Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vki rakjon be egy képet egy full dark sideos karakterrõl is!

War. War never changes.

Aha, biztos 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

[HUN]Crassus
ja ja naygon ütõs a consular WM kombóm😊 buffban 50-es támadása van/serkentõk nélkül/

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Light Side rulzz 😊

[HUN]Crassus
Hát ennyi😞 sajna mivel Nar Shada-t nemtudom megcsinálni a bug miatt ezért ez a kari eddig jutott.......

[HUN]Crassus

franco
wisdom és strenght

dexteritys cuccokal tele a gamma (öv,szemüveg,kesztyû)

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

De Sentinel-el mire nyomjak? Str,Cha,Wis?

War. War never changes.

Dnai13
Húha, hát ez egy elég kiegyensúlyozott kaszt. Bevallom soha nem voltam még vele 😊.
Most guardiannal megyek, és str, dex, constit, és kicsi char-ra gyúrok. Str=hit és ütés erõ, dex=mennyire találnak el, constit: életerõ implantátumok, charisma az növeli a partyban levõk erejét (vagy vmi ilyesmi 😛). Force regen és vit regen sztem elég hasznos, meg ha 12es leszel ki lehet fejleszteni, azt a skillt hogy ranged vepönnel nem sebeznek rajtad, 6oson még csak úgy hogyha szembõl lõnek.
Gondolj bele egy supporter consularnak milyen király, áll, a guardian meg leszedi róla a közelieket, közben heal-elheti a a guardian-t 😄. (nekem kreia lesz a supporter mert vele van ilyen bond hogy amit magára nyom az rajtam is van, és ez így tök jóóó 😄)

Tényleg,erre nem is gondoltam, pedig a haonló a rendszer az NWN-hez. HA Sentinellel vagyok akkor mire érdemes gyúrni hogy harcképes legyek?

War. War never changes.

Dnai13
AHOJ!
Most szed...hozta a futár nemrég a gamet (<#vigyor>) de nagyon ott van! Sajnos még csak 2 órát tudtam vele játszani így még most landoltam Telosban, de már nagyon várom a fénykardom 😛.

Amúgy jó lett sztem a game, 5x toltam végig az 1et, remélem ez is végig ilyen jó lesz!!!

edit: tök jó a topic képe van a nevemnél 😄

Braveheart: lehet h rosszat mondok de asszem van vmi elementáljuk vagy haonló, és pl lighting jól hat errre, rosszul erre, vagy force push a kicsit ellöki a nagyot nem, én erre gyanakszom 😄. 2óra game után 😛PPPP. Najó bekussolok, jáccatok az életetekért!

franco
kicsi a wisdomod

Mikor lehet már végre lightsaber-t szerezni? Most vagyok az ûrállomás utáni elsõ bolygón. Ja és miért tud ellenálni az összes képességemnek a legtöbb ellenfél? (ált. saved lesz ha rájuk nyomok vmit)

War. War never changes.

Lacee
a regent a találóan elnevezett regenerate health feat növeli, meg a páncélba rakható biorestorative underlay 😊

az erõ resistance-et nem értem, de ha jóra gondolok, akkor a willpower saving throw-ra gndolsz. az a wisdomtól függ.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Johnyy
és meik tuli vagy képeség növeli az erõ és élet resistancét?????? azaz a regent???

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

windrunner
Nekem a Prestige Class azután jött be hogy Bao-Dur megcsinálta nekem a lightsabert.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

dartonita
azt nemtom de amivel felgrabbeled oket a foldrol,az igazan hatasos 😊

Johnyy
Jah és meik az az erõ és hogy néz ki a képe amikor az elenség csontyait lehet összerúzni?????

Johnyy
of kórsz 😉

dartonita
teljesen maskepp

kérdés:ha a rossz oldalra állok, akkor csak dark pontokat kell gyûjteni?
és másképp alakul a story, vagy van vmi értelme a sötét oldalra állni?
Johnyy
Lehetetlenség megdönteni a 40 mpt, de 2. vok, és nem kaptam semit😞

Johnyy
Melleseleg az a padavan cucc a teloson rohattyo mayd az a szamuráy ruci meg mégyyoban, aban repesztek épp😊

Johnyy
NAH elértem a swoophoz, nah, itt is ugyanoan "Könyû" mint az elõzõben, fél óráya szemvedek vele, meg az a gáz hogy ha rámegyek azokr a gyorsírókra akor bizonyosspíd felett nem gyorsít fel😞

800*600-at meg hogy a rákba állítjátok be? Nálam már az egyben sem lehetett. Mondjuk most nem is állítanám, de néha jól jött volna(amikor kölcsön MX440-nel nyomtam...).

spoiler!

õt kell kérem szépen megmenteni 😊 8mármint taliat) 😊
meg félig meddig kavar-t is 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Akkor máshogy teszem fel a kérdést: csinált vmi fontosat, vagy csak 1-2szer benyögött vmit?

mivel én jó oldalon vittem végig igy nálam nem következett be a halála 😊
(a nemtom miylen generálisé annál inkább 😛)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Már végigvitted? Befolyásol majd vmit a halála a történetben?

nah végignyomtam kiru volt

kérdés:ha a rossz oldalra állok, akkor csak dark pontokat kell gyûjteni?
és másképp alakul a story, vagy van vmi értelme a sötét oldalra állni?

mert mos jóként nyomtam végig<#taps>
Lacee
800x600, 2x AA, no AF, high texture, fû+árnyék kikapcsolva, particle effects be

legújabb catalyst...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Magyartul tesemnemtudsz? 😊

ucso catalyst

Johnyy
mien beálításaid vanak, meg meik driver??
Más: sztetek ezendolok télek az ami??? szal lehet hogy nekem ez most oan tökyo lesz mint a az egynél is volt a szicsuvésön...

szvsz az elõrehaladástól függ a történetben nem pedig a szinttõl...

franco
lvl16-on ugyanez...

Valki segiccsen ma plz !

17 es szinten vagyok, gonosz mint allat, Kreiaval hiaba
beszelek akar mennyit, a level upnal nincs semmi fele
presztizs klassz ???

Egy massziv spoilert ide ha lehetne !
Kocc
spoiler

mivel taliaval van kavar is még jó hogy nem...

Lacee
nekem 2,4 ghz-es p4-en, 512 rammal és rad9600-zal nem volt gondom, leszámítva rögtön az elején peragus erõteres részét és dantooine egy területét.

más: nekem még mindig nem jönnek be ezek a csalások 😊)
valaki nem próbálkozott vele sikeresebben?

Ha Talia-t támogatom, akkor ugye nem kell megölnöm Kavar-t?

hát ezense tény
probáld levenni AA-t az ált segiteni szokott

Johnyy
3,2 ghz fél gigaram 400mhz radeon 96xt, azért ezen sem kellne szgatnia,, 8*6 on 1 fpsel megy, bakker, mit csinályak vele?? 😞

hát egy éve talán még az volt vagy kicsit régebben de ma már nagyon nem 😊

bigapó
nem csúcsgép??? milyet akarsz? mint a NASA-é? 😊)

The Matrix has you...

ja és ráadásul hangkártya integrált és még igyse

hát nem egy csucs gép szvsz, de gáz lenne azért ha ehez nem lenne elég: p4 3ghz radeon 9800pro 1giga ram, többi szvsz nem lényeg

Johnyy
😞 nekem is az! 😞 mien géped van???

5.2
egyedül dantooineon szaggatot nekem többi helyszinen gyk meg se reccent

Johnyy
EZ már nemigaz, minimum grafikán az egész telosz meg még az ebon hawk meg minden úgy szagat hogy élvezhetetlen, kevesebb szinte 1-2 fp s az egész, valamit sürgõsen csinállni kéne, közben írya a hardwer teszt hogy mien sirály hozá a hadverem, yah és mellé az hogy telyesen szûzz windows!!!, valaki akinek nem szagat maxon, és atiya van irya már le mien videodrivere van, mert csak erre tok gondolni!

Rambo 20
Az már poén hogy én a hát nem a "sotet"😄 oldalt tamogatom hanem a flashlightosat mikozben mindenkinek lecsapnám a fejét😊

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...