8627
.
-
#3685 mit kell csinálni h weapon master legyek? -
maxius #3684 www.gamebanshee.com -
dalasz #3683 Elakadtam a amikor amikor dockol minket egy hajó és és vissza kell menni az ebon hawkra de nem tudok mit kell csinálni? -
#3682 itt van a karim:D -
dalasz #3681 Tud valaki végig játszát ajánlani hozzá a neten?
-
dalasz #3680 Amúgy ez csöves név ez egy másik faszé
-
#3679 13. szintlépés előtt beszélj kraileával...aszongya h tegyél egy "szar" skillre majd szintlépéskor..(repair..) utána beszélj vele, és 'beoszt' -
dalasz #3678 Mikor lehet válastani a jó és arossz oldal közül ?Hányadik szinten ?még nem pörgettem ki.Meg említették,hogy más kasztok közül lehett válazstani a x szinttől.Aki kipörgette és ért hozzá válaszoljon PLEASE! -
#3677 Huha, megöltem siont, vagy 3x felnyomta az életét, de egyszerü volt:
Egy: Lvl 26Guardian+ Weapon Master vagyok, force Enlightnment + Breath Control : rajta olyan 15-20-at sebzett sion , én rajta vagy 5-6x 30-40 (Flurry...) Amikor elmúlt az Enlightnment hatása (fél perc kb.) akkor futni kezdtem, healt felnyomtam, majd battle meditation + Force Breath + Enlightnment..>> Flurry-roham ennyiö:) -
#3676 én ftp-ről szedtem le a héten.. -
#3675 az én sith csajomat banánhinta consuela hercegnőnek hívják
:DDDDDDDD -
#3674 nem sajna -
#3673 #3609
sose feledd: a fordításom legyen veled:) -
#3672 Hello
azt szeretném kérdezni, hogy revannal lehet találkozni? (korribani látomáson kívül?) -
MagyaR #3671 Nah. Kinéztem magamnak egy jó kis csajt , akivel elkezdem újra a gamet.
Consular leszek. De előtte még kinyomtatom, hogy mi mit jelent :D.
Most az életre sokat rányomok majd. Asszem az a consal kezdődő valami.
Hiába voltam guardian a jatek végére mindig hiába vertem le mindenkit 2 csapással, őkis levertek engem 2 csapással : DDD -
#3670 kössz a segítséget -
MagyaR #3669 Bakker. Nem találtam. Csak a 2. és 1. cd-t : (.
Nah tehát van ahonnan lelehet szedni? -
MagyaR #3668 Télleg! A kotor1et nemlehet valahonnan leszedni?
Dc ++ helyett én valami sokkal jobbat és gyorsabbat használok.
Megnézem van-e ott ha nincs akkor mondhattok akár egy warezos oldalt, ahol az old game résznél lelehet tölteni : ).
4000 ft lehet kb. a boltokba. Inkább nem veszem meg. -
#3667 Van DC++-om!
Rákeresek!
köszi! -
#3666 ha van DC++ akkor ingen leszedheted ha nincsa akkor keress oladalakat 1 nap alatt lejön és min 300 FT mobilrol -
#3665 mámint a missle-hoz -
#3664 menny ott a konzolhoz és nyomogasd a szarságokat. aztán mennyé vissza a bombához és szedd fel rola a cuccot aztán menj és robbancs -
#3663 nah, végre "azon" a halyón vagyok..3 bombát aktiváltam, 1még hátravan..jah és a missile bay-ben mi a rákot csináltam?:DD
kivettem egy bombát..? faszt nem írja leh... -
#3662 Nah... Végigvittem, igaz a felét nem értettem, mer csak azé lyáccottam, hogy végigvigyem:D:D:D -
#3661 Tudtok adni valamilyen címet ahonnan ingyen letölthetem a játékot? -
#3660 visszavonva!!
egész kellemes a királynőgyepálás, ha kreilea élete lemegy háromnegyedéig, azsontod ok:D -
#3659 csá mindenki!!
a dxunon, a tomb végén vagyok..3 sith akar áttéríteni a rossz oldalra, de nem engedek nekik, és harcolni kell velük..2. szint flurryval hogy lenyomnak a rohattak..:( -
#3658 Hello
Azt szeretném kérdezni, hogy lézerkardot hogyan lehet csinálni?
vegyek emmiter cell-t vagy mit, ahhoz hogy egy lézerkardot adjon ki?
már van egy, de még azért kellene :) -
#3657 magyar végigjátszás link. valaki tud? -
#3656 nemjó
(6*2)-8+9*1=13 ,nem "9/1" -
#3655 hali! ott tartok, hogy szolt Onderon-rol az egyik Jedi mAster hogy menjek vissza leszállt Dxun-on ahol volt egy rövidebb beszélgetés, aztán választottam 3embert akik bementek egy ancient temple-be
kérdés: volt ott egy ancient computer, amin számolni kellett, pontosabban beirni matematikai műveleteket pl+,-,*,/ igy volt: (6_2)_8_9_1=13 én így helyettesítettem be: (6*2)-8+9/1=13 ez így ki is jön, de azt mondja hogy helytelen.
hogy helyettesítsem be akkor a műveleteket? -
#3654 ő zsigerből vágja ^^, -
#3653 green ghost honnan szedted az infot? -
#3652 ok kösz -
#3651 1.Menj administrator Adana-hoz és kérd el a security keyt
2.Beszélj Zherronnal, hogy mit kéne csinálnod Khoonda körül:
-javitsd meg a lézertornyokat (akár kint manuálisan, akár az egyik security roomban lévő panelről)
-javitsd meg a medical droidot
-javitsd meg a harci droidokat
-javitsd/zárd be a raktár ajtaját (storage room)
-sorozz be embereket védeni Khoondát(Suulru,Dillan, Jorran, Akkere)
-tegyél le néhány aknát oda, ahol már vannak -
#3650 a dantuinon hogy kell megvédeni a khoondát vagy mit? -
#3649 jah -
#3648 Azért kell sokat lenni vele, hogy megnyíljanak a beszélgetési opciók. -
#3647 mit?mondjam azt nekei hogy never mind?:DDDDD -
#3646 Sokat legyél vele, sokat beszélgess vele, és amikor vele vagy, jo dolgokat csinálj.