8627
.
-
#3605 áz -
#3604 köbjani -
#3603 hehehehe hogy ez milyen jó fej ez ez a jimmyke(de komolyan) -
Jimmyke #3602 Jah. Régi de jó kis mottó. Az egyetlen "értelmes" dolog amit Jáksótól hallottam :D -
#3601 Ha bántanak, ragadj fejszét, attól megy a gonosz fej szét :DDD
-
#3600 -
Jimmyke #3599 Jajjj... -
Braveheart #3598 -
#3597 BAZZEG ÉN MEG BEÍRTAM:www.nincs.max.egy.kis.ido.mulva.hu/magyaritas.exe!!!!!!!!!!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#3596 thx -
#3595 www.nincs.max.egy.kis.ido.mulva.hu/magyaritas.exe
egésségedre! -
#3594 ok thx -
Jimmyke #3593 Tudtommal még nincs. -
#3592 mondana valaki egy magyar végigjátszás linket? -
Jimmyke #3591 Már a bolygó elején el lehetett dönteni, hogy kivel értessz egyet. Szóval szívtál, töltsd vissza a bolygó elejét... -
#3590 na szóval?monnyon má nekem valakivalamit -
#3589 :DDDD -
#3588 de -
Jimmyke #3587 De. -
#3586 lehet h azt montad h a királynöt akarod kinyirni:d -
Braveheart #3585 nem az a dupla kék lightsaberes jedi? -
Jimmyke #3584 Mielőtt kicsaptak :) Meg olyasmit is mondott, hogy lenyűgözően fogékony tanítvány voltál :) -
#3583 a cantinában a királynő mellé álltam és nem értem hogy mé állt vaklu mellé -
#3582 ki az a kavar? nem vagyok tul jo a nevekben:D -
Jimmyke #3581 Ha jól értettem, még Padawanná is akart avatni. -
#3580 viszont a dantuinon életben hagytam a vén fa**it és én úgy akarom végigvinni hogy élnek szal még nem gond hogy kettő kipurcant?(a csaj korribanon és onderonon kavar) -
#3579 jaja! az egyetlen jedi a játékban aki szimpatikus. még a saját karim se az (már amikor jedit játszom). egyik karakter se tetszik a választhatók közül -
Jimmyke #3578 Szívás. Pedig tökjó fej :) A királynőt kellett volna támogatni.
Télleg kellene egy FAQ megy egy FFA (Frequently Fucked Answers :D ), hogy mit nem szabad választani :) -
#3577 hehe...ha mindezt light siderként akkor nem lehetsz valami jó ángélusból:) -
#3576 de én nem akartam hanem nekem ugrott a trónteremben -
#3575 a társaidat? magas influence kell hozzá
bao-dur:sok időt töltesz vele
atton: nar shaddan lehet
handmaiden: le kell verni asszem 4x az ebon hawkon,de nem lehet egyszerre a 4-et,szvsz nem is éri meg a jediképzéssel szenvedni,mivel tűl későn kapod meg hogy jó erős jedi legyen, ludo kresh v a saját kardjával többet sebez mint lightsaberrel (mivel a legjobb fénykardkristályok a te kardodban vannak) -
#3574 kit? -
#3573 mi?
-
#3572 onderonon megöltem kavart -
#3571 ámbörök gond van!!! -
Jimmyke #3570 De viszont Vendar megjegyzi, hogy lesz egy újabb történetük a Jediknek, amit majd elmesélhetnek! És nem utólsósorban mindenkit megtanítottak mosolyogni :D -
#3569 Hogy kell akkor jedivé csinálni öket szintlépésnél? -
#3568 már jobban értem
-
#3567 thx -
#3566 yaya! válasz! te elhecc a sötét nagyúr, mmilliárdoknak parancsolsz és van egy hatalams flotád meg egy csillagkohód ami egy csilagal megy!
vagy kapsz egy kitüntit!!! nem is aranyból van!