8627
.
-
campy #8147 ja bocs úgy értettem 5x:D 3x a KOTOR1-et 2x a második részt nem rég kezdtem el a 2-öt harmadszorra de kicsit abbahagytam:D -
campy #8146 nekem se volt fénykard ott...5x játszottam végig a játékot -
#8145 swkotor.ini filet nyisd meg, elvileg talalsz benne egy [Graphics options] sort (ha megsem, akkor a file legvegere ird be), ez ala pedig ez keruljon:
Disable Vertex Buffer Objects=1 -
BIOlogic #8144 Sziasztok
Az lenne a problémám mind a két résznél hogy dantoin-on egyszerűen nem tudok túl jutni mert olyan mintha szaggatna a játék 1-ik pillanatban itt van az ember a másikba meg ott aztán 1 helybe pörög és nem lehet irányítani.máshol semmi gond tökéletesen fut a játék de mind a 2 részben itt akadtam meg és nem tudom a megoldást,a gépem megvan hozzá az tuti.valaki segítsen ha tudja a megoldást köszönöm -
W B #8143 de a droid bolygóról láttam videókat is. baromi üres volt :p -
#8142 Ne keverjük már :)
Lett volna külön droidos bolygó, de ki lett véve, és nem is lesz a gizkában. Ill lett volna egy droidgyár is, ami a teloson lenne ezek szerint, és azt viszont helyreállítja majd a gizka. -
W B #8141 szóval a droid bolygó törölve? helyette telloson lesz a cucos? -
#8140 A HK üzem benne lesz a gizka projectben, és az ott van a telosi felszínen. A droid bolygó az lett volna külön, és abból csak pár használhatatlan anyag maradt a CDn. -
W B #8139 nem.
az egy külön bolygó lett volna -
#8138 Csak nem a HK droid építő üzem? Állítólag ott is mászkálhattunk volna de azt a pályát törölték. -
lerboy #8137 kivágott pályarész. -
#8136 A vége össze lett csapva. Malacorra kerülve tapasztalhatjuk is.
Erről jutt eszembe: Telos felszínén van az a bázis ahonnan el kell lopni a hajót. A bázis végében van egy ajtó ami zárva és sehogyse lehet kinyitni. A térképen egy kék vonallal jelzi. Kék vonal = át a másik pályára. Oda be lehet jutni valahogy vagy az egy kivágott pályarész? -
#8135 ez így van, régi történet, lucasarts nem hagyta befejezni a játékot. -
NZiM #8134 Igen arra gondoltam köszi. Végigtoltam időközben. Siettem, tudni akartam a story végét. Csak nekem van hiányérzetem?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Leesett Kreia a mélybe, kamera el a távoli űrbe és ennyi... ez normális?? -
#8133 Marmint a felkutatando mestereket? Ha jedi vagy, akkor ertelemszeruen oket nem kell megolni :] -
Szabi1991 #8132 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2x jediként toltam ki, max "jedi érzéssel" vagy mifene, szal max jedin volt a mutató, mégis rám támadtak a Jedi-k... -
NZiM #8131 Hatalmas ez a game. Évek óta az első ami leköt napokra.
Kérdés:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most Sith vagyok, ölöm a Jediket. Ha majd újrakezdem, van rá lehetőség, hogy ne kelljen velük harcolni, hanem megmentsem őket? -
#8130 Jóvanmá, nem kell szekálni ezzel :D. -
Szabi1991 #8129 -
#8128 Az en erzeseim szerint is a "Skip Peragus" mod a ludas, mivel ilyen az eredeti, mod nelkuli jatekban nincs. Ha jobban belegondolunk, teljesen logikus Terminator okfejtese. -
#8127 Gondolkodj már egy kicsit légyszives....
A kari száműzött, elvágva az erőtől. A játék elején NEM IS TUDJA használni a fénykardot...
Szal ez cheat. Esetleg nem tetted fel azt a modot, amivel át lehet ugrani az első pályát? Mert az csinált ilyeneket. -
#8126 ha annyian végig vitték és nekik nem volt ilyen, akkor nem ők a hibásak. -
Szabi1991 #8125 aha.. biztos.. úgy csalok, hogy még én se tudok róla o.0 -
#8124 mert mindig csalsz..
Ilyen a világon nincs. Párszor végigjátszottam már én is, de nekem mindig ugyan az volt benne... és ilyen bug nem létezik :D -
Szabi1991 #8123 ez a fekete ruha nálam mindig ott is volt...
szal akárhányszor kezdtem újra, mindig ott volt, meg általában egy fémkard, most először volt fénykard... -
#8122 csak én a képet néztem és jobb oldalt a karakter arcát nem, pedig ott jobban láccik, h csaj. -
#8121 :DD... szal W B jól mondta :D. csalás, de nem baj :D. azt hittem csávó amúgy. -
W B #8120 ezen vagyok én is ki akadva. ott csak egy pajzs lehet. (névre szóló) -
#8119 Igen, csak ez vmi cheat/mod eredménye, alapból ugye nem lehetne ott... -
Szabi1991 #8118 amikor a első bolygón vagy, van egy űrhajó, amin levágják a banya kezét, ott van egy névre szóló szoba, és láda... abba volt a sötét jedi ruha +piros kard.... -
W B #8117 mi? valamit nem értek... -
Szabi1991 #8116 jah ez csaj... és az első pályán, a hajon, tudod van a névreszoló láda, abba volt :O -
W B #8115 1, az nő
2, csaláááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááás -
#8114 pró csávókád van :D... hogy van már ott lézerkardod? -
Szabi1991 #8113 elkezdtem újra a játékot... :D
-
#8112 Persze, meg G0-T0, Mandalore, HK-47, de a tobbseg akkor is "nevelheto" :D -
Szabi1991 #8111 Kreia ? :p
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eddig 3féle képen toltam ki, mindig meg akart ölni a végén :/ -
#8110 ok -
#8109 Gyakorlatilag minden tarsad lehet a tanitvanyod. -
#8108 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meglepő. Én hajón hagytam, meg se fordult a fejemben, hogy kinyírjam, talán azért, mert azt hittem, hogy ezeket a szereplőket nem nagyon lehet, akik a társaim valamilyen módon. és a Dxun-on történtek után egész könnyen átcsábítható lett a sötét oldalra.