Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello.
Nekem is ez volt elsõre a gondom ajátékkal. Én a videókártya driverét cseréltem le egy régebbi kiadásúra, majd visszaraktam az újat és azóta hibátlanul fut a játék.

gibson9
próbáld meg, hogy nem fullra raksz mindent.. bár nemtom milyen géped van, lehet hogy más a gond.

cikasz
Sziasztok. bocs ha nem olvasok vissza, de megvettem a gémet feltelepitettem, felraktam az 1.0b patch-ot bemásoltam a magyaritást, a felbontást mindenben full-ra raktam és játszhatatlan a játék 😞
A kép összevissza villog, a kis robotot az elején nem lehet irányitani.
Nem tudja valaki mi lehet a gond?
köszi
Cikász

http://www.akciofigura.hu

ok azzal már kész vagyok most az onderonon vagyok <#wink>
gibson9
de a tornyokon kívül még csinálhatsz rengeteg más dolgot is... Elõtted írt párat SG, de pl meggyógyíthatod még a katonákat a miliciában, megszerelheted a robotokat. Több most nekem sem jut eszembe. De attól hogy a tornyot nem állítod be, attól még sikerülhet a küldetés.

de nem bírom be állítani a tornyot mert nincs elég spike (elfogyott a türelmem megpróbáltam cheatelni de az se sikerült)<#help> ja és kössz<#worship>
Visszamész a kolóniához, és segédkezel a zsoldostámadásnál. Beszélj a biztonsági fõnökkel elmondja mit kéne csinálni. Pár példa: akna lerakás, miliciába ember beszervezés, ágyútoronyok beállítása stb. Ha kész vagy mindennel, szólsz neki és jöhet a videóbejátszás majd a harc a zsoldosok ellen.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Ok egyébként a vesszõt felejtettem el (nem vagyok jó nyelvtanból) de mit kell csinálni a dantooine-on azután hogy a barlang ellõt kinyírtam a mercenary-kat , Jó oldalon vagyok <#help><#help><#help><#help><#help><#help><#fejvakaras>
Ja el sem lehet téveszteni, ahogy visszamész a hajóra, jön a videóbejátszás és már megy is a harc visasal.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

gibson9
Ebbe most kicsit én is.. hogy érted, hogy a dantooine-on a dzsungel holdon? Vagy csak elfelejtettél vesszõt tenni? Az két különbözõ helyszín. Amúgy Visas-t könnyû megtalálni, csak menj vissza a hajóra.

Figyelem tegnap nem mentettem el a játékot és el felejtettem hogy mit kell csinálni a dantooine-on a dszungel holdon és hogy hogy kell le gyûrni
Visas-t és hogy hol találom <#help><#help><#help><#help> már teljesen bele zavarodtam <#wow3><#pardon1>
kössz hogy segítetek nekem egyébként kristályból már van sok <#nyes>
és a Visastól Kapott volt a lencse bocs hogy késõn válaszoltam
<#sir> remélem nem baj<#shakehead>
Nekem már elég hamar megvolt a kard. Kaptam egyet a teloson chodo-tól, volt egy a dzsungel holdon az egyik állatkában, a harmadikat visas lenyomása után kaptam, szintén a dzsungel holdon, amikor felkommandózott a héjjára. De hogy melyik volt a lencse arra nem emlékszem, talán amit az állatból szedtem ki.

Amint megkapod vagy megtalálod az elsõ fénykard alkatrészt, megjelenik a küldetések közt az "építs egy saját fénykardot" szöveg. Az alkatrészeket küldetésekért kapod, vagy találod. Ha megvan mind, egyik társad összerakja neked. Direkt nem írom le hogy ki, egyértelmû lesz 😊 A kereskedõknél vásárolt alkatrész nem jó hozzá, csak amit küldikért szerzel !! Fénykardkristályt pedig lehet találni vagy vásárolni. Ne izgulj, a végére több mázsa kristályod, és fénykardod lesz, amit össze vissza cserélgethetsz kedvedre. Mielõtt megkérdezed: Igen minden féle színû, a kukásnarancssárgától a hupililáig, kristály található.

Hello mindenkinek új vagyok nem rég kaptam meg a játékot. Mindent értek csak aszt nem hogy hol lehet fénykardot (gyengébbek kedvéért lézerkardot)csinálni hol találok hozá zöld kristályt és hol van hozzá a lencse (nem upgreade) már szinte belehaltam <#violent>+ <#help> én =<#bdead> légszi gyorsan segítsetek (HAWK6)
Calver
a ládák és kereskedõ cuccai véletlenszerûen jönnek ki, mégpedig akkor, amikor belépsz az új területre.

"The trees move. Do you not see it?"

Nem akarok marhaságot mondani, de mintha nekem véletlenszerüen sorsolta volna agép egy ládába, de lehet hogy kereskedõnél is lehet kapni, nem figyeltem õket, mert kiráz a hideg a buzeráns színû fénykardkristályoktól.

Legend Killer
kevesebb kérdõjel és má nemtom, de vhol van végig játszás asszem :S.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Hali.Na tényleg megy a game.Annyi kéne még h hol az ezüst fénykard kristály??????????
Meg vagy te õrülve ?? Az a tíz kérdõjel volt az eszmei mondanivaló, úgy is mondhatnám az volt a sava-borsa az egésznek 😊))

köszi.😊
Muki100
ha kihagytad volna a 10 kérdõjelet is menne, de ne aggódj még így is fog

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Hi.Na elkezftem letölteni 1 torrenteset és kérdésm lenne.ugye ilyet tölt xy.bin meg xy.cue.ezeket majd csak simán be kell mountolni DT-vel vagy vmi bonyolultabb.csak azért mer az 1.lemez má kész van elvileg(749 Mb)de még nem tom bemountolni mer .bin fájl.ha letölti lesznek .cue fájlok is mer azt lehet DT-vel használni de a .bin az rendszer fájl oszt na.szóval ha kész a letöltés akkor menni fog??????????<#help><#help>
Legend Killer
Meg Frank is 😄. Az aláírásodban. Csak hülyéskedek.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Hivatalos válasz : Vedd meg eredetiben !

Nem hivatalos válasz: Torrent(nemrég néztem, pirate bay, mininova, még fent volt), persze nem fog szálguldani a letöltés, de csak lecsorog elõbb utóbb.

Természetesen a torrentes kijelentésemtõl azonnal elhatárolódok ! Sõtt felszólitom az MSZP-t, FIDESZ-t, SZDSZ-t és a KDNP-t, hogy õk is azonnal határolódjanak el a kommentemtõl.

nem udja vki honnan lehet letölteni mert nekem régen megvolt de sajnos eltûnt a 2. lemez.akkor kijáccotam 3x és naon teccett.most h lesz 3. rész(bár sajnos MMO)megint ki szeretném jáccani úgyhogy segítsetek pls.
Terminátor14
Keress egy másik cracket, tökéletesen fut a játék vistán is.

CSAK a Fradi

SiZo91
ez eléggé érdekes. haveromnak ment vistán a játék röccenõmentesen. szerintem itt valami hardver gond lehet, mert vistán minden hardverbõl jóval több kell, hogy normálisan fusson egy játék, mert nagyon visszavesz az fps-bõl. am szerintem töröld a vistát 😊 szvsz egy rakás szar.

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

xelag
sziasztok, nem tudjátok hogy miért nem indul vistán a kotor 2? Amikor elindítanám, bejön egy hiba üzenet hogy megoldást keres a problémára, hát ez megszakadt és ennyi, ez a windows, hihetetlen hogy egy pár éves játék már nem megy ezen az oprendszeren.
Kompatibilitást végigpróbáltam az összeset de mindegyiknél benyög.
Van esetleg valami javítás erre?
Szivem szerint törölném a vistát de lusta vagyok rá, azt meg nem hiszem el hogy egy régebbi oprenndszer lazán viszi az ujabb pedig nem, ennek nem így kéne lennie.

Legend Killer
😄DDDDDDDD, látom emlékszel.

Lövésem sincs, feltettem rá1bõl a magyarosítást és nincs kedvem anélkül jáccani, csak is azért szedtem le újból.

Muki100
Te voltál az aki minden topikba flamelt egy napon és bant kaptál 😊

Magyarosítás nélkül nem fagy le feltételezem ha a géped ugyanaz, de kipróbáltad?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Legend Killer
Feltettem a 100%os magyarosítás miatt h végig vigyem megin, de folyton lefagyogat. Régen írtam ide Dexantreal néven, a gépem ugyanaz és semmi baja nem volt. Mosmeg betöltés után Peraguson v hol egybõl lefagyott, aztán meg kilõtték a droidom és akkor és csak erstartolni tudtam, van vkinek5lete?

Calver
kell hozzá v. rengeteget vinni magaddal (ha lvl 6-8-on hagyod h táp legyen jediként ez nehéz lesz) és befolyást "gyûjteni", vagy pedig kell 11-es awareness, végigvinni a "miért nem ölsz" beszélgetést vele, és ezzel bezsebelni sok-sok befolyást. aztán lesz még vmi móka Nar Shadda-n, ez már nem rémlik pontosan, vhova el kell vinni, valaki biztos emlékszik és kisegít vagy nézz meg egy guideot.

"The trees move. Do you not see it?"

Na nekem is megállt a karakterem a harci mód befejeztével néhányszor. és csak forogni lehetett a kamerával, de nem mozdult. Kipróbáltam amit javasoltak páran, és letiltottam a két procimag közül az egyiket, mondanom sem kell hogy semmit sem segített a dolgon, ugyanis nem ez volt a hiba ! A hibajelenséget(legalább is az én gépemen) a texturák és velük kapcsolatos szûrõk okozták. Addig kombináltam az anizotropikus szûrés és az antialiasing együttes viszonyát, amíg sikerült megoldani a problemát.
Amikor hibázott a dolog: 16x aniso és 4x AA vagy kisebb aniso és 2-4x AA.
És ahogy jó, vagy minden max: 16 ani 8x AA, vagy minden szûrõ kilõve.
Az alap textúrabeállítás(low, medium, high) nem befolyásolta a dolgot.

Azért vagyok teljesen biztos a dologban, hogy ez okozza a karakter beragadását harc után, mert amíg ezt nem kombináltam ki, addig 5-10 percenként beragadt az emberem és csak a quicksave/load kombó segített, de azóta egyszer sem csinálta pedig már jópár pályán átmentem és sok játékidõ is eltelt.

Tehát akinek beragad az embere és csak a kamerát lehet forgatni, ne a procimaggot tiltogassa, hanem kezdjen el bûvészkedni a szûrõkkel, vagy ha amúgy is gyengébb a gépe, kapcsolja ki mind.

HALI
Mirát milyen módon lehet jedi-vé avanzsálni mert nekem nem sikerült annak ellenére hogy maximális befolyásom volt nála és Nar Shaddaa volt a 2. golygó ahova mentem.
Szóval hogy lehet Mirából kihozni a jedi képességet ?
Igen az sebzõkristály, ráadásul sötét oldal pont ját érte, ha a csajnak adunk vízumot ! Világos oldaliak gondolják meg 😊

HiPPoNaX
Hoppa, akkor tevedtem, igazabol sosem szereltem be a kardomba 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

SiZo91
am már 10 bug van :K

hipponax: az nem olyan vörös kristály, legalábbis az nem ad színt, csak 1-5-ig damage bónuszt

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

HiPPoNaX
Egy konkret helyen tuti van voros kristaly emlekeim szerint: Onderonon a vizumokkal (starport visa, vagy mi a pontos neve) tudsz uzletelni, az egyiket add el a barban tenfergo nonek, akinek veletlenul pont egy vizum kene egy kristalyert cserebe.

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

http://www.team-gizka.org/wip.html

Nagyon beindultak a srácok.

Jelenleg a b10-nél tartanak.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

Ryder62
Köszi. Majd kipróbálom. Egyébként most találtam egy ezüst kristályt.Hát elég fura.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

SiZo91
amúgy én sem értem minek van ennyi színû fénykard kristály... nekem elég a kék, zöld, lila, sárga és vörös. mondjuk az ezüst is jól néz ki, de a többibõl én se kérek 😊

Na kipróbáltam a lövöldözõs jedi karaktert, baszott unalmas. Pillanatok alatt fekszik mindenki, még az ûbersolider fõellenfelek is.

A recept: magas dex, kétfegyveres harc maxra, sugárpisztoly maxra, gyorslövés maxra, két mandalóriai desinterátor benne III-as mandikamra V-ös rylit energiacella és a legtutibb pinpoint távcsõ, és persze a sava-borsa a precise shot V-ös szinten. Erõnek pedig elég a mester gyorsaság és a gyógyítás.

Ez a kombó iszonyat brutál. Körönkét 5-ször lõ, A fegyvertuningnak köszönhetõen magas a sebzés, a kritikus veszélyeztetése alacsony, ezért nagyon gyakran beadja a kritikus találatot, és ami a legszebb az alap sebzése nem energia, ezért átmegy mindenféle pajzson. A fénykardosok pedig halottak mielõtt kettõt lépetnének, a preciz lövés képesség áldásos hatására.

Én kifeszültem a mindenféle buzeráns szinû fénykardkristályoktól.
Nekem ne rohangáljon egy jedi, akár jó akár gonosz, hupirózsaszin meg kukásnarancssárga kardal. Lehet, kissé konzervatív vagyok de ez van 😊

SiZo91
használd ki a játéknak azt a lehetõségét, hogy minden játékbetöltésnél minden tároló tartalma megváltozik (és ez nem bug). ez ugyanúgy mûködik vásárlásnál is. én speciel ezen módszerrel dantooine-on daralaa-tól vettem 4 vörös kristályt még mielõtt meg lett volna a fénykardom 😊 szal rögtön vörössel toltam.

Kmarha
barlangban nekem sem volt, csak ellenféltõl szerezhetek. De a Jedi Enclávét elhagyva minden bolygón már támad a Sith, hamar hozzájutsz egy-egy vörös kristályhoz (mondjuk nekem a lila a kedvencem azt még nehezebb találni). Addig max. használj sima kardot 😄 ha annyira zavar a más szín 😊 Az a kemény legény aki sima karddal áll ki a világ ellen 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Ryder62
Szevasztok. Egy olyan kérdésem lenne hogy piros kristályt hol tudok szerezni? Mondjuk már találtam párat de csak a játék végefelé.A Sithek hullájától vettem el. A Dantooine-i barlagban meg nem volt piros.Mert most gonoszként akarom végigtolni de úgy nem móka hogyha kék meg zöld karddal kaszabolok.<#help>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Muki100
Egy faq szerint Kreiának mindig 2x annyi hpja van mint neked, én nem ellenõriztem le de szerintem is kb. igaz lehet. Ha Nihilus is hasonlóképpen van megoldva akkor õ is minden esetben könnyû falat, ha pont olyan featek és erõk vannak, meg fegyverek. Ez exploitolás nélkül volt, viszont jedi weaponmasterrel szóval ha tényleg így meg Nihilus is mint Kreia, elvileg sok HPja kellett hogy legyen, csak Mandalorék lõttek nagyobbat (na meg én is de elvileg én egyensúlyban vagyok vele - nem tudom a védekezése is növelve van-e viszont).

SiZo91
ez most a korribanos bug nemkihasználásval volt? nekem, akkor valamivel szívósabb volt, de akkor sem volt valami nagy etvasz kinyírni. ráküldtem mandalore-t meg visast, lefoglalták õkelmét én meg a háttérben ott vagdaltam. meg ha harc orientáltan viszed, akkor jóval könnyebb a játék (játék végére 34-es erõ és a bölcsesség is elfogadható 26-os). ha malakkal összehasonlítom õt szerintem még könnyebb kivégezni.

Muki100
Egyszer Guardian/Marauder (vagy tudomisén a sith megfelelõje a kardos fókusznak) 3 csapásból (meg a háttérben ugye még lõtte is Mandalore) megöltem véletlen Nihilust, nagy csalódás volt, pedig kemény karaktert sugallt a játék, hiába nem szól egy szót se ^^