Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HiPPoNaX
Mira, Handmaiden, Atton, Visas, Bao-Dur es Disciples (vagy hogy hivjak azt a karaktert aki akkor csatlakozik hozzad ha nonemu a fokarid) lehet jedi ha jol tudom, Mandalore viszont pl. nem

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

Rage47
a kérdésemre nem akartok vmit irni?😉 hogy hüleség vagy helyes...😊
Nem.

Mivel a legfrissebb driver van fenn nekem és nem minden jateknál csinálja ezt.

Tehát ha hardwere hiba lenne minden jateknál, ezt csinálná.

És nem olyan a hibám, hogy egyfolytába akad a game vagy mittomén, hanem mind1nél más és más.

De most eleve hasonlítsuk össze a sw: republic és a hl2 grafját.

A hl2 az teljesen jól megy nincs vele semmi bajom pedig 1000szer jobb a grafikája a republicnál.

A kotorral sincs semmi bajom, ami kb. ugyanolyan grafikai szinten megy nekem, mint a sw: republic.

Mind a kettõ játék : D.

Tehát ez szntem szoftver hiba lehet vagy maga a jatekkal van baj, ami valamilyen videókártya féléknél eredményezhet hibákat mégha azokon simán elis fut.

Pl. nem támogatja az nvidiát hanem az atit.
Ilyen is van.
Habár lehet, hogy majd egy patch javítani fog némely gameknál egy-egy hibát.

Jujj, most csatlakozott Visas, és full lightos 😄 (Hát igen, a személyiségem 😉 )

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

rezsofiz
Igy van, nem mindig egyértelmû hogy melyik a jo oldal választása, és melyik a rosszé.

sazl : c

Slow
jah, elvileg ez történt (baodurr nélkül), de valahogy "beszorult" a cucc... mondom, a ahjók sorrendje el van fogadva
lehet bao durr akciója kell még...
mindegy, asszem nem lényeg, már más bolygón vagyok, majd esetleg visszanézek késõbb

kösze szépen

Me0w
Vannak kur*a unalmas reszek, ahol en is 2-3 napot kihagytam mert egyszeruen nem vitt ra semmi, hogy jatsszak. Szerintem addig tart az elso nagy igyekezet mig nincs az embernek fenykardja, utana egy kicsit nalam unalomba fulladt a dolog... de embere valogatja persze.

Together we'll fly someday...

bigapó
akkor jól gondoltam, de azért megkérdeztem😊

Egyébként valahogy nem köt le annyira, mint annak idején az elsõ rész, talán ezért okoz gondot a sok szöveg, nem tudok eléggé koncentrálni...

The Matrix has you...

Green Ghost
a dvd változat házilag készitett, hivatalos dvd változat nem jelent meg, de attól még müködöképes

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Green Ghost
Ha van mentésed, vállald el újra a küldetést és nézd meg mindegyik pylonnnál a hajók idszámát,(elõtte pl bao-durral csináltasd meg a Fassa mellett lévõ konzolt, hogy ne kelljen mindíg visszarohangálni és átirányitani az energiát) aztán csak ird be vmelyik pylon konzoljába a sorrendet, akkor kikerül az aktiv questek közül, és kész 😊

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

3P
Van valami különbség a CD-s és a DVD image-s változatok között? Magyaul melyiket érdemes inkább megtartani? Praktikusság szempontjából nekem a DVD-s a szimpatikus.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Me0w
Ha egy bizonyos cselekvessorozat alatt dark ill. light pontot is kapsz, akkor a vegen ezt irja: net light gain v. net dark gain. Szerintem kitalalod, hogy azt jelenti, hogy vegulis melyikbol kaptal tobbet, ergo mi lett a vegeredmeny 😊

Together we'll fly someday...

bigapó
A lényeget megértem (remélem legalábbis, hogy jól értem😊), annyira nem sietek, de igazán majd a magyarítás fog tiszta képet adni és akkor legalább lesz okom megint végigjátszani, de már DARK módon😊))

The Matrix has you...

Slow
ha már írok...

van akinél elõfordult, hogy Nar Shaddaa-on Fassa fregattjait besegítettem a dokkokba és mégsem fogadja el Fassa, és bent marag a feladatok között.. viszont a pílonoknál lévõ comp.ok azt írják, hogy már kész a sorrend, nincs lehetõség változtatni...
tudja valaki mi ez?

Slow
ott még nincs fénykard, de már nem sokat kell várni (nekem már van 5, abból 2 duplapengés, adjak? 😉)

ha nem olvasod el amiket írnak és naggyából nem érted meg, akkor lemaradsz a játék lényegérõl (legalábbis szerintem a sztori lényeges)

nekem fenn van egy gib szótárprogi és szépen megnézem amit nem értek... így nem mondható egy rövid játéknak...😉
(szerencsére jól kezeli az alt+tabot)

bigapó
Hi!

Nagyon érdekesen alakulnak a dolgok a játékban😊 Most éppen Attris-nál járok vagy kinél(azok a fehér csajok). Annyit dumált, hogy aszittem lefordulok a székemrõl😊) Egyébként elég nehéz JÓ Jedi-ként megcsinálni a dolgokat(szerintem), persze lehet, hogy Én bénázok. Itt például ahogy dumálok a csajokkal kétszer is elõfordult, hogy egyaránt kaptam light ill. dark pontot és még valamit a light oldalhoz, valami "net" vagy mi volt írva a üzenetbuborékba. Gondolom tetszett a dolog a gépnek😊 Mással is volt ilyen? Itt már meg lehet szerezni a fénykardot, mert már nagyon hiányzik, bár eléggé tápos a Vibrosword-om is😊

The Matrix has you...

SZEG007
driver, vagy Hardware problémára még nem gondoltál?

Amúgy az a bajom ezzel a gameval, hogy nagyon sok mindent úgy oldok meg, hogy utána már nemis emléxem rá, hogy hogyan csináltam meg 😄D.

Mostis mentem a Nar shadan.
Fene tudja már mit csináltam, de bejött egyszer csak az az intro amikor Atton dumál veled stb.

Az teccik viszont, hogy ha csajjal vagyha pasival viszed végig mind két esetben különbözõ lehetõségeid is adódnak.

Habár a 239 találatot illetõen a kotorral még ezzel a 239 hacker programmal eggyütt sem volt bajom.
Tehát ment rendesen meg ilyenek.

De pár másik játékok olykor teljesen bediliznek.
PL. Settlers 5 mindig 10 perc után kifagy, sw: republic commando grafikailag teljesen bedilizik és lefagy, a thief 3 meg 2 percente fél-1 percig megse moccant.

Nemtom, hogy ez annak a baja-e, hogy másolt játékok és emiatt sza*ok 😄.
De mivel ezt a kotor2-t is ugyanúgy warezról töltöttem le nemtom mér lehetnek eme gondjaim.

Ezentúl inkább bekapcsolva hagyom a zone alarmot : DDD

Rage47
ejhaa😊))
Rage47
Hi!
Bártkit Jedi-vé lehet tenni? Szóval ha pl. azt akarom h Mandalore vagy Mira jedi legyen, akkor csak jó pontokat kell szereznem a beszélgetéseknél?
Johnyy
yobban fog!!!!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Uhhh.

Spyware irtó 239 hacker progit talált a gépen : D.

Ezek után remélem jobban fog menni a kotor <#nyes>

Gunner
Kérlek 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

thank you<#vigyor3>
Helló!

Próbálta valaki már a swoopverseny fixáló programomat? Szeretném tudni, hogy másnál is jól müködött-e? <#nemtudom> Annak ellenére, hogy hány helyrõl hallottam, hogy nem müködött másnak sem a suhanóverseny, még visszajelzést sem kaptam. <#falbav> Bár egy haverom szerint ez jó jel, mert ha nem müködne, már biztosan kaptam volna levelet.<#nevetes1>

Dervis

Slow
én egyet összerakattam a tüskésfejûvel, utána valahonnan lett még egy szimpla és még 2 duplapengés (fog. sincs honnan, lehet találtam, vagy adta valaki? nem vettem észre, egyszer csak volt)

Ja, mert nemrég kaptam meg a legelsõ alkatrészt, azt azt írja rá, hogy ezt lehet fejleszteni azokkal, amit te magad csinálhatsz 😊 Szóval egy kicsit még játszanom kellett volna, nem pedig írkálni. 😊

franco
100% hogy nem

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

rezsofiz
Tudomásom szerint nem, bár nem vagyok benne 100 %ig biztos.

Na nagyban tolom a gamet és azt vettem észre, hogy componentekbõl lehet fénykardhoz cuccokat készíteni. Gondolom amiket meg kell szerezni, azokat ugye nem lehet elkészíteni?

rezsofiz
Nem lehet visszaszerezni sajna : )

rezsofiz
Nincs mit

Gunner
én visszakarom szerezni a volt lézerkardomat attól az atris-tól vagy kicsodától, de attól félek,hogy ez nem íródott meg, legalábis sötét oldalon nem volt rá lehetõségem, hogy visszakapjam, vajon világoson sikerül?

Gunner
kösz

Kis Szabó
hail!! kész vam már a magyarosítás kotor2-höz?? és a háromhoz?? 😊)))

szóval a lényeg: bao-durt csak 1 fénykasza készítésére lehet rávenni? mer én nm tudok vele olyat diskurálni megint..
lightsabert hogy a fenébe szereztetek, pláne kettõt dantooine-on?? én 1-et se találtam 😞 mind1 bao csinált 1 duplát 😊)

rezsofiz
Sok idõt kell a társaságában eltöltened.

Gunner
Mondták sokan, hogy az igazi élvezethez végigjátszás nélkül kell végignyomni a játékot, de úgy a teljes játékidõ az ilyen "pöcsölésekkel" 2xsére növekszik, nemde? Direkt nem mondtam ki a számot 😊
Újrakezdtem a Kotor 2-t, de most jó oldallal, úgy tudok jedit faragni Bao Dur-ból, hogy dumcsizom vele és elöbb utóbb beadja a derekát? Mindjrát utána nézek, de ha valaki tud gyorsabban infót adni, annak megköszönném 😊

rezsofiz
Jah, indulj el vmi Tak Tar BARba, ami a Docksban van.

HiPPoNaX
Hanhart ha legyozted, akkor ki kell szabaditani a fo karakteredet Miraval.

Tatyla
lehet hogy nem...
most a Nar Shaddaan voltam csatlakozott a vörös nö egy pillanatra,irányitottam de most hova?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

EndreMan
Hát ha mindegyik bolygón megcsináltál mindent akkor újra Dantooin

Tatyla
nem segit senki?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
Help!

SPOILER!

Na én mindegyik bolygon voltam a Korribanon utoljára kicsit harcoltam a félszemü Sith-el majd elszaladt,most hova kell tovább utazni?
Amikor elindulok bejön egy olyan jelenet ahol két Handmaiden csajszi egy ablaknál dumálnak...

tigeroo
Nah nemigaz!! Ma is késik a kotorom..<#fejvakaras>
Haver nem hív, majd holnap leb_szom!!
Ugye itt a társaid sokkal ellenszenvesebbek, bizonytalanabbak veled szemben..?? Lesz olyan hogy nekedugrik valameik tag?
Bocs, de már jelentkeznek a tünetek
HiPPoNaX
Es kb 100szor lett elmondva, magyaritas nincs es egy darabig nem is lesz, olyan sok szoveg van a jatekban.

Gunner
1. Rotate the center block counter-clockwise
2. Rotate the rightmost block clockwise
3. Rotate the leftmost block counter-clockwise

Oda van írva az aljára...

Oké , de nem találom aztv amit keresek.Nekem az kell , mikor a számokat kell sorba rakni.Nincs hozzá magyarítás?Vsgy valamilyen programm?
franco

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Srácok!Kéne egy kis segítség.Nar Shaddan vagyok , amikor szétesik a csapatom , aztán T3-M4-el vagy kivel(a kis robottal) kell mennem .Van valami kódolt ajtó , amit ki kell nyitni.Nem tudjátok leírni nekem a számok sorrendjét , hogy melyikre kattintsak.tx

<#help>