Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
és a 3at is
War. War never changes.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
mivel dantooine-on nem nagyon komálják a jediket, talán keresd meg a városházán (a kotor1-es matale estate lebombázott verziója) a kormányzócsajt, és kérj engedély hogy átkutathasd a jedi enclave romjait.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mármnt a karakterünk.
nemkellett volna megvennem ugye? 😄D
Átvert a szemét???
Tehát akkor, hogyis kell a fénykardot összeállítani : D.
Van egy hülye öreg akitõl lehet venni ilyen alkatrészeket, de nemtom, hogy melyikeket : D.
Aztán oda kell meni a dart maulhoz : D. És õ csinál vagy mi?
Na mind1. A fõ kérdés továbbra is, hogy mit kell a dantoinon csinálni.
Elvégre csak fog az egész gam alatt egy nyomorék sith jönni : D.
Attól majd elcsórom a kardját.
Nem rakna be vki egy hasonlót egy dark jedirõl?
War. War never changes.
Van egy ház ahova nem lehet bemenni, mert odajön egy õr és elkezd ócsárolni, hogy húzzunk el innen.
Ha végigmegyek a mezõn találok egy kristálybarlangot.
Ott sincsen semmi csak kristályok.
Aztán ha teljesen végig megyek a mezõn eljutok a kotor1es helyszínre, ahol szintén semmit nem lehet csinálni, mert bevannak zárva az ajtók.
MI a fenét kell ott csinálni?????
persze a játék tizenöt töltésbõl egyszer mindig kikúr a desktopra.
nar shadaan el lehet intézni a fontos dolgokat anélkül hogy idegbajt kapnék a swoop racing miatt?
2 db Exar Kun's light battle suitom van...
(fõleg azért veszem zokon mert exar kun névvel játszom,szakállas manussal)
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Sith hajón valami proton izét kellene telepiteni hogy a hajo felrobanjon a fö csunyaságát már megöltem a hajo tök üres a fegyerszobában is jártam már ... de hogyan tovább?
\"This is a good day to die!\"
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
el kell menni a Jedi enclave-be ott jobbra kell tartani és lesz egy csávó akit beszorítottak a szörnyek egy ajtó mögé, megölöd a szörnyeket, szólsz neki hogy már nincsnek. õ kimegy, kimész, beszélsz vele és 1000 pénzért kapsz tõle fénykard alkatrészeket. utána visszamész a hajódra, beszélsz bao-durral és bumm, kész a fénykard 😄DDD, de ha így nem megy akkor majd a miután megmentetted a várost ad kardot a mester 😊
Már annál a résznél vok, amikor visszakaptam a Howk Ebonom : D és kiválaszthatom, hogy hova mennyek.
Mive az elsõ részben a Dantoinon lehetett szerkálni lézerbigyót gondoltam itt is.
De odamegyek és ilyen hülye füves puszták vannak ott : DDD.
Hol lehet szerezni???
kopasz rulZ! :-)
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
He???? Amúgy itt még ugye nemkell, hogy legyen fénykardod : DD
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Ott vmi olyasmit ír ki, hogy vmi party-selection vagy nemtom mi.
Vii ilyesmit ír ki.
Mindig amikor életet akarok adagolni vkinek akkor bekell lépnem az iventoriba és a 2000 holmim közül kikeresni a medpacokat.
http://szotar.sztaki.hu/angol-magyar