Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azthiszem sikerült egy bazinagy bugot kihoznom a játékból történt ugyanis a következõ:miután NAr Shada bolygón a gyíkfejûek-tõl/red eclipse/visszafoglaltam az ûrhajóm bead egy kis videót miután elindulok az ûrhajótól:a polipfejû fõmufti akar látni egyedül.Én el is fogadom a meghívást,de közben egy ujabb jelenet játszódik le,hogy Atoon a kocsmában próbál lazítani,de a 2 Twilek fejvadászcsaj megtámadja.....na itt sikerült meghalnom.kiakartam cserélni egy jobb fegyvert Atton is a robotom között ezt mielõtt megtettem volna elmentettem a játékot pont akkor miután kilépek az ûrhajóból a red eclips-es támadás után. a mentés sikerült viszont nem adja be a videót amiben a polipfejû csóka holovideón keresztûl meghív se azt amiben Mira a fejvadász csaj szerepel....helyette választhatok partitagokat/a mentés elõtt nem tehettem/ és Atton kinnt áll az ûrhajó melett.......be is tudom választani a csapatba és akkor 2 Atton lesz!az egyik a csapatomban a másik az ûrhajó mellett álldogáll.Hiába megyek be a Jekk jekk tarr-ba minden npc passzív-mintha nem is lennék.....akkor most buktam ezt a bolygót???
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A teloson fogggalmam sincsen hogy mit kell csinálni. Luxa mondta hogy adjam el a fegyferét vagy micsoda és bemutat lopak sulks nak. de mit kell csinálni? lécci valaki segíccsen
igen, azt észrevettem h az Intelligence a skill-t nyomja, de a featbe és a powerbe csak a class szól bele??
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
a dexterity a védettséget, távolsági fegyverekkel való harcot és ha felveszel 1 képességet közelharcot is,
a constitution az életerõt,
az intelligence a skill pontokat,
a wisdom az erõ pontokat,
a charisma meg asszem a persuade skillt és még valamit az érõkkel kapcsolatban (nemtom pontosan, ha fontos majd még megnézem).
(Dexterity - defense, Wisdom - forcepower, stb...)
Dexterity: jedi cuccok. Ez azért, mert a robe-ok engedélyezik a magas dexteritybõl adódó védelmi pluszokat.
Strenght: heavy armorok. Mivel dexterity alacsony, ezért kell valami ami megvéd (legalább a sebzés ûber lesz).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nekem a wisdom az 27 körüli, az erõ meg olyan 30...
a HP 415 az FP 425 😄
Az a gond h az igazán jó pajzsokat nem lehet ráadni mer' akkor no forcepower... 😞
A héten végig akarom vinni, és rosszként elkezdeni... 😄
Már lenyomtam Han-t, és beélesítettem a shadow generatort, sok van még??
wisdom meg valami 24 körül asszem 😛
Mivel már a vége felé vagyok ez már nem nagyon fog változni...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
csak én nem mer nem férek hozzá a géphez mer valaki izomból nyomja...
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
bazz
Heeeelppp!!!!
Para van. Gotot kéne kinyírnom a Nar Shadaan, de nem tudom, hogy hol van. A docksban van két ajtó, amihez nem tudok hozzáférni. Az airspeeder-hez meg még kéne valami power cell! Heeelp!
és el tudsz menekülni a hajóról
egyébként az ágyúk meg a robotok jó részét semlegesíteni lehet ezáltal
\"This is a good day to die!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Amúgyse tok paazakozni <#idiota>#idiota>.
Amúgy a nyugis részek elég gagyik. Amikor csak úgy mászkálsz össze-vissza és ezzel és azzal kell beszélni. VÁÁÁÁÁÁÁ.
Majdnem elaludtam ilyenkor 😄