Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
SPOILER-is van benne😊

Azthiszem sikerült egy bazinagy bugot kihoznom a játékból történt ugyanis a következõ:miután NAr Shada bolygón a gyíkfejûek-tõl/red eclipse/visszafoglaltam az ûrhajóm bead egy kis videót miután elindulok az ûrhajótól:a polipfejû fõmufti akar látni egyedül.Én el is fogadom a meghívást,de közben egy ujabb jelenet játszódik le,hogy Atoon a kocsmában próbál lazítani,de a 2 Twilek fejvadászcsaj megtámadja.....na itt sikerült meghalnom.kiakartam cserélni egy jobb fegyvert Atton is a robotom között ezt mielõtt megtettem volna elmentettem a játékot pont akkor miután kilépek az ûrhajóból a red eclips-es támadás után. a mentés sikerült viszont nem adja be a videót amiben a polipfejû csóka holovideón keresztûl meghív se azt amiben Mira a fejvadász csaj szerepel....helyette választhatok partitagokat/a mentés elõtt nem tehettem/ és Atton kinnt áll az ûrhajó melett.......be is tudom választani a csapatba és akkor 2 Atton lesz!az egyik a csapatomban a másik az ûrhajó mellett álldogáll.Hiába megyek be a Jekk jekk tarr-ba minden npc passzív-mintha nem is lennék.....akkor most buktam ezt a bolygót???

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Pleeess heeelp!
A teloson fogggalmam sincsen hogy mit kell csinálni. Luxa mondta hogy adjam el a fegyferét vagy micsoda és bemutat lopak sulks nak. de mit kell csinálni? lécci valaki segíccsen
thx 😊

igen, azt észrevettem h az Intelligence a skill-t nyomja, de a featbe és a powerbe csak a class szól bele??
CHA befolyásolja még azt, hogy milyen plusz költsége van az ellentétes oldaú erõtrükkök használatának, valamint befolyásolja (fõkarakter esetében) asszem azt is, hogy a társak milyen hatékonyan harcolnak

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Ja és a wisdom ad még védettségre is egy szint után.

A strenght a sebzést és a közleharcot nyomja,
a dexterity a védettséget, távolsági fegyverekkel való harcot és ha felveszel 1 képességet közelharcot is,
a constitution az életerõt,
az intelligence a skill pontokat,
a wisdom az erõ pontokat,
a charisma meg asszem a persuade skillt és még valamit az érõkkel kapcsolatban (nemtom pontosan, ha fontos majd még megnézem).

Tehát akkor az egész attól függ mivel akarom nyomni. Mondjuk 1 jedi mesternek nincs sok érteleme erõsnek lennie mert akkor vagy védi vmi de akkor nem használhat erõt(ami nála gáz gondolom) vagy teljesen védtelen és használhat erõt. Értlek.

Megtudnád mondani h melyik skill mit nyom pontosan a karakteren??
(Dexterity - defense, Wisdom - forcepower, stb...)
Hmuda
A képlet egyszerû:

Dexterity: jedi cuccok. Ez azért, mert a robe-ok engedélyezik a magas dexteritybõl adódó védelmi pluszokat.
Strenght: heavy armorok. Mivel dexterity alacsony, ezért kell valami ami megvéd (legalább a sebzés ûber lesz).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Vki olyannak aki heavy armorokkal nyomta: Mekkora lett a karakter védelme? Mert én végig dexre és wisdomra gyúrtam és így lett 41 vmi 2es defenset adó jedi köpennyel. És most nyomnám végig mégeccer és nemtom megéri-e heavy armorral nyomni.

olyan nincs

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

vki please adjon egy linket a magyar végigjátszáshoz!
thx 😊
nem, nem, sentinel és watchman 😄
nem bug

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nem sok

Zsolo007
jedi guardian?

Zsolo007
fõleg hogy 3 lézerkard repked utánam, ez bug vagy mindenkinek 3 lézerkarddal nyomult???

Zsolo007
én is elkezdem megint rosszal és mindenkit levágok, hátha meglesz a 30-as szint 😄

Zsolo007
Mellesleg 26-os szinten vagyok

Zsolo007
én spec heavy armorokat használok, erõbõl meg a gyógyítást csak, és ez bõven elég is volt 😄DD, amúgy nem értem miért kell minden nagyobb ellenfelet a végén 3x megölni olyan uncsi 😄, már a "fõgonoszt" ölöm (legalábbis remélem hogy õ az 😄), meghalt egyszer erre újraéled, hát mekkora egy marhaság, nem?

nekem a wisdom az 27 körüli, az erõ meg olyan 30...
a HP 415 az FP 425 😄

Az a gond h az igazán jó pajzsokat nem lehet ráadni mer' akkor no forcepower... 😞

A héten végig akarom vinni, és rosszként elkezdeni... 😄
Már lenyomtam Han-t, és beélesítettem a shadow generatort, sok van még??
nekem is hasonlo votl csak agyontápolva 8saját kirstály elég durva bonuszokat ad...) a végére az erõm bonuszokal együtt 39 volt 😄DD
wisdom meg valami 24 körül asszem 😛

Nekem 8-42-es duplapengés kardom volt, a bónuszokat nemt'om fejbõl...
Mivel már a vége felé vagyok ez már nem nagyon fog változni...
Zsolo007
Az elõbb rosszul írtam, de inkább nem is írom le, inkább megmutatom:

Zsolo007
Nektek a végén mekkora sebzésû lézerkardotok volt? Nekem most van egy 8-37-es sebzésû egykezes kard, persze ez csak a normál sebzés 😊 ezenkívül van még rajta pár extra 😄, tehát összesen kb. 12-45 ös a sebzése

Elõször is körbe kell kérdezned a bárban, ott majd megmondják h a fószer akihez jöttetek volna, le van csukva gyilkosságért, utána elmész a kapitányhoz, aztán vissza kikérdezni mind a 4 tagot akik ott voltak azon az estén, kis nyomozósdi mint az 1-ben, utána jutsz majd tovább ha kiszabadult... 😊
A szörnyeket én is levágtam, de elõtte megkajálták... 😊
õt én hagytam, joljöttek a szörnyikék exp gyüjtésnek 😊

Én is teljesen jó vagyok, mégis Dantooine-on a barlangban a sráctól elvettem a löttyöt és megették...<#eplus2>
én jó jeti voltam de ezt mégis muszály volt kiprobálnom <#eplus2><#zavart1>

Az energiacella a dockban lesz, annál a pilótánál aki azért agonizált mer' nem tud hazamenni, mer'h drága a kilépés a dockból (még mondja is h ilyeneket szállít), a navicomp viszont már nem emléxem honnan van (talán a siklóverseny környékén?? )...
Én nem próbáltam ki. Túl jószívû vagyok én ehhez.

rezsofiz
d.DDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddd

sazl : c

Kandurex
Megoldva

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Na jü, feladom, pls help. Oderon -non vagyok, Iziz városba. Itt van vele a Mandalori harcos. A feladat, hogy bejussak a palotába, vagy mi, gondolom. De, hogy a rákba??? Már 2 órája csatangolak és semmi, mindenkivel, beszélgettem stb. Aztán van olyan hogy távolítsam el a két kapitányt. Az egyik kapitányra aki a cantinba van ráuszítottam pár zsoldost, a másikat meg megpiszkálva a security szutykot berobbantottam, de semmi. Mi a rákot kell itt csinálni? Elengedni meg nem enged a bolygóról 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lacc
Azért vannak poénos dolgok a játékban, pl., hogy sikerült meggyõzni Nar Shaddan két pénzbehajtót hogy inkább adják nekem az összes pénzüket és ugorjanak le a teraszról <#vigyor2>
franco
itt a többség már eltolta sztem...
csak én nem mer nem férek hozzá a géphez mer valaki izomból nyomja...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

jah, megabrutál spoiler! vigyázat

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

nagy valószínûséggel... a LucasArts bekaphattya! <#boxer>
bazz

(belenézek a walktroughba, de ha valaki tudja fejbõl, az sikítson!)

SPOILER!!!

Heeeelppp!!!!
Para van. Gotot kéne kinyírnom a Nar Shadaan, de nem tudom, hogy hol van. A docksban van két ajtó, amihez nem tudok hozzáférni. Az airspeeder-hez meg még kéne valami power cell! Heeelp!

a hajón lehet találni ilyen progikat, amit le kell tölteni a consolokon és disable-zni kell az összes cuccot és, akkor jó lesz
és el tudsz menekülni a hajóról
egyébként az ágyúk meg a robotok jó részét semlegesíteni lehet ezáltal
Negwar
Jah csessze meg a yacht! Nálam ez nem volt gond übemens jedi lovagom lealázta öket mind egy szállig. D most ott állok egy tök üres hajón a vezérlö központban a opanelokkal nem lehet semmi érdemlegeset csinálni. Most csak ugy nézek ki a fejemböl még egy kleirás sincs hogy mit kéne tennem :S

\"This is a good day to die!\"

Shep
ÁÁÁ ez a goto zachtos rész elég durva a tetves droidok szétaláznak, egy emberem ott fekszék félholtan, a másik meg nem tud gyógyítani, bemenni meg nem lehet érte, mert 1 mp alatt lelövik a pajzsot róla a hpját meg 3 alatt, lehet csak visszatöltök vmi régebbi állást, de azért ez a rász nagyon durva, legalábbis nekem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szvsz ez a game akkor nem neked valo 😊

Tatyla
ja...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Tatyla
de miért ide?<#fejvakaras>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Én csak akkor gyilkolok ha vkinek fizetni kéne, hogy jó pontot szerezzek : DD.

Amúgyse tok paazakozni <#idiota>.
Amúgy a nyugis részek elég gagyik. Amikor csak úgy mászkálsz össze-vissza és ezzel és azzal kell beszélni. VÁÁÁÁÁÁÁ.
Majdnem elaludtam ilyenkor 😄