Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kari számûzött, elvágva az erõtõl. A játék elején NEM IS TUDJA használni a fénykardot...
Szal ez cheat. Esetleg nem tetted fel azt a modot, amivel át lehet ugrani az elsõ pályát? Mert az csinált ilyeneket.
CSAK a Fradi
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ilyen a világon nincs. Párszor végigjátszottam már én is, de nekem mindig ugyan az volt benne... és ilyen bug nem létezik 😄
szal akárhányszor kezdtem újra, mindig ott volt, meg általában egy fémkard, most elõször volt fénykard...
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
2, csaláááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááás

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Amúgy
Azér írtam spoilerben, mer, ha más is jáccik vele, nem akarom elrontani örömét, de tessék rá válaszolni 😄.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Na, de arra válaszoljatok pls, hogy hogyan tudom elkezdeni a társaim tanítását? elõre is kösz.
War. War never changes.
Bao-Durral ugyan a Telos felszinen talalkozol, de fenykardod csak az elso szabadon valasztott bolygon lesz.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
és hogyan tudom elkezdeni vmelyik emberemet kiképezni, tanítani? full sötét oldalon vok, Sith Nagyúr immár a kasztom és még mindig csak Kreiától tanulok püff.
pls help eme ügyben.
Majd, ahogy mész elõrre meglátod, hogy többféle képpen is végzõdhet a játék. Érdemes többször végigjátszani.
Eddig minden simán ment egyedül is, igaz még nagyon az elején vagyok (Telos). Kaptam egy fénykard alkatrész a Czerkától, csak még nem tudom öszerakni... 😞
Csak egy befejezés van?
Játékba nincs akadálya, hogy egyedül mászkálj, de van jó pár rész, amit még társakkal is nehéz megoldani! <#nevetes1>#nevetes1> A küldetések pedig csak megvalósításban különböznek (Dark-Light).
Jó játékot!
\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"
Én xboxon játszok a Kotor 2-vel, azt szeretném megkérdezni, hogy az lehetséges, hogy party nélkül tolom végig? Ill. a küldetésekbe akkor is bele vagyok kényszerítve ha végig dark sidera nyomom a válaszokat?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Én még reménykedem, hátha kijön vmikor, de úgy vagyok vele, hogy inkább nem várom, aztán maximum egyszer majd ér egy kellemes meglepetés.
CSAK a Fradi
Elõrre is köszi ha valaki tud róla valamit.