Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is dupla van

HiPPoNaX
Ha eloszor jarsz az onderonon akkor Mandalore haverjanak artatlansagat kell bizonyitanod (beszelgess mindenkivel, surun nezd a terkepet, es olvasd a journalt, akkor gond nelkul menni fog)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Voltan
Egek! Ki fordította ezt? <#whatever>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ugyanazt, mint a többi bolygón: megkeresni a Jedi mestert.

\"...lámák kíméljenek.\"

Kurty
CSõsztök! eljutottam onderonra már van fénykardom is de az lenne a kérdésem hogy itt mi a lényeg?? mit kell itt csinálni?

franco
egyik kedvenc olvasmányom😊

sokaknak volt dupla fénykardjuk

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

De persze mindegyiket szeretem.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Én élek-halok a Dualért 😊

bigapó
Én csak annyit mondtam, hogy látványosabb a két kard😊) Természetesen az egy kard a normális.

The Matrix has you...

Tatyla
köcce...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

franco
szvsz így van, és így sokkal nehezebb is a gamma, épp ezért másodjára így tolom<#nyes>

franco

Tatyla
a Sith akadémián a control panelben lévö tesztkérdésekre leirná valaki a válaszok sorszámát sorban?
elöre is köszi...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bandew
No igen, ha már itt tartunk, akkor szvsz az egy db kard sokkal jobban illik a jedikhez.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Holnap elkezdhetem a letöltést 😊

Nekem meg 1 sima fénykardom van, de boldogulok.

War. War never changes.

Kard nélkül <#idiota> Nekem mind a 3 bejön, mindegyiknek van elõnye/hátránya.

bigapó
Ez valószínûleg igaz lehet, de a két kard még mindig látványosabb...szerintem😊)
Tudom, van olyan is akinek a másik a "szebb", de így szép az ÉLET! 😄D

The Matrix has you...

Bandew
Hát, ha a védelem/támadás arányt nézzük, akkor jobb a két kard.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

franco
személy szerint arra megyek rá hogy a kardom damage a lehetõ legnagyobb legyen, ehhez pedig egyértelmûen a double-bladed a jobb, mivel jobb és bal oldalra is megkapja a kardod által bevihetõ damage maximumot, míg a 2 szimplánál a 2. kard már gyengít

Bandew
De oda több kristályt tehetsz és mindegyiket használhatod egy körben.

franco
jah arról nem is beszélve hogy balanced fegyvereknél kevésvé csökken a kétkezes harc sebzése

franco
3. egyértelmûen az Exar Kun/Darth Maul-féle double-bladed a legjobb, mivel tuningolásnál ebbe kerül a 2 legerõsebb kristályod. ha 2 kardod van a másodikba már csak a 3. és 4. legjobb kerül.

És a Duelling feat nem a 2 db szimpla kardos harcot fejleszti!

Némi helyreigazítás:

1. a treat injury skill nem növeli meg a HP-dat, hanem minél nagyobb, annál többet gyógyít a medpack. Ergo lehet akármilyen nagy, attól több HP-d nem lesz. Jah, és nem csak sentinelnek van, hanem mint az összes skill, ez is mindenkinek.
2. az egy dolog h kapsz erõpontokat, de nem annyit mint pl. egy consular, egyrészt, másrészt pedig sokkal ritkábban kapsz force power-t.
3. "Fõleg én nem double-handedre edzettem hanem a két kezi kardra.
Tehát amikor egy egy van mindkettõ kezedre." Az ugyanaz. Mindegy, hogy 1 db. duplapengés kardod van, vagy 1-1 egykezes kardod.
4. Az ajtókat mindig úgy nyitja ki, ha fénykardod van, ahhoz nem kell semmilyen skill.

\"...lámák kíméljenek.\"

HiPPoNaX
waaaa van DCje es megkerdezi honnan lehet leszedni <#idiota>

Checkerboy
Megnézem Dc-n remélem jó lesz amit letöltök 😉

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Jujj... Ilyet ne mert kapsz még egy párat 😊

Checkerboy
weeeeeeeeh .....

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Checkerboy
eeeeeeehh .........mi?

Tatyla
<#vigyor1><#eplus2><#nyes><#banplz>

Lacee

(copyright by Shadow_THH )<#vigyor2>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

HiPPoNaX
Bolt.exe ;] egyebkent filecserelokon nezelodnek a helyedben

Checkerboy
vki meg tudná mondani hol lehet letölteni ezt a játékot link vgy vmi ilyesmi 😉

sztem is
ja meg arra vagyok kíváncsi hogy Kreia mikor ugrik nekem (elég érdekes beszólásai vannak néha)

War. War never changes.

Rambo 20
Amúgy szerintetek ki a legrokonszenvesebb a csapatból??
Szerintem Bao-Dur...

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Mesmeg poén, hogy normalban egy Guardian-Waponmaster kombinációval Nihilus 3 vágás, Sion 3 vágás után fekszik ...khm... Traya-t pedig négy csapással meg lehet gyözni, hogy... nem akarok semmit mondani, biztos van, aki még nem tartott ott.

Egyébként, ha van bármi kérdés, az [email protected] -n megtalálható vagyok, vagy a www.kotorforum.uw.hu -n.

Egy bizonsyos szint után úgy kell kijönnöd a Hawk-ról, hogy Atton az aktív csapattagjaid között van. Akkor vagy jó helyen, ha bead egy cutscene-t, hologramostul, melyben GoTo meghív egy kis beszélgetésre. Ezzel én is vagy két órát rohongáltam, aztán tettem annak az érdekében, hogy felfigyeljenek a jelenlétemre, s amikor Atton-t is beraktam, megtörtént a fent említett esemény.

Spoiler:
El kell menned a cantinába és beszélni Domo-val. Ha nõ a fõkarid akkor beáll táncoslánynak, ha férfi a fõkarid (ezzel együtt megvan Handmaiden) akkor õt küldöd táncolni.

Izé.

Nar shadan kihez kell menni, hogy megtaláljam az ott tartózkodó jetit???

Van egy ilyen kocsma ahol megy le egyfolytában az életem.
Nos én, ezt nagy ívben le**artam mivel úgyis amennyi életem mindig lement az egybõl fel is töltõdött, ugyanis jók a regenerálási pontjaim.

Már végig jártam az egész kocsmát.
Kigyûjtöttem az össze chemicalt.
Beszéltem egy vmilyen fõnökkel is ott.
Azoknak a coffos hajú disznó pofájúak fõnökével.

de ott van egy ajtó amit a térkép sárga pontal jelöl.
Tehát gondolom oda bekell menni vhogy.
Csak nemtok bemenni.

Tehát mi ennek a bolgyónak a fõvonala?
Már van sok mellékküldetés amit megcsináltam már.
A jaba küldetése fontos? Valamilyen hastáncosnõröl beszélt, de gõzöm sincs hol lehetem meg.

A Sentinelekkel az a baj, hogy hiába van a trate injury-juk 4000 2 msp alatt lemegy az életükbõl 99,99 %.
Az a csuklyás csaj is sentinel és hiába nyomom már nemtom mióta az injury-ját ezerszer hamarabb lemegy az élete, mint a guardian fõkarakteremnek meg a félkezû öreg csajnak, akiknek a injury-juk fele olyan szinten sincs, mint a csuklyás csajé.

Szntem tényleg guardianon érdemes elsõnek a gamét végigvinni.
Énis azzal tolom és erõpontokat is azér sokat kapok.
Tehát már csomó jókis erõbõl max fokozaton vagyok.

Ütni, azt meg télleg rohadt erõset ütnek.
Fõleg én nem double-handedre edzettem hanem a két kezi kardra.
Tehát amikor egy egy van mindkettõ kezedre.

De, azt nem értem, hogy a skilleknél ugye van olyan skill, hogy two weapons fight. Az már maxon van.

De van még egy ilyen two weapons figt aminek csak kicsit tér el a neve.
És, azt felfejlesztettem egyenlõre mégcsak egyre és asszem attól kezdve az ajtókat már úgy nyitja ki nekem, mint ahogy a quigon jin az elsõ részben.

Akármilyen erõs egy ajtó, nem elkezdi a karakterem kaszabolni, hanem a közepébe beleszúrja a kardját és secc pecc alatt kinyitja.
Ja meg, mintha a kombóim is kicsit megváltoztak volna.
Mintha máshogy vágna a hapim.

Amúgy nem kell nagy influence meg sok beszéd, ahhoz, hogy vkibõl jedit csinálj.

Énis megyek a Nar shadan a karimmal. Odamegyek bao-durhoz.
Kérdezi tõlem, hogy mit akarok. Énmeg csak semmivel tok válaszolni.
Aztán átváltok bao-durra és úgy mentem hozzá a fõkarakterhoz.
És itt meg rendesen elkezdtek beszélni.

De mivel nem érdekelt mi a fenét beszéltem, mert aszittem csak a szokásos szöveget mongya, amit minden bolygóm, ezért rányomtam mindig az elsõre.

Naés mit veszek észre?
Bao-dur képén van egy felfele nyíl. Tehát, hogy tom fejleszteni.
Már egybõl tuttam a dolgot és így lett bao-durból egy jeti guardian.

Pedig eggyáltalán nem beszéltem vele.
egy kicsit se.
Szntem lehet, hogy csak bug. Elvégre amikor én mentem hozzá semmit se tuttam vele beszélni. De amikor vele mentem a karimhoz akkor meg jeti lettem. Fura nem?<#fejvakaras>

windrunner
legykása=legyakása

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

windrunner

windrunner
A Peragus a játék eleje... Ha már ott is gondok vannak, akkor mi lesz késõbb?

Enosh Chan
Ki tart még csak a peragus bázison?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

nem enged vissza

Johnyy
télek,, a kedvenc meg legkirályabb karakter, meg ezel reklámozták az egész gépmet, nagyon saynáltam hoty semi szerepe nem volt, épp ezt mondom hogy tul kevés volt az ideyök a obsisoknak,, baker, nemigez szivesen vértam volna még rá egy fél évet, csak nisilius miatt is!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

rezsofiz
Hát igen ezt egy az egyben elbaszták. Szal semmi szerepe nem volt.. Nem értem. Remélem a 3ba valahogy ezt kiegészitik , mert ez hát...

sazl : c

Lacc
Ezt a Darth Nihilius-t mire véljem? Alig volt róla szó az egész játék alatt, a hajóján találkoztam vele, hörgött ott nekem egy sort, odavertem neki kettõt-hármat és már le is feküdt. Ilyen kidolgozott modell alapján azt hittem legalább, hogy õ áll minden mögött, de a legvégén kiderült, hogy meg sem emlitik a végsõ párbeszédben.

Esetleg egyes (az enyémtõl eltérõ) befejezéseknél több szerep jut neki?