Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! 3 kérdés:

1. Mara-t miért temették el többen is? Most zuhantam le Ebon Hawk-kal, most nem tom él-e még, de eddig nagyon virult!

2. A Jedi-tanács megmaradt 3 tagja mindenképpen meghal?

3. A befejezésekrõl lehet valahol valami konkrétat olvasni, vagy probálgassam inkább?😄
<#taps>
Csak úgy, de ha már Nihilusnál vagy akkor már cseszheted a Prestige classodat...

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

A Missle bay-be keressed.

nem találtam semmilyen panelt ahol megöltem nihiliust

Rambo 20
Na woody megy a dolog vagy még mindig nem megy...?<#nezze><#nezze><#szomoru2>

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Rambo 20
Én nem tudom de én végig Force Stormmal bombáztam az ürgéket és én minden fõgonoszt így csináltam ki.
Elõször világos oldalon nõvel nyomtam végig és most nyomom sötéten, hapsival...

"Choose your words carefully" Ha az egyik irányba hajtassz, akkor annak megfelelõen kéne viselkedned 😊 Semlegesség nem jó buli.

Rambo 20
Mindig mondj agressziv válaszokat.Ha meg a világos oldalra akarsz menni akkor meg adsz pénzt vagy nem köszi nem kell reward.Örülök hogy segíthettem.
Meg Ha Sith akarsz lenni akkor nem valószínû hogy minden party memberrel jóban leszel.Ha csúnyákat teszel akkor Bao-Durral megse próbálkozz.Ha jókat akkor Királyság mert mindenki kedvelni fog hogy hajdejó-hajdejó itt van a fõhõs aki majd megszentségteleníthetetlenségeskeidései ellen teszzzzz!!!

Spoileres kérdés

Mivel én talpig jófiú vagyok, ezért Nihilus-nak azt mondtam, hogy ne bántsa Visast, inkább engem, akkor ki akarta szívni az életerõmet, de mivel ilyesfajta "feketelyuk" a kari az Erõ terén ,akkor térdre esik Nihilus. Ilyenkor gyengébb lett? Mert tényleg iszonyat könnyû volt leverni. 😊

nem lehet vhogy gyorsabban sith vagy jedi master lenni mert én mindig a light meg a dark side között mozgok?

Rambo 20
JAjj mber a missile baynél miután kinyírtad a fõgonoszt persze ott van egy ilyen kis sárga panel mint sok más helyen csak itt használni is lehet és ott van valami FELNYITNI A MISSILE AKÁRMIKET.

de mikor rákattintok a missile bay-re,kiír vmi hülységet

😄

Rambo 20
KÉT INFÓ!!!

A FORCE CRUSH KÉPESSÉGET A JEDI ENCLAVENEL LEHET MEGKAPNI AMIKOR KINYIRTUK A JEDI MASZTEREKET ÉS ODAMEGYÜNK!!(SÖTÉT OLDALON PERSZE)
Ha a Sith Lord Preztizst választjuk akkor meg a fõmenûben is villogtathatjuk önmagunkat.
Avagy ott leszünk Darth Sion meg ilyesvalakik helyett.Buli😊

Bemenni a torpedó bay-be és lenyúlni a robbanófejet

mit kell csinálni

Bao-Dur épített valamiféle Mass Shadow Generator-t (asszem azt), azt bekapcsolta és összezúzta kicsit a bolygót (ezt kell aktiválni Remottal). Én ennyit vettem ki belõle 😊

Elsõ rulez! 😊

Johnyy
utolsó rulez!!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Jah, akkor: Revan jó volt Te is jó vagy, Revan rossz volt Te jó vagy
Revan Jó volt, Te meg rossz, Revan gonosz volt Te is.

Johnyy
<#buck><#wow2><#nevetes1><#eljen>

A francba! Épp ebben a percben égett ki az asztali lámpám, olyan szintû frász jött rám, mint ha egy sith próbálgatná a choke képességét rajtam

Elvleg négy, attól Revan múltbéli és az exile jelenlegi jellemének adott kombinációihoz mérten. Bár, még a fejlesztés stádiumában lehetett hallani olyat is, hogy nyolc lesz, stb. Lehet, hogy van még olyan pont a sztoriban, ami jelentõsen befolyásolja a jövõbeni eseményeket, nem tudom.

Kis Spoiler!

Tuti, hogy 4 féle befejezés van? Mert nekem is elég zavaros, mert szerintem elmegyek Revan után az ismert univerzumból 😊 Legalábbis ilyesmit mond "Kreia".

Én nem szeretek gonoszkodni. Távol áll a jellememtõl. 😊

Nem neked szólt, valahol 1 oldallal hátrább 😊

Rage47
<#nevetes1>
rezsofiz
Hát ha az ember otthon van a szerepjátékok világában akkor néha összekevei a kifejezéseket 😊

sazl : c

Johnyy
rendi vagy! amúgy sztem egy warezel is magoldhatnád, vagy torentel.. 😊

franco
mivel jó kedvemben vagyok ha dobsz privit megoszthatom. 1 északa altt lennvan

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

Checkerboy
Nem is kérdezem meg miért ... <#idiota>
De azért azt a két Gb "Kotor2"-t letöltöm már 22% letöltött 😉
és nekem KELL ez a játék!!!!!!!

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

tigeroo
én? simán <#idiota>
elsõ RPG-m a kotor1 volt, de nagyon elfelejtettem , újra meg kell szoknom..!
"Öööö, értetted, hogy "Kreia" mit mondott neked? Mert abszolúte nem arról volt szó 😊" Mármint ha engem kérdezel, akkor igen. Revan light/férfi, új karakter light/férfi, végig a világos oldalt követve. Lehet, hogy valahol eltértünk, de hogy nekem mit mondott, azzal tökéletesen tisztában vagyok, szerénység nélkül vágom az angolt. Lehet, hogy más a befejezésünk (elvégre itt végre már nem csak kettõbõl táplálkozik), vagy hogy másként értzékeljük ugyanazt a történést. Feltéve persze, hogy az adott kérdés nekem szólt.

Nagy Bada Bumm, az volt

Én 2 mapnyira vagyok a 2dik befejezésemig...de a Malachor V elég unalmas rész...mész oszt õsz...
Télleg vki megértette hogy mi volt ott? Nagyrészt értam, hogy sokan meghaltak meg minden...de pontosan mi vólt ott?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

franco
érdemes eltolni darkon. teloson pl nem is nagyon volt ismerõs küldim a shuttleig. teljesen más élmény

A Dark Side végigjátszás meg nem az én mûfajom... Na asszem elõveszem az 1 discjeit <#buck>

Ehh, én is végigvittem. Most várhatunk a 3-ra... <#szomoru1> Ezért megérte várni egy évig, remélem, hogy nem okoz csalódást a következõ 😊

ja igen, erre nem figyeltem 😊
azért mondtam guardiant mert alapban guardian presztízsosztály a weapon master

War. War never changes.

Tatyla
Na én is befejeztem a jó oldalon mint Jedi Guardian és Jedi weapon master...
és pedig nem is tudok olyan jol angolul...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

franco
tehát weaponmaster😊

egyébként elsõre én is így toltam. szvsz ez a legkiegyensúlyozottabb párosítás

Kifejezetten jó karakter volt, medium fokozaton egyetlen helyszín sem okozott nagyobb gondot, és elég sokmindenhez értett, a guardian pesztízsosztály miatt jól tudott harcolni meg értett a számítógépekhez és a securityhez is.

War. War never changes.

franco
sentinel és guardian?<#wow2> érdekes gáma lehetett a tied...

Na én is végigvittem a jó oldallal 😊 Lvl12 sentinel lvl15 guardian
bevallom kissé látványosabb befejezést reméltem
most jön a sötét oldal 😊

War. War never changes.

Gnome
"varázslat"?..."mana"? pfff😛...látszik, hogy nagyon otthonvagy az SW világában<#buck>

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Johnyy
dc-rõl az életbe le nem fogod szedni 😊

Checkerboy
Sziasztok
Van vki aki dc++ töltötte le ezt a játékot? Mert ha igen akkor lééci mondjátok meg hogy ment-e vagy hogyha igen kitöl töltöttétek le stb. Tudom egy ilyen játékot meg kell venni de mégis 😉

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

tigeroo
még valami: tudom hogy robotok ellen flurryt a legjobb használni, de emberek ellen mit használjak?? varázslatra nem számíthatok, hamar lemegy a mana xP
de nemigaz hogy egy mandalorian veterannal fél óráig küzdök (flurryt zsigerbõl kivédi, néha bekapja...)
tigeroo
ejbazmeg. ugyan ott vagyok...nah a taloson a military baseben , találtam egy másik shuttlet is (bennt a hangárban) már csak kellene egy pass + kinyitni felettünk a hangárajtót valaki mondja el lééci, így is vesztettem 2órát az újrakezdéssel😄DD /kinyirtam bennt mindenkit/