Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Habár ha másolt a jatekod, mint általában mindenkinek : D, akkor inkább ne tegyé fel patchet, mert nem fog elindulni a game!!!
Ha kopasz hát kopasz. Ez van.
Hmmm. Obi-wan mestere??
Ismerõs.... ismerõs.....
ÁHÁ MEGVAN!
Nem tudom!!!
Mintha valamilyen maul (gõzöm sincs honnét jutott eszembe ez a név) -hoz lenne köze a halálának.
Hát passz!!
annal az ajtonal van egy kis alien, akitol egyreszt meg lehet tudni a pazaak teremhez a passwordot, illetve 2000 kreditert felhivja rad a csoka figyelmet, akinek meg kell hivnia a talalkara.
ezutan nehany helyszinvaltas utan(ugyanazon a bolygon) meg kell hogy hivjon
ha igy sem megy tovabb a tortenet akkor szivas
Hogy tehettél ilyet?? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMM!!!!!
mongyuk nekem ki volt gyurva riflehasználatra lehet azért 😊
Olyan szimpatikus ?????
Habár alapmodellként még ez néz ki a legnormálisabbnak : D.
A kotor 3ba megkéne csinálni, hogy hangot válaszz a karakterednek és akkor igazán dumálhatna : DD.
Természetesen annál is mindenki ugyanazt választaná.
Elvégre ez nem sims 2!!!
Majd kipróbálom csajjal is.
A kotor 1et 3adszorra már azzal kezdtem végig vinni, de aztán a felénél annyiba hagytam : D.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
De mérvan az, hogy amikor az én skill pontjaimat akarom fejleszteni alig tok csak 2-3-at fejleszteni egyszerre, a többi kö****nél meg vagy 6-ot??????

én valami olyasmit olvastam hogy 4 vége van...... én még nem értem teljesen végig még csak Kreiát ölöm. A többiek azért nem szólnak bele gondolom, mert meghaltak, hiszen láthattad a videót, hogy az ebon hawk lezuhan a mélybe......, amúgy meg nem tökmindegy hogy mi lesz a két droiddal? 😄 Mira nálam is meghalt mivel nar-shadaa-t hagytam utóljára így nem volt idõm jedivé képezni, másképp meg nincs esélye az ellen a barátságos vuki ellen 😄
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Nos, aki már végigjátszotta, azokhoz az lenne a kérdésem, hogy a vége nektek is homály? Pl. mi lesz Remote-tal meg GO-TO-val? Én Mirát hagytam meghalni (sosem csíptem), a többiek meg nem szóltak bele ugye a végén. Értem én, hogy nyitott a vége, mert lesz 3. rész, de ezek frusztráló tényezõk maradtak számomra. Több befejezése is lehet a játéknak?
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Már nem az elején tartok. Épp ott vok amikor lezuhan a repülõd és egy ilyen dart maul pofa csatlakozik a csapathoz.
Na és az ott jövõ emberkéket sehogy se tom eltalálni : DD.
Mit fejlesszek? Két kardal megyek és mostmár elkezdtem a kétkezi fegyverek használatát fejleszteni, de a skillpointjaim közül mit fejlesszek ehhez?
Demolotions? Strengh????????????????????
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
valaki segítsen kérem!