Star Wars: Knights of the Old Republic 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már a bolygó elején el lehet dönteni, hogy ki pártján álsz 😊 Aztán fölkeres egy képviselõ, küldit ad stb...

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Vagy még a bolygóra érkezés legelején kell vmit csinálni vagy mi???
Habár biztos, hogy a királynõnél, mert az elején nem választhatok, hogy kivel legyek.

Szerencsére van egy mentésem a királyõ terme elõtt közvetlen.
Mit kell dumálni kavarral, hogy a királynõvel legyek akkor?

Vagy mégis az elején kell vmit mást csinálni???

De mi a fenét monnyak kavarnak, hogy vele legyek?

Akármit mondok mindig elkezdek vele harcolni.
Aztán a királynõnek is akármit mondok kinyírják.
De nem kapok érte dark side pontokat

Légterelõ!

Megtalálni a Jedi Mastert, amit az Exchange segítségével érhetjük el úgy, hogy fölkeltjük az érdeklõdésüket irántunk, azt majd jelentkezik a "furanevû" barátunk 😊

tigeroo
Nar Shaadán mi a fõ küldetés?😊
Eddig vmi swoop mühelyben lévõ droidnak segítettem visszavásárolni a droidtársát...
Légterelõ!!

Tudom, hogy nem vágod annyira az angolt, de Master Kavar nem volt Sith, az Freedon Nadd (asszem így írják 😊, mellesleg kicsit meghalt már ) tombja volt amit ki kellett pucolni, mert ott a Sithek állomásoztak. Ráadásul Mandarin azt mondta a tálálkozón (ami tartott vagy 20 secig 😊 ), hogy Kavar annyira híres jedi volt, hogy ihaj... Lentebb írtam, hogyha Lightos vagy akkor a királynõt kell támogatni 😊

Szal suck...

Ha kinyírod a Jediket, már nem mennek sehova <#mf1>

Az 1. részbe sokkal több fénykard volt.

Nem értem, hogy ebben a részben a sithektõl mérnem lehet elvenni a saberjüket. Így nem is jut minden karakteremnek.

Van valami olyan hely ahol lehet teljes sabereket venni?
Az 1. rérszbe nagyon jól megvolt csinálva, hogy volt ugye a yavin bolygó, ahol szinte mindent lehetett kapni és mindig újabb és újabb dolgokat.

Itt meg csak halmozódik és halmozódik a lóvém.

Kár, hogy ebben a részben nincs ilyen bolygó.

Nem tudom : D.
De utánanézek

Igen elõször csinálna, ezért gondolom hogy bug vagy vmi. Egyszer már végigvittem, akkor adott. De most eltûnt az az opció.

War. War never changes.

MrDevil
amúgy Dantooinon ahogy mész a romok felé az elágazásnál balra mész és annál az ajtónál ahol eddig nem lehetett bemenni!

MrDevil
van egy barlang is Korribanon!! aminek van egy titkos része, ott ahol a Kotor 1-ben Qel-Droma köpenyét találtad!! azt is megcsináltad???

Hol ülnek össze a dantionon a jeti mesterek?
Már megcsíntam minden bolgyót.
Elmentem újra a dxunra és kinyírtam, azt a jetit és a királynõt.
Megkegyelmezni nem lehetett nekik, de nem is kaptam dark side pontokat, tehát sejtettem, hogy ennek így kell lennie.

Korriban, dantooin és a nar shadas jetik ülnek össze ugye?
A dxunost kikellett ugyebár nyírni, mert egy nyomi kis sith volt 😄DD.

Esetleg van valamilyen fontosabb intró, amikor már mehetek a dantoinra az összeülésre?

Habár a korribannal kapcsolatban vannak kételyeim, hogy tényleg megcsináltam-e.

De hát kijártam a barlangot, ahol voltak azok a szellemek és mindig light pontokat kaptam, és elmentem ahhoz a gonosz hapihoz, akitõl elmenekültem.

Mást nem lehet ott csinálni.

Tehát, hogy van ez a jeti összeülés a dantoinon?

MrDevil
hopp egy "a" lemaradt! <#bee1>

MrDevil
az mekkor királyság már!!! plussz maszk !! ja ja csak az nem az ami kéne!!

franco
robe-ok sztem is gagyik. darth revan robe from star forge rulez!!

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

tigeroo
van benne jó sok robe =)
MrDevil
Nekem olyan kéne mint Darth vödörnek meg Palpatine-nak!

MrDevil
meg azt igérték hogy lesz benne köpeny + rendes maszk meg stb.. tudom van köpeny de az nem az igazi!!! <#szomoru1>

Sztem elég hamar lett fénykardom... mire a dantooint utolsó elõttinek hagytam és mire odaértem már minden karakteremnek lehetett volna 2 fénykard a kezében...<#nyes> a nem Jedi-nek is...
<#taps>
Nekem ugy lett fénykardom, hogy végig csináltam Telos-t utánna Dxun és amikor ott végeztem és mehettem volna Onderonra Mandalore oda adta az utolsó darabot (persze miután a Battle Curcle-ben legyõztem a bajnokot
Bao-Durrnál jelentkeztem és már készítettem is a saját 1 v 2 pengés kardomat(a srác csak felügyelte...)<#taps><#taps>
tigeroo
ez, van, sux 😞
tigeroo
a workbenchben már csak upgradelni lehet😄
MrDevil
Ja egy kicsit félre értettél!!!! <#idiota> én arra gondoltam hogy én amikor akkarok mért nem tudok csinálni fénykardot!! Miután már készen van az elsõ!! <#beka3>

tigeroo
szedj össze újra alkatrészeket..
MrDevil
Nem értem hogy én miért nem tudok fénykardot csinálni miután már elkészítettem az elsõt!!! Én úgy emléxem hogy mintha azt mondták volna hogy még a fénykard markolatát is én választom!!! <#rinya> milyen jó lett volna!!

tigeroo
elõször csinálna neked? csak az 1 kardodat csinálja meg, meg majd a játék során néha találsz egyet-kettõt
És azt megértetted miért játszik gondolatban is pazaakot?
Érdekes hogy most nem akar Bao-Dur fénykardot csinálni nekem, egyszer megjelent az a kérdés a párbeszédei között hogy csinál-e de most eltûnt (és nem csinált) Függ az influence-tól is?

War. War never changes.

tigeroo
Atton hogy fog megnyílni felém?
Csak a pazaakról tudok vele beszélgetni =p
/Még magában, gondolatban is pazaakot játszik, mikor megtudtam földön feküdtem a röhögéstõl<#nyes>/
MrDevil
Tényleg jöhetne már!! Kár hogy a kettõben nincs nagy hangsúlya a swoop racernek!!! 😞 jó lenne ha content patch is jönne!!

tigeroo
de én jedi guardian vagyok, csá. kevesebbet tudok varázsolni csá. de többet sebzek csá.
Nekem jobb kombóm van: van a fõkarakter, és azzal villámozgatok, azt csá...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

tigeroo
csak szünjön meg az asztalra kibaszás és OK.
MrDevil
Kb két héten belül érkezik is a patch!!! Ha hihetünk a fejleszõknek!!

tigeroo
Nah, megtisztítottam az enklávét..találtam valamilyen datapadot...ugye csak ennyit kellett cuccozni? hát remélem..
a kombóm: krailea force windjével kezdek, a fõkari villám+ flurry, visas meg critical strike-ozik ennyi. most hova mennyek..?az enklávé után
A pod-racing bugos? Hiába döntöm meg az "elsõ helyezett" idejét, a válasz ugyanaz: Nem vagy elég jó.... legközelebb.

Enosh Chan
HOVAAAAA?!!!!!!!

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Enosh Chan
amikor megyek vissza az ebon hawkra ott vannak valami gyíkfejû majmok na azokat kinyírom és aztán mond valamit hogy menjek el valahova!!!

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

tigeroo
*SPOILER THOO..*
Jah és csatlakodzott hozzám visas...
tigeroo
az egy kötsög si...
sittes😄DD
Enosh Chan
jajajajajajjajajajajajjajajajajajaaaaaaaaaaa!!!😄DDDDDDDDD
de az a ribi(kreia)nem tartja valami jónak

tigeroo
jaja, nar shaadán csak adogatni kell az 5 krediteket a "poor lakosoknak" =p
Enosh Chan
köszke😄 a végigjátszást😄D

tigeroo
Spoiler*
Eddig megcsináltam a dantooineon:
A kristálybarlang elõtt van valamien faci, aki 1000 kreditet ad, ha találok neki a barlangban vmi satelitet..
Akkor vmi csávó adott 4,000creditet azért, h kipucoltam a barlangot, és megöltem a domináns kinrath egyedet
beszéltem vmien adminisztrátorral, és bemehettem a kantinába..
de elõtte vmi salvager öregasszonnyal dumcsiztam el..
bementem, az elején pucoltam a folyosókat ( amíg meg nem jelentek az erõsebb pókok..) utána visszamentem, volt 4-5 harcos, megöltem õket(valszeg értem jöttek. <#nyes>) aztán vissza a hajómra, hogy bao-durnak odaadjam az összetevõket a fénykardhoz, de semmi..most visszamentem az enklávéba..sok van még? elmondod mit kell még tennem? =)
/Jimmyke pls../
Anélkül is könnyedén végig lehet vinni a játékot (Talán a "kódszám-forgatósnál" kell egy tipp, de arra is rá lehet jönni idõvel. 😊 ).

Enosh Chan
tud küldeni valaki egy magyar végigjátszás linket?

Annyi Light Side pointot lehet kapni, hogy az egész csapatnak elég lenne külön-külön 😊

Légterelõ!

Drois Chassist Nar Shaaddán találtam amikor 3 HK-50-es megtámadta szegény T3-at

Pontosan nem tudom, hogy mikor mit találtam, de "Dantun" már megvolt a lézerkardom, mert az uccsó darabot azért kaptam mert megvédtem a "várost".

Enosh Chan
én telos és nar shadaa után az ebon hawkon már is full light lettem

Enosh Chan
ez nem lol😞
megséjtõdtem