Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DArt Nisius ??? egy csukja meg köpeny, meg egy sikolyos maszk!
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Már gondolkodtam az õrült túdoson. Csak egy fehér ing és egy össze vissza kutyult hosszabb haj kell, mint az enyém, amit össze vissza felzselézek megis lesz a szerep : D
Nem emléxek a gameban olyan részre, ahol veszekedés miatt lehet elakadni.
A kotoron kívül más rpgvel még nem jáccottam tehát azért nem vok benne túl profi.
És nem fogom letörölni a gamét, mert teccik!!!!
És mivel már nincs sok vissza nem lesz már sok kérdésem továbblyutással kapcsolatban.
Tehát segítsetek és hamarabb szabadultok tõlem : D
Csak itt enyhén szólva több helység van, mint a többi bolgyón.
Najó hagyjuk.
A fõ kérdés: Minek öltözzek be holnap farsangon, ami egyszerû és nem kell hozzá sok kellék (tehát a jeti lovag kizárva).<#fejvakaras>#fejvakaras>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Tehát nem értem mirõl beszéltek.
Én csak, azt mondtam, hogy most nem tok még olyan jól angolul.
Emiatt az elsõ részt is legelsõnek csak végigjátszással vittem végig.
Tehát a kotor3al már nem lesznek gondjaim : D.
És, azt sem értem mér csesztet mindenki amikor éne gy rossz szót se szóltam senkivel kapcsolatban és eggyáltalán nemis is imsertek engem.
Teljesen más vagyok élõben.
És a napi 200 szöveg mellé azér raktam egy ilyen jelet: : D, mert csak hülyültem vele.
És, aztis már ezer éve megtárgyaltuk hogy abba hagyjuk a velem folytatott vitákat tehát ezek után, ne rám mondjátok, hogy hülye vagyok.
Inkább az a nem normál aki tovább folytatja a vitát azok után amiután már megbeszéltem pár emberrel, hogy stop (ezzel nem rád céloztam).
sazl : c
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
War. War never changes.
Nar Shaddaa-t csinálom és ott vagyok hogy a Jekk Jekk Tarr-ban kiszabadultam a nõvel, a fõkarakteremet beengedtem de csapdába esett. Ekkor a droiddal kell mennem, de elakadtam egy ajtónál ami vmi hülye logikai feladvány megoldása után nyílik ki. Nagyjából le tudtam fordítani mit kell csinálni (forgatgatni kell a kódokat) de nem jövök rá a megoldásra. Emlékszem már volt itt róla szó, vissza is olvastam de nem találtam meg. Vki elmondhatná a megoldást.
A másik: a fénykardomhoz már csak lens (lencse) kéne. Ezt hol tudom megszerezni?
Kösz a helpet
War. War never changes.
eh bazz, mindig hallottam, hogy gyöngyök elé a disznót, de most már értem is...
nah mindegy
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Na lényeg, kb. ugyanolyan idõsek vagyunk. Az rendben, hogy nem tudsz angolul, nem tehetsz róla, de hogy lusta vagy megtanulni, arról már annál inkább. Nemsoká' 3 éve, hogy kijött a Morrowind. Oda aztán kell az angol tudás. 2 éve tanultam akkor angolt, 4.-es szinten nyomtam, kb. az egyszerû jelennél, meg ki-kicsodánál tartottunk. Baze szótárral leültem vagy következtettem a szavakat és mostanra kb. a 80%-át értem jónéhány RPG-nek. Szóval ha meg akarsz tanulni csak rajtad múlni, és nem "nyavajogni" kéne. Németet tanuló unokaöcsém is jobban tud angolul mint németül, mert meg akarta érteni amit lát. A Jelszó: AKARATERÕ. na mostmá on.
Látszik, hogy közöd sincs semmilyen idegen nyelvhez (talán még a magyarhoz sem), különben nem írtál volnai lyen ökörséget, hogy napi 2-300 szöveget begépelnél. Szót, esetleg.
Ahogy Kovász írta: inkább ne játssz ilyen játékkal, vagy ha mégis, akkor legalább a többi embertársadat kíméld meg a dilettáns megjegyzéseidtõl. Köszi.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
OFF
MagyaR:
1. Nem egy játék kedvéért kell megtanulni angolul, hanem azért, mert a mai világban nem árt beszélni a magyaron kívûl esetleg vmi világnyelvet is.
2. Ha esetleg még se tudsz megfelelõ szinten a szükséges nyelven (ezesetben angolul), akkor légyszives ne minket traktálj, hanem vedd elõ a szótárt és bõszen lapozgasd (igen, amikor még nem volt Internet, meg fórum, meg stb., akkor még ez volt a szokás), vagy ha neked ez túl sok idõbe/energiába/stb. kerül, akkor inkább ne játsz olyan játékkal, amiben ennyit kell olvasni. Hidd el, akik nálad jobban tudnak angolul, azok is tettek vmit azért, hogy ez így legyen. És nem hiszem, hogy bármi jogod lenne azokat számon kérni, akik INGYEN, SZABADIDEJÜKBEN azzal foglalkoznak, hogy pl. Neked lefordítják a játékokat magyarra (mert hogy ugye ezek az emberek feltehetõleg értik a nyelvet, és nincs szükségük magyarításra).
ON
\"...lámák kíméljenek.\"
Nem fontos. Csak a magyarosítás 1 év múlva lesz csak kész<#rinya>#rinya>
De még else kezdték : D.
Ha perfekt angolos lennék egy nap 200-300 szöveget simán begépelnék
Persze így jobb , mert így nagyobb kihívás , és nagyobb élvezet.<#vigyor3>#vigyor3>
The Matrix has you...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Tehát valaki leírná, hogy mi a Nar shada FÕVONALA.
Csak mittomén így, hogy: Elkell menni egy ûrlényhez egy kocsmában ami kiad egy küldetést, hogy megkell keresned egy driodot. Ésha megkerested a droidot megkell ölnöd. És ha megölted elkell venned a memóriáját és, azt elvinned neki.
Hálából meg megmutatja neked a vízeséshez vezetõ utat. Ésha ittál vízesés vizébõl felerõsödsz és akkor mehetsz haza.
kb. ilyen szinten elég
- Túl sokat tudott.
Mivel nem, ezt mondtam nem vicceltem.
És más, hogyha egy jatekról kell írni, mint egy Petõfi versrõl : D.
Ugyanis sokkal jobb egy jatekról írni : D.
Csak az a különbség, hogy ott odafigyelek