE SITH LORDS™ Update ReadMe
Version 1.0a
11-Feb-2005
Thank you for downloading the STAR WARS KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC II - THE SITH LORDS Update
This update includes the following:
Manual pdf
© 2004-2005 LucasArts, a division of
Lucasfilm Entertainment Company Ltd.
P.O. Box 10307
San Rafael, CA 94912
ugyanakkor valaki meg azt írta be a fórumra, hogy valami Dantooine bugot kijavított neki..
bah
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"...lámák kíméljenek.\"
#1626 hozzászólás SPOILEREKET TARTALMAZ A JÁTÉK VÉGÉRÕL!!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A másik meg hogy fogja amagát és reseteli a gépemet.Szal a videokat nem láttam a végén,de remélem kész lettem vele.
A vége felé már teljesen kivoltam.tudni akartam hova a francba tünt a vénasszony már.
azért gratula az iroknak ismét.Ha telost meg a bányát nem cseszik el a hülye mászkálással tök jo lett volna.
Kötelezö megölnöm minden föfö Jedi-t??Vagy ha a kirájnö mellé állok akkor nem kell legyilkolnom öket??Csakmert valahol elszurtam és Val akárkihez csatlakoztam😞(
Ez azért tiszta gáz,hogy fullosan jo Jedi vagyok és ölöm a mestereket:p
vagy csak nagyon nem értem a történetet??😊)
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha nõi karaktered van akkor Disciple fog beállni a csapatodba a Dantooinon..
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Nar Shaddaa-n kinek kéne segítenem hogy odaadja a lighstabert? szerintem már minden küldetést megcsináltam, a fél exchange meghlat, beleértve Goto-t is. A refugee-vezetõnek is mindent elvégeztem, ha beszélni akarok vele, csak megköszöni az eddigieket. Nem is beszélve a huttról és a Fasaa nevû dokkfõnökrõl. Ötletem sincs, honnan kéne fénykardot szerezni ezen a bolygón... <#nemtudom>#nemtudom>
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
másik, öcsém is tolja a gamet és nála amikor atrisnál volt követte egy homemaiden , nálam meg nincs 😄 és nemtudok oda visszajutni, nem lehetne vhogy mégis visszakerülni atris bázisára? 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Bár aszittem ad vmi tápot is, nem csak potom 750XP-t.. na mind1.
Más: Ez mit jelent: "net light side shift"?
Most szabadultam el Telos-ról, beszéltem a hajón a Telos-i csajjal, 1x 1 light side pontot kaptam meg egy influencet nála, másodszor (az egyik válasznál mást mondtam) meg 1 light, 1 dark, az influencet meg ezt.<#conf>#conf>
\"...lámák kíméljenek.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni