Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Az 1. részbe mind1ik bolgyón megkellett keresni ilyen csiilagtérképeket.
Itt meg csak úgy ilyen sima küldetéseket kell csinálnod.
Mit kell csinálni akkor ha már az összes bolygó küldetéseit megcsináltad?
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Simán kinyirtam volna siont ha keira nem szarraxik, ,, a meg ni... -t is oan könyû volt hogy eszméletlen
(hard fokozat)
Ott látomásokkal fox találkozni, a multadbol, és a jelenbõl is. Sztem jobban megéri bemenni akkor miután végeztél az Akadémiával.
sazl : c
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Ti hány féle kristályal találkoztatok?
kékbõl is van kettõ ?
Vagy csak zöld,piros,sárgából?
Lehet-e találni/venni Jedi Master Robe-ot ?
Mert én csak Jedi,Knight Robe-ot találtam...
A mestereken Master Robe van! 😞
Nekem kell olyan *****köppeny !
Valaki?
Amúgy Nar Shaadat nem nehéz átvinni csak türelmesnek kell lenni.
Hogyha megvan az összes mester akkor onnantól kezdve szívesen végigbõgtem volna a játékot mert eléggé megható hogy hogy cseszik el amit nagy nehezen megcsináltam.
Amúgy egy kérdés annak aki végigvitte.
Annak a Darth Neilian vagy milyen csávónak a hajóján hol van az a robbanó töltet???!
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Van ugye egy kapu amielõtt ilyen õrök állnak, ahol énse tudtam bemenni.
Vmi skywaterhez vezet. Ott ha odaálsz a konholzhoz és a csapattársaid olyan helyzetbe kerülnek, hogy az õrökön pont egy nagyon kicsit átmennek akkor gyorsan arra a csapattársadra kell váltani és akkor áttudsz menni az õrökön úgy, hogy nem szólnak : D.
Igaz, hogy utána semmit nem lehet csinálni, de azér lol.
JELEZZE mindenki vhogy könyörgöm hogyha olyan részt készül leirni, ami "spoileres"..
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
War. War never changes.
egyébként mint lejebb is írtam az én megoldásom:
(6*2)-8+9*1=13
egyébként probáltam osztással is sehogy se ment
azért thx
gondolom aranyos kis bogaracskáról van szó
ez one... mind1 tovább tudtma menni szóvla nem létfontosságu csak.. szal kicsit zavar
thx 😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Now, both
(6 * 2) - 8 + 9 / 1 = 13
and
(6 * 2) - 8 + 9 * 1 = 13
work. However, when you play the game will decide that it will take only ONE of these answers. It could be either. So, SAVE it before you try it, then do one. If it doesn't work, reload and try the other.
Dervis
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyébként arra a kristályra dark only van írva, de én lightosként is tudom használni!!!
😄D
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
egyébként két visát is találsz, nem? a másik nekem a köztársasági ügynöknek ment, másodjára meg a cantina bejáratánál ácsorgó kereskedõnek.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
az egyik legjobb a gammában
ha már kiszabadítottad a dokit, és beszéltél a jedivel akkor mehetsz el innen, majd üzennek ha fejlemény van. (ahogy többen mondják is)
ha már találkoztál master kavarral akár egy pillanatra is, mehetsz haza. késõbb még majd vissza kell jönnöd
Hogy érjem el az onderonon, hogy beengedjenek a királynõhöz?
Már mindenkivel beszéltem : D.
És sokak még elis mentek, mert hogy mittomén.
Mármint itt is voltak mellékküldetések és sokakat megis csináltam meg az a hülye kapu õr valami olyat mond, hogy:
Tank you..... but you can't still tough blablabla.
Tehát ebbõl azt szûrtem le, hogy nem akar az a kö*** , mert még mittomén kell baromkodni.
akar
Ha kinyírom õket akkor se tok átmenni, mert 3-an ott maradnak.
Mi a fe**** kell ott csinálni ?
A jountralok mind hülyeségeket írnak.
Meg olyanokat amit már megcsináltam.
Már megvettem attól a zöld hapektól ötszáz credoté vmi visit kártyát.
Tehát passz 😄
bao-durból nem tudtam jedit csinálni, nem tudom miért.
Jah meg Dart Maul sem 😞 pedig belõlük ketõyükbõl akarok szitet 😞 😊
Amúgy ha guardian vagy consular lennék akkor hogyan tudnám azt megcsinálni hogy a security, computer meg ilyen skillek "sárgák" legyenek kék helyett (azaz fejlesztésük 2 helyett 1 pontba kerüljenek)
War. War never changes.
Csak véletlen lettem jeti-guardian, mert nem tuttam, hogy a game elején lehet, ezt beállítani : D.
Na mind1. Ez se rossz. A sentinel szntem ebben a gameban a leggagyibb.
Az a középszintû.
És inkább legyen egy valamibõl nagyon jó a jetim, minthogy megoszoljon a közvélemény : D
Üdv mindenkinek!
Sürgõs és nagyon fontos segítség kéne:
Amikor elrepülök a Heinmaidenektõl (a fehér ruhás csajoktól) az Ebon Hawk-kal, akkor a hajón nem tudok mit csinálni. A heinmaiden a bejáratnál áll. Az ûrhajó fele nem látszik (pl.: hót szürke a vezetõfülke ha kívülõl nézem, ha pedig belülrõl akkor edig a folyosót nem látni 😞). Nem hiszem hogy ez videokártya probléma lenne (ABIT FX5600 256 m😎. Már beszéltem mindenkivel de semmi 😞. Kisrobotom nincsen (szerintem azért mivel a játék legelején továbbugrottam a hajó javításán).
Valaki adjon valami használható információt vagy akinek hasonló problémája volt. Vagy írhattok emailt is: netpeti_123
Aki megoldja a problémám annak örök hálám! Mégegyszer elõre is köszi mindenkitõl!
http://cashclub.srv.hu Csúcskategóriás reklámozás és pénzkeresés!