8627
.
-
ZoZooo #8227 gond: elmentem a dantooinról mivel nem boldogultam a problémával.. tehát elmentem egy másik bolygóra
na most hogy megtudtam mit is kéne csinálni visszamentem a dantooinra és amikor ki akarok lépni a hajóból ugye megkérdezi h kiket viszek.. aztán OK és megkérdezi h biztos h ezeket az embereket viszem e.. nyomok egy OK-t és kilép a főmenübe.. ezt mért csinálja??
így most nem tok semmit se csinálni a dantooinon mert nem tudok kiszállni a hajóból... -
ZoZooo #8226 őőő akkor még egy kérdés ? most arról a sintről van szó ahova bemegyek a külső ajtón keresztül vagy azon kívül van még egy alsó(bb) szint is ? és akkor oda hogyan lehet lejutni
-
SaGa Jr #8225 Arról van szó. Annak az alsó szintjén a könyvtárban, hátul a szobor mellett lévő hullánál van amit keresel. Ebben a szobában van Disciple is. -
ZoZooo #8224 aha... (bombatölcsér???) és am helyileg ez merre van ??
(és am nem a jedi konklávéról beszélünk?? XD mert ott már voltam :D -
W B #8223 igen. nem nehéz felismerni. romos állapotban van és mindenhol bombatölcsérek vannak. -
ZoZooo #8222 őőőő
nemhiszem :D
mármint a dantooinon kell lennie egy jedi akadémiának ? -
W B #8221 a jedi akadémiába bejutottál egyáltalán? -
ZoZooo #8220 Hello
nekem az lenne a gondom hogy a Dantooin-on a leírás szerint kellene találnom egy zsoldos hullánál egy data padot (valami Disciple mellett) és ha az megvan akkor tudom kiszedni a kristály barlangból Vrookot
de nincs meg a hulla és a datapad ( és azt se tudom hogy mi az a Disciple)
vki help!! -
#8219 Még egy kérdés: van már hír, gizka-ról? -
#8218 sziasztok!
egy kis segítséget szeretnék kérni. milyen chettal tudom a befolyásolást növelni? tudom, tudom, sokan felhördülnek, de szeretném tudni.. ;)
-
#8217 Amúg meg épp a játékélménynek adsz egy csúnya nagy taslit ezzel.
Felejtsd el a csalást és ne játssz istent se!
-
#8216 JAVA van a gépeden? Mert anélkül nem indul, mint általában az összes projektje a készítőnek.
-
totya4 #8215 Engem csak az érdekelne hogy mi szükséged van arra a programra. Ennyire nehéz a játék? -
#8214 Par eve nincs mar meg a program sajnos. -
Ronnie17 #8213 Nem töltenéd fel valahová, amit te használsz??? -
#8212 A source.zip erzeseim szerint a forraskodot tartalmazza, azzal neked semmi teendod nincs. Azt viszont nem tudom, hogy az exe miert nem akar elindulni. -
Ronnie17 #8211 Csak egy kse_333.exe és egy kse_333source.zip fájlt tartalmaz... és ah elindítom az exe-t nem történik semmi... próbáltam már bemásolni a fájlokat az override mappában de ugy sem történik semmi:S:S valami ötlet??? -
#8210 Tenyleg fajdalmas -
#8209 figyelmeztetés: fájdalmas képvicc.
ha már Meat Bag-eknél tartunk...
-
#8208 Emlekeim szerint telepited egy tetszoleges helyre, majd megadod neki a kotor savegame mappajat, aztan tetszolegesen tudod szerkeszteni a menteseidet. -
Ronnie17 #8207 hali. letöltöttem a savegame editor 3.3.3-as verzióját den em tudom hogyan kell telepíteni és/vagy használni. leírná valaki hogyan tudom használni??? -
#8206 átlagossal siman :) radeon 9800 mobility kártyával viszont tökéletesen fut.
de felesleges veszekedni rajta, tény, hogy laptop nem éppen ideális játék gép, munkára inkább használható (de azért nem kell lenézni :D) -
W B #8205
hehe -
#8204 az lehet hogy egy jól karbantartott, nem teleszemetelt laptop jó sokat bír, de Hardware T&L-t egy átlagos integrált videókártyával bizony baszhatod. és emlékeim szerint KotOR 2-nek az kell. -
totya4 #8203 Mellesleg miféle mondat ez a "512ő minimált igénylő játékok ".
Egy grafikus kártyát jellemzőit alapvetően nem a rajta levő memória mennyisége határozza meg. Nem tudok olyan játékról aminek minimum 512MB grafikus kártya kellene. A használt grafikus memória ugyanis több mindentől függ, felbontástól, ha régi laptop, akkor már rögtön 800x600 vagy 1024x768, aztán a képi minőségtől/effektektől. Végül is teljesen mindegy mennyi memória van a VGA-n futtathatóság szempontjából, hiszen főleg PCI-E-nél vagy amint említettem integrált grafikus megoldásoknál - foglal magának a közösből. Persze ez lassabb lesz.
Ami miatt a laptop grafikus megoldásokat nem csípik a játékok szerintem a nem teljes 3D támogatás. A teljesítményük is kicsi szokott lenni, de ez nem akadálya önmagában annak hogy fusson. -
totya4 #8202 Nem hülyeség, mivel a readme-kben emlegetik játékonként, ők pedig értenek hozzá, és hidd el a játékforgalmazónak az az érdeke hogy minél több ember használhassa a terméket, tehát hazudni nem fognak. A 64 megás laptop grafikus kártyád nem biztos hogy annyi, hanem szépen foglal magának a közös memóriából annyit amennyi kell, sajátja talán nincs is. -
#8201 hülyeség :D 64 megás laptop vid kártyámmal simán futnak az 512ő minimált igénylő játékok is (jól van na, nem mai darabb már szegényke, de a névleges teljesítményét messze meghaladja a valós) :D Birják a laptopot, ha az jól karban van tartva (értem én itt a driverek frissitgetését is) -
totya4 #8200 Kérdés hogy a játékot keveri vagy a patch-et :) -
#8199 mondjuk ettől függetlenül nem ártana ha Taki100 írna egy konfigot, h milyen laptopja is van. -
#8198 szerintem keveri a srác a két rész. 1.03 patch sima KotOR-hoz van, és az megy szinte bármin. második rész az én laptopomon sem ment. -
totya4 #8197 Laptopot nem szokták a játékok szeretni, de ha eddig ment... ráadásul pacth nélkül akkor nem hiszem hogy a patchtól elindulna. A "valamilyen hibaüzenet" az pályázhat az év legpontosabb hibaleírása címre.
Egy patch telepítése egyébként és hovatovább nem áll többől, mint hogy az patch exéjét elindítod :-) Ami esetleg problémát okozhat az az, hogy nem a megfelelő patch-et akarod feltenni. Nálad biztosan ez van, mivel nincs semmilyen 1.03-as patch. Ami van az 1.0a és 1.0b. Tehát ha megtaláltad a játkot és hogy hol lehet letölteni patch-eket hozzá akkor jön a második lépés, meg kell állapítani hogy milyen nyelvi verzióhoz való patch kell. Ha angol verziójú a játékod, akkor is van két lehetőség mert van UK és US verzió. Ha Európában vetted akkor a tied feltehetően UK.
UK
US -
Taki100 #8196 Sziasztok, a segítségeteket kérném. Most telepítettem fel a játékot a laptopomra ami addig működött míg ki nem választottam kivel szeretnék lenni majd a játék elindulása és a főcím végignézése után visszalép a windowsba. Valamilyen hibaüzenetet ír ki amit nem értek. Elolvastam a fórumban a hozzászólásokat és le is töltöttem egy 1.03 patchot de nem tudtam használni. Kérek valakit mondja , írja le nekem , hogy mit hova és hogyan kell telepítsek a sikerért. Előre is köszönöm. -
#8195 A jatek motorja sajnos bugos, ilyenek elofordulnak, altalaban nem a gep teljesitmenyevel van a gond. -
royaltom #8194 Most már mindegy,rájöttem. -
royaltom #8193 sziasztok!
Nar Shaadan mi a teszt megoldása amikor a T3-as robottal vagyok?
A válaszokat előre is köszönöm! -
Forcee #8192 ez sztem a gépem hibája mert ha kikapcsolom az frames izét akkor jo. de elégé erös a gépem ahoz hogy simán tudjam futtani nemtom h mi lehet a baj -
royaltom #8191 Köszönöm,sikerült így megoldanom! -
Forcee #8190 tök piros lesz a kép ha a sprint erövel megyek xD -
totya4 #8189 Vannak textúra pach-ek de csak 1-1 bolygóra, úgyhogy nem is foglalkoztam velük. Bele kell törődni hogy ez így néz ki. De legalább a figurákkal nincs semmi gond. -
Forcee #8188 nincs hozzá valami +patch ami följebb nyomja a grafikát az átvezetökhöz már találtam patchet amitöl jo lesz a grafika de a játékhoz még nem