Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah itt van, h kell Jedivé konvertálni az embereket:
You can turn Atton, Bao-Dur, Disciple, Handmaiden and Mira to Jedi. This mostly just requires good Influence with them, but they have unique requirements as well:
Atton - Learn his secret at Nar Shaddaa, then talk to him
about his past.
Bao-Dur - Influence, then talk to him.
Disciple - Talk to him, say the right things.
Handmaiden - Spar and win against her three times.
Mira - Influence, then take her to Nar Shaddaa, near the Cantina.
\"...lámák kíméljenek.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szerintem ezek még látták a Guild Wars-t...
Szerintem igen is mindent elmagyarázott és elég jó vége lett a játéknak bár az igaz hogy a bégén eléggé fölpörögtek a dolgok de én a végében semmi kivetnivalót nem találtam
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Attonal csak addig jutottam hogy nem hajlandó beszélni malachor V-rol (nincs elgé influence...) pedig gyk mindenhova õt vittem magammal meg kreiát 😊
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
atton hoz valahogy az sitennek nem tudtam elég influencet szerezni, bao-dur ugyszint
mirahoz se bár õt nem is nagyon probálgattam :/
A társain közül 5-bõl Jedi-t lehet csinálni ha sokat beszélgetünk velük és sok helyre magunkkal visszük.
Ez az öt:Atton, Bao-Dur, Handmaiden(Ha férfi karaktered van), Disciple(Ha nõi karaktered van) és Myra(õ ugyebár csak akkor csatlakozik a csapathoz ha jó beállítotságú vagy).
War. War never changes.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
(Jal Shey Advisor Armor
Defense Bonus: 3
Dexterity Bonus: +4
Skills: Persuade +1
Charisma: +2
wisdom: +1
Does not restrict use of Force Powers)
Teloson a cantina mellett lévõ kereskedõtõl lehet megvenni
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.
War. War never changes.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
War. War never changes.
nem lehet hogy kevés a force pontod?
tudom, tudom. valami biztos használja...
The Matrix has you...
This may already be posted but if you have a 1/3 loading bug :
Go to Windows\System32
Check if there is a driver WNASPI32.DLL
This driver will cause a conflict and if it is in the system32 folder, it will cause a 1/3rd loading crash
Make a back up copy of the driver and then delete it
Also, this fixes most issues
(courtesy of anakinsolo)
if you have an nvidia card:
EDIT :
uninstall your current display driver, then restart
go to this link : http://www.nzone.com/object/nzone_download...p_2k_67.66.html
1) download the 67.66 forceware drivers
2) uninstall your current drivers via add/remove progs.
3) restart
4) install the DX9.0c via the apropriate k2CD (even if it's already installed do it again anyway, believe me)
5) Install the new drivers (67.66)
6) restart
Nálam már a system 32-es file törlése megoldotta a problémát....a hivatalos forumon (Obsidian), nagyon sok segitség van a hulye dugokkal kapcsolatba...😊)))
The Matrix has you...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
The Matrix has you...
Nem kaszt függõ, mert bármikor lehet választani bármelyiket, azt nem tudom, hogy mennyit számít a pontszámításban, hogy mikor mit használsz, de mikor szöveges rész van, akkor a fontosabb részeknél, attól függõen, hogy mit válaszolsz kapsz dark ill. light ponto(ka)t.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Bocs hogy itt lámáskodok de szeretném tudni 😊
The Matrix has you...
Most fejbõl nem tudom, de ott megtalálod. Szótárt használj, ha nem ismered a szavakat...
The Matrix has you...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
ezt felirom 😛