8627
.
-
totya4 #8187 Lesznek rondább jelenségek is :) Ez opengl, kifejezetten ocsmány grafika, ráadásul a hardverigénye is magas. -
Forcee #8186 van egy-két grafikai bugom xD azt a sima patch javitja? pl elöréb van az emberem szemgolyoja meg a hajának az elsö része. És nem lehet vhogy dx9 es grafikor elöcsalogatni? -
#8185 Az a kérdés, hogy a magányos módot kapcsolod e be vagy ki is veszed a társaidat az ahoz tartozó ablakban? Akkor jó ha jobb oldalon csak a te ikonodat látod és a társakét nem. -
royaltom #8184 sziasztok!
Egy olyan küldinél vagyok a Teloson ,hogy egyedül kell elmennem üzletelni valami fejvadászokhoz és hiába rakom ki a csapatomból a társaimat nem enged tovább jutni,mert mindig csak azt írja,hogy "egyedül gyere" pedig egyedül megyek!!
Van valami tippetek?
A válaszokat előre is kösz! -
totya4 #8183 Kösz de nem segít. Azóta rákerestem és az jött ki hogy a crack hibája, mivel a patch-ben ezt a hibát elvileg javították. -
#8182 Csak nem erre gondoltál? Mert ezt egy bug de legalább orvosolható. Még mielött zöldre váltana a lámpa nyomd meg egyszerre a bal és a jobb egérgombot. -
totya4 #8181 Telos megvolt, de visszamentem mert gondoltam megpróbálom megint a swoop-ot mert azt kihagytam, ugyanis nem volt kedvem hozzá, nem jó dolog hogy a sebesség növekedésével előbb-utóbb semmit nem látok, akadályok pedig vannak. Tehát visszatérek, de nem úgy működik a verseny mint kéne. Ugyanis a hajó úgy indul mintha nyomnám a jobb egérgombot, azaz mindig "fent" van. Akadályok szempontjából ez jó lenne, csakhogy így a gyorsítókat se érem el, csak ritkábban. Nem tudom bug-e ez, de nem normális, az biztos :) -
#8180 Egy krayt sarkany valami ilyesmi leny, mig a Gizka egy kicsit mas. Vicces, hogy ezen a kepen osszekeveredtek :] -
#8179 aha. biztos. -
W B #8178 méret és viselkedés beli különbség :p -
#8177 Az nem krayt dragon hanem gizka...csak volna egy kis méretbeli eltérés közöttük, ez a poén. -
#8176 mit akarsz ezzel a képpel? -
#8175 már rég találtam :D. any spell mod. -
W B #8174
ubaze -
W B #8173 néz itt szét -
#8172 olyan mod nincs, amivel egyből meglehet adni csomó erőt? -
#8171 THANKS!!!!! -
#8170 ollé -
#8169 faszom, korribanon mi a teszt helyes válaszai? -
#8168 :P :). Nem baj, nekem csak jó :DD. -
#8167 Az, hogy betesz egy fénykardot, már eleve gáz, de legyen...
Viszont az már tényleg baromság, hogy a főkari is tudja használni, nameg az erőt is az elejétől.
-
#8166 nekem se okoz. melyik része? mikor a madárról kérdez, vagy az, hogy van fénykardod? :D az csak jó, nem kell szarakodni Slusknál, meg a többi kemény csávónál :P. -
#8165 Nincs mit.
Amúgy a mod nálam semmilyen bugot nem okozott, pedig kétszer-hároszor végigvittem így is a játékot. Csak kicsit idegsítő a cheat része. -
#8164 LOL........ hülyevok :D... oké, kösz. azt hittem már vmi bug a mod miatt. -
#8163 Hát nem tudom fejből az egész játékot, de amennyire emlékszem elkötelezed magad vmelyik oldal mellett, aztán mész tábornokhoz és vissza is kapod. (a droiddal kell beszélni) -
#8162 de mikor kapom vissza? :D úgy emlékszem egyből visszaadták, közben itt már ithoraiaknál is voltam meg minden felé msázkáltam, grennél is de csak a pofát jártatja... -
#8161 Nem nagy újdonság :DDD -
#8160 Picsába, elvették a holmim a citadel izén és most semmim sincs. -
#8159 oké.
siker, kösz, sikerült közben!. Később felveszlek msn-re. Jó kis poénos kérdések voltak a tesztnél, vagy mi az :D. -
#8158 Msn-em van, megtalálod az adatlapomon. -
#8157 na megcsekkolom, csak volt egy kurva áramszünet.
xfire-d, msn-d, van, felvehetlek rá? jófej vagy. -
#8156 A droidok után és Atton előtt van az első konzol :) Belépsz a szobába. ott van a falnál pár ilyen álló szekrény, meg talán egy hulla is a földön. Meg van vmi asztal, és az asztalon/ban van a konzol. Szal Attonig nem kell elmenni. -
#8155 Egyébként override és source-t másoltam át az gondolom így jó.
A kép miután kértem, hogy használhassam a módot.
És ezek szerint vmi konzolhoz kell menni ahogy te is mondtad. -
#8154 droid? én elindultam, a tartályból ébredt a karakterem és balra mentem, hogy kinyissam a hullaház ajtaját. Ott kérdezte, akkor igen, volt utána Kreiával duma, utána a drodiok és elértem Attonhoz, kinyitottam az ajtót, beszéltem Attonnal, mentünk a konzolhoz, Atton szenvedett, én is megpróbáltam, a droid válaszolt, droiddal elindultam és bent a konzolnál akartam ügyeskedni, de nem siekrült, megöltem a droidokat, visszamentem, de a konzol már szar volt;semmit se csinálhattam vele, viszont balra a droiddal lelehetett menni, kinyírni sok droidot. De a karakterem és Atton fent maradt :D. Kinyírtam mindenkit, az ágyúval is és töltéskor lefagyott, szal nemtom te melyik konzolra gondoltál, de várj. csinálok róla képeket. -
#8153 Nem, nem tudok, nincs fönt se a játék, se a mod.
De ezen mit nem értesz?:)
Kezdd el a játékot ahogy szoktad, nyisd ki az ajtót és inndulj el előre. Az ajtó után lesz pár droid, azokat megölöd, ez még megismétlődik egyszer, aztán elérsz a folyosó végére, ahol asszem balra kell menni először. Nahh abban a szobában lesz a konzol(számítógép :DD), ahol az lesz az első kérdés, hogy valóban át akarod-e ugrani Peragust. -
#8152 :S :S :S :S... ezt így nem vágom, print szkrínt tudsz adni? :DDDDD tudom lámi vok, elásom magam a föld alá szégyenemben, de nem fogom az adást :D. -
#8151 Ehh...:)
Menj ki az ajtón a droidok felé, végig egyenesen, és az első konzolnál nem a szokásos dolgok lesznek, hanem feltesz néhány kérdést, aztán a pálya végén találod magad. (kapsz majd egy csomó xp-t, cuccot és képességet..) -
#8150 hogy a tökömbe skippeled? leszedtem, bemásoltam, semmi. a droiddal kellett magamat elverekedni a hajóhoz és ott lelődöztem az ellenséget, mikor feljutott a sith, akkor meg lefagyott. -
#8149 na, meg van a mod, én is csííííítttteerr vok jeeeeeeee -
#8148 bazz, nekem is kellene az a peragus skip mod, mer kezdem unni, h ott szarakodjak :DD.