Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

!!!SPOILER!!!

Nah itt van, h kell Jedivé konvertálni az embereket:

You can turn Atton, Bao-Dur, Disciple, Handmaiden and Mira to Jedi. This mostly just requires good Influence with them, but they have unique requirements as well:
Atton - Learn his secret at Nar Shaddaa, then talk to him
about his past.
Bao-Dur - Influence, then talk to him.
Disciple - Talk to him, say the right things.
Handmaiden - Spar and win against her three times.
Mira - Influence, then take her to Nar Shaddaa, near the Cantina.

\"...lámák kíméljenek.\"

ebben egyetértek 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

valszinû a szernecsés kevesek közé tartozol akiknek mákjuk van a ctdvel... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

és bocsánat az Off-ért
az meg számomra felháborító hogy azt mondják hogy a WoW-nak jobb a grafikája....hát kérem szépen én amikor elõször képeken megláttam a WoW-ot teljesen elundorottam tõle...elmosódott grafika a textúrák alig vannak ki dolgozva...de ugyebár érdekelt engem a WoW mivel MMORPG és nagyon szeretem az ilyen típusú játékokat úgyhogy sikerült megtapasztalnom a grafikát és nem annyira dobott fel engem...
Szerintem ezek még látták a Guild Wars-t...
arról nem is beszélve hogy én egy bugot se találtam a játékba nekem sose fagyott le sose dobott ki az asztalra rendesen futott maxon pedig nincs egy nagy gépen. A.I. problémákkal se nagyon találkoztam esküszöm nem értem az egész leírást...
Én egyáltalán nem értem miért mondja azt hogy a játék befejezését elbaszták meg hogy sok mindenre nem derült fény....
Szerintem igen is mindent elmagyarázott és elég jó vége lett a játéknak bár az igaz hogy a bégén eléggé fölpörögtek a dolgok de én a végében semmi kivetnivalót nem találtam
IMYke2.0.0.0
Talán nem véletlenül...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...

-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SPOILER!!!
Attonal csak addig jutottam hogy nem hajlandó beszélni malachor V-rol (nincs elgé influence...) pedig gyk mindenhova õt vittem magammal meg kreiát 😊

érdekes, a Gamespy egyik szerkesztõje elégedetlenkedik...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

hm, érdekes nekem ebbõl csak a handmaiden sikerült eddig pedig má a végén vok 😊
atton hoz valahogy az sitennek nem tudtam elég influencet szerezni, bao-dur ugyszint
mirahoz se bár õt nem is nagyon probálgattam :/

SPOILER!!!!!

A társain közül 5-bõl Jedi-t lehet csinálni ha sokat beszélgetünk velük és sok helyre magunkkal visszük.
Ez az öt:Atton, Bao-Dur, Handmaiden(Ha férfi karaktered van), Disciple(Ha nõi karaktered van) és Myra(õ ugyebár csak akkor csatlakozik a csapathoz ha jó beállítotságú vagy).
akit én lecsukattam 😊 vagy a tesójától lehet?

War. War never changes.

Ha lightosok vagyunk az már meglátszik a karin? Mert az 1 ben nem így volt.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

ilyet használok én épp is 😊 meg van ugyan ennek egyel gyengébb válatozata is, az votl rajtzam mielött ezt emgtaláltam 😊

Green Ghost
Elszórtan lehet találni, asszem összesen 4-5 fajta van, mindegyik upgradelhetõ. Egyet pl
(Jal Shey Advisor Armor
Defense Bonus: 3
Dexterity Bonus: +4
Skills: Persuade +1
Charisma: +2
wisdom: +1
Does not restrict use of Force Powers)
Teloson a cantina mellett lévõ kereskedõtõl lehet megvenni

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

rezsofiz
Fokozatosan fognak elõjönni.

sazl : c

Mennyi light ill. dark pontot kell ahhoz szerezni hogy meglátszódjon a külsõnkön a beállítottságunk?

War. War never changes.

Kis Szabó
szevasztok! megnéztem újra, és megin lefagy amikor a kis robottal mászkálok, leküldöm vhová lifttel a legelején, miután kiszedtema csáveszt a cellából, és amikor visszafelé jönnék, beugrik egy ingamemovie ami mutatja h robotok jönnek lefelé a rámpán, és ekkor lefagy. van vmi ötletetek?? gép: p4 2G, gef4 ti4400, winxp alap, 66.93-as driver, directx 9.0c

bigapó
És azokat honnan lehet lopni?

The Matrix has you...

rezsofiz
Így van.

meg a legtöbb támadást is gyengiti asszem a páncél... 😊 de van egy két spéci jeti páncél ami nem befolyásolja az erõhasználatot 😊

rezsofiz
Jah mint pl a Battle Meditationt is.

#1922 😊

Voltan
Valószínûleg az a baj, hogy vértben vagy. Néhány erõ képeséget nem használhatsz páncélban.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

utána fog bonyolodni a helyzet ha megtaláltad 😊

Hali mikor jön már az "igazi" SW-rész? Most keresem a hajómat, amit elloptak és még semmi különös dolog nem volt...

War. War never changes.

na ez a másik opcio, és eza valoszinûbb 😊

nem..., nekem ki van maxolva light oldal és gyengébb embereket ált mindig a villámlással ölöm meg...
nem lehet hogy kevés a force pontod?

bigapó
Kérdem Én: Akkor mi a F***NAK van felrakva az a file???? Ja, tudom. Mert Bill-gyerek egy k*cs*g F*SZ...

tudom, tudom. valami biztos használja...

The Matrix has you...

Akinél KOTOR 2 töltési problémák lennének annak ajánlom a következõket:

This may already be posted but if you have a 1/3 loading bug :

Go to Windows\System32
Check if there is a driver WNASPI32.DLL
This driver will cause a conflict and if it is in the system32 folder, it will cause a 1/3rd loading crash
Make a back up copy of the driver and then delete it

Also, this fixes most issues
(courtesy of anakinsolo)

if you have an nvidia card:

EDIT :

uninstall your current display driver, then restart
go to this link : http://www.nzone.com/object/nzone_download...p_2k_67.66.html
1) download the 67.66 forceware drivers
2) uninstall your current drivers via add/remove progs.
3) restart
4) install the DX9.0c via the apropriate k2CD (even if it's already installed do it again anyway, believe me)
5) Install the new drivers (67.66)
6) restart

Nálam már a system 32-es file törlése megoldotta a problémát....a hivatalos forumon (Obsidian), nagyon sok segitség van a hulye dugokkal kapcsolatba...😊)))
bigapó
Helyes az alábbi válasz, annyival megtoldanám, hogy mikor szintet lépsz (vagy játék közben is??), akkor az info-box-ban látható, hogy az armor vagy egyébb dolog negatívan hat-e az adott képességre.

The Matrix has you...

Kandurex
Nem, inkább valószínûsíthetõen egy dögnehéz pajzsot, ruhát viselsz, csak könnyû armorba lehet ezeket ellõnni, vagy és jedi köpenybe

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lacc
Az, hogy nem tudok villámot szórni (pedig megtanultam azt a képességet), valszeg attól van, hogy túl sok a light pontom ugye? Mert egyszerûen nem tudom használni, csak sötéten virit ott az ikonja, pedig direkt megtanultam, mert az egyik kedvenc képességem volt 😊 Szóval most rosszalkodnom kell?
Pedig szivesen megropogtattam volna az ellent 😊 Egyébként az rpgvaulton olvastam az új trükkökrõl de ezekszerint téves az infó sajnos.

bigapó
Anno a Jedi Kngiht-ban, meg az ilyenekben ez volt pedig a kedvenc erõ-képességem, amit elõszerettel alkalmaztam is a klón-katonákon😊)

The Matrix has you...

HiPPoNaX
Csak akkor csatlakozik ha ferfi karaktered van

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

bigapó
Akkor nincs is benne a játékban. Ez van. Jöhet a cáfolat is, mert rossz a memóriám. Tudjátok már "apó" vagyok. 😊

Nem kaszt függõ, mert bármikor lehet választani bármelyiket, azt nem tudom, hogy mennyit számít a pontszámításban, hogy mikor mit használsz, de mikor szöveges rész van, akkor a fontosabb részeknél, attól függõen, hogy mit válaszolsz kapsz dark ill. light ponto(ka)t.

The Matrix has you...

bigapó
Ez így fog szerepelni a tárgylistában, hogy Fixture 3 db(piece vagy mi)? Ez nagyon gyér😊)

The Matrix has you...

Igen ezt mondom.

És most néztem nincs Crush Opposition és Fury képességem se, de én arra gondoltam, hogy ez csak a sötéteknek adatik meg, mivel én a világos oldallal vagyok ami nekik van megvan az összess képességem.

Bocs hogy itt lámáskodok de szeretném tudni 😊

bigapó
Na várjál. Mikor szintet lépsz, akkor nem ad ilyen választható képességet?

The Matrix has you...

Összesen amikor már kész, akkor hatból. De az elkészítéshez kell 3 fixture, amit nem lehet megcsinálni, csak szerezni. Kristály az elején asszem nem kötelezõ hozzá.

De nekem nincs(nem tudom kiválasztani mert nincs) ilyen képességem ezért kérdezem, hogy a kasztom vagy más egyébb okok miatt nincs?

bigapó
Mikor választhatod a képességed, akkor ott van egy rövid info, hogy milyen képesség vagy oldal vagy szint vagy egyébb kell.
Most fejbõl nem tudom, de ott megtalálod. Szótárt használj, ha nem ismered a szavakat...

The Matrix has you...

Sziasztok, ez lehet, hogy egy láma kérdés lessz de valaki mondja meg nekem mi kell ahhoz, hogy legyen force crush képességem vagy az csak a "sötéteknek" lehet esetleg csak egy bizonyos kasztnak?

bigapó
nekem se...

Hány darabból áll egy fénykard?

The Matrix has you...

Tatyla
nekem nem volt semmilyen problémám (bugom) edddig...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

lol <#eljen>
ezt felirom 😛