Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összeszereztem a fénykardhoz minden alkatrészt, de az a hülye dart maul fejû nem akar készíteni nekem!!!
Amúgy az atton akit ugye kiszabadítasz az elején abból a börtön szerûségbõl.
Hol is kell neki megmondani, hogy revan gonosz volt-e ??
Melyik résznél?
Én már jól elcsesztem a gamét, mert ezekszerint véletlen asszontam neki, hogy gonosz volt revan.
Ezér már nem az a kõ fejû hapek áll nekem karbatett kezekkel a menüben hanem a revan gyerek.
Most a végén, azt kell kinyírnom akivel a kotor 1et végigvittem ???
A fene! Akkor meg mi a fenének vittem végig néccer a kotor 1et???
Hogy kinyírjam, a hapekot akivel végigvittem???
lol!
Na mind1. De ugye a korriban bolygón vannak sitek akitõl ellehet csórni a lightsaberjüket?????????????
(Az õ nevét akarom adni a sith karimnak 😄)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ehheh.
Elakadtam :'(. Ráadásul teloson, na mind1. Lényeg h elmentem segíteni a ceruzáknak (czerka) elvittem a robotot, lezúztam sulsk-ot vagy kiaz, visszamentem, levertem a mercenariest, elmentem a dockba, megkaptam a fénykardhozzávalómat, elvittem annak a TSF-es palinak a stukkert amit az a tolvajbanda dobott mikor elcsentem a droidot.
DE MÉG MINDÍG ITT VAGYOK! 😞
Vhol elvesztettem a fonalat mert hugom itt traktált folyton és nem tudtam figyelni, de nem találtam késõbb a message logban. Dark karim van amúgy (9es lol). Tudna vki segíteni?
És akinek volt az a végigjátszása, adna egy linket?
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
\"...lámák kíméljenek.\"
OFF:
Kedves Felhasználóink!
Ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy a mai napon mi is leálltunk a warezzel. A szervereket eladtuk, infralámpát vettünk helyette. Mától füvet termesztünk
ez ma nagyon megtetszett <#nyes>#nyes>
Ha sem fájlcserélõ, sem warez nem jó neked, akkor mégis honnan akarod letölteni?
LOL
\"...lámák kíméljenek.\"
atton arca meg ugy nezett mar ki mint egy zombie.engemis kirazott tole a hideg 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
csak igy lehet kinyitné és elvielg attól függ hogy összetörik e hogy a game elején a sok sok párbeszédben mit mondtál hogy revan gonosz vagy jó volt, ha gonosz ako nem törik össze ha jó akkor igen..., legalábbis valahol iylesmit olvastam 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Én Sentinelként/Masterként Force Wave-t nyomtam, sokat segített mindenhol! De a fénykard azért látványosabb 😊
ez a vegso csata elotti allapota a fiunak,de hozzateszem nem csinaltam meg minden kuldit,ugyhogy valszeg ennel joval taposabb figurakat lehet 'kesziteni'
Én jedi sentinel/jedi masterrel mentem, és végig dexet és wisdomot nyomtam. Amikor komolyabb csata volt bekapcsoltam a jedi mester egyedi erejét (minden magamra ható erõcuccot bekapcsol, amibõl jedi mesterként volt bõven) és master flurryval daráltam. Így kb. 4 ütéssorozat volt a fõgonosz elintézése (mondjuk a röpködõ kardokkal így is izzadtam 1 kicsit).
A bolgyókat én így látogattam meg: 1. Peragus; 2. Telos (és itt mindent); 3. Dantooine; 4. Nar Shaddaa; 5. Onderon/Dxun; 6. Korriban;
7. Onderon (inentõl ugye újra meg kell látogatni a helyeket); 8. Dantooine; 9. Telos (Atris); 10. Telos - Citadel Station; 11. The Ravager; 12. Malachor V - Endgame
A vége már egy kicsit nehéz tud lenni, de azért minden megoldható!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
De ha jól értem akkor a nagy térnél van egy ajtónál egy gránát amit a twi' lek hullás ajtónál kell használni?
Felderítettem az egész terepet.
A fõtéren van két bezárt ajtó és még van egy szar ajtó egy twi' lek hulla mellett.
Meg még van valami "gázos" folyósó végén két ajtó de amúgy nem toM' mit kéne tennem!
HELP PLÍZ!!!!
Persze néha kellett egy kis segítség is (ezt a külföldi forumok és egy végigjátszás jelentette), de végülis nem olyan nehéz ez a játék, ha kellõ angol nyelvtudással rendelkezik az egyén. Viszont ami abszolúte de nem tetszett, az a kifagyások rendszeressége. Annyiszor kellett mentenem a játék alatt, mint még soha eddig. Ez a soowash gamma tök rendszertelenül kifagyott. A végén már azért könyörögtem, hogy vége legyen a játéknak és vele együtt ennek a kálváriának.
De ez lehet, hogy csak az én problémám! Végülis ez a játék nagyon jó, és csak azt remélem, hogy lesz 3. rész is, amiben orvosolnak kissebb-nagyobb problémát is (azért el tudnék képzelni egy hasonló stílusú játékot Luke Skywalker idejében is).
War. War never changes.