Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Johnyy
DE az hogy befolyást szereztél meg bofolyást vesztetél bizonyos karaktereknél, ez mit yelent, mit okoz???

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Tejjesen eggyetértek.
Az 1. részbe pl. ha a végén sith leszel akkor mindenkit könyörtelenül lekell gyilkolnod itt a 2. részbe meg nem feltétlenül.

Sõt ez szinte majdhogynem ugyanolyan, mint az 1. rész.
Mármint így grafikailag nem sokat változott meg ilyenek.
Sõt nekem még jobb grafikán is megy, mint az 1 rész : DDD.

De stílusban szntem nem maradt teljesen ugyanaz.
Pl. az 1. részbe nem lehetett saját fegyvereket készíteni meg ott sikkal kevesebb fegyver választék volt.
Monnyuk én nagyokat röhögtem amikor megtaláltam a baltát asszem a dantoinon. Vagy még azelõtt.

Jó sokat is sebez. Meg bal kezembe kard jobba meg balta : DDD.
Meg a kombókba se végig ugyanazokat csinálja, mint az elsõ részbe.

Ott pl. rányomtál arra a power nemtommire amire így felugrott a karaktered megforgott és lecsapott az ellenségre.
Ott egész végig, ezt csinálta. Itt meg végig változatos mozgásokat végez.

Meg nekem a karakterek is szimpatikusabbak meg a HELYSZÍNEK is, mint az 1-be.

Shep
a bánatba már GOTO jaktján az energy turbulence vagy mi a neve ahhoz hol van a belépési kód, sehol nem találom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

[HUN]Crassus
1 hete szedtem le a legújabb driver-t.......persze lehet az attól még szar is😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Johnyy
mien driver van fenn?? mert nekem 5,2 catalyst!

driver lehet a ludas, mert nálam 2800+, 1Gb RAM és ATI9600XT-vel 1024x768 minden fullon döccmentesen fut (kopp-kopp).

[HUN]Crassus
nekem 9800/256pro-n 1 G rammal 3G-s procival is szar😊

Shep
hát talán a 9600xt sovány neki, mondjuk az a sorozat amúgy is egy nagy átverés szerintem bár sokan azt mondják nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Johnyy
de mért van az hogy 9600xt fél gigaram, meg 3,2 gigahercen ugy szagat mint a ház????????

#2237 segítene vki, mert menék vica gémelni😊))))

Azér írjátok már le melyik hozzászólásban, mert asszem én még nemvok ott és nem akarom, hogy lecsesszetek emiatt.

Vagy akkor mit írjak be a keresõbe, hogy megtalálja?

[HUN]Crassus
jesszus a Dantooine nagyon szaggat kéne már a peccs,mert kissé fura,hogy diavatítés az a bolygó a gépemen......

mar tobbszor le lett irva a megoldas kedves read only user<#mf1>

Johnyy
?????

Akkor gratulálok a logikai képességeidhez. Nézd meg a walkthrought a www.gamebanshee.comon.

Nekem eltartott vagy 1 percig, mire kitaláltam a megoldást. Ha végigpróbálgatsz minden esetet, akkor is csak 9 a harmadikon esetet kell végignézned.

Csinálj egy quicksave+quickload combot, nálam így megoldódott. Mindig mentés után pár mp-vel hülyült meg, ebbõl gondoltam, hogy a betöltés megoldhatja.

Vagy írtak valami disable vertex buffer objectses megoldást is. Azt nem próbáltam.

Szerintem pedig kurvára sokkal jobb, mint az egy. Tele van a f@szom azzal, hogy mindenki itt szídja, de azért öt perc múlva már megy vissza játszani. Ha nem tetszik, töröld le. Ennyi. Aztán játsz az egyel.

Szerintem igenis sokkal jobb lett. Még sokkal kevésbé lineáris, s szinte képtelenség két ugyanolyan végigjátszás produkálni.

HiPPoNaX
Gained influence: elnyerted a bizalmat, influence lost: elveszitetted a bizalmat (en kb igy ertelmezem a dolgot), koze sincs ahhoz hogy dark side vagy light side. Egyszeruen ha jobban bizik benned az adott karakter akkor tobb mindent megtesz neked (pl. mesel arrol, amirol eleinte nem akart)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

HiPPoNaX
Matematika az egesz, kb 5 perc gondolkodasba tellt nalam az egesz, egyebkent kicsit lejjebb leirtam a megoldasat mar a dolognak. De a Miraval valo kolbaszolas engem is marhara frusztralt pl :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Johnyy
És mondyuk ha Az van hogy Gained Influence valkinek akkor a csávóka láyt száyd pontot kap és ha influence lost akor meg dark pontot?????

Jujj robotok és ágyúkat akartam írni.

A computert ami ott van a táborba jól meghackelheted és akkor a robotok és a droidok rátámadnak majd a katonákra mellettük. Úgy már elvileg sikerülnie kéne.

Én swoopolásba annyira béna voltam hogy kb. 3szor próbáltam meg aztán hagytam a francba. Volt egyébként vmi haszna? Mármint azon kívül hogy gondolom pénzt kapunk érte.

Pluskast
Akkor menjél a Nar Shadda-ra és meglátot, hogy az úgynevezett 10 küldetésbõl 8 arról szól, hogy mindíg más karakterrel vagy. Egy kissé idegesítõ. Arról nem is beszlve, hogy most ezzel a szar kis robottal vagyok és a raktárban ki kellene nyitnom egy ajtót, amit egy 3 számú kódból kell megfejteni. Biztos én vagyok a béna fasz de kb másfél óra próbálkozás után sem tudom kinyitni az ajtót. De tudom az én hibám, hogy ezzel a szaros kis robottal kell lenni amit már az elsõ részben is hanyagoltam mert semmi hasznát sem vettem........

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

hy! vki tudna segíteni az elsõ swoop verseny megnyerésében mert egyszerüen nem sikerül megnyerni! hiába megyek rá a gyorsítóra nem mindig gyorsít meg és így lemaradok 4-5 mp-cel! vmi tippet please!
A Dantooinon az 1-2 fps problémát sikerült megcsinálni vkinek? Én még mozogni se tudok, behülyül a karakter, és összevissza ugrál. #fejvakaras]

Zsolo007
Így van, teljesen egyetértek 😊

Erre csak azt tudom mondani, hogy LOL

Az, hogy kb. minden bolygón van egy küldi a 10-bõl, ahol nem a fõkarival kell menni, hanem egy társaddal, és más aspektusból látod a játékot, sztem csak jót tesz a gémnek. Arról már nem is beszélve, hogy így kevésbé van az embernek olyan érzése, hogy "én vagyok a szuperhíró, és egyedül meghódítom az egész galaxist".

\"...lámák kíméljenek.\"

Zsolo007
Hát nem tudom hogy te mit össze bénázol, mert én is csak a saját karimat fejlesztettem, a többire mind auto fejlesztést nyomtam, annyi hogy mindíg megkapták a legjobb cuccokat. Egyedül a sír legmélyén a 3 sith szivatott meg, de ott meg kihasználtam az AI bénaságát és úgy vágtam le õket (még csak nem is jedivel 😄DDD ) hogy hozzám se értek. Én oda Visas-t, Bao-Durt (már jedivé képeztem) és Mandalore-t vittem.

Voltan
??????

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Zsolo007
Bao-Dur a neve majd teloson késõbb találkozol vele

Zsolo007
MIrõl beszélsz???? Mi az hogy állandóan más karival kell lenni? A teljes játékidõbõl talán 1-2 órányi ilyen "kényszerítés" van. Mellesleg ezek jót tesznek a storynak, mivel:
1. így nem válik unalmassá hogy állandóan csak a fõkarival végiggázolsz mindenkin
2. "kényszerít" hogy megfelelõ társakat válassz és azok fejlõdésére, felszerelésére oda is figyelj

Voltan
Jaja. Qui Gon Jinn

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Johnyy
az egész gém foyamán más karikal lenni??? 😮 <#ijedt><#ijedt><#ijedt><#rinya><#rinya>

Pluskast
Ez a második rész olyan de olyan szar lett, hogy az valami félelmetes. Én az elsõ részt nem bírtam abba hagyni, de ez valami iszonyat undorító lett. Árúlja már el nekem valaki, hogy a készítõk mi a jó büdös francért kényszerítik a szerencsétlen játékost arra, hogy állandó jelleggel más karakterrel legyen??? Mi a büdös francért kell saját magamat 200 milliószór megmentenem?????? És mi a szarért vagyok rákényszerítve arra, hogy ne saját magammal legyek, hanem valamelyik másik karakterrel???? Ez a dolog szerintem annyira haza vágta a játékot, hogy az döbbenet. Ha ez nekik újjítás hát akkor ez elég szomorú. Szerintem inkább visszaléptek az elsõ részhez képest......

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

dartonita
vazzeg ez egy rpg.nem egy szuperhiro-rol szol 😊 azermondom,erdemes manualisan szintet lepni.egyik zarakat nyitogat,masik demolition,harmadik meg pl computer.amugy ha autolevel-on vagy,akkoris siman kene 'hoznod' a sith academy-t.ha nagyonnemmegy,vedd le gameplay level-t

bigapó
Speciel Én úgy szoktam, hogy saját magam fejlesztek, de ott is megnézem, hogy miket ajánl a gép (recommended), és általában jókat szokott adni. Tehát maximum azért hallsz meg, mert valamit nem jól csinálsz😊 Esetleg vedd lentebb a nehézségi szintet ennél a résznél, mert Én eddig normal-on mentem (még most kezdtem Telos-t) és enyhén szólva keresztülgázoltam az összes droidon, meg assassin-on, de miután állítottam a szinten azért már itt is elõfordult, hogy nem tudtam szétszedni egy aknát és picit "lepihentem" a fõkarival és a másik kettõnek kellett megoldani a helyzetet. Szóval vedd vissza.

The Matrix has you...

rezsofiz
Lol azért elõröl nem fogom kezdeni...

sazl : c

rezsofiz
Nem értesz. Úgy értettem hogy leszartam hogy hogy fejlõdik a többi karakterem, mindig autolevel upra nyomtam.

bigapó
Van benne Darth Maul fejû emberke is? És mi a neve? Mert nekem meg Õ a kedvencem - Darth Vader után- és Én meg az Õ nevével futkosok😊) Érdekes lesz összetalálkoznom "magammal"...
Az is jó volt mikor megtaláltam a cuccom az elején és ugye oda beírja a generált karaktered nevét. Darth Maul's gloves meg ilyenek😊)

The Matrix has you...

Gunner
Közben megoldottam, nem szabad "félbehagyni" a harcot. Legyõztek az 5. menet után és nem engedte, hogy újra harcoljak, Atton és Kreia pedig ott maradozott. DVD-s verzió van meg egyébként. Újra eljutottam odáig az Auto Save-tõl és bele se kezdtem a harcokba. Ennyi

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
Hello

Most vagyok elösszõr a titkos akadémián, jókis gonosz oldalt játszom, droidra ráparancsoltam, hogy mennyen ebon hawk-ra, megküzdöttem 4 meneten keresztül a csajokkal, de utolsóban az az 5 elvert, és most felszállnék ebon-ra, bejön a kép, ahol dumcsiznak a csajok aztán betölt és nincs kép, fekete minden. Volt már haonsló? Remélem még nem kell újra kezdenem a játékot, hogy pl. kihagyjam a verekedést a lányokkal...

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

I.C.ram
Móka ez a consular. Elején még gyenge, de a vége felé nagyon betáposodik! Egy "kill" forcecal kinírom akármelyik fõgenyát. Az összes Jedit a killel õltem meg, úgy hogy hozzám se nyúltak.
dartonita
azthiszem ez csak zarnyitasnal,computerhasznalatnal fontos.dialogusokat mindig a fokarival nyomod,ugyvettem eszre

[HUN]Crassus
Párbeszédnél ha mondjuk nem a fõkarival akarom lebonyolítani/mert másik karinak nagyobb valamilyen skillje ami kell/akkor azét a karijét nézi akivel ráklikkelek az adott illetõre??,mert mindíg a fõkari fejét mutatja a progi mégha nem vele is kezdtem a párbeszédet......

Miva'? nekem mindig 1ütt fejlõdött az összes emberem..

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

dartonita
jah
elorol kezded,es fejlesztesz mindenkit akit csak lehet.amugy nemvagom,mert ahanyadik szinten a fokaraktered all,igazodva hozza a tobbieket is azonnal tapolhatod egy ien misszio elejen

rezsofiz
Halljátok

Spoiler egy kicsit
Szoval most ott vagyok hogy kapcsolatba akar velem kerülni az Izizben lévõ Jedimester, és ezért el kell mennem a Mandalorian fõnökhöz. Onnan viszont elindul egy 3 fõs csapat a jungelbe, hogy semlegesícsen egy Sith bázist. Namármost én nem nagyon figyeltem a társaim fejlesztésére, mert mindig magamra gyurtam, meg egyedül erõsebb voltam mint az összes többi társam. Szal mostmeg gáz van mert magamat nem vihetem erre a jungeles utra. És enyhén szolva mindig meghalok. Még el is jutok addig a nagy Sith épületig a hajo mellett, aztán kész ott vannak fennt a droidok meg minden aztán kinyiffantam. Van egy olyan érzésem hogy létezik vmi alternativ megoldás. plz help

Nézd meg a gamebanshee-n. Linket nem tudok. Egy egész php van hozzá.

Van 1 lejárat, ami más térképre visz, és ott 1 hullánál biztos, hogy van...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Johnyy
csak beyártam az egész térképet, nincs spike😞 peh