Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
melyik? a prológ vagy az utánna lévõ elsõ pálya? különben attól függ milyen gyors vagy, szerintem. legalábbis én nem szoktam ezt nézni.

The Matrix has you...

Hello mindenkinek. Az 1. pálya milyen hosszú?

Revan egy õs-Skywalker? 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Lehet, hogy a SWEPIII-ban van valami fordulat, amire nagyon hasonlított a dolog, s a film az elsõ...

Héj, emberek, nekem elsõre sikerült. Nehogy azt higgyétek, hogy ilyesmi kifog rajtam... Analitikus módon oldottam meg.

Mármint az a színes maszkos valójából fehér maszkos.<#confused>

Öhh Revan?? Már végig nyomtam a játékot és már másodjára jáccom de Revant még nem láttam a menüben. Nem az a színes maszkos áll ott? Egyébként attól függ sztem hogy a párbeszédekbe milyennek állítja be Revant (értsd: gonosz-e vagy sem vagy nõ vagy férfi), hogy az elején amikor beszélgettünk Attonnal mit mondunk neki.

Valami kell, hogy a 3 alapköve legyen 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Na, az lenne az über-kicseszés a jónéppel. De kétlem amúgy.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Az Obsidian fórumon azt rebesgetik, hogy felsõbb utasításra (értsd: Lukasarc) vágták ki. Ha ez tényleg így van, az még nagyobb gáz... Nem olvastam el mind a 17 fórumoldalt, de úgy tûnik, hogy egyetlen fejlesztõ sem nyilatkozott, ami csak ezt a gyanút erõsíti meg.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Esetleg nem lehetséges, hogy a DVD-s verzióban benne vannak a kivágott részek?

Basszus. Mindenképp gonosznak kell revannak lennie itt a 2. részben???
Mostmár amikor belépek a gameba nem az a kõfejû hanem revan áll ott ilyen hülye ölbetett kezekkel.

Õ a jatek folyamán mindenképp gonosznak kell, hogy legyen????????

Aha bennem is maradt valami kis hiányérzet utána, jobb lett volna hogy ha nem vágják ki a végét. Csak azt nem értem akkor a fejlesztõk mégis mér tették meg mer végülis az a dolguk hogy jót (eladhatót) csináljanak vagy mi és akkor valami okuk csak kellett hogy legyen. Nemhiszem hogy õk ne érezték volna hogy kell valami komolyabb lezárás a végére. De ezzel együtt is sztem jó játék.

Köszi. Durva. Még nem ovlastam végig, de valahogy az a sejtésem, hogy nagyon elb...ták a játékot azzal, hogy kivágták a befejezést...

Én most kezdtem el újra az 1. részt, anno nem játszottam végig <#wilting> mert a nyomozós résznél az Itharianok vagy micsodák bolygóján mindig elkaptak és kinyírtak.

INNENTÕL SPOILER!!!!!!!!!!!!!

Szóval még nem tudom, annak milyen a vége, de ez a sztori bár iszonyatosan tetszett, a vége némi ûrt hagyott bennem. Mint már írtam korábban, nem tudom, mi lett a droidiokkal, stb. Kreia megmurderolt, aztán elszálltunk a bolygóról. Ennyi. Háát, nem túl sok...

Nekem 2500 xp kellett volna 27hez <#szomoru1>. Lvl 15 jedi sentinel/lvl 11 jedi master.

Milyen link?

Nem vagy hülye nekem is teccik a sztori is játék is és a vége se olyan szörnyû. Mondjuk lehet mind2en hülyék vagyunk de nemhiszem. Sztem jobb mint az 1 volt.

Lacee
tényleg, nektek hányadik szinten ért véget a gamma? én 27-es voltam, lvl 15 guardian + 12 watchman

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
nakérem, végigjátszottam...
összességében nekem nagyon tetszett, sokkal komplexebb és változatosabb az elsõ résznél, ezért nem tudtak érdekelni a néhol baromi idegesítõ bugok sem. marha jó ötlet volt a párhuzamos sztoriszálakat beépíteni, így lgalább rá van kényszerítve az ember hogy többféle taktikát is használjon: nem mindegy hogy egy tankszerû jedi-harcossal vagy a törékeny Mirával próbál érvényesülni az ember 😊

viszont nem értem, miért mondják egy csomóan, hogy nincs lezárva a történet. az igaz, hogy a KH által adott linkhez képest tényleg banálisabb/semmitmondóbb lett, de így is kerek egész. de lehet hogy hülye vagyok.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

A presztízs kaszt az én tudtommal is 15. szinten vehetõ fel. Aki még nem tette meg, beszéljen Kreiával! Ez remélem, nem számított spoilernek...

A droidos logikai feladvány valóban hurka, tényleg csak gondolkozni kell egy kicsit, Aki nem tudja megoldani, szégyellje magát! Vagy sosem játszott a Rubik-kockával...

Köszke. Már kezdett idegesíteni szegényke.

Jah én is 15nél vettem fel a prestige kasztot (Jedi mestert és mint késõbb kiderült a legkevésbé harcos fajtát).

A droidos logikás feledatot cirka 5 percembe került megoldani ami igazán nem zavaró mennyiség és egy kis gondolkodás sem árt néha a játéknak sztem.

Még annál is, amennyire gondolod...
A cucc mindig randomban kezd, szóval elég sokat kell próbálgatnod...avagy, jobb ha nekiállsz gondolkodni..

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

franco
talán ha leszállnál a magas lóról,és odafigyelnél mit írsz...

"talan mert jatszanak az emberek, es mennyire igazuk van..."
ezt a mondatot támadónak értelmezem sry. azért vannak az írásjelek,tudod...

<11kor leszek,mert épp jobb dolgom akadt...>

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

ha nem volt vilagos szamodra, akkor kifejtem...
nyilvan a forum olvasgatasahoz viszonyitva irtam allitasomat

Sopiler!

Állítólag csak akkor lehet kitanítani, ha sokszor magaddal vonszolod, s a tetteidbõl eszébe fognak jutni korábbi kalandjaitok.

Más, ti hányadik szinten lettetek presztízsesek? Én 15.

Hülye vagyok. Csak hat irányba lehet mozgatni a szarokat, így az össze lehetõség száma: 6*6*6=216.

franco
"es mennyire igazuk van"

azért van 1-2 jobb dolog is annál,nem?

Valaki tud segíteni hogy konkrétan hogy csináljak jedit Bao-durból? Mer nem igazán szoktam használni és valszeg nem is fogom, de már csak õ hiányzik hogy mindenki jedi legyen (meg Mandalore de õ sztem nem is lehet). Nála is csak egy adott helyen lehet mint pl. Mirával vagy valami teljesen más feltétele van?

talan mert jatszanak az emberek, es mennyire igazuk van...

franco
én minden körülmények között lájtszébörnek...

micsoda pangás van itt....

Az jó, viszont FÉNYkardnak hívják... <#vigyor2>

Lehet, hogy alacsony a Wisdom-od.

De, szerencsére ott voltak. Most viszont azt nem értem hogy miért nem hat 5bõl 4 alkalommal egy erõm se az ellenfélre...

War. War never changes.

Lacee
nem tudod visszahozni õket a fenti menübõl? nem jut eszembe, mi a neve, de a térkép-gomb melletti companion-válsztó, fejek vannak rajta 😊

üdv!

kinek milyen szablyája van, nekem most egy 18-56 sebzõ egykezes lézerkard upgrade-os, az már jónak számít?
Kösz ez tényleg megoldja !

Hali! Ott tartok hogy egy droiddal megszereztem a filokat a Czerka Copr-tól, és visszavittem azt Ithoriannak. Ekkor mennék tovább a karakteremmel, de eltûnt a 2 segítõm és nem találom õket sehol. Ez bug? Most kéne megmenteni az Ithorian vezetõt amúgy és az utolsó 3 ellenfél már sok nekem ha egyedül vagyok.

War. War never changes.

Lacee
igen, ha nagy az influence-ed, akkor van rá lehetõség. illetve...

SPOILER

pl handmaidennel meg kell vívni háromszor az Ebon hawkon (hiába tiltja, használhatsz Erõt is, és magyarázd meg hogy tanítani akartad vele), és utána meg fog kérni, hogy tanítsd...

Amúgy itt csinálják a gamehoz a magyarosítást, de ahogy mondtam még szntem max csak az elsõ 10 mondat van lefordítva a gameból : D

Gondolj bele. Minden eggyes lehetõséget kicsit macerás dolog lefordítani.

Nincs mit.

Apropo, írtatok itt páran olyanokat, hogy a többiekbõl (Mira, Bao-Dur) is lehet Jedit "faragni". Ezt úgy lehet elérni, hogy nagyon nagy a befolyásod felettük? Vagy papolni kell nekik a jedikrõl? Csak mert én ilyen lehetõséggel nem találkoztam (mondjuk Kreia meg a vak csaj bõven elég volt, szétcinácltunk mindent és mindenkit...)

Hát talán 1-2 hónap múlva a 10%-os magyarosítás béta verziója megjelenik majd.

Amennyi szöveg van a gameba!!!

Haló! Nem tud e vki. magyarításról? Mivel elég nehéz a szövege a játéknak elég nagy angol tudás kell hozzá!!! Sajnos..... Ha esetleg vki.-nek lenne hozzá akkor jelezze már itt a fórumon!!! Elõre is köszi!!!
Johnyy
köszi, alredy értem

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Tehát szntem töltsetek le egy spyware írtót : DDD

Ha nagyon elveszíted valamelyiknél a befolyást, akkor nem lesz hajlandó dumcsizni veled az utazások során, a hajón. Én így jártam a Handmaidennel, féltékeny lett, aztán bedurcizott... Ha meg nyersz, akkor õk is eltolódnak abba az irányba, amerre a karkatered (értsd: világos vagy sötét oldal).

Na akkor, ezt kapd ki:

P4, 2.4 ghz , 1 gbram, 128 megás geforce 4 ti 4200.

És ezzel 1600*1200 -szorosan full grafon fut.
Igaz, hogy pl. ha bekapcsolom az anistropicot vagy mit maxra meg ezeket a nagyon-nagyon részletes izéket amitõl nekem kicsit se lett jobb a grafja a gamenak amikor bekapcsoltam.

Tehát ezek nincsenek bekapcsolva, de ha nagyon akarnám bekapcsolhatnám és akkor is már kipróbáltam, csak egy kicsit szaggatna

Akadásra : #1386

Nézd át az összes legyakott ellenfelet, ott kell lenni valamelyiknek a maradványai között <#eplus2>

Amúgy az energiaellátást CSAKIS a hídról tudod vezérelni!