Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Enosh Chan
maj holnap most megyek

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Enosh Chan
ja okok

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

rezsofiz
Nézd meg a Journalt, és másold be sztem ide, vagy csinálj rola egy screenshotot, mert sztem már senki sem emléxik rá.

sazl : c

rezsofiz
na 3k

Enosh Chan
de tudna valaki segíteni hogy hol van?
me má tom mi az.

rezsofiz
Nézz be a Librarybe!

Enosh Chan
nem tom mit keressek!

Enosh Chan
hát ez a baj!!!

Enosh Chan
mit?

Johnyy
keresd meg!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Enosh Chan
amikor a peragus állomáson vok megtaláltam a hk-47-est és felmentem a liftel és valami cuccost kér a srác és nem tom mit csináljak

Enosh Chan
Kéne egy kis segítség

Enosh Chan
Hali emberek!

shyrack cave-ben vmiért nem enged be vmilyen secret tomb-hoz.mit kell csinálni?<#nemtudom><#falbav><#nemtudom>

bon
Esetleg magyarul? Nem igazán értem az angolt.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Johnyy
öld meg!

bon
Elakadtam Goto's Yacht-án nem tudom mit kell csinálni. rögtön ahogy kiszáltamn a hajóból letöltöttem valami Overload programot a konzolná. Miután tovább megyek a következõ terembe ahol egy nagy robot van megtámad és nem tudom sehogy se megölni. Miközben a társam legfoglalja a robotot addig én feltöltöm a terembe lévõ consolba az Overlaod programot. De más semmit se tudok csinálni mert megölnek. A segítséget köszi.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bementem a training room-ba legyõztem a szörnyeket átmentem a másik szobába a csajtól elvettem valamit és aztán mit kell csinálni

én is Sentinel+Weapon Master karakterrel nyomulok, és eddig nem volt komoly bajom sehol sem...

War. War never changes.

Lacee
az egyik válasz a könyvtárban van (passion-strength-power-victory, ha jól emlékszem), a köröst kis logikával, vagy ha nem megy akkor tippeléssel, és a legkevésbé sith-hez illõ állat a gizka szerintem (a kotor1-ben szereplõ idióta kis ugráló lények).

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

franco
elsõre sentinel+weaponmaster voltam
iszonyat kiegyensúlyozott kari lett, sohasem volt problémám, a 3 kardot is naggyonsimán lekaptam. 1x volt olyan hogy elfogyott a force powerem. sztem túl könnyû volt. ezért csinálom most úgy ahogy az elõbb írtam

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

franco
Lacee
nekem is 31 óra volt a játék, másodszorra Darth Nihilousnál vagyok, és 27 óra.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

a sith academy-ba van egy computer panel ami feltesz 5 kérdést honnan tudjam melyik a válasz.nem bírná valaki megadni a válaszokat?HELP?<#nemtudom>

rezsofiz
nekem 32 : )
50? az hogy lehet? annyira nem lehet hosszura nyujtani.vagy igen?😄

Johnyy
sztem ebben a gémben guardian legyél, mert az nyomya élettre és nekem a vége felé már sohasem fogyott el az erõm guardianként sem,, jah,, sitlord egyértemûen 😉

Johnyy
hm.. nekem 50 óra .. 😊

franco
egyébként épp most állok neki újra.

difficult-consular-sith lord<#nyes>

franco
hidd el nem rohantam...expert vagyok ángélus nyelvbõl

Johnyy
hidd el nem éri meg átrohani az egész yátékon, nem yó dolog 😞

franco
hátõ...én 29 óra altt eltoltam az egész gammát...

Johnyy
OF kórsz! amúgy nagyon nagyon saynálom hogy nisiusnak ien kevés szeméyiség yutott, nagyon saynálom nagyo nagyon! bezeg atrisz az kapott 😞(( , mondyuk nem kellet volna a lukasartsnak enyire sürgetnie a megyeléenést, kibirtam volna még akár 1 évet is ha hoszab sztorit meg soak kifinomultabb siteket kapunk 😞(((

Látszik hogy a vége ösze van csapva 😞

Johnyy
sokat kell velük beszélgetni meg nemárt egy kis influence izs

Dnai13
Ömm én errõl a részrõl lemaradtam, hogy lehet jetit csinálni belõlük?

tigeroo
látom te a sitheknek vagy a spannnyaö<#nyes>
Dnai13
aki 30óra után talál lézerkardot hát az... megérdemli 😄

Amúgy nem bao dur csinálja meg, csak leelenõrzi hogy azok a cuccokt használhatóak-e amiket összeszedtél.

edit: Ja és én még csak a 3. bolygón vok telos után, de már most jobb a story mint az elsõ, fordulatosabb, jobb a téma, engem pl ez a csillag térkép keresés ez nem igazán izgatott, csak túl jó game volt ahoz hogy letegyem 😄

Johnyy
nah topichoz öltöztem 😊

Johnyy
mondyuk hardon nisius már egy pöpet neét elenfél, de simán le lehet gyürni, és spec, nem mondok spoilert az öszes fõelent ahol pl társak akartak segíteni a legyûrásáben elõször levettem a társakról a cuccot és elvonultam hogy elõször a társak hayanak meg és aztán 1:1 szemtõl szemben nyugottan harcolhassak, ne kelyen mindíg elküldeni a társakat a fenébe,,

vagy egy segítõ aki tud csinálni csak alkatrészek kellenek hozá, azt meg ösze kell gyüyteni, de készíteni is lehet, hozávaló tárgyakat!

tigeroo
szal aki már "benne" van a szakmában, azt kezdje hardon..?
Mondták hogy a harc túl könnyû lett, de olyat is mondtak egyesek, hogy 30óra játék után találsz lézerkardot..
Johnyy
rosz oldalon gyerekyáték volt malek😉

tigeroo
Holnap meglesz a cuccos...felvételi után jól fog esni😊
Sajna az 1-et nem tudtam kivinni, malak nekem túl nagy piskóta volt..<#nemtudom> Természetesen a jó oldalon
Johnyy
YAh és minimum hardon yátszani, ugy az igazi

Johnyy
vilám, elrohansz, mentés, vilám elrohansz , mentés........vagy egyéb hasonló milio fayta kombináció!

Johnyy
képezd ki a többit is 😉

Johnyy
természetesen végig lehet , yedivel érdemes menni! meg ne saynáld a pénzt a yátékban medpackekre ha sith vagy

sziasztok azt a hatalmas tank droidot hogy lehet legyurni?
Atton kiképeztem jedivé, jól tettem? Most lvl 11 scoundrel és lvl 4 sentinel.

War. War never changes.

goto's yacht-án végig lehet menni meghalás nélkül,mert nekem nem sikerül vagy van valami trükk.

Basszus. Vmi baj van nekem ezzel az oldallal.
Sokszor amikor rányomok egy linkre vagy be akarok jelentkezni lefagy az internet explorerem.
Mostis fél óra küzködés árán tudtam bejelentkezni.

Amúgy a farsangot illetõen inkább maradok a BKV ellenõrnél : DD.

Tényleg! Sikolynak milyen phoen lett volna már beöltözni.
Na mind1. Mostmár, azt ba**hatom.