Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jó, de az az 1 volt és már 2-3 éve.
Amikor hozzáfogtam a 2-höz alig emlékeztem valamire már.
Amikor hozzáfogtam a 2-höz alig emlékeztem valamire már.
SPLR!!!
öcsi!
a kristálybarlangban kell kiszabadítani master vrookot(azt mondtad toltad az 1et).innen már nem lehet elbaxni.
ha nem találod az öreget,akkor az enclave környékén nem vettél fel egy datapadot (vagy benne,már nem emléxem)
öcsi!
a kristálybarlangban kell kiszabadítani master vrookot(azt mondtad toltad az 1et).innen már nem lehet elbaxni.
ha nem találod az öreget,akkor az enclave környékén nem vettél fel egy datapadot (vagy benne,már nem emléxem)
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
elvégre a sitek bolygója : D. Csak fog jönni egy nyomorult sith a sitek bolygolyán 😄D
Az az igazság hogy komolyan kezdek kételkedni abban hogy te 3 és félszer végigvitted az 1et........
Ok. Akkor csak erre az 1 kérdésre válaszoljatok:
A korribanon lesz-e olyan hapek akit ha leverek eltom venni tõle a fénykardját???
A korribanon lesz-e olyan hapek akit ha leverek eltom venni tõle a fénykardját???
Azóta voltam ott még1szer, de nem találtam már meg
hát én nem emléxem semmi ilyesmire, de tény hogy már régen volt az elsõ rész, úgyhogy álarcvita lezárva 😊
Voltam egy kristálybarlangba ahol volt egy ilyen zöld hapek, de nem tuttam vele semmit se csinálni.
Volt egy pasi akit kiszabadítottam, és utána tudtam tõle valamit venni.
Azok a merc izék nem azok akik ott tüzelnek?
Azok a merc izék nem azok akik ott tüzelnek?
SPOILER!!!!
A kristálybarlangaba elmentél, kiszabadítottad a jedi mestert? mikor kijöttél találkoztál mercekkel? utána csatlakozol hozzájuk vagy nem attól függ hogy támadsz vagy védesz
A kristálybarlangaba elmentél, kiszabadítottad a jedi mestert? mikor kijöttél találkoztál mercekkel? utána csatlakozol hozzájuk vagy nem attól függ hogy támadsz vagy védesz
De az 1ben is volt egy ilyen álarcos hapek aki ha levette az álarcát akkor a mi fejünket lehetett látni.
Mármint intróba volt még.
Mármint intróba volt még.
Hmmm. Ott volt egy hapek akit kiszabadítottam, de utána nem volt semmilyen támadás.
Az 1ben álarc? mirõl beszélsz ??? Malaknak volt ilyen nyakerõsítõ fémakármilye 😄 Revannak nem volt(fõleg hogy õt játszottuk az 1ben)
GIGASPOILER!!!
sorrend: enclave romok-cave,jedit kiszabadít-mercenaryket lever-jedivel beszél,kardot kap
sorrend: enclave romok-cave,jedit kiszabadít-mercenaryket lever-jedivel beszél,kardot kap
Hmmm. Nem biztos, hogy egyrõl beszélünk.
Nemis volt támadás : DD.
De az 1ben is volt ilyen maszkja.
És mivel nem volt adott az arca ezért gondoltam itt nem mutatják az arcát csak az álarcot amiben volt.
És mivel nem volt adott az arca ezért gondoltam itt nem mutatják az arcát csak az álarcot amiben volt.
Na mind1. De én ott átkutattam a romokat meg minden tehát megcsináltam. Amikor visszamentem ahhoz a polgármestercsajhoz akkor már tuttam olyat kérdezni, hogy van-e még valami munka????
Tehát az már csak mellékküldetés akart lenni.
Tehát az már csak mellékküldetés akart lenni.
De azzal kezdtem az egészet ( még nem ma ), hogy hirtelen kijelent revan a menümben és, hogy akkor õt kell-e kinyírni.
De senki sem válaszolt.
De senki sem válaszolt.
jaja.
SPOILER
dantun mindenképp kapsz,ha megcsinálod amiért odamentél
SPOILER
dantun mindenképp kapsz,ha megcsinálod amiért odamentél
dupla vagy sima fénykaszát érdemesebb csinállni?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Melyik jeti mester??
Aki a könyvtárban van vagy ki?
Nekem nem adott : D.
Az alkatrészeim pedig megvannak szerintem és nem tok csinálni, tehát akkor nemtom mi van.
De korribanon ugye lesz egy nyomorék sith akitõl eltom venni a kardját : D?
Aki a könyvtárban van vagy ki?
Nekem nem adott : D.
Az alkatrészeim pedig megvannak szerintem és nem tok csinálni, tehát akkor nemtom mi van.
De korribanon ugye lesz egy nyomorék sith akitõl eltom venni a kardját : D?
Akkor minek állítasz olyat a HSZ-edben amit nbem tudsz biztosan, egyesek biztosnak és sziklaszilárdnak veszik amit te állítasz közben meg kiderül hogy találgatsz......
Ha sith vagy akkor 1et kapsz és azt alkatrészbõl megcsinálja bao dur.
Ha jedi vagy akkor 1x csinálhatsz alkatrészbõl, másodszor pedig a jedi mester ad neked egyet 😊
Ha jedi vagy akkor 1x csinálhatsz alkatrészbõl, másodszor pedig a jedi mester ad neked egyet 😊
Azér kérdeztem, hogy õt kell-e megölni a végén ez esetben.
Tehát akkor nem. Oké. Megnyugodtam : D
Tehát akkor nem. Oké. Megnyugodtam : D
Mér? Ki a franc ad ott kardot?
Lehet alkatrészeket vásárolni és asszontátok, hogy dart maul fejjel meglehet csináltatni, de nekem nem akarja megcsinálni.
Odamegyek hozzá. Mondom neki, hogy megvannak az alkatrészek. Õ meg mond valamit amit nem értettem és ennyiben marad a dolog.
Lehet alkatrészeket vásárolni és asszontátok, hogy dart maul fejjel meglehet csináltatni, de nekem nem akarja megcsinálni.
Odamegyek hozzá. Mondom neki, hogy megvannak az alkatrészek. Õ meg mond valamit amit nem értettem és ennyiben marad a dolog.
De Revan elment az univerzum ismeretlen részébe felkutatni honnan erdenek az új típusú sith tanítások, a vége felé elmondják
20000 vége lehet ennek a gamenak, tehát semmit olyat nem tudtál meg ami nagyon lényeges lenne.
Szenvedni kell a lézerkardért? semmivel sem kell többet szenvedni mint az 1ben. Mellesleg ha dantooint megcsináltad és nincs kardod akkor balfasz vagy.....
Mivel még nem tartok nagyon elõre nem tudom mi lesz.
Amúgy meg engem ne lollozz le.
Amúgy meg engem ne lollozz le.
War. War never changes.
SPOILER! Hogyha azt mondod Attonnak, hogy revan gonosz volt akkor végülis azt ölöd meg.
Természetesen nem örülök neki, de mint azt leírtam engem jobban hajt akkor hogy megtudjam mi miért 😊
3 és félszer. a 4ediket amikor csajjal kezdtem végigvinni abbahagytam.
És ott az összes bolygón mindig jöttek azok a bérgyilkos szitek akiktõl mindig elvettem a kardjukat.
Itt meg már lassan a game feléhez érek és még sehol sincs lightsaber.
De akkoris a negyedén már túl vagyok : D.
A dantoint már megcsíntam. Tehát ez a 2. És hány bolygó is van összesen?
Na 8. de az 1be automatikusan kaptál sabert, ittmeg úgy kell megszenvedni érte : D. Meg azis milyen kitolás már, hogy itt a korribanon bementem abba a barlangba.
Ott összefutottam azokall a jeti szellemekkel.
Gondoltam végre lesz saberem!!!! Aztán a nagy fenét : DD.
És ott az összes bolygón mindig jöttek azok a bérgyilkos szitek akiktõl mindig elvettem a kardjukat.
Itt meg már lassan a game feléhez érek és még sehol sincs lightsaber.
De akkoris a negyedén már túl vagyok : D.
A dantoint már megcsíntam. Tehát ez a 2. És hány bolygó is van összesen?
Na 8. de az 1be automatikusan kaptál sabert, ittmeg úgy kell megszenvedni érte : D. Meg azis milyen kitolás már, hogy itt a korribanon bementem abba a barlangba.
Ott összefutottam azokall a jeti szellemekkel.
Gondoltam végre lesz saberem!!!! Aztán a nagy fenét : DD.
Ezt el is hiszed? LLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL
(mármint hogy azt ölöd meg akivel az 1et nyomtad)
(mármint hogy azt ölöd meg akivel az 1et nyomtad)
hát azért nagyon nem mindegy, hogy tudod-e egy adott történet végét, fordulatait vagy sem...
pl ha egy filmet nézel, örülnél ha elmondanák hogy "a végén kiderül hogy a csávó álmodta az egészet"? 😊)
pl ha egy filmet nézel, örülnél ha elmondanák hogy "a végén kiderül hogy a csávó álmodta az egészet"? 😊)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
De igenis írja csak oda hogy Spoiler jön mert én pl nem tudtam hogy azt kell kinyírni majd akivel végigvittem az elsõ részt! És milyen jó lett volna ha magam jövök rá!
Amúgy meg nem kötekedek senkivel ok nélkül
Amúgy meg nem kötekedek senkivel ok nélkül
War. War never changes.
egyetértek...
a menüben amúgy sem Revan áll, nézd csak meg a maszkját: nem ugyanaz!
a menüben amúgy sem Revan áll, nézd csak meg a maszkját: nem ugyanaz!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
OFF
Egyszerûen nem bírom felfogni hogy mi ennek a hülye spoilerezésnek az értelme, hacsak nem a végét mondja el, de ha mégis elmondja akkor méginkább kíváncsi vagyok rá hogy hogyan jutok oda és miért lesz az ami, nempedig elveszi a kedvem, szerintem ez a spoilerezés nem már mint egyszerû kötekedés......
Egyszerûen nem bírom felfogni hogy mi ennek a hülye spoilerezésnek az értelme, hacsak nem a végét mondja el, de ha mégis elmondja akkor méginkább kíváncsi vagyok rá hogy hogyan jutok oda és miért lesz az ami, nempedig elveszi a kedvem, szerintem ez a spoilerezés nem már mint egyszerû kötekedés......
Spoiler bazeg Spoiler! <#wilting>#wilting><#duhos2>#duhos2>
War. War never changes.