Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beszélgess Kreia-val. Tanítson meg ilyenek.

Zsolo007
igen így van, és olyan feje van mint bao-durnak csak az övé szép színesre van festve 😄

Zsolo007
jóval késõb??? 15-ös szinttõl lehet prestige classal nyomni, beszélni kell krei-ával, majd õ eligazít 😊

Lehet. Nekem vmi olyasmi rémlik hogy az elsõ fele jinn. De ez csak tipp. Az a maul meg sztem a fõgonosz tanítványa volt.

elõszöris ne legyél türelmetlen, majd joval késöbb ha beszélsz kreaival egyszer auto jön a prösztizs klássz 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[HUN]Crassus
Srácok! presztizs castot hogyan kell "csinálni" a karimból?? level 17 vagyok,de csak "síma" szintlépéseket tudok nyomatni......ilyen pl.ez a fegyvermesteres nekem nem jön elõ......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

dede<#eplus2>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Drath maul? az elsõ rész nagy gonosza 😊, mármint SW I.

Patch már szntem jelent meg a gamehoz.
Habár ha másolt a jatekod, mint általában mindenkinek : D, akkor inkább ne tegyé fel patchet, mert nem fog elindulni a game!!!

Hmm. Mintha hasonlítana a neve a kripton szóhoz!

[HUN]Crassus
KIRÁLY!! visszaadtad a reményt😊bár a dzungel után nehéz Orderonról szabadulni...talán majd holnap😊

Najó kitöröltem a bannt : D.
Ha kopasz hát kopasz. Ez van.

Hmmm. Obi-wan mestere??
Ismerõs.... ismerõs.....
ÁHÁ MEGVAN!
Nem tudom!!!

Mintha valamilyen maul (gõzöm sincs honnét jutott eszembe ez a név) -hoz lenne köze a halálának.

Hát passz!!

Tippme sincs. Amennyire emléxem. Még az 1. részben volt és a végén meghalt.

van egy ajto, ahol 2 fele agazik az ut, bal oldalon a pazaak terem van, jobb oldalon a cantina.

annal az ajtonal van egy kis alien, akitol egyreszt meg lehet tudni a pazaak teremhez a passwordot, illetve 2000 kreditert felhivja rad a csoka figyelmet, akinek meg kell hivnia a talalkara.
ezutan nehany helyszinvaltas utan(ugyanazon a bolygon) meg kell hogy hivjon

ha igy sem megy tovabb a tortenet akkor szivas

Jah. A arra a jinre gondolsz aki 3 kívánságodat teljesíti?

Hogy tehettél ilyet?? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMM!!!!!

Állandóan az a jedi jut róla az eszembe aki még annak idején Obivan (vmi ilyesmi, életembe nem írtam még le) mestere volt😄D

Obi-two kenobi : DD.

én nem! én az egyik kopaszal nyomtam 😊

menekülni kell és lifepackolni magad 😊
mongyuk nekem ki volt gyurva riflehasználatra lehet azért 😊

Zsolo007
Az erõs arcszõrzet olyan Jedis 😄DDD

Zsolo007
Ez nem az alap fej 😊, hanem 3 vagy 4re van az alaptól, szerintem azért van mindenki ezzel, mert ez néz ki a legnormálisabban 😊

Loooool! Vajon miért mindenki ezzel a hapekkal nyomta elsõnek? : DD
Olyan szimpatikus ?????
Habár alapmodellként még ez néz ki a legnormálisabbnak : D.

A kotor 3ba megkéne csinálni, hogy hangot válaszz a karakterednek és akkor igazán dumálhatna : DD.

Természetesen annál is mindenki ugyanazt választaná.

Én is a szakállassal nyomtam 😄

Ez egy alap ember és szntem már mindenki annyira akart jáccani, hogy lesza***k a modelkészítést : D.
Elvégre ez nem sims 2!!!

Loál! Énis ezzel vagyok ! 😄D.
Majd kipróbálom csajjal is.
A kotor 1et 3adszorra már azzal kezdtem végig vinni, de aztán a felénél annyiba hagytam : D.

Voltan
Mindenki ezzel a szakállas pacákkal van? Jelzem, én is, de azért fura... 😊)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Majd én is csinálok egy ilyen képet, aztán beszúrom. De csak a végefelé. Nekem a dexem valahol 28 körül van, str, meg többi 12-14.

A skill pontjaid száma a kaszttól is függ. Pl: 1 jedi guardian kevesebbet kap mint 1 sentinel.

Thanx all!

De mérvan az, hogy amikor az én skill pontjaimat akarom fejleszteni alig tok csak 2-3-at fejleszteni egyszerre, a többi kö****nél meg vagy 6-ot??????

Zsolo007
Mondjuk ez pont egy medium armor, spec Exar Khun é 😊

Zsolo007
de nem is nagyon izgat 😊

Zsolo007
Hát gratu, nekem nem sikerült 😊

Zsolo007
Íme az én karim én heavy armort használok: Nem a legerõsebb kari de eddig nem volt vele gondom, és nem is nagyon lesz mert mindjá meghal a fõgonosz 😄

dehogynincs én simán levertem pedig nekem se volt jeti...

Én csak dexre adtam, s beszedtem Lightsaber finesset, de eleget szoptam, mert nem ártott volna melee weaponre is egy. A Jedikard megszerzése elõtt vagy 3 percig ütöttem laigrekeket, mire végre eltaláltam õket. 😊

Zsolo007
szerintem a flurry bõven elég, nekem 1 kezesem van, flurry masteron és csak azt használom meg a lightsaber throw-t, több nem is kell

Zsolo007
hogy miért is fejlesztené? talán azért mert gránátdobásitávolságot, sebzést, aknacsináló, felszedõ képességet javít, akna meg lesz bõven a gémben, a csapdábacsalásnál meg nincs szebb dolog a világon 😄

Zsolo007
SPOILER!!!!!

én valami olyasmit olvastam hogy 4 vége van...... én még nem értem teljesen végig még csak Kreiát ölöm. A többiek azért nem szólnak bele gondolom, mert meghaltak, hiszen láthattad a videót, hogy az ebon hawk lezuhan a mélybe......, amúgy meg nem tökmindegy hogy mi lesz a két droiddal? 😄 Mira nálam is meghalt mivel nar-shadaa-t hagytam utóljára így nem volt idõm jedivé képezni, másképp meg nincs esélye az ellen a barátságos vuki ellen 😄

Khm... Demolitions=Robbantás. Ezt miért is fejlesztenéd? <#wow2> Az erõt nyomjad (Strength), az számít a közelharcban a találat számításakor. Na meg flurry-t és a power strike-ot. A kétkezes harcon túl.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Ha elbasztad a régi kimentésed, akkor igen...

Mire adtál pontokat? Dexterity, vagy Strength, vagy egyéb?

SPOILER!!!! A JÁTÉK VÉGÉVEL KAPCSOLATOS KÉRDÉS! HA NEM AKAROD ELRONTANI A SAJÁT SZÓRAKOZÁSODAT, NE OVLASD EZT EL!!!

Nos, aki már végigjátszotta, azokhoz az lenne a kérdésem, hogy a vége nektek is homály? Pl. mi lesz Remote-tal meg GO-TO-val? Én Mirát hagytam meghalni (sosem csíptem), a többiek meg nem szóltak bele ugye a végén. Értem én, hogy nyitott a vége, mert lesz 3. rész, de ezek frusztráló tényezõk maradtak számomra. Több befejezése is lehet a játéknak?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Ahm. elmondaná vki, hogy mi a fenét fejlesszek a karakteremen, hogy el is találjam az ellenséget : DDD.
Már nem az elején tartok. Épp ott vok amikor lezuhan a repülõd és egy ilyen dart maul pofa csatlakozik a csapathoz.

Na és az ott jövõ emberkéket sehogy se tom eltalálni : DD.
Mit fejlesszek? Két kardal megyek és mostmár elkezdtem a kétkezi fegyverek használatát fejleszteni, de a skillpointjaim közül mit fejlesszek ehhez?

Demolotions? Strengh????????????????????

Zsolo007
Na köszi crassus megerõsítettél abban, hogy nar shadaa a legbugosabb hely az egész galaxisban 😄. Nekem hasonló bugom volt, nem adta be a polipfejû videóját hogy meghív, menj csinálj másik bolygókat, idõnként nézz vissza, rohangéássz egy kicsit a bolygón és majd be fog jönni a videó 😄, ennyit tudok segíteni, nekem így helyreállt 😄

[HUN]Crassus
másik save-m kb telos elsõ pár küldijénél van😞 talán most ha megcsinálom a Dxun bolygós küldiket és visszamegyek hátha "megjavul"

Lacee
hát ez marha kellemetlen, szerintem csak reload segít... vagy kérdezz rá a hivatalos fórumon, hátha a peccsel ezt is kijavítják.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

[HUN]Crassus
most fogtam magam és átmentem a Duxn-ra minden megy faccán kapom a küldiket-folynak a párbeszédek-átvezetõ videók......viszont ez a NAr Shada-s dolog nagyon aggaszt....hiszen biztos kell az ottani fõküldi is a játék végigjátszásához....

Tatyla
Nar Shaddan ugye nem muszály swoopracelni?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Magiszter
Hello mindenki! elakadtam a játékban még az elején. Ott tartok, hogy a kis droid lepukkant és nekem kell megkeresnem. beszéltem a HK-val és a haversrác az irányítóteremben azt mondja hogy valami trükkel kell kinyitni a droidtól elválasztó ajtót. megyek én jobbra balra mindenhova de gözöm sincs, hogy hogy lehetne kinyitni az erötereket.
valaki segítsen kérem!