Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is 9600xt van, és a 4.12-es catalyst driverrel nincs semmi para..
Sztem rakd fel ezt, de ha így is szarakodik, akkor ott vmi más lehet a gond.

\"...lámák kíméljenek.\"

Shan
Kösz a gyors reagálást..Megpróbálom videók nélkül, ha nem megy, akkor reinstallal. Tudom, hogy házigyártmány a DVD, csak praktikusabb, azért ezt töltöttem le. (az install végigfutott rendesen)
még1x kösz.
Jaja, sok helyen lehet szerezni fénykardot, bár kétségkívül a legblamább az, amikor az Onderon-on megmented Mandalore doki ismerõsét, és õ ad egyet... <#wilting>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Pluskast
Nállam ugyan ez a probléma. Az igazság az, hogy nem fogsz tudni mit csinálni mert a készítõk nagy ívben szartak ismételten az ati kártyára..... Az egyetlen megoldás, ha kiveszed a videóbejátszásokat. Akkor menni fog, csak éppen az élvezetes animokról maradsz le és így egy kicsit félkarú a dolog.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Mayday
Hat nem tudom. Van meg valakinek ez a DVD-verzio? Mert vegulis az nem "hivatalos" release, hanem hazi, amennyire en tudom. Mondjuk ha felment az install, akkor elvileg nincs vele zur. Teny, hogy a 4CD-s verzioval en nem lattam meg ilyen gondot. Esetleg videokartya driver?
Bar en megprobalnam ujratelepiteni a jatekot. Sot, mivel ott video van, lehet, hogy kodekre lenne szukseg?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Shan
!Segítség!

Hali!

Nem vagyok nagy SW fan, annál inkább RPG. Szívesen kipróbálnám a játékot, de sajna a karaktergenerálás után bejön a videó a tipikus ..."far away..." szöveggel, majd fekete képernyõ, és se elõre se hátra...CTRLALTDEL-re feladatkezelõben: kotor nem válaszol...
Feladat bezárásával becsukja nagy nehezen a gamét, de eltûnik a tálca start menüstõl, mindenestõl...WIN billentyûre sem jön elõ. Próbáltam több driverrel, ua...😞((

Valaki tapasztalt hasonlót?

A konfig: p4 2.8, 1G RAM, ATI9600xt, WINXP sp1, A játék wanadoo-s, DVD verzió...

Visszaolvastam egészen a játék megjelenése körülig, de nem találtam választ...
Kreia-val kell dumálni

\"...lámák kíméljenek.\"

Lacc
Ez a Force Crush képesség nagyon durva, semmi nem tudja kivédeni. Eddig akármilyen boss is jött, ezzel egyszerûen meg lehetett nyuvasztani 😊
Lacc
Én Dantooineon csináltam fénykardot, Oderon után közvetlen. Viszont már itt vagyok a Malachor V-on, és nem válaszottam még prestige skill-t. Akkor errõl már le is késtem?
Nem tudom, hogy mit szenvednek sokan az elsõ fénykard megszerzésével..
Én spec. Nar Shaddaa-ron kezdtem, megcsináltam minden küldit, és végül 3(!) fénykarddal távoztam (egyet csináltam, egyet az egyik ott lakó csöves adott, a harmadikat meg a jedi mester)
És sztem minden bolygón össze lehet szedni 2-3 fénykardot..

\"...lámák kíméljenek.\"

magyart nem

Kurty
Csõsztök, most vagyok a második bolygónál és eléggé elakadtam, nem lehet valahonnan egy magyar végigjátszást letölteni??

EndreMan

Azthiszem elég jól sikerült kis karakter <#taps>

Dnai13
ááááááá help! voltam larsonal és ott volt a 2 rodian, elfutottak a picsába, mondom a TSF-es srácnak h kinyírtam, elvileg harcolni kéne velük, de hol? pls help

franco
pff...cseréld le gyorsan<#idiota>

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Vittorio Boots
Hát ja, az én barátnõm is azt mondta h benne van a 2 csajos buliban, és hát nem úgy lett 😊

franco
akkor visszavonom. nekem vrook master mondta ezt meg a nar shaddaa-i jedi

Vittorio Boots
Khm, ha nem toltad végig akkor ezt így ne mondd. Nálam pl. nem volt ilyen jeditalálkozó!

Vittorio Boots
Azért remélem érted a történetet, és nem csak a játékot viszed végig! Úgy nem az igazi és talán el is szúrod valahol egy olyan párbeszéd félreértésével v átugrásával, ami az egész történetet befolyásolhatja!

franco
shotot pls...master critical?

franco
SPOILER

a bolygó akkor van kész ha találkozol az ottani jedivel.(a korribani a halott).aztán egyesíted õket dantun,aztán jön a fõgonosz legyakása.nem toltam végig mégis tudom...

Vittorio Boots
OFF
Aminek örülök ebben a játékban, illetve a programozásában, h a filmeket meg tudom nézni külön is, azaz egy BIK lejátszó progival. Sorry, de nekem tetszenek az összekötõ filmek, és lemaradtam a vége fõcímrõl is véletlenül, így okés a dolog.

Dehogynem. Járni kell sorra a bolygókat és meg kell csinálni a küldiket rajtuk.

Az 1ben is az összes bolgyón megkellett nézni ilyen hologram térképeket vagy miket. És amiután az összeset megnézted elõbukkant mégegy bolygó ahova végleg mentél és ott volt a fõgonosz.

Vittorio Boots
Asszem ez a kard is elég erõs ahhoz, hogy végigvidd vele. Nálam a sebzése elérte akár a 3-400-as sebzést is!

Lacee
jaa 😊
a kristályról tudtam, csak azt hittem hogy vmi igen speckó kardról van szó.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Vittorio Boots
Ja a saját nevû kristály a kristálybarlangban. Na az ütõs! Az kell és utána még egy kis ápgréd a kardon és kész is a fasza kard!

franco
van saját nevû kristály

Lacee
saját nevû fénykard? azt meg hogyan?
még jó, hogy elkezdtem elölrõl a játékot, így meg tudom keresni az ilyen lehetõségeket is 😊

más. egy csomó kérdés beírogatását meg lehetne spórolni, ha inkább odafigyelnének az emberek a párbeszédekre a játékban... tipikus példa az ilyesmire a "bementem, leöltem mindenkit, valami mondott is az egyik fószer de nem olvastam el, HEEELP" típusú hozzászólások.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Vittorio Boots
Nem akarok senkit se megsérteni, de szerintem egy jó ideig nem is olyan fontos a fénykard. Én simán megvoltam nélküle is. Használtam a jeti erõt és ennyi. Volt egy dupla pengéjû kardom, és idõvel azt cseréltem le egy SAJÁTNEVû fénykardra, ami természetesen duplapengéjû és kék színû volt (sajna én nem vok Darth Maul)! Természetesen minden azon áll, hogy ki hova megy, melyik bolygóra! A kardot úgyis elõbb-utóbb mindenki megkapja, ha máshogy nem akkor egy Sith harcostól.

franco
azt hiszem te nem érted a játék lényegét...

Amúgy mostmár nagy nehezen rá tudtam venni dart maul fejût, hogy csinájjon egy kardot.
És csinált is egy szép duplapengéjût.

De a korribanon ugye csak annyi a feladat, hogy bemész a barlangba és ott minden szellemet lekaszabolsz, aztán meg bemész a kõfejûhöz és megküzdesz vele, majd az öreg csaj szól, hogy húzzak onnan és elmegyek.

Mást ugy. nemkell csinálni rajta?

Hát azzal csak annyi a baj, hogy nem megy egyrõl a kettõre!!

Zsolo007
Én elsõre mentem dantooinra mert az tûnt logikusnak 😊 és mire eljöttem onnan már 2 fénykardom volt

Aha lehet. Még nem próbáltam. De amikor megtámadja Visas akkor is kap elvileg egyet (én legalábis kaptam).

Me0w
Nekem se adott sajna, de utana meg lassan tobb kardom lett mint Jedim 😄 Dantooinon kaptam kettot, a Mandalorianos kuldiben megegyet... ;D

Together we'll fly someday...

Lacee
ha elsõre mész oda, akkor értelemszerûen még nincs 😊

Nem értem ezt a vitát. Mer én most tolom másodjára, már dantoinon járok (ezt csinom utoljára a 4 közül) és van elég fénykardom hogy mindenkit felfegyverezzek akinek kell. Szal sztem nem nehéz találni 1 párat. Dantoinon még venni is lehet.

Lacee
igaz 😊

csak én azt nem értettem, hogy elvileg kapnom kellett volna egy kétkezes kardot is a refugee-vezértõl. nekem meg szépen lenyúlta... 😊

Me0w
Spolier

Nar shadaan kapsz lens fixturet, az kell mar csak akkor az elso fenykardodhoz, szoval az mar majdnem kard 😄

franco
dettó....
lexarabb h oda mentem elõször...

franco
SPOILER!!!!
én is sokat szenvedtem ott. mindent megcsináltam,téptem a hajam. aztán megláttam egy kereskedõt egy kis droiddal. na azt kell lenyúlni onnan sínen vagy

Me0w
Az ide irogatas helyett inkabb tanulj meg angolul... lehet jobban jarnank mindketten 😉

Lacee
én majdnem mindegyik bolygón tudtam szerezni egy fénykardot... egyedül Nar Shaddaa-n nem sikerült, azóta sem értem miért 😊

Jó, de a kotor 1et amikor jáccottam volt már hozzáegy kevés magyarosítás. Asszem 10-20 %os.
Amiután 2. 3 adszorra jáccottam már 40 50 asszem

Arra gondolsz amikor találkoztál a legyénységével és elküldtek megkeresni a kapitányt? Az ott van a jekk'jekk'tarrba. Asszem a baloldali terembe az egyik sarokba.

Na mind1. Akkor korriban után visszamegyek a dantira

franco
akinek a 2-3 év az rég volt az öreg...😊

a nar shadan hol találok valami shadow Captaint?Jekk'Jekk Tarrba bementem de a legbelsõ terem zárva! 😞 ez amúgy a 3. bolygóm vagy 4. 😄 )
Na most öcsi vagy öreg ? : D

franco
2-3 évee????

ez nem a jedi academy,öreg!