Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostmár full jó oldalon van a karim ^^, királyság
csak azért tünök most noobnak, mert nem tom megjegyezni az ilyen "SW-s" neveket😄
de mégegyszer le tduja játszani?!!
ezt nem is tudtam
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
1.: A másik bejárat csak akkor lesz elérhetõ, ha megvan az összes Jedi Master
2.: Átjárod a Sub-Levelt, találsz pár lekaszabolt Mercet. Lenyúlod a datapadot, azt irány a Crystal-Cave.
Többieknek: Nem kéne egy FAQ? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Majd ha megvan mind a 3 Jedi Master. Õk újjáépítik
megyek elõre és nem a sublevelre hanem a baloldaliba szeretnék bemenni
megyek elõre és nem a sublevelre hanem a baloldaliba szeretnék bemenni
(még vmi..találtam egy salvager's corpse-t, de hova vigyem? vmi quest ugyi?)
az enklávéból kifele menet pedig fogadott a "bizoccság",megöltem õket, és az egyiknél egy lens volt..de bao-dur még mindig nem fogattya el
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
Egyébként Dead(ly) Krainet(nem bírom eccerüen megjegyezni ezeket a hüle neveket) vagy mi a gyíkok azok...leviszem az éltete felét (mi 3an együtt) adigra meghal vki a csapatomból...eh
(az a baj, hogy akármivel támadok, pl a taloson egy veteran mandaloriant fél óráig püföltem, 3-5 hp ment lefele neki 4-10 körönként, sokat misselek..az 1-ben nem volt ilyen)
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Már voltál a többi bolygon egyébként? Mert én Dantooinre mentem utoljára.
sazl : c
olyan "bárdom" van ami 2-27-ig sebez...a kéziharc se lenne rossz, csak mit használjak?? flurry, natúr attack..?!
sazl : c
A dantooineon vagyok, bennt az enklávéban...
azok a póxerü izék (most nem tom zsigerbõl a nevét), szal azokat mivel tudnám könnyen legyõzni? mert nemigaz hogy õk 25-30-at sebeznek rajtam, én meg 4körönként 8-at ( közben megy felfele a HP-jük is)
Szal help, mert hamar megölnek😄D
Másik: megvan már a lightsaber energy cell fixture, a lightsaber emitter fixture, és kell a lens még...hol tom beszerezni a leghamarabb? vmi spoilert, hogy hol lesz..
Mostis megyek vmi hülye templom szerûségû épületben a mandarioniaiak bolygólyán, mivel visszahívtak a nyomik segíteni.
Azt megyek ebben a templomba vagy mibe és belefutok egy ilyen terminál szerûségbe, ami úgy nézett ki mint egy térkép.
Valamilyen ládát nyitott ez a terminal, de egy jó nehéz matek feladvány volt, amit ki kellett találni, hogy kinyiljon ez a láda 😄.
3 óra szenvedés után (najó ez azé túlzás : D) ki találtam nagy nehezen és mi van a ládában?
Egy sza*os lila és egy zöld kristály.
Hát lol. Igazán lehetett volna benne vmi más, mert ezeket bárhol meglehet találni és 2 creditél venni lehet darabját : DDD.
War. War never changes.
Ha olvastok is nem csak öltök, akkor értékelni fogjátok a végét...némi ködösítés meg ugy is kell, ha lesz folytatás...
amugy nem hiszem, hogy ezek után túl sok választása lenne hõsünknek...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Itt van pl ez az új földönkívüli faj is <#eplus2>#eplus2>
War. War never changes.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
hópihe
Ez a baj a dark sideval, hogy akkor ahz influencédet is folyton tuning, tuning.
A jó oldala viszont, hogy kapsz olyan új erõket amit használni is lehet 😄, és sok alkalommal nem kell fizetni bizonyos dolgokért hanem csak egy kaszab-kaszabbal meg lehet oldani a dolgot : D.
És sokkal több pénzt is lehet vele keresni : D.
Télleg, nyomta már vki nõvel úgy, hogy dark volt : DDD
Nekem úgy volt hogy Hanharr-t fölélesztette anno "Kreia" azt ott megtámadta Mirát azt le kellett vernem. A vége nagyon ködös lesz mit a 3ba berakni.