Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Az 1. részbe pl. ha a végén sith leszel akkor mindenkit könyörtelenül lekell gyilkolnod itt a 2. részbe meg nem feltétlenül.
Sõt ez szinte majdhogynem ugyanolyan, mint az 1. rész.
Mármint így grafikailag nem sokat változott meg ilyenek.
Sõt nekem még jobb grafikán is megy, mint az 1 rész : DDD.
De stílusban szntem nem maradt teljesen ugyanaz.
Pl. az 1. részbe nem lehetett saját fegyvereket készíteni meg ott sikkal kevesebb fegyver választék volt.
Monnyuk én nagyokat röhögtem amikor megtaláltam a baltát asszem a dantoinon. Vagy még azelõtt.
Jó sokat is sebez. Meg bal kezembe kard jobba meg balta : DDD.
Meg a kombókba se végig ugyanazokat csinálja, mint az elsõ részbe.
Ott pl. rányomtál arra a power nemtommire amire így felugrott a karaktered megforgott és lecsapott az ellenségre.
Ott egész végig, ezt csinálta. Itt meg végig változatos mozgásokat végez.
Meg nekem a karakterek is szimpatikusabbak meg a HELYSZÍNEK is, mint az 1-be.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
#2237 segítene vki, mert menék vica gémelni😊))))
Vagy akkor mit írjak be a keresõbe, hogy megtalálja?
Nekem eltartott vagy 1 percig, mire kitaláltam a megoldást. Ha végigpróbálgatsz minden esetet, akkor is csak 9 a harmadikon esetet kell végignézned.
Vagy írtak valami disable vertex buffer objectses megoldást is. Azt nem próbáltam.
Szerintem igenis sokkal jobb lett. Még sokkal kevésbé lineáris, s szinte képtelenség két ugyanolyan végigjátszás produkálni.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az, hogy kb. minden bolygón van egy küldi a 10-bõl, ahol nem a fõkarival kell menni, hanem egy társaddal, és más aspektusból látod a játékot, sztem csak jót tesz a gémnek. Arról már nem is beszélve, hogy így kevésbé van az embernek olyan érzése, hogy "én vagyok a szuperhíró, és egyedül meghódítom az egész galaxist".
\"...lámák kíméljenek.\"
1. így nem válik unalmassá hogy állandóan csak a fõkarival végiggázolsz mindenkin
2. "kényszerít" hogy megfelelõ társakat válassz és azok fejlõdésére, felszerelésére oda is figyelj
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
The Matrix has you...
sazl : c
Az is jó volt mikor megtaláltam a cuccom az elején és ugye oda beírja a generált karaktered nevét. Darth Maul's gloves meg ilyenek😊)
The Matrix has you...
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Most vagyok elösszõr a titkos akadémián, jókis gonosz oldalt játszom, droidra ráparancsoltam, hogy mennyen ebon hawk-ra, megküzdöttem 4 meneten keresztül a csajokkal, de utolsóban az az 5 elvert, és most felszállnék ebon-ra, bejön a kép, ahol dumcsiznak a csajok aztán betölt és nincs kép, fekete minden. Volt már haonsló? Remélem még nem kell újra kezdenem a játékot, hogy pl. kihagyjam a verekedést a lányokkal...
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
elorol kezded,es fejlesztesz mindenkit akit csak lehet.amugy nemvagom,mert ahanyadik szinten a fokaraktered all,igazodva hozza a tobbieket is azonnal tapolhatod egy ien misszio elejen
Spoiler egy kicsit
Szoval most ott vagyok hogy kapcsolatba akar velem kerülni az Izizben lévõ Jedimester, és ezért el kell mennem a Mandalorian fõnökhöz. Onnan viszont elindul egy 3 fõs csapat a jungelbe, hogy semlegesícsen egy Sith bázist. Namármost én nem nagyon figyeltem a társaim fejlesztésére, mert mindig magamra gyurtam, meg egyedül erõsebb voltam mint az összes többi társam. Szal mostmeg gáz van mert magamat nem vihetem erre a jungeles utra. És enyhén szolva mindig meghalok. Még el is jutok addig a nagy Sith épületig a hajo mellett, aztán kész ott vannak fennt a droidok meg minden aztán kinyiffantam. Van egy olyan érzésem hogy létezik vmi alternativ megoldás. plz help
sazl : c
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]