8627
.
-
#3325 de én jedi guardian vagyok, csá. kevesebbet tudok varázsolni csá. de többet sebzek csá. -
maxius #3324 Nekem jobb kombóm van: van a főkarakter, és azzal villámozgatok, azt csá... -
#3323 csak szünjön meg az asztalra kibaszás és OK. -
#3322 Kb két héten belül érkezik is a patch!!! Ha hihetünk a fejleszőknek!! -
#3321 Nah, megtisztítottam az enklávét..találtam valamilyen datapadot...ugye csak ennyit kellett cuccozni? hát remélem..
a kombóm: krailea force windjével kezdek, a főkari villám+ flurry, visas meg critical strike-ozik ennyi. most hova mennyek..?az enklávé után -
Dave77 #3320 A pod-racing bugos? Hiába döntöm meg az "első helyezett" idejét, a válasz ugyanaz: Nem vagy elég jó.... legközelebb. -
#3319 HOVAAAAA?!!!!!!! -
#3318 amikor megyek vissza az ebon hawkra ott vannak valami gyíkfejű majmok na azokat kinyírom és aztán mond valamit hogy menjek el valahova!!! -
#3317 *SPOILER THOO..*
Jah és csatlakodzott hozzám visas... -
#3316 az egy kötsög si...
sittes:DDD -
#3315 jajajajajajjajajajajajjajajajajajaaaaaaaaaaa!!!:DDDDDDDDDD
de az a ribi(kreia)nem tartja valami jónak -
#3314 jaja, nar shaadán csak adogatni kell az 5 krediteket a "poor lakosoknak" =p -
#3313 köszke:D a végigjátszást:DD -
#3312 Spoiler*
Eddig megcsináltam a dantooineon:
A kristálybarlang előtt van valamien faci, aki 1000 kreditet ad, ha találok neki a barlangban vmi satelitet..
Akkor vmi csávó adott 4,000creditet azért, h kipucoltam a barlangot, és megöltem a domináns kinrath egyedet
beszéltem vmien adminisztrátorral, és bemehettem a kantinába..
de előtte vmi salvager öregasszonnyal dumcsiztam el..
bementem, az elején pucoltam a folyosókat ( amíg meg nem jelentek az erősebb pókok..) utána visszamentem, volt 4-5 harcos, megöltem őket(valszeg értem jöttek. ) aztán vissza a hajómra, hogy bao-durnak odaadjam az összetevőket a fénykardhoz, de semmi..most visszamentem az enklávéba..sok van még? elmondod mit kell még tennem? =)
/Jimmyke pls../ -
Jimmyke #3311 Anélkül is könnyedén végig lehet vinni a játékot (Talán a "kódszám-forgatósnál" kell egy tipp, de arra is rá lehet jönni idővel. :) ). -
#3310 tud küldeni valaki egy magyar végigjátszás linket? -
Jimmyke #3309 Annyi Light Side pointot lehet kapni, hogy az egész csapatnak elég lenne külön-külön :) -
Jimmyke #3308 Légterelő!
Drois Chassist Nar Shaaddán találtam amikor 3 HK-50-es megtámadta szegény T3-at
Pontosan nem tudom, hogy mikor mit találtam, de "Dantun" már megvolt a lézerkardom, mert az uccsó darabot azért kaptam mert megvédtem a "várost". -
#3307 én telos és nar shadaa után az ebon hawkon már is full light lettem -
#3306 ez nem lol:(
megséjtődtem -
#3305 én alig, de a párbeszédeket megértem ( kell 2dolog ,sürgösen: droid chassis HK-ba, és Emitter Fixture...azt honnan szívok majd..?)
Mostmár full jó oldalon van a karim ^^, királyság
csak azért tünök most noobnak, mert nem tom megjegyezni az ilyen "SW-s" neveket:D -
#3304 lol.. -
#3303 de tudok(angolul egész jól)
de mégegyszer le tduja játszani?!!
ezt nem is tudtam -
Jimmyke #3302 Nah látod :) -
Jimmyke #3301 Ejj-ha... Ne csak én fáradjak: T3 elmondta :) Kérd meg hogy játsza le a videót! (Ugye te sem tudsz angolul és csak elnyomod a párbeszédeket? :) ) -
#3300 ember mostmár értem..a barlang előtt mentem a crystal cave be, értem miért nem értettem a jedi master + crystal cavet:D -
#3299 mely bolygókon lehet jediket találni? -
Jimmyke #3298 SPOILER
1.: A másik bejárat csak akkor lesz elérhető, ha megvan az összes Jedi Master
2.: Átjárod a Sub-Levelt, találsz pár lekaszabolt Mercet. Lenyúlod a datapadot, azt irány a Crystal-Cave. -
#3297 hahó -
Jimmyke #3296 Látszik, hogy nem vitted végig a bolygót :P -
#3295 mivaaan? a crystal caveben nincs is jedi:DD -
Jimmyke #3294 A Crystal Cave ben. De keress rá vmire ha nem érted
Többieknek: Nem kéne egy FAQ? -
Jimmyke #3293 Légterelő! :)
Majd ha megvan mind a 3 Jedi Master. Ők újjáépítik -
#3292 a dantooinen hol van a dzsedáj? -
Jimmyke #3291 Érteni értjük, de az egynek jobb volt a vége :) -
#3290 úgy éertem valami caved-in ajtón hogy kell bemenni?
megyek előre és nem a sublevelre hanem a baloldaliba szeretnék bemenni -
#3289 úgy éertem valami caved-in ajtón hogy kell bemenni?
megyek előre és nem a sublevelre hanem a baloldaliba szeretnék bemenni -
#3288 Nekem van dc++-om és egy délután alatt letöltöttem hiba nélkül! -
#3287 amikor kinyaraocc a dokkból, ott lesz egy épület a kis síkság közepén..oda menny be, és keress meg egy adminisztrátort
(még vmi..találtam egy salvager's corpse-t, de hova vigyem? vmi quest ugyi?) -
#3286 a dantoinon vagy nem tom mi hogy kell az enclaveba bejutni?ha?