Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Muki100
Mindenkibõl lehet mindkét oldalra képezni, még az se számít hogy te milyen vagy.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Legend Killer
Sötét oldalon kiket lehet Sith-é képezni? Handmaiden is kapható lesz rá? Vagy Balo Dur, vagy ki? 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
Ok, ott még nem tartok. Most Teloson vagyok talán :S.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Terminátor14
Gonosz repülõ robot.

CSAK a Fradi

Legend Killer
ha tudnám ki õ😄... rég játszottam a géjmmel 😄.

persze bárkivel lehet, viszont nyilván tisztában vagy avval h pl GO-T0-ból nem lesz Jedi😄😄😄

Legend Killer
amúgy több variáció van sötét és világos oldalon is? bármelyik szereplõvel lehet komolyabb kapcsolatot teremteni?

Legend Killer
mármint géjmben ablurr effektet? megkeresem, kösz a segítséget.

de én mondom, hogy nekem minden ugyanaz a gépben, mint régen, mikor simán végig vittem 😄D. :S :@ 😄.

amúgy a #8064 végülis megoldódott, W B segítségével. kösz W B.

Ryder62
Akinek elmosódik a kép (sárga csíkok jelennek meg) az kapcsolja ki a képi beállításokban a motion blur effektet. Egyébként nekem is csíkok jelennek meg. Valszeg az újabb videókarik valamiért nem kedvelik ezt az efektet. <#wink>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Legend Killer
ok, biztos 😄... már voltam ott is és ott voltak és semmi, nahde mégeccer kipróbálom, mer W B közben xfire-n jobban felvilágosított, hogy miként gondolta a hsz-t, amit írt.

nem, menj a lakásodba és gyere ki és mondja válaszd ki ki jöjjön veled ne jelölj ki senkit

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Legend Killer
az egy személyes mászkálós mód, alias vé gomb, ugye? már haccázszor próbálkoztam vele, de azé kösz. szal, ah erre gondoltál, sajna ez nem nyert 😄.

ezzel a küldivel még nem találkoztam.
de aszem tudom mi a hiba. tedd ki õket a csapatból. (ahol be tudod állítani, hogy ki menjenek veled)

Legend Killer

help mí pls, bárhol teszem le õket, nem jó nekik.

Legend Killer
de én mondom, hogy ugyanaz a gépem, mint régen és régen tök simán, minden szarság nélkül szépen végig toltam :S 😄D.

Legend Killer
1ébként mikor Teloson egyedül kell menni vmi izékhez - régen végig vittem, nemtom hírtelen kik õk - Kreiáékat ott hagyom a szomszéd c blokk részében és egyedül vok b3nál, ilyet szól, ne akarj átverni minket...

akkor hol tegyem le a két társam, hogy tök1edül legyek?

nekem is elmosódik a kép mikor nagy sebességgel megyek vagy valamilyen erõtrükköt alkalmazok mi nem harc során kell
de nekem nincs két magom

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Ryder62
A kétmagos proci miatt van. Olyan játékosok jöttek ezzel a problémával akiknek kétmagos procijuk van. Na, ilyenkor örülök hogy egymagos procim van mert ez az egyik kedvenc játékom. <#vigyor2>
Egyébkén van egy olyan progi amivel kilõheted az egyik magot. Állítólag az megoldja a problémát. De nem biztos.

Rolly
pls vlki segítsen multkor is leírtam már a bajomat csak nemnagyon válaszoltak rá beírom mégegyszer hátha ... miután megölök vkit egszerûen beakad a karakterem és nemtok továbbmenni és csak úgytudom korrigálni hogyh elmentem majd betöltöm de elég trágya úgy játszani hogy 5 percenként töltögetek próbálkoztam patchel is de amikor teszi fel kiír 1 hibát hogy fájl hibás a dialog.txt gondoltam magyarítás miatt egye fene letörlöm fullra a géprõl visszateszem tenném fel a patchet és még mindig az a hibás és már nincs ötlet vkinek van?

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

Legend Killer
De minden ugyanaz a gépen, mint régen, szóval nem amiatt. És régen ilyen egyáltalán nem volt. Amúgy azért kösz a válaszod.

wedge31
A kétmagos proci miatt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Legend Killer
Amúgy arra tipp, hogy miért mosódik el a gép a telosi fogatversenyen, ha rohadt nagy sebességgel száguld? :S De Peraguson is párszor elõ fordult mászkáláskor... vagy is ilyen sárgás rácsos :S... kurva szar... én vidi karira gyanakszom, de régen ilyennel nem volt probléma és most is ugyanaz a vidi kari, mint anno :S.

Legend Killer
😞

de nekem volt kté hónapig, csak szar lett az xbox 360 :@@@@@... Karácsoynra kaptam, január vége, de legkésõbb február vége felé búcsút inthettem neki :@.

pankrációs géjm miatt kellett, nagyon nagy 😄.

sajna nekem sincs :-(

Legend Killer
de ez csak konzol :'(... pc-n 😛. ott nincs ilyen. amúgy nagyon jó. nincs konzolom 😞.

Legend Killer
Azt utálom az ilyen géjmekben, hogy nem lehet Sithként kezdeni :@ és gonoszként végig harcolni és tanítványt kiképezni, meg a legnagyobb Sith-é válni... áhh... tök jó lenne úgy... és hatalmas pusztítást lehetne csinálni 😄.

Amúgy magyarosítás jó, csak pár elgépelés van benne.

Rolly
magyarul mindig õt támogassam okés te azt megmondanád hogy mittegyek az ellen hogy ne akadjak le a harcok után?

Muki100
Attonnal vagy 90 vagy 10es influence kell, tehát a kritikus pontoknál vagy mindig leszólod vagy mindig egyetértesz vele, nyilván azt amelyiket már elkezdted.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Rolly
hi all valaki segítene? mert 2 problémám is van. Az elsõ a hogy mikor harcolok és vége van egyszerûen nemtudok mozogni és csak úy tudom korrigálni hogy elmentem majd betöltöm és elég szar úgy játszani hogy ezt 5 percenként kell csinálni vmi tipp? a másik meg azlenne hogy hogytudom atont átképezni jedivé? mindig õtvigyem ki és beszéljek sokat vele vagy mi?

Legend Killer
közben letöltöttem.

Shiwo
tényleg a szûrökkel lehet a bibi..próbálkoztam, egyre lejebb vettem, kikapcsoltam õket, de nem használt..próbaképp bekapcsoltam az összeset és maxra tettem mindent amit lehet..azóta jó 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Legend Killer
JA-hoz?? Akkor kéne.

Muki100
Egy modgyûjtemény a Jedi Academyhez.

Legend Killer
az milyen géjm? kíváncsi vok rá.

Terminátor14
Ezer köszi! 😊

Kipróbálom este, ha hazaértem a meccs után.

CSAK a Fradi

Lord Myn
Kell egy kicsit hackelni is, úgyhogy szükséged lesz egy hex-editorra, hogy lehessen widescreen-ben játszani. Infók itt:

KOTOR 1

KOTOR 2

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Terminátor14
Valaki tud esetleg olyan patchrõl (az elsõ és a második részhez is érdekelne), ami kibõvíti a választható felbontásokat? Nekem 1920*1080 kéne, ami ugye ráadásul wide screen.

CSAK a Fradi

Oké nem szoltam😄 már sikerült másodszor is végig vinni XD most a Star Wars The Knights of the Force-t csapatom😄
ati 9250-es VGA kártyánál,hogy lehet vagy hol lehet átállítani az AA-t?:S
Sziasztok! Lenne 1 kérdésem😄 Végigtoltam minden bolygót és most nem tudom, hogy mit kell csinálni elvileg már csak harcolni kéne a fõ sithekkel, de nem tok hozzájuk eljutni 😄 <#help><#help>
N1ggA
Lehet, hogy az a baj, hogy tört a játék, nem eredeti.

Spread De Love!

hi. valaki tudna segíteni? az lenne a problémám hogy a játékban ha egy video elindul szépen végigmegy és utánna lefagy a játék... de eleinte csak egyszer, tehát visszatöltöttem a mentés végig néztem a vidit megint és másodjára nem fagyott le, de most elértem egy olyan ponthoz hogy mindíg lefagy:S ez mitõl lehet? így nem tudod tobvább jutni:S
takysoft
Sziasztok.
Most vagyok itt elõször(ami talán hiba, mert akkor talán hamar választ kaphattam volna a kérdéseimre😄)

Vista 64 Ultimate-et használok, és volt egy igen komoly gondom a játékkal.
Elõször elindult, majd többé soha.
Több fórumon olvastam, hogy a configban a hangok kikapcsolása megoldja ezt a gondot, de hát úgy nem jó játszani.

Több órányi kutakodás után megtaláltam a megoldást: az "Mss32.dll" file a hibás, nem szereti a vistát. De tökéletesen mûködik a játék, ha kivesszük ezt a file-t a Kotor1-bõl és betesszük a Kotor2-be.

(van egy kotor1-es gondom is, de azt inkább annak a topicjába😄)

Remélem van akinek tudtam segíteni.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Pedig a szûrõk állítgatása lesz a megoldás, nálam legalább is az volt. Bizton állíthatom, mert végigpróbálgattam az összes kombinációt, és abban a pillanatban ahogy 16x aniso és 8x AA-t beállítottam, megszünt a beragadás,kamera-pörgés forgás. Bármi más variációnál elõjött újra.
Ha a játékból nem megy az állítgatásás, próbáld meg fixre beállítani a videókártya kontrolpaneljébõl. Mind Nvidiánál mind ATI-nál lehetõség ven erre.

Esetleg megpróbálhatod még letiltani a hardvare cursor opciót, ez nekem segített egy helyen, amikor az ûrkikötõbõl nem engedett betölteni a belvárosba, de a hardveres egér tiltása után meg igen. Persze mire rájöttem erre jópár agysejetem elpusztult az idegtõl 😊 Az egeret a játék indítása elõtt tudod letiltani a launcher segítségével.

Sok sikert.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Ryder62
Az orvosi részlegben van egy terminál és az csörög. Odamész fogadod a hívást és akkor közlik veled a találkozó végsõ helyszínét.

Hello mindenkinek!😄 Tehát nekem is jelentkezett a karakter megállós,kamera forgós probléma:S és mikor próbáltam átállítani az antialiasing -et nállam nem engedte változtatni,ezért kikapcsoltam mindkettõt ,de még ezután is megfagy a kari.Mit ajánlotok?:S
talán segítene az,ami a kotor1-ben,hogy kikapcsolom a hangot?:S:S
PLS HELP!!!
Calver
emlékeim szerint annyit kell csinálnod h kivágod a társaidat a csapatból, akkor kezdõdik a móka.

"The trees move. Do you not see it?"

sziasztok! tudnátok segíteni?😄 A Citadel Station on vagyok és a Czerkával szöetkeztem.. na szoval van az a feladat h Luxa helyett kell elmenni az orvosi részlegbe egy fegyveres találkozora egyedül.. egyedül mentem az orvosi részleghez és akármit csináltam nem történt semmi.. azt monták h "jelentkezfi fognak" .. de eddig nem tették meg.. pls help mee 😄
Esetleg ez is segíthet a frissen telepített játékon, vagy késõbb segíthet, ha beragad, vagy írányíthatatlanná válik a karakter, nekem bejött !

Idézek magamtól, a 7994-es hozzászólás:

"Na nekem is megállt a karakterem a harci mód befejeztével néhányszor. és csak forogni lehetett a kamerával, de nem mozdult. Kipróbáltam amit javasoltak páran, és letiltottam a két procimag közül az egyiket, mondanom sem kell hogy semmit sem segített a dolgon, ugyanis nem ez volt a hiba ! A hibajelenséget(legalább is az én gépemen) a texturák és velük kapcsolatos szûrõk okozták. Addig kombináltam az anizotropikus szûrés és az antialiasing együttes viszonyát, amíg sikerült megoldani a problemát.
Amikor hibázott a dolog: 16x aniso és 4x AA vagy kisebb aniso és 2-4x AA.
És ahogy jó, vagy minden max: 16 ani 8x AA, vagy minden szûrõ kilõve.
Az alap textúrabeállítás(low, medium, high) nem befolyásolta a dolgot.

Azért vagyok teljesen biztos a dologban, hogy ez okozza a karakter beragadását harc után, mert amíg ezt nem kombináltam ki, addig 5-10 percenként beragadt az emberem és csak a quicksave/load kombó segített, de azóta egyszer sem csinálta pedig már jópár pályán átmentem és sok játékidõ is eltelt.

Tehát akinek beragad az embere és csak a kamerát lehet forgatni, ne a procimaggot tiltogassa, hanem kezdjen el bûvészkedni a szûrõkkel, vagy ha amúgy is gyengébb a gépe, kapcsolja ki mind. "

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr