Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Habár biztos, hogy a királynõnél, mert az elején nem választhatok, hogy kivel legyek.
Szerencsére van egy mentésem a királyõ terme elõtt közvetlen.
Mit kell dumálni kavarral, hogy a királynõvel legyek akkor?
Vagy mégis az elején kell vmit mást csinálni???
Akármit mondok mindig elkezdek vele harcolni.
Aztán a királynõnek is akármit mondok kinyírják.
De nem kapok érte dark side pontokat
Megtalálni a Jedi Mastert, amit az Exchange segítségével érhetjük el úgy, hogy fölkeltjük az érdeklõdésüket irántunk, azt majd jelentkezik a "furanevû" barátunk 😊
Eddig vmi swoop mühelyben lévõ droidnak segítettem visszavásárolni a droidtársát...
Tudom, hogy nem vágod annyira az angolt, de Master Kavar nem volt Sith, az Freedon Nadd (asszem így írják 😊, mellesleg kicsit meghalt már ) tombja volt amit ki kellett pucolni, mert ott a Sithek állomásoztak. Ráadásul Mandarin azt mondta a tálálkozón (ami tartott vagy 20 secig 😊 ), hogy Kavar annyira híres jedi volt, hogy ihaj... Lentebb írtam, hogyha Lightos vagy akkor a királynõt kell támogatni 😊
Szal suck...
Nem értem, hogy ebben a részben a sithektõl mérnem lehet elvenni a saberjüket. Így nem is jut minden karakteremnek.
Van valami olyan hely ahol lehet teljes sabereket venni?
Az 1. rérszbe nagyon jól megvolt csinálva, hogy volt ugye a yavin bolygó, ahol szinte mindent lehetett kapni és mindig újabb és újabb dolgokat.
Itt meg csak halmozódik és halmozódik a lóvém.
Kár, hogy ebben a részben nincs ilyen bolygó.
De utánanézek
War. War never changes.
Már megcsíntam minden bolgyót.
Elmentem újra a dxunra és kinyírtam, azt a jetit és a királynõt.
Megkegyelmezni nem lehetett nekik, de nem is kaptam dark side pontokat, tehát sejtettem, hogy ennek így kell lennie.
Korriban, dantooin és a nar shadas jetik ülnek össze ugye?
A dxunost kikellett ugyebár nyírni, mert egy nyomi kis sith volt 😄DD.
Esetleg van valamilyen fontosabb intró, amikor már mehetek a dantoinra az összeülésre?
Habár a korribannal kapcsolatban vannak kételyeim, hogy tényleg megcsináltam-e.
De hát kijártam a barlangot, ahol voltak azok a szellemek és mindig light pontokat kaptam, és elmentem ahhoz a gonosz hapihoz, akitõl elmenekültem.
Mást nem lehet ott csinálni.
Tehát, hogy van ez a jeti összeülés a dantoinon?
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
<#taps>#taps>
Bao-Durrnál jelentkeztem és már készítettem is a saját 1 v 2 pengés kardomat(a srác csak felügyelte...)<#taps>#taps><#taps>#taps>
Érdekes hogy most nem akar Bao-Dur fénykardot csinálni nekem, egyszer megjelent az a kérdés a párbeszédei között hogy csinál-e de most eltûnt (és nem csinált) Függ az influence-tól is?
War. War never changes.
Csak a pazaakról tudok vele beszélgetni =p
/Még magában, gondolatban is pazaakot játszik, mikor megtudtam földön feküdtem a röhögéstõl<#nyes>#nyes>/
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
a kombóm: krailea force windjével kezdek, a fõkari villám+ flurry, visas meg critical strike-ozik ennyi. most hova mennyek..?az enklávé után
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
de az a ribi(kreia)nem tartja valami jónak
Eddig megcsináltam a dantooineon:
A kristálybarlang elõtt van valamien faci, aki 1000 kreditet ad, ha találok neki a barlangban vmi satelitet..
Akkor vmi csávó adott 4,000creditet azért, h kipucoltam a barlangot, és megöltem a domináns kinrath egyedet
beszéltem vmien adminisztrátorral, és bemehettem a kantinába..
de elõtte vmi salvager öregasszonnyal dumcsiztam el..
bementem, az elején pucoltam a folyosókat ( amíg meg nem jelentek az erõsebb pókok..) utána visszamentem, volt 4-5 harcos, megöltem õket(valszeg értem jöttek. <#nyes>#nyes>) aztán vissza a hajómra, hogy bao-durnak odaadjam az összetevõket a fénykardhoz, de semmi..most visszamentem az enklávéba..sok van még? elmondod mit kell még tennem? =)
/Jimmyke pls../
Drois Chassist Nar Shaaddán találtam amikor 3 HK-50-es megtámadta szegény T3-at
Pontosan nem tudom, hogy mikor mit találtam, de "Dantun" már megvolt a lézerkardom, mert az uccsó darabot azért kaptam mert megvédtem a "várost".