Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is ez volt elsõre a gondom ajátékkal. Én a videókártya driverét cseréltem le egy régebbi kiadásúra, majd visszaraktam az újat és azóta hibátlanul fut a játék.
A kép összevissza villog, a kis robotot az elején nem lehet irányitani.
Nem tudja valaki mi lehet a gond?
köszi
Cikász
http://www.akciofigura.hu
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
Visas-t és hogy hol találom <#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help> már teljesen bele zavarodtam <#wow3>#wow3><#pardon1>#pardon1>
és a Visastól Kapott volt a lencse bocs hogy késõn válaszoltam
<#sir>#sir> remélem nem baj<#shakehead>#shakehead>
"The trees move. Do you not see it?"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Nem hivatalos válasz: Torrent(nemrég néztem, pirate bay, mininova, még fent volt), persze nem fog szálguldani a letöltés, de csak lecsorog elõbb utóbb.
Természetesen a torrentes kijelentésemtõl azonnal elhatárolódok ! Sõtt felszólitom az MSZP-t, FIDESZ-t, SZDSZ-t és a KDNP-t, hogy õk is azonnal határolódjanak el a kommentemtõl.
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
Kompatibilitást végigpróbáltam az összeset de mindegyiknél benyög.
Van esetleg valami javítás erre?
Szivem szerint törölném a vistát de lusta vagyok rá, azt meg nem hiszem el hogy egy régebbi oprenndszer lazán viszi az ujabb pedig nem, ennek nem így kéne lennie.
Lövésem sincs, feltettem rá1bõl a magyarosítást és nincs kedvem anélkül jáccani, csak is azért szedtem le újból.
Magyarosítás nélkül nem fagy le feltételezem ha a géped ugyanaz, de kipróbáltad?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"The trees move. Do you not see it?"
Amikor hibázott a dolog: 16x aniso és 4x AA vagy kisebb aniso és 2-4x AA.
És ahogy jó, vagy minden max: 16 ani 8x AA, vagy minden szûrõ kilõve.
Az alap textúrabeállítás(low, medium, high) nem befolyásolta a dolgot.
Azért vagyok teljesen biztos a dologban, hogy ez okozza a karakter beragadását harc után, mert amíg ezt nem kombináltam ki, addig 5-10 percenként beragadt az emberem és csak a quicksave/load kombó segített, de azóta egyszer sem csinálta pedig már jópár pályán átmentem és sok játékidõ is eltelt.
Tehát akinek beragad az embere és csak a kamerát lehet forgatni, ne a procimaggot tiltogassa, hanem kezdjen el bûvészkedni a szûrõkkel, vagy ha amúgy is gyengébb a gépe, kapcsolja ki mind.
Mirát milyen módon lehet jedi-vé avanzsálni mert nekem nem sikerült annak ellenére hogy maximális befolyásom volt nála és Nar Shaddaa volt a 2. golygó ahova mentem.
Szóval hogy lehet Mirából kihozni a jedi képességet ?
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
hipponax: az nem olyan vörös kristály, legalábbis az nem ad színt, csak 1-5-ig damage bónuszt
we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A recept: magas dex, kétfegyveres harc maxra, sugárpisztoly maxra, gyorslövés maxra, két mandalóriai desinterátor benne III-as mandikamra V-ös rylit energiacella és a legtutibb pinpoint távcsõ, és persze a sava-borsa a precise shot V-ös szinten. Erõnek pedig elég a mester gyorsaság és a gyógyítás.
Ez a kombó iszonyat brutál. Körönkét 5-ször lõ, A fegyvertuningnak köszönhetõen magas a sebzés, a kritikus veszélyeztetése alacsony, ezért nagyon gyakran beadja a kritikus találatot, és ami a legszebb az alap sebzése nem energia, ezért átmegy mindenféle pajzson. A fénykardosok pedig halottak mielõtt kettõt lépetnének, a preciz lövés képesség áldásos hatására.
Nekem ne rohangáljon egy jedi, akár jó akár gonosz, hupirózsaszin meg kukásnarancssárga kardal. Lehet, kissé konzervatív vagyok de ez van 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018