Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát igen ,mert õ rossz oldalon nyomta ...bezzeg a jófiuknak meg mirával kell legyõzni a 'terminátort' eh..
War. War never changes.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Az nem "Kreia". Nem véletlen teszem zárójelbe 😊 Majd megtudod mirõl van szó.
Na föl kell robbantani a Revengert, úgy, hogy a Missle-bayrõl lenyúlsz egy robbanófejet és lerakod oda, ahol az a gyík Mandalorian fölrobbantotta magát 😊
hanem mindig úgy válaszolj dolgokra hogy ne kapjál darkot se lightot vagy kapj de helyeselje a döntésed
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
talál meg datapad viszzamagy chrytal lyuk dzsedáj nem lenni ott
De most ahogy kinyírtam, azt a nyomi maszkos csákót nem tom mit kell csinálni.
Van valamiféle négy darab nemtommi, amikhez ha odamegyek a mandalorianok mindig monggyák, hogy márcsak 3, 2,1 van vissza.
Nos én már mind a 4et megcsináltam, de eggyet még elvileg kell valahol.
Az egész területet zigrõl zugra bejártam már.
Mi a fenét kell még csinálni?
Vissza meg nemtok menni a citadel izébe
a dantuinon hol van a dzsedáj?
hüha én most weaponmaster vok de oly rég játszottam vele hogy azt se tom hogy mikor léptem át (melyik szinten).
a szüleim a rossz jegyeim miatt csak is hétvégén hagynak gépezni.
jah , csak nincs medpackom!! vagyis csak a mezei, és van olyan amikor nem visz fel életet (lehet bug..!!!!!!!!!!!!!)
de asszem most az 1-et letöltöm és újrakezdem magyarosítással😊
Menet közben sztem van lehetõséged megváltoztatni az álláspontod...Többet nem tok, mert én jou gyerek voltam közben és nem volt ilyen gondom...
Attonnal meg ugyan az a taktika mint Mara-val...(nálam 1ik se volt a közelharc bajnoka...😄)
Sorozatlövés, futás, sorozatlövés futás(közben gránát, akna, csillagszoró, stb...) és akár milyen tápos az ellenfél 1x összeesik...
Ha más nem, nem bírja a szive a sok rohangálást...😄
<#taps>#taps>
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Tehát mindkét kezébe vót egy-egy gagyi kard.
De akkor mi is van ezzel a jeti üléssel?
Akkor kellett még eldönteni, amikor elõször találkozol a bolygón azzal a kavarral a cantinaban?
Nálam ott rátámadtak a katonák azt kirohant, aztán énis rátámadtam a katonákra, de felajánlott az eggyik vmilyen munkát.
Nem kellett volna elfogadnom : DDD ???
És akkor most, hogy oldjam meg, azt a bizonyos jeti ülést?
Nemhinném, hogy most ezzel már kész vége a jateknak 😄.
Eleve ha a dantoinon ha teis a várost támadod, akkor már végképp nem jönne össze ez a jeti ülés.
Tehát akkor most mit tegyek? 😄
War. War never changes.
Állj be a falnál lévõ asztal mögé...
(ez egy kis bug, oda nem tudnak követni, hanem egy helyben állnak)
War. War never changes.
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
és a hajón is voltak ilyen gyík-geciek..
most hovaa..?
War. War never changes.
Jekk Jekk Tarrban, ha gördül s story, az Exchange az aki rád vadászik (a Sitheken kívül 😊 )
Neked ki üzent,hogy menj vissza? Ha nem a jedi master akkor a királynõ ellen vagy...
War. War never changes.