Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
én alig, de a párbeszédeket megértem ( kell 2dolog ,sürgösen: droid chassis HK-ba, és Emitter Fixture...azt honnan szívok majd..?)
Mostmár full jó oldalon van a karim ^^, királyság
csak azért tünök most noobnak, mert nem tom megjegyezni az ilyen "SW-s" neveket😄
tigeroo
lol..
Enosh Chan
de tudok(angolul egész jól)
de mégegyszer le tduja játszani?!!
ezt nem is tudtam

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Nah látod 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Ejj-ha... Ne csak én fáradjak: T3 elmondta 😊 Kérd meg hogy játsza le a videót! (Ugye te sem tudsz angolul és csak elnyomod a párbeszédeket? 😊 )

tigeroo
ember mostmár értem..a barlang elõtt mentem a crystal cave be, értem miért nem értettem a jedi master + crystal cavet😄
Enosh Chan
mely bolygókon lehet jediket találni?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

SPOILER

1.: A másik bejárat csak akkor lesz elérhetõ, ha megvan az összes Jedi Master
2.: Átjárod a Sub-Levelt, találsz pár lekaszabolt Mercet. Lenyúlod a datapadot, azt irány a Crystal-Cave.

Enosh Chan
hahó

Látszik, hogy nem vitted végig a bolygót 😛

tigeroo
mivaaan? a crystal caveben nincs is jedi😄D
A Crystal Cave ben. De keress rá vmire ha nem érted

Többieknek: Nem kéne egy FAQ? <#fejvakaras>

Légterelõ! 😊

Majd ha megvan mind a 3 Jedi Master. Õk újjáépítik

Enosh Chan
a dantooinen hol van a dzsedáj?

Érteni értjük, de az egynek jobb volt a vége 😊

Enosh Chan
úgy éertem valami caved-in ajtón hogy kell bemenni?
megyek elõre és nem a sublevelre hanem a baloldaliba szeretnék bemenni

Enosh Chan
úgy éertem valami caved-in ajtón hogy kell bemenni?
megyek elõre és nem a sublevelre hanem a baloldaliba szeretnék bemenni

Enosh Chan
Nekem van dc++-om és egy délután alatt letöltöttem hiba nélkül!

tigeroo
amikor kinyaraocc a dokkból, ott lesz egy épület a kis síkság közepén..oda menny be, és keress meg egy adminisztrátort
(még vmi..találtam egy salvager's corpse-t, de hova vigyem? vmi quest ugyi?)
Enosh Chan
a dantoinon vagy nem tom mi hogy kell az enclaveba bejutni?ha?

tigeroo
császtok! nah megfogattam mások tanácsait, elmentem naar shaddára..
az enklávéból kifele menet pedig fogadott a "bizoccság",megöltem õket, és az egyiknél egy lens volt..de bao-dur még mindig nem fogattya el
HiPPoNaX
Minek neked mentes a vegerol? Nem tudod a tapos karival ujrajatszani a kuldeteseket! (egyebkent kb 570 meganyi mentesem volt, amit leirtottam, kisse erdekes lenne vhova felrakni😄)

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

szotyimutyi
Jó lenne, ha valaki segítene úgy tudom,hogy ez a fórum azért készült,hogy segítsen másnak aki rászorul.azt a rézfán fütyülõjét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sziasztok, lehet hogy volt már ez a kérdés, az öreg nõnek (asszem Kreia) meg lehet gyogyitani a karjat, mármint lehet mûkart adni neki vagy valami? Vagy végig félkarú lesz a játékban?
tigeroo
jó, akkor elmegyek a dantooineról..majd visszatérek késõbb
tigeroo
jah annál az öreg csajnál aki azt mondta hogy õ jött ide elõször és õ is marad itt utoljára? nála vettem 1et, de Bao-dur nem fogadja el..😞
Egyébként Dead(ly) Krainet(nem bírom eccerüen megjegyezni ezeket a hüle neveket) vagy mi a gyíkok azok...leviszem az éltete felét (mi 3an együtt) adigra meghal vki a csapatomból...eh
a kereskedõknél,vagyis és ott szereztem be

tigeroo
nekem haver aszonta oda menjek elõször...de lvl 12-es kari hátt
(az a baj, hogy akármivel támadok, pl a taloson egy veteran mandaloriant fél óráig püföltem, 3-5 hp ment lefele neki 4-10 körönként, sokat misselek..az 1-ben nem volt ilyen)
franco
szvsz egyértelmûen a power attack a legjobb. az viszi be a legtöbb sebzést. 20as szintû kari master pow att-al 150 körül sebez...

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

rezsofiz
Natur attackot semmiképpen ne

sazl : c

rezsofiz
Hát a 2 legjobb sztem a Flurry, meg a Critical Strike.

Már voltál a többi bolygon egyébként? Mert én Dantooinre mentem utoljára.

tigeroo
de akkor mit használjak..??
olyan "bárdom" van ami 2-27-ig sebez...a kéziharc se lenne rossz, csak mit használjak?? flurry, natúr attack..?!
rezsofiz
4 körönként 8at sebzel? Az nagyon nagyon nagyon kevés! Én egy csapásommal már nem is emléxem vagy 50et sebeztem

rezsofiz
LUUUUUUUUUUUUUUUL

tigeroo
Csáztok! Nah, most valami tipp kellene
A dantooineon vagyok, bennt az enklávéban...
azok a póxerü izék (most nem tom zsigerbõl a nevét), szal azokat mivel tudnám könnyen legyõzni? mert nemigaz hogy õk 25-30-at sebeznek rajtam, én meg 4körönként 8-at ( közben megy felfele a HP-jük is)
Szal help, mert hamar megölnek😄D
Másik: megvan már a lightsaber energy cell fixture, a lightsaber emitter fixture, és kell a lens még...hol tom beszerezni a leghamarabb? vmi spoilert, hogy hol lesz..
Néha olyan szemétség tud lenni ez a game.

Mostis megyek vmi hülye templom szerûségû épületben a mandarioniaiak bolygólyán, mivel visszahívtak a nyomik segíteni.

Azt megyek ebben a templomba vagy mibe és belefutok egy ilyen terminál szerûségbe, ami úgy nézett ki mint egy térkép.

Valamilyen ládát nyitott ez a terminal, de egy jó nehéz matek feladvány volt, amit ki kellett találni, hogy kinyiljon ez a láda 😄.

3 óra szenvedés után (najó ez azé túlzás : D) ki találtam nagy nehezen és mi van a ládában?

Egy sza*os lila és egy zöld kristály.
Hát lol. Igazán lehetett volna benne vmi más, mert ezeket bárhol meglehet találni és 2 creditél venni lehet darabját : DDD.

megírhatnád privibe hogy Neked mi lett a vége, mert én full light karakterrel vittem végig és a befejezés tök értelmetlen volt, szinte semmi

War. War never changes.

Most játszottam végig light side! Nekem nagyon tetszik a vége...és Mara túl élte...😄
Ha olvastok is nem csak öltök, akkor értékelni fogjátok a végét...némi ködösítés meg ugy is kell, ha lesz folytatás...

amugy nem hiszem, hogy ezek után túl sok választása lenne hõsünknek...
Néhány döglõdése után beszélhetsz vele, és mondd meg neki, hogy az a csúnya Kreia jól elárulta...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Johnyy
nekem egyszer volt ien de akkor anyira yól yött ki hogy amikor raven a hoszú videóban leveszi a maszkyát az 1. részben akor várom hogy nah akor milesz, és a maszk alatt nem volt semi, nem volt csak egy levegõvel kitömött csuya,m nagyon yól yött ki, és nem szedtem, ki 😞😞

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Nemrég újrakezdtem a játékot sötét oldalon, és sok újdonságot fedeztem fel.
Itt van pl ez az új földönkívüli faj is <#eplus2>

War. War never changes.

Stark
inkább várok😄

hópihe

HiPPoNaX
Akkor turelem vagy szotar :]

Stark
angolt tanulok de nem fogok 1 mondat fölött 20 percet tölteni hogy mit jelent.

hópihe

HiPPoNaX
Ha ennyire nem vagod az angolt, akkor a beta magyaritassal sem lenne jobb, leven alig van benne magyar szoveg, esetleg az sem a jatekbeli helyzethez van forditva, leven nem volt meg tesztelve pl... Szall szvsz vard meg a rendes magyaritast

Stark
Szevasztok tuttok valami béta magyaritást a játékhoz? Igaz az 1. bolygorol kilyutottam de nekem magyarul jobb lenn.

hópihe

szotyimutyi
Sziasztok szeretnék kérni töletek egy szivességat,azt hogy legyen valaki olyan rendes és rakja fel a mentéseket, ha már valaki végig játszotta.<#help><#wink><#wave>

trayrus templomban hogy lehet legyõzni darth sion-t?<#nemtudom>mert már vagy ötször felélesztette önmagát<#falbav><#falbav>

Ha dark side vagy és magas az influence pontod, akkor melléd pártolnak az emberek.
Ez a baj a dark sideval, hogy akkor ahz influencédet is folyton tuning, tuning.

A jó oldala viszont, hogy kapsz olyan új erõket amit használni is lehet 😄, és sok alkalommal nem kell fizetni bizonyos dolgokért hanem csak egy kaszab-kaszabbal meg lehet oldani a dolgot : D.

És sokkal több pénzt is lehet vele keresni : D.

Télleg, nyomta már vki nõvel úgy, hogy dark volt : DDD

Spoiler!

Nekem úgy volt hogy Hanharr-t fölélesztette anno "Kreia" azt ott megtámadta Mirát azt le kellett vernem. A vége nagyon ködös lesz mit a 3ba berakni.