Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az swkotor2.ini-be a graphics settings alá írd be, hogy
Disable Vertex Buffer Objects=1

Nekem ez bejött.

\"...lámák kíméljenek.\"

Johnyy
és ezt honnan lehet lecedni????
Jah! meik az a skill vagy mitoménmi ami a a fenykérdal hivatott lézerlövedékviszaverést növeli???

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

bigapó
próbálnám, ha már ott járnék😊) ez a bug különben csak akkor jön képbe, ha verseny közben kilépek (elsõnél). Mert Én mindig végigmegyek, ha jó az idõ, ha rossz, ergo nekem nem lesz ilyen gondom.

The Matrix has you...

jah, az Obsidian oldalon megjelentek szerint készül a patch

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

biztos benne van a játékban (kis leírás)
valószínûleg valami korlátozott elérésû cucc, tuti csak Sötét karakterek kaphatják meg

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Tatyla
valami tanács?
Ati 9800Pro a kártyám...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Eh, senki nem próbálta ki a bug fix-et?

Dervis

Tatyla
ezt nem hiszem el...
kiszálltam a Dantooinon és ugy szaggat mint az elsö rész...
eddig meg minden jo volt és bugmentes...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Dantooinon a volt Jedi akadémiára kell elmenni

\"...lámák kíméljenek.\"

Johnyy

akor ezt a forszot honan tudom megfindolni? Mert istennek sem találok oyat hogy force cruch

Johnyy
ha nagyon szúrja a szemedet a fickó akor ha itt mész a város végéig yobra kor van egy számítógép, és access a kamerához ami ezt a heyet mutiya és ha megbünykölöd a cuccot akor szépen elzizegnek onan a z emberkék, de mondyuuk meg akor sem mehett be,,, meny be a cantinába, gondolom, már nyomozol a mördör után, beszély mindenkivel, szerezd mek a kristáyt ba csaytól, gyere ki mayd vizsgáld meg a vértócsát mayd megint meny be beszélgetni, mayt vedd meg a cuccot a droidtól, onnantól meg történnek az események magától!

Ha most vagy azon a bolygón elõször, akkor nem kell õket megölni, és bejutnod sem. Ha nincs más dolgod a bolygn haldj tovább egy másikra.

Tatyla
Print Screen,majd Paintbe beilleszted és mentés,majd átalakitod JPG-be...

Tatyla
SPOILER!

Help itt Iziz-en elakadtam ezek meg nem engednek be megölni meg nem akarom öket,mert jo Jedi vagyok...

Lacee
screenshotot hogyan lehet csinálni? lekapnám a karakterem, de nem tom hogy...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Meg találtam minden Jedit. Voltam minden bolygon. Van mindenem, de nem akar sszeülni a tanács. 😞 Mi a teendõ ki tudja? Light vagyok.

franco
ángélusul gamebanshee.com

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Nincs valahol valami walktrough?

franco
pff...én meg elhajtottam a faszit a csába...

Egyébként itt is írnak róla:

Unlockable: Secret Compartment on Ebon Hawk
Ask the "Original owner" of the Ebon Hawk (Nar Shaadda) for proof of ownership of the Ebon Hawk and he will rattle off Ebon Hawk facts including the location of 2 secret compartments. They can’t be found unless you do this. Sadly the smugglers compartment was removed. But one secret compartment remains in the starboard side. Be "nice" to the chap.

Ok köszi megnézem.

De van még1.

Hát honnét is tod megközelíteni.

Elkell menned másik irányba.
Na meek alukálni bye : D

Gondoltam, hogy ott van, de azért kérdeztem meg, hogy melyik.

Mégcsak most érkeztem erre a bolygóra.
Nem napok óta keringek már rajta 😄

De én nekem csak mondja a tulaj, hogy kettõ van, az egyik már nincs, a raktárban volt a másikról meg csak annyit értettem, hogy jobb oldalt de pontosan hol, vagy ezzel azt akartad mondani, hogy nincs is?(késõ van nehéz már a felfogásom <#sniffles>)

franco
Ez a Mandaloriaiak táborában van. Azt hittem ezt vágod

Az az esõerdõben van?

Amúgy vettem ilyen bunyós leckéket attól a csajtól.
Semmi pajzs. Semmi erõ. Csak bunyóztunk : D

Kinek? 😄. Mert én már elkezdtem menni fénykardal : D.
És a csalásokat valamilyen figyelmeztetéssel kimutatják?

A battle circle az amúgy melyik?

franco
nám. semmitse. ha 2x csalsz akkor többet a közelébe se engednek

Gondolom arra gondolsz, mert amiután a kariddal mész a hajóra minden ajtó nyitva lesz.

Felkell menni azzal a droiddal akivel mész a hajó tetejére és ott felkell szedni vmit asszem. Vagy megjavítani. Nemtom már.

A jatek legelején ? 😄

Hmmm. Erõt lehet használni?

Lehet, hogy SPOILER!

Hogyan tudom megtalálni a E. Hawkon a második rejtekhehyet ami a jobb oldalt van?

Ja és a droidokat kiírthatom akkor : D

franco
az a baj h battle circleben többnyire csak puszta kéz megengedett. szal ha arra nem gyúrtál akkor marad a szaladgálás...

Ahm. Tehát csak kaszabolni kell? 😄D

franco
ja és Dxun a neve.

franco
SPOILER

meg kell mutatni mandalorenak h fasza gyerek vagy. ehhez vagy leversz mindenkit a battle cicle-ben,vagy:megjavítod az elromlott radart,megtalálod az elveszett mandaloriait az erdõben stb szal bejárod az egészet és mindent megcsinálsz

Ja és nehogy megint spoilerrel jertek nekem, mert nem montam semmi olyat amitõl valami nagy titkot fedtem volna fel : DDD.

Na de mind1. A kérdés a fontos.

Hmmm.

Azon az esõbolygón (nem tom hirtelen mi a neve) van egy szoba tele droidokkal. Azokkal lehet bármit is kezdeni azon kívül, hogy leölöd õket???

Legalább sok experencie pontot kapnék értük, mert egy destroy droid támadással simán kinyírtam a banda felét : DD.

Nah, de egy datapad amit felszedtem kint elvileg ezekrõl a droidokról szól vagy nemtom.

2. kérdés.

Már bejutottam azokhoz a mandarinokhoz vagy kikhez : D.

És tulajdonképpen mit kell véghez vinni? Tehát milyen küldetést adtak neked?

Még csak most mentem ki a dzsungelbe, majd holnap folytatom a gamét, de inkább jobb ha tudom elõre, hogy mit kell tenni, mert úgyis megkérdezném : D.

Csak a lényegét mondjátok el a küldinek. A fõ küldinek amivel a bolgyót teljesíteni lehet. Pl. megkell keresni egy aknamezõt és hatástalantani. Tehát ilyenre gondoltam.

Lacee
hmm, érdekes...

második játszásra, evil kariként van rögtön két gondom is, ami szerintem bug lehet:
SPOILER

sikerült megszereznem a HK droid összes alkatrészét egyetlen bolygó (a dantooine) után, mivel az ottani árust megölve a dolgai között volt a hiányzó rész. ez még magában nem lenne olyan katasztrófa, csakhogy hiába szerelem össze, továbbra is ott ácsorog lekapcsolva a helyén...
a másik, hogy hiába van meg mindhárom fénykard-alkatrsézem, Bao-Dur nem hajlandó csinálni nekem. Mondjuk ez nem nagy gnd, mert már van 3, csak zavaró 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Aki könnyûnek találja kapcsolja ki a monitort, azt úgy tolja <#idiota>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

implantátum nekem a végén is csak 14es volt.. Mindig wisdomra dexre vagy charismára adtam.

Nehézséghez még: ha feltétlenül unalmasnak találja valaki (szégyellje magát<#ejnye1>) nyomja jedi consularral hardon. Csak harcban gyenge ugyan de ez eleinte eléggé ösztönzõ ahhoz hogy minden trükköt kihasználjon amit a játék nyújt.

Johnyy
thx, yó lenne ha enyi lehetõség lehetne tápolódni mert én véletlenül az eleén rengeteget adtam a karizmára és most nuku dexteriti meg cons így no implantátum meg folyton miss a kardfáyt 😞

Sztem megcsinálsz még 1 bolygót vagy vmi ilyesmi és aztán üzennek neked. Mondjuk ez csak tipp mer még nem álltam Vaklu (vagy kicsoda) mellet, de a királynõvel így volt.

A kari nem feltétlenül csítkari. Amennyi cuccot magára aggatott és külön fényképészkedésre még be is nyomott minden ismert erõt meg simultánt vagy mit elképzelhetõ.

Johnyy
és most az onderonak azal lesz vége hogy lehaverkodok a csávóval a királynõ ellen, és lelépek, és mikor lépnek velem kapcsiba, vagy ienek?

hehe, ez jó, de én csak kérdeztem, még nem éltem meg
oszt lehet, hogy félév múlva, mikor eljutok a második bolygóra, itt fogok vinnyogni, hogy nem bírok senkivel :-)

Force Crush?

Nem feltétlenül csítkari, ahogy nézem. Látod, mennyi effekt van rányomva? Elsõ ránézésre kb vagy 8-10 szteroidot kapott be a srác. Bár még így is gyanús. 😄

Élvezetes animok? Muhahahaha!!! Lehet vagy 2 perc az egész játékban együttvéve, s kb. ugyanolyan szintû, mint a játék motorja...