Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
non active

Harc kezdetén jelölj ki egy ellenfelet normál támadással, azaz egy click, a lényeg, hogy távol legyél tõle és lehetségesen ne legyen elõtted betonoszlop or egyéb szemét és fénykarddal, valamit Jeti Guardianként próbálkozz.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Zsolo007
Nem tudjátok véletlenül hogy lehet használni a force jump nevezetû erõt? mert a gép elõszeretettel használja de én nem találom hogy mivel kell aktiválni

köszi! <#vigyor0>

Szép munka volt! Büszke vagyok rád! <#vigyor><#eljen>

Téker.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Hmuda
2000 :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ja és mégvalami...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Ha majd felveszenk olyan embereket akik továbbjutottak a programozásban a comenius logonál általánosban. :-)

Hmuda
Jó a banner.

skacok, azt láttam valahol, hogy a master flurry a leírással ellentétben mégiscsak ad -1 hit penalty-t... igaz ez?
le tudja valaki csekkolni?

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Kovász: Köszi, a választ.

Valahol olvastam, hogy valakinek 2 végigjátszásnál rossz volt a siklóverseny, aztán a harmadiknál megjavult. Egy kicsit utánajárok, hátha rájövök valami megoldásra... Ki tudja mikor adnak ki hozzá patch-t...<#sir>

Dervis

Shep
Közben nekem is megjött az üzenet, mostmár a bárban verem a népet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ne csalj, inkább csinálj küldiket, add el fölös cuccokat és majd lesz egy kis pénzed 😊 (nekem má anyi van hogy nem tok vele micsinálni..., egyszer elkezdtem eladogatni fölös cuccokat és oylan 100k jött be belõle, pedig csak azt adtam el amit tudtam hogy tutira nem fog már kelleni soha 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Valaki meg tudja mondani hogyan lehet elõhozni a magyar bill-en a consolt (az ö és a 0 nem jó)a játékban mert kéne egy kis pénz?

Zsolo007
mondjuk ez egy vicces küldi, én is ugyanezt csináltam , megkaptam a listát, elmentem greenhez és nem volt semmilyen beszédlehetõség a csempészkedéssel kapcsolatban..... 😊 .......bár ez lehet hogy az én lámaságom eredménye volt (néha tényleg nem tudom hogy én vagyok láma vagy a gém bugos megint 😊 )

Zsolo007
Mellesleg ez egy tünete a kotor 2 játékosoknak, én is ilyen áldozta vagyok 😄, annyi buggal találkoztam már hogy lassan mindfen elakadásnál azt hiszem hogy bug............de az hogy nem jön meg a holoüzi az tényleg bug, ugyanis nekem se úgy jött meg hogy küldit csináltam, csak rohangásztam körbe-körbe és vártam, és persze reeménykedtem, hogy nem kell elõlrõl kezdenem 😄

Zsolo007
goto? mondom miután megkaptad a küldit attól a csúszómászótól, akkor egy kis idõ multán kapsz egy holoüzit valami Visquis -vagy mi neve- tõl (polip feje van), õ találkozni akar veled a mergezõ gázos bárban, annyit kell tenned hogy vársz míg megkapod a holoüzit, ha az megvan szépen menni fog minde mint a karikacsapás. Az másik kérdés hogy mennyit kell várni az üzire míg megérkezeik.......nekem spec 3-4 óra rohangászásomban volt 😊, egyik bolygóról a msikra mentem nézelõdtem, utána vissza nar shadaa-ra ott is nézelõdés, újabb utazgatás, közben pedig reménykedtem hogy mindjárt megjön az üzi 😊

magyar link nincs?
Shep
az ok de marhára nem tudom hol van .

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

[HUN]Crassus
oh shitt thx😊 még jó ,hogy volt savegame-em😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

SPOILER

Miután megkaptad a küldit az árustól h miket kell beszerezni, elmész a TSF parancsnokhoz.

\"...lámák kíméljenek.\"

Jaj, nem kéne már minden elakadásnál azt hinni h bug..
Egyébként Gotoval kell lerendezni, h ne abajgassa a Hutt hajóit.

\"...lámák kíméljenek.\"

Shep
beszéltem vele /a kutyással/ milyen holoüzenetet? miután beállítom a sorrendet sz érkezõ hajóknak kilöki, hogy a küldetés megváltozott, de ugyanaz írja mint eddig, szóval semmi nem történt, ha a dagadékhoz visszamegyek, azt mondja, hogy még mindíg fennforgás van, akkor most mi van bugos a game vagy mi?

Zsolo007
beszélni kell a Hutt csávóval, az adja a küldit, utána kapsz holoüzit, és az egész megy szépen elõre....

Shep
Nar Shadaan, meg kellene szüntetni a gépeltérítéseket, a 2es plynt aktiváltam a gépsorrendet beállítottam, de most mi van? ez a GoTo merre van?

Zsolo007
Megint elakadtam 😞 :

SPOILER!!!!

a helyzet a következõ:
éppen rávettem a handmaiden-t hogy legyen jedi, erre elõjött krei képe és azt mondta hopgy árulás, a gém tölt, és ott termek Telos-on a jedi akadémián, de sohol sincsen senki, nem történek semmi, és az ebon hawkra sem tudok felszállni, mit kell csinálni?

[HUN]Crassus
SPOILER!!!

Srácok Teloson megbíz ugye a TSF-es parancsnok,hogy beépített emberként dolgozzak Samhan Dobo-nak és akor letudjuk buktatni a nagy businessnél.......na segítek neki alibibõl elcsórni a pajzsot a növényt meg a gyógyszert erre mikor beavat a nagy bizniszbe és elkísérem a dokkokba jönnek ugye a TSF-es katonák,de nem értem miért hazugságként mondom a tisztcsajszinak,hogy Green parancsnok beépített embere vagyok....sajnos csak kinyírni tudom õket nem tudom magam tisztára beszélni......mi a gáz mit szúrtam el??

SPOILER!!!!!!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Jóak logóak.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Az nem olyan sikló, azzal csak a bolygón lévõ helyszínek (docks, refugees, stb.) közt tucc közlekedni.

\"...lámák kíméljenek.\"

www.gamefaqs.com

\"...lámák kíméljenek.\"

hy! lehet ,hogy már kérdezték de végigjátszás van már?
remélem, nem veszitek zokon... <#vigyor>

Heh, van banner 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Én elõször azt hittem, hogy a falon fut 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Kandurex
<#fejvakaras> hátõ...valószínûtlen

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shep
Vajon béketáncot járnak?

Siklóverseny: Marhára idegesít, hogy mindig azzal jön a progi, hogy nem fejeztem be a pályát, béna vagyok. Viszont most itt olvasom, hogy találsz majd egy siklót. Nem lehet, hogy azzal jól megy majd a verseny? Mert arra gondoltam hogy programhibából nem szól a verseny rendezõje, hogy - hé ember, nincs is siklód! - csak a verseny végén csinál ellenörzést a progi és sikló hiján, hibásan azt hiszi összetörtem magam. Valaki meg tudja erõsíteni ezt, vagy ne reménykedjek...

Dervis

Shep
a hiányzó energia cellát és manõverezõ cuccot merre találom? mert anélkül nem megy a sikló

Shep
ok thx, közben õket már pont lenyomtam, most megyek az exchange ellen, õket is leütöm, elvégre õk meg küldték rám a fejvadászokat az M betüs bolygón.

A konténerek között, sokan panaszkodnak a Sorocco-kra és az Exchange-re, a Sorocco-kat lenyomtam mint a bélyeget (az õ helyük végén van egy speeder, azt megt'od szerelni (Bao-Dur v T3 ) utána már azzal mehetsz a helyszínekre. A refugee szektor után a dock-kokba érdemes menni, onnan is lehet szerezni pár melót...
Shep
Á ez a Naar Shadaa de egy nyomorék hely tök egyforma minden, Keira meg már az idegeimre megy de hát a harcban meg szükség van rá, az viszont érdekes, hogy pofázik nekem, hogy ezt nem csinálom jól meg azt azt nem csinálom jól közben õ meg az erõ sötét oldalán van, Visast ellenben kezdem megtéríteni.

Ki a fenével érdemes elõször ezen a bolygón beszélni? A "kemények" vezérét nem találom mászkálok össze vissza a konténerek között de semmi. egyenlõre legalábbis.

Sion-nal találkoztál Korribanon??

Bent az akadémiánál, a gyakorlóteremben nyithatod ki a kínzókamrát, ott van a holtteste... utána ott egy konzol azon nyitod ki a külsõ ajtót...
mint az elõbb modnottam volt korriban-t megcsináltam és az ottaani jedi-t nem találonm (halva) merre keressem?

Vrook??

A Jetik, az alábbi helyeken vannak: Onderon, Dantooine, Nar Shadaa, Korriban (õ meg van halva 😊 ) Melyiket nem találtad még meg???
Így a végén mikor visszamész Dantooine-ra hárman lesznek csak...
Ciao all!!
Megcsináltam Korriban-t és megtalátam a halott jedi-t és most dantu-n vok és van fénycerkám kettõ is, de hol van Vrook????????????? plízz help

Sziasztok!

Én egészen jól haladok a gaméban, már csak Mirából kell jetit faragnom... 😊
Tudja vki hogyan lehet használható állapotban megtalálni a Sith Holocron-t Korriban-on??? Mer' ha berobbantom az ajtót akkor tönkremegy, másképp meg nemt'ok bejutni...
Kovász: az okés csak arra lettem volna kiváncsi, hogy akkor dark side karakter nem tud velük beszélni, mert le akarják nyomni a handmaiden-ek párbajban, vagy félreértettem és DS karakter is nyugodtan tud diskurálni velük.

Siklóversenyrõl találtam, talán nyerni lehet vele, a bug ellenére:
Mielött nekimennél siklóval egy falnak, szakitsd félbe a versenyt. Nekimész az akadálynak, felgyorsulsz és a vége lesz a versenynek. Azt az idõt kapod, amikor nekimentél az akadálynak.
Nar Shaddaa eseén van egy kis SPOILER:
Elöször ki kell nyírni a versenyzõ droidot, mert mindig jobb idõt fut!

Eredeti írás (persze angolul): http://www.gamebanshee.com/starwarskotorii/strategies/swoopracing.php

Dervis

Tökmindegy, hogy jó vagy rossz vagy, lehet velük harcolni

\"...lámák kíméljenek.\"

Jut eszembe Visas maar-nak nem gonosznak kéne lennie? Nálam alapból full jó lett. Viszont Atton alig-alig jó.

Bao-Dur iridoniai aki szvsz a legnyugodtabb lény az egész csapatban. A kotor1-ben volt Manaan-on egy full páncélos zsoldos, akirõl a többi zsoldos megvetéssel beszélt. Azt mondták, a fajtája örjöng csata közben, esznek az áldozatukból, meg néha még egymást is megtámadják. Nem iridoniai volt a zsoldos?

Dervis

A siklóversenyes bugra azóta tud valaki megoldást? Mert idegesítõ, hogy van egy csomó jó cucc a boltosoknál és nem tudom megvenni, mert nincs elég lóvém...

Egyébként elég érdekes a siklóversenyek rendezõjével a párbeszéd.
A telosi rendezõbõl nem sikerült kihúznom mit nyerhetnék a gyõzelemmel.
Az izizi rendezõ elmondta ugyan mit nyerhetek, de gyakorlókörre nem lehetett menni.
Persze tök mindegy, úgyis azt mondják a végén, hogy nem fejeztem be a versenyt... 😞((

Ha jól értettem Talyla azt írta, hogy csak verekedni lehet a handmaiden-ekkel. Gondolom ehez sötét jedivel kell nyomulni. Én velem simán elbeszélgettek, igaz elég nagy volt az arcuk.

Dervis