8627
.
-
#3765 a kardom meg annyi bónuszt ad hogy nem lehet róla shotot csinálni:) -
#3764 még hátra van Traya akadémiája -
#3763 -
#3762 Egyébként MagyaR ha erre jársz:
a dexterity-t nyomasd mint állat, aztán fejleszd ki ezt -
Jimmyke #3761 Ja. :) -
#3760 erre gondolsz?:) -
Jimmyke #3759 Azért a Weaponmasteren látszott, hogy az Isten is Dualra teremtette :) -
Jimmyke #3758 Én mindent ugyanúgy csináltam mint az 1 ben (skill, feat, power + pár új ami persze nem az 1), csak itt jobb kristályok voltak :) -
#3757 Megrémültem milyen jó vagyok...
Consular+Sith Lord-ként 1 lightsaberrel master critical strike-kal (+master speed) 1 kör alatt 210-et sebeztem Sionnak! -
Jimmyke #3756 Én dualozok mindig :) (Zöldes-ezüst + ezüst jól néz ki :) ) -
#3755 Egyébként valakivel régebben vitáztam hogy a doubée-blade lightsaber sokkal jobb. Attól az embertől elnézést...[végigtolta 1 db single-lel] -
#3754 Atristől semmit se kapsz, ha megölöd se.
Az cián kristály lehetett.
Aműgy én az orang-ot favorizálom. (1db single lightsaber)
-
Jimmyke #3753 Viridian az nem az ezüstös-zöld? Mert ha az akkor az megvan. Atristál mintha ezüstös-kéket láttam volna, csak nem öltem meg, ezért sose tudom meg :) -
#3752 a maszkját elhozathatod Vissas-szal de nem veheted fel,csak növeli a force-pontjaidat -
#3751 az 1. végigjátszásomban Sionnál volt ezüst, és Viridian színűt nem találtam. a 2.-ban ezüstöt nem találtam szóval változó -
Jimmyke #3750 Oks. Nihilust akkor nem kutattam át -
#3749 ne keverjük bele az 1-et -
#3748 1. mindig mindenhol mást ad a játék. (az előbb toltam végig épp sith lordként és Sionnál olyan kristály volt amit még sose hallottam)
2.nem
3.Nihilusnál sima jedi master robe van
4. no comment...csináld a játékot majd rájössz -
maxius #3747 Ez jóóóó....nagyon jóóóó volt! -
#3746 hát hip-hop ki is banolják ha így folytatja -
maxius #3745 ...és én ezt a gyereket személyesen is ismerem...
Látjátok! A hip-hop pusztítja az agyat! Itt a példa! :P -
#3744 a rakataknál, ot ahol bastillával találkozunk?
vagy hol?
és mikor mire kattintsak, hogy be jöjjön?
-
#3743 Nekem pedig semmit nem adott -
Jimmyke #3742 Annál a kompjúternél, ahonnan a pajzsot kell kikapcsolni, ha Lightos vagy, akkor Starforge robe-ot ad. Darkosan nem vittem végig, szal nem tudok segíteni... :( -
#3741 és bastilla mikor adja a maszkot?
hol?
-
#3740 a rakatan templomnál? hogy, hol?
nekem pedig kellene az ezüst :( -
Jimmyke #3739 1.: Ezüstöm van, csak nem tudom honnan :D
2.: Jah. Maszkot Bastilla adja, a Robe-ot meg a kompjúterből lehet kibogarászni a Rakatan Templénél (asszem :) )
3.: Nihilusnál semmi sincs
4.: KÉNE FAQ :) -
#3738 Hello
1. most olvasom, hogy a lézerkardhoz van ezüst, és bronz kristály, hol lehet őket megszerezni? (nagyon kellene)
2. a minap láttam egy képet darth revanról a kotor1-ben, összelehet szedni a pajzsát?
3. a kotor- ban lehet valamilyen jobb sith/jedi robe- ot összeszedni?
mondjuk a nihilus- ét vagy valami olyat?
4. Azt szeretném kérdezni, hogy lézerkardot hogyan lehet csinálni?
vegyek emmiter cell-t vagy mit, ahhoz hogy egy lézerkardot adjon ki?
már van 3, de még azért kellene :) -
Jimmyke #3737 Maradj a Pénkillőrjnél, meg a Dúmnál. -
Jimmyke #3736 Halott ember vagy :) Csak még nem tudsz róla :D (A'la Gothic) -
MagyaR #3735 Oh bakker.
Megint csinálhatom végig a nyomorult citadel stationt.
Egyszer már elég volt, de sajnos másodszorra sem lehet kihagyni -
#3734 Ja én is erre gondoltam. Amihez agy kell, az neki már magas. :D -
#3733 Van egy olyan érzésem, hogy a gyereken kifogott valami RPG, ezért most így áll bosszút. Vagy csak az agyi kapacitásának túl megterhelő? ;-) -
#3732 Látom nagyon tetszik a fórum, hogy bannoltatni akarod amgad. :DDD -
#3731 Ez A JáTéKnak nevezett valami FOS FOS FOS!!!!Ez A JáTéKnak nevezett valami FOS FOS FOS!!!!Ez A JáTéKnak nevezett valami FOS FOS FOS!!!!Ez A JáTéKnak nevezett valami FOS FOS FOS!!!!Ez A JáTéKnak nevezett valami FOS FOS FOS!!!!Ez A JáTéKnak nevezett valami FOS FOS FOS!!!!Ez A JáTéKnak nevezett valami FOS FOS FOS!!!!Ez A JáTéKnak nevezett valami FOS FOS FOS!!!!Ez A JáTéKnak nevezett valami FOS FOS FOS!!!!Ez A JáTéKnak nevezett valami FOS FOS FOS!!!!Ez A JáTéKnak nevezett valami FOS FOS FOS!!!!Ez A JáTéKnak nevezett valami FOS FOS FOS!!!!Ez A JáTéKnak nevezett valami FOS FOS FOS!!!!Ez A JáTéKnak nevezett valami FOS FOS FOS!!!! -
#3730 EZ A JÁTÉK FOS -
#3729 EZ A JÁTÉK FOS -
#3728 Hát ez a szerepjátékok világában már jelképessé vált ugye, hogy a Strenght érték a közelharchoz kell. Nyilván itt el kell vonatkoztatni. -
Braveheart #3727 Láttam. De arra céloztam hogyha vki az ügyességére gyúrna akkor többet el tudna érni mintha teljes erejével kaszabolna.
Amúgy látom halott téma szal hagyjuk :) -
#3726 a 2-ben láttad Dokou hogy vágta meg obi-want?