Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Gondolkodj már egy kicsit légyszives....

A kari számûzött, elvágva az erõtõl. A játék elején NEM IS TUDJA használni a fénykardot...

Szal ez cheat. Esetleg nem tetted fel azt a modot, amivel át lehet ugrani az elsõ pályát? Mert az csinált ilyeneket.

CSAK a Fradi

Legend Killer
ha annyian végig vitték és nekik nem volt ilyen, akkor nem õk a hibásak.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

aha.. biztos.. úgy csalok, hogy még én se tudok róla o.0

gibson9
mert mindig csalsz..

Ilyen a világon nincs. Párszor végigjátszottam már én is, de nekem mindig ugyan az volt benne... és ilyen bug nem létezik 😄

ez a fekete ruha nálam mindig ott is volt...

szal akárhányszor kezdtem újra, mindig ott volt, meg általában egy fémkard, most elõször volt fénykard...

Legend Killer
csak én a képet néztem és jobb oldalt a karakter arcát nem, pedig ott jobban láccik, h csaj.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
😄D... szal W B jól mondta 😄. csalás, de nem baj 😄. azt hittem csávó amúgy.

ezen vagyok én is ki akadva. ott csak egy pajzs lehet. (névre szóló)

Terminátor14
Igen, csak ez vmi cheat/mod eredménye, alapból ugye nem lehetne ott...

CSAK a Fradi

amikor a elsõ bolygón vagy, van egy ûrhajó, amin levágják a banya kezét, ott van egy névre szóló szoba, és láda... abba volt a sötét jedi ruha +piros kard....

mi? valamit nem értek...

jah ez csaj... és az elsõ pályán, a hajon, tudod van a névreszoló láda, abba volt 😮

1, az nõ
2, csaláááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááás

Legend Killer
pró csávókád van 😄... hogy van már ott lézerkardod?

elkezdtem újra a játékot... 😄

HiPPoNaX
Persze, meg G0-T0, Mandalore, HK-47, de a tobbseg akkor is "nevelheto" 😄

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Kreia ? :p

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
eddig 3féle képen toltam ki, mindig meg akart ölni a végén :/

Legend Killer
ok

HiPPoNaX
Gyakorlatilag minden tarsad lehet a tanitvanyod.

Legend Killer
meglepõ. Én hajón hagytam, meg se fordult a fejemben, hogy kinyírjam, talán azért, mert azt hittem, hogy ezeket a szereplõket nem nagyon lehet, akik a társaim valamilyen módon. és a Dxun-on történtek után egész könnyen átcsábítható lett a sötét oldalra.

Legend Killer
Ja, több tanítványom lehet? Úgy tom, hogy egy Mesternek, csak1Padawanja lehet.

Kmarha
én a hófehérkét még egész korán kinyirtam 😄 Esélye sem volt hogy a tanitványom legyen.. túlságosan is ellenállt a sötét oldal csábításának 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Terminátor14
Tökmind1, ebbõl nem lesz problémád 😊

És a többiekkel is nyugodtan foglalkozhatsz.

CSAK a Fradi

Legend Killer
Igen. De jó képek, olyan kombók vannak itt 😄, levegõbe ugrás meg minden, hogy kemény 😄. Bao Dur meg milyen képet vág 😄D.

Amúgy
Handmaiden sötét oldalra állt, fekete cuccban feszít már1ideje és Dxun-on megízlelte a szertartás alatt a sötét oldal erejét, majd a buli után a hajón nem akart beszélni róla, de faggattam és végül tanítványom lett. Erre Krei rögtön árulásról ugatott a helyén és Atris is érezte... hm, emberek, lehet nem kellett volna Handmaident választani a tanítványomnak?? :S

Azér írtam spoilerben, mer, ha más is jáccik vele, nem akarom elrontani örömét, de tessék rá válaszolni 😄.

mintha épp kinyírnának.

Legend Killer
Jó képek.

Legend Killer
oké, asszem handmaidennél összejött.

Muki100
10 influence alá vagy 90 fölé nyomod õket és utána választható lesz a párbeszédben a jedi dologról való beszélgetés.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Legend Killer
kösz... 😄... akkor az lesz, te meg ne felkiáltójelezz be, ne bannoljanak már 😄.

beszélges velük.

Legend Killer
Okés emberek 😄, nekem mindegy, én szívesen jáccom a géjmmel. Akkor késõbb lehetett meg az elsõ fénykardom, de lényeg, hogy Izizn már3van.

Na, de arra válaszoljatok pls, hogy hogyan tudom elkezdeni a társaim tanítását? elõre is kösz.

gibson9
Szerintem a mestered végigjátszotta 2x ugyanúgy és ezért hiszi azt hogy csak 1 befejezés van... <#zavart2>

A tisztelt Mestered (...) sztem se játszhatott sokat a kotor2-vel, mivel én pl asszem 3szor játszottam végig, és 3 befejezés volt...

War. War never changes.

HiPPoNaX
Akkor o nem jatszhatott tul sokat a jatekkal, mert nem csak 1 befejezese van. 😄
Bao-Durral ugyan a Telos felszinen talalkozol, de fenykardod csak az elso szabadon valasztott bolygon lesz.

Legend Killer
amúgy Jedi Academyben benne vok1Sith klánban és az egyik Mesterem mondta, hogy szerinte szar a kotor2, mivel bármelyik oldalon vagy, ugyanúgy végzõdik... hát igen... de míg eljutsz oda, az többféle lehet, gondolom te is így értetted 😄.

Legend Killer
Nar Shadda - akkor az a bolgyó, ahol összefutunk Bao Durral... na nekem már volt ott lézerkardom, Iziz elõtt elmentem mandalóriaikhoz, s mire Izizin rohangáltam már volt három lézerkardom<#idiota><#hehe>. Egy zöld és egy lila dupla pengéjû, valamint egy rövid lila lézerkard... találtam vmi phond kristályt, de az nem volt piros kristály izé, továbbra is zöld a kardom... kédem én, hogy hol a tökömbe tudok olyan alkatrészt találni, amikor átszínezõdik azzal pirosra a lézerkardom? :@@

és hogyan tudom elkezdeni vmelyik emberemet kiképezni, tanítani? full sötét oldalon vok, Sith Nagyúr immár a kasztom és még mindig csak Kreiától tanulok püff.

pls help eme ügyben.

gibson9
A fénykardodat, csak az elsõ bolygón amire utazol tudod majd öszerakni, miután megszerezted az összes alkatrészt. Majd Bao-Dur megcsinálja neked, ha odaadod neki az alkatrészeket.
Majd, ahogy mész elõrre meglátod, hogy többféle képpen is végzõdhet a játék. Érdemes többször végigjátszani.

Kösz.
Eddig minden simán ment egyedül is, igaz még nagyon az elején vagyok (Telos). Kaptam egy fénykard alkatrész a Czerkától, csak még nem tudom öszerakni... 😞
Csak egy befejezés van?

lac111
Hello!
Játékba nincs akadálya, hogy egyedül mászkálj, de van jó pár rész, amit még társakkal is nehéz megoldani! <#nevetes1> A küldetések pedig csak megvalósításban különböznek (Dark-Light).

Jó játékot!

\"Believing in fate, doesn\'t mean you have to surrender to it!\"

Hali.
Én xboxon játszok a Kotor 2-vel, azt szeretném megkérdezni, hogy az lehetséges, hogy party nélkül tolom végig? Ill. a küldetésekbe akkor is bele vagyok kényszerítve ha végig dark sidera nyomom a válaszokat?

Ryder62
Zsír. Akkor ezt is felírom a listámra. Már várom. <#vigyor4>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

klok kotor MMO... de tényleg.
klafa

Lacee
a honlapon azt írják, hogy az 1.0b11 már nyilvános lesz! (legalábbis úgy értelmezem a release candidate kifejezést, de lehet hogy hülyeség) - ha ezek után minden klappol, akkor jöhet a 1.0c1. jelenleg 5 bugot tartanak számon a majdnem 1000bõl, szóval célegyenes-féle van 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Legend Killer
Hogy lehet a társak bizalmába férkõzni úgy, tehát befolyást nyerni, hogy sötét oldalon vagyok és full a sötét oldalra állva játszok már, pedig még csak most hagytam el Nar Shadda-t, aztán nem tudom... nehéz velük nem gonoszkodva beszélni és megtartani a sötét oldalon lévõ pozícióm, nem rég Visasnál is kaptam1picinyke világos oldalt.

gibson9
Hát én is reménykedem nagyon, hogy kijön majd valamikor. De ha már elkezdték és ennyit haladtak vele, akkor csak nem hagyják abba. Vagyis remélem, hogy nem 😄

Terminátor14
Elméletileg csinálják, de már elég régóta nem volt érdemi haladás, vagy legalábbis nem adtak róla infót. Már jó ideje kész kéne lennie.

Én még reménykedem, hátha kijön vmikor, de úgy vagyok vele, hogy inkább nem várom, aztán maximum egyszer majd ér egy kellemes meglepetés.

CSAK a Fradi

Legend Killer
Én azt se tudom mi ez.

gibson9
Helló! Nem tudjátok, hogy áll a Gizka project? Olvastam, hogy 1.0b10. Ez mit jelent? Vagy meddig tart még?
Elõrre is köszi ha valaki tud róla valamit.

Legend Killer
Rendben, kösz mindenkitõl.

Terminátor14
Robotokat és a vukit kivéve tényleg bárkit kiképezhetsz, csak rajtad múlik.

CSAK a Fradi