8627
.
-
Jimmyke #3485 Familiar az nem a szimpi tudtommal :) A barlangot érdemes megnézni ("Szembenézel a múlt démonaival, és a jelen problémáival" :) ) -
#3484 a barlangba van valami érdekes? -
#3483 sajna van egy kis bugom.
benyomom a force sightot és nem történik semmi -
#3482 szimpi vagy(nem vok buzi) -
#3481 you look familiar to me jimmyke -
Jimmyke #3480 Szerintem igen, ha a Revan Darkos volt kezdést csináltad :) -
Jimmyke #3479 Weponmasterrel nem volt probléma. Force sight, megnéztem mi van az ajtó mögött, save, berontok, Stasis field (cuccoknak hála a winsdomom sokkalta nagyobb a strenghtemnél :) ), aki talpon maradt azt leflurryztam, a többiek meg vártak a halálra. "Kreia" fénykardjai sem voltak nehezek. Mindezt énis Normon játszottam. -
vizoo #3478 Jó reggelt neked is :))
A sírokba nem leeht bemenni a 2. részben. A barlang pedig nem vészes. Bár van benne izgalom :D -
#3477 énis ott járok:)
most egy terminálon kell 5kérdést helyesen megválaszolni,
és bemehetek a training room-ba..
jah és bastillát láttam egy hologrammon bennt, mivel nem nagyon tudtam kivenni hogy mit hablatyol, 1kérdés: Ő sith 'tanító' volt?:D -
#3476 jó reggelt -
#3475 kemény ott az a barlang?(korribanon) -
#3474 korribanon valamikor majd be lehet menni a sírokba? -
#3473 ha tőlem kérdezed akkor: normalon. malachoron egyedül vagy szal a 15x-ös túlerő 15 ellenfelet takar.
a gáma normalra lett írva, szvsz hardon nem jó játszani. az teszi könnyűvé a játékot h inventoryból gyógyíthacc minden körben. ha ez nem lenne azért izzasztó lenne normalon is... -
#3472 Ez hardon van, hogy ilyen nehéz? Mert normalon rohadt könnyű a játék szvsz. -
#3471 természetesen nem lehet összehasonlítani.
kotor2-ben is volt olyan h azt mondtam ezt nem lehet megnyerni...
pl korribanon a cave-ben a malak-féle sorozáskor Te vs 5 jedi+malak (trükk:malakot kell csak leverni), vagy malachoron a végén. elfogyott 500 force pontom és még mindig kb 15x-ös tűlerőben voltak... -
Braveheart #3470 Nem hiszem hogy össze lehet hasonlítani őket, más kategóriát képvielnek. Amúgy én is végigvittem már ésa végén persze hogy lealáztam az egyszerűbb ellenfeleket, de a JA-ban ha ügyes az ember könnyedén legyőz sokszoros túlerőket is. -
#3469 tipp:
látványosak a lightsaber-párbajok ha sima attack-kal támadsz
jól fejlesztett karival szinte a közeledbe se tudnak jönni (wisdom) ha meg már ott vannak meg se tudnak ütni (dexterity)
én baromira élvezem minden pillanatát. JA-nál sokkalta jobb szvsz -
Braveheart #3468 Hát sztem a fénykardozás sokkal látványosabb a 2 éves SW Jedi Academy-ben, igaz itt nem ez a cél, de itt egyszer sem éreztem a végigjátszás alatt hogy olyan nagy erő birtokosa lennék... -
Jimmyke #3467 én megszokás szerint mindent a pers.-re raktam (KotOR1es rossz szokás, de 2 force powerrel mindig többem van :)) -
#3466 -
#3465 egyébként most consular+sith lordként rágyúrtam az agytrükkre (dominate mind) és a persuadre(16). nar shadda-n a főtéren 2 csávót leugrasztottam a mélybe -
#3464 1. franco: igen neked szólt
2. MagyarR másfélszer annyi -
#3463 szvsz nem hülyeség hogy nem botlasz nyakra-főre lightsaberbe. viszont cserébe sokkal kevesebb fénykardos ellenfél van... -
MagyaR #3462 Nagyon nem teccik, hogy sokkal kevesebb fénykard és kristály van ebben a gameban az 1hez képest.
Yavinon ott mindig jobbnál jobb cuccok voltak.
És ott a szitektől mindig ellehetett venni a saberjüket.
Itt meg csak néha lehet. Ez hülyén van benne kicsit megcsinálva. -
MagyaR #3461 Az első rész mintha rövidebb lett volna, de nemtom.
Itt már megyek, megyek és sosincs má vége a gamenak :D.
Csomó mindent nem értek benne.
Egy menü magyarosítást, amiben legalább az erőket meg a skill pontokat meg a Attributest meg ezeket lefordítanák.
Ez tényleg nem lenne nagy szám :D. -
#3460 ez a kérdés személyesen nekem jött?
(6 * 2) - 8 + 9 * 1 -
MagyaR #3459 Uhh azon énis sokat szenvedtem, de ne szenvedj vele minjá elmondom méééé.
Gondolom te is, azt hiszed, hogy valami klafa dolog lesz majd a kinyíló dobozban vagy miben, de tévedsz.
Tod mi van benne?
Válasz: Egy zöld és egy lila kristály.
Ennyi!!! Egy nyamvadt zöld és egy lila kristály, amitől vagy zöld vagy lila színű lesz a kardod.
Ennél még egy medpac is nagyobb ajándék lett volna :D -
MagyaR #3458 Mikor lesz már kotor2:source ? :D -
#3457 mi a kód annál a kiszámolós dolognál ott freedon nadd sírjában amikó? ki kell számolni a tizenhármat? -
MagyaR #3456 Az a baj, ezzel a gameval, hogyha pl. nagyon elakadok valahol és pl. eggyik haverom már végigjátszotta nem kérhetem el a mentését, hogy folytatni tudjam : DD. Legalábbis az ő karakterével tudnám csak.
Amúgy a consular és a sith is jó párosítás. -
#3455 egyébként franco -
#3454 1.jah, már rég..
2.nem mindenki lehet olyan ügyi mint TE (ti..)
3. bocs h ilyen láma vagyok (vagy annak tünök, most mind1) de az 1 valahogy jobban ment...nah akkor csá mindenki! anmzavarok tovább :D -
#3453 nem azt tudtam hogy a rossz fiú van kint csak az a baj hogy full lightos vok!!! -
#3452 most éppen péntek... -
#3451 mik ezek a csillagok a nevek mellet? -
#3450 már régóta érlelődik bennem, előre is elnézést:
1. biztos h elmúltál már 14?
2. minek szenvedsz ezzel a játékkal ha ennyire nem vágod? -
#3449 azt hogy ultrarosszfiu voltál..mi mást?:D -
#3448 mi van akkor hogyha a főkarid van főmenüben? -
#3447 jó, köcke szépen:)
most a korribanra megyek..
jah még vmi: kreileát most vigyem magammal??
mert pattogott vmi csak nem értettem..
szal őt lehet vinni a sithekhez..? -
#3446 asszem ott, ahol a főkarakter megtaláltad a másik kettővel. lesz ott is egy konzol...
én is már a hajam téptem, mert ugyanitt elakadtam először. utóbb jöttem rá hogy mindenhol körül kell nézni :D