Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
de én mondom, hogy nekem minden ugyanaz a gépben, mint régen, mikor simán végig vittem 😄D. :S :@ 😄.
amúgy a #8064 végülis megoldódott, W B segítségével. kösz W B.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
de aszem tudom mi a hiba. tedd ki õket a csapatból. (ahol be tudod állítani, hogy ki menjenek veled)
help mí pls, bárhol teszem le õket, nem jó nekik.
akkor hol tegyem le a két társam, hogy tök1edül legyek?
de nekem nincs két magom
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
Egyébkén van egy olyan progi amivel kilõheted az egyik magot. Állítólag az megoldja a problémát. De nem biztos.
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
de nekem volt kté hónapig, csak szar lett az xbox 360 :@@@@@... Karácsoynra kaptam, január vége, de legkésõbb február vége felé búcsút inthettem neki :@.
pankrációs géjm miatt kellett, nagyon nagy 😄.
Amúgy magyarosítás jó, csak pár elgépelés van benne.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
CSAK a Fradi
Most vagyok itt elõször(ami talán hiba, mert akkor talán hamar választ kaphattam volna a kérdéseimre😄)
Vista 64 Ultimate-et használok, és volt egy igen komoly gondom a játékkal.
Elõször elindult, majd többé soha.
Több fórumon olvastam, hogy a configban a hangok kikapcsolása megoldja ezt a gondot, de hát úgy nem jó játszani.
Több órányi kutakodás után megtaláltam a megoldást: az "Mss32.dll" file a hibás, nem szereti a vistát. De tökéletesen mûködik a játék, ha kivesszük ezt a file-t a Kotor1-bõl és betesszük a Kotor2-be.
(van egy kotor1-es gondom is, de azt inkább annak a topicjába😄)
Remélem van akinek tudtam segíteni.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ha a játékból nem megy az állítgatásás, próbáld meg fixre beállítani a videókártya kontrolpaneljébõl. Mind Nvidiánál mind ATI-nál lehetõség ven erre.
Esetleg megpróbálhatod még letiltani a hardvare cursor opciót, ez nekem segített egy helyen, amikor az ûrkikötõbõl nem engedett betölteni a belvárosba, de a hardveres egér tiltása után meg igen. Persze mire rájöttem erre jópár agysejetem elpusztult az idegtõl 😊 Az egeret a játék indítása elõtt tudod letiltani a launcher segítségével.
Sok sikert.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
talán segítene az,ami a kotor1-ben,hogy kikapcsolom a hangot?:S:S
PLS HELP!!!
"The trees move. Do you not see it?"
Idézek magamtól, a 7994-es hozzászólás:
"Na nekem is megállt a karakterem a harci mód befejeztével néhányszor. és csak forogni lehetett a kamerával, de nem mozdult. Kipróbáltam amit javasoltak páran, és letiltottam a két procimag közül az egyiket, mondanom sem kell hogy semmit sem segített a dolgon, ugyanis nem ez volt a hiba ! A hibajelenséget(legalább is az én gépemen) a texturák és velük kapcsolatos szûrõk okozták. Addig kombináltam az anizotropikus szûrés és az antialiasing együttes viszonyát, amíg sikerült megoldani a problemát.
Amikor hibázott a dolog: 16x aniso és 4x AA vagy kisebb aniso és 2-4x AA.
És ahogy jó, vagy minden max: 16 ani 8x AA, vagy minden szûrõ kilõve.
Az alap textúrabeállítás(low, medium, high) nem befolyásolta a dolgot.
Azért vagyok teljesen biztos a dologban, hogy ez okozza a karakter beragadását harc után, mert amíg ezt nem kombináltam ki, addig 5-10 percenként beragadt az emberem és csak a quicksave/load kombó segített, de azóta egyszer sem csinálta pedig már jópár pályán átmentem és sok játékidõ is eltelt.
Tehát akinek beragad az embere és csak a kamerát lehet forgatni, ne a procimaggot tiltogassa, hanem kezdjen el bûvészkedni a szûrõkkel, vagy ha amúgy is gyengébb a gépe, kapcsolja ki mind. "
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr