8627
.
-
#4086 A jedi kristályodat vedd ki a kardból és mutasd meg Kreia-nak, ő majd hozzád hangolja, mivel még nincs veled tökéletes összhangban ! Utána rakd vissza a kardba és láss csodát... -
#4085 melyik a legjobb robe? -
#4084 nekem 104-es DEX :DDDD -
#4083 mi a vége a játéknak ha full lightosan a jeti mestereket megölve viszem végig? -
#4082 Bázee! Akkor a link hátha: robe -
#4081 Na, ezt még1x.
-
#4080 Ez az. Bár inkább valami páncél raktam a kiscsajra.
-
#4079 jó kari
lightsaberek is zsilettek -
#4078 Reakcióm :))
(bocsánat a nagy képekért)
[center]
A kari a játék végén.
A rucim.
Fénykard I.
Fénykard II. (bocs a kettős képért, de egy "oldalra" nem fértek ki az adatok :)) -
#4077 nekem ebből 14 van :D -
Jimmyke #4076 Tudom. Megvan az is :)
Handmaiden anyja robe? :) Nem találtam. -
#4075 ilyet talált már valaki? -
#4074 erre gondoltam -
Jimmyke #4073 Kéne Tárgy import progi :) -
Jimmyke #4072 Ossus Keeper Robe: 2 Charisma 4 WIS 4 INT -
Jimmyke #4071 Megkeresem a Gamebansheen :) -
#4070 ez az amelyik 20% energy defense-t ad?
egyedül az jó robe meg a matukai adept robe. persze fasorba sincsenek a star forge robehoz képest... -
Jimmyke #4069 Érdekes :) -
#4068 jó a neved
szvsz constitutiont azért told fel -
#4067 én nem a halbiológus szakállúval nyomtam, hanem az állszakállassal (mivelhogy nekem is van szal tudtam azonosulni vele) -
"Nekem már késő fiam!" hö vazzeg akoris átérsz göcsög! höhöhö, monntam vazze!!!!
-
#4065 az előző oldalon ott az enyém is pl
iszonyt durván tolod öcsém...dark siderként nemtom honnan van ennyi xp-d...
constitution 18ra toltam volna csak,mivel azzal már minden implant berakható,a charisma sem olyan fontos. ha ezeket a pontokat dex-re rakod,akkor valami iszonyat kari lenne...(főleg ha megvan a finesse:lightsaber feated) -
#4064 a 3 lightsaberrel való harc közben megnézitek teljesen a térképet? van 2 barlang ÉK-en és ÉNY-on. az egyik hullánál találtam már Qel-Droma beltet is... -
#4063 jah akárhogy próbáltam levakarni nem sikerült. muszáj bevenni a partyba
SPOILER
pedig az exchange vezéreként még vérdíjat is tűzött ki ránk.... -
#4062 na ezt az ebon hawk-os videót én sem vágom. ha kimész a movies menüben ott van a "death of the ebon hawk" video aztán meg vígan tovaszál...mi az amit a kis droiddal bekapcsoltunk malachoron? (mass shadow generator)
hanharrt meg kreia feltámasztja naar shadda combat pitben, ezért találkozhatsz vele 2x -
Jimmyke #4061 Finom volt? :) -
#4060 én a királynőt lenyomtam a torkomon -
Jimmyke #4059 Nemerészeld!!!!!! -
#4058 elsőnek énis a jézust választottam:P...csak hülyén állt neki a darkos arc szal maradtam vele semleges...nah ezzel el is búcsúzok a kotortól..[törli] -
Jimmyke #4057 Én a királynőtől kaptam nagyon zúzós :) Vmi Keeper robe. -
#4056 hm..sötét oldalon mindenki ezzel a taggal nyomta?:DD
[franco]
a fény útját követők meg a szakállas pacával:D -
#4055 hmm úgyláttam nincs még full darkos kari beszúrva...noss itt az enyém...
-
Jimmyke #4054 Sajna a DEX hanyagolása régi RPG-s időkből van, mert mindig HP ra gyúrtam (Mindig konzervekkel voltam (Paladin, Knight stb...) régi rossz szokás ) :) -
#4053 mezei jedi knight robe
-valamit nagyon elbachattam, akik linkeltek képet karikról, sokkal több
"elosztott" pontot látok, nekem a lekkevesebb, lvl. 26...- -
#4052 mindjárt megnézem;) -
Jimmyke #4051 Az milyen robe? Nalátod nem kell def csak sok life (konzervdoboz rulezz!) :D -
#4050 pf, kicsit több "pontod" van..:P
látszik én láma vagyok =/ -
#4049 érdekes, egy lvl-en vagyunk, egy kari (nem-vízfej kari rocks!)
-
#4048 én agyontuningoltam magam:) force englithmnent vagy miatököm + force armor + force resistance (hogy ne szíja ki az életem, amikor nekije 1/4-én van!!) -
Jimmyke #4047 Nem volt valami nehéz. Pár Flurry. Mentést hova nyomjam (E-mail, msn). Bár nem hinném, hogy a te kezedben ugyanúgy reagálna mint az enyémben :D Lehetne sokkal táposabb, csak a sztory érdekelt nem álltam le szöszmötölni minden cuccal :)