8627
.
  • Dead
    Bao-Durt úgy hogy ha mindig veled van. Ha jó jedinek akarod kiképezni akkor semmi gond, viszont ha rosszat akarsz belőle csinálni akkor Kreia-nak is ott kell lennie, mert ő tudja meggyőzni arról hogy rossz legyen.
  • Enosh Chan
    jimmyke átküldenél nekem screenshotokat?
  • Hitm@n
    Hello
    az előbb irtátok azokat a köpenyeket, tudom, hogy mindig máshol rak le mindig mindent a játék, de ti hol leltétek meg őket (pontosan) ?
    mert nekem ebből egyse volt meg :(
    a másik, hogy mira- t hogyan tudom kiképezni jedinek?
    és bao dur- t ?
    nagyon kéne!
    előre is kössz
  • Jimmyke
    Szerintem jobban kaszált, mint a Guardianom, hiába sebzek kevesebbet, de area effect kicsit sokat számít :)
  • Dead
    Csak ennyi...
  • Jimmyke
    A Storm tud azé' valamit...
  • Panzerfaust
    Na gyerekek. Itt megy a vita, hogy melyik a menőbb erőzni, vagy kardozni. Most végigtoltam, egy hótbrutál sithharcossal, majd valamikor tolok be képeket is. Elkezdtem egy sith csajjal, aminek az erő, ügyi, állóképesség marad 8, a többi meg 16 kezdéskor. Na a teloson, lent a bányászok hálójában, amikor nem tudod a kődnak csak az első három számát, fogta magát és kiszámolta magának a gép. Mármint volt egy ilyen lehetőség. Hö.
  • Dead
    Én se szereztem dark side pontot. DE ennyi erővel azt kéne csinálni, hogy nem is ölünk meg senkit a játékban, mert olyan jók vagyunk, mert a gyilkolás eleve dark side-hoz illik. Akkor bele kellett volna teni a játékba, hogy mindenkit ügyesen light side-ra lehet állítani és akkor hiper-szuper jók lehetünk.
  • Dead
  • Dead
    Biztos átalakítaná giga-mega-über-jó erővé, ami mindenkit áttérít a jó oldalra
  • Sir Quno Jedi
    Fordítsuk meg a dolgot, hogy értse:

Vajon, ha egy light jedi, valamiféle istentelen giga-mega-über-gonosz force képességgel, csupán egyetlen kézmozdulattal el tudná pusztítani az univerzum összes gonosz erejét, minden sith-et, gonosz embert és lényt, vajon AKKOR megtenné-e ezt, vagy sem ?!! Ezen gondolkozzunk most el...
  • [NST]Cifu
    nemtom miért hiszed azt hogy csak a villámot használtam..én csak azt mondtam, hogy igenis hatékony..olyasmit akarsz megértetni velem amire semmi szükség mert énis aszerint játszom mint te..

.....

Költőnek álltál? Ki a kutykuruty állított ilyet?!? Sir Quno Jedinek volt egy megjegyzése (a sötét jedikről és a Force Lightningról), amit te lereagáltál (mondván, hogy milyen tápos a Force Lightning), amit meg én reagáltam le (hogy talán a "jó" szemszögéből kéne nézni a dolgokat). Azóta itt próbálod bizonygatni, hogy milyen jó is a Force Lightning, én meg azt, hogy egyfelől egy jó beállítottságú Jedi karakternek hogy is kéne viszonyulnia a témához, másfelől, hogy nem csak azt kéne nézni, hogy mi mennyit sebez.

ENNYI.
  • Sir Quno Jedi
    Egy gyűrűk ! :DDD

Amúgy 4 sárga, mert régi mandró vagyok errefelé, 1 piros, mert én vagyok a Rendszer hangja™ ! Mutass rájuk egyenként az egérrel, megmutatkoznak ők maguktól ! :DDD
  • Enosh Chan
    mik azok a csillagok a név mellet?
  • Sir Quno Jedi
    Részemről egyébként pont azt nem szeretem sem a KOTORban, sem a Vampire2-ben, hogy túlságosan determinálnak a készítők minket. Ők döntik el, mi jó, mi rossz, ez oké, de néha meglehetősen kétséges számomra, hogy valóban értenek is e valamit a filozófiából, amire a játékaikat építik ?!
  • Johnyy
    és öszeroppantak a súy alatt!
  • Gnome

ez akkor lenne jogos ha guardian weaponmasterrel lettem volna és osztogattam volna kétkézzel a 100-200 sebzést semmi mással nemfoglalkozva..

nemtom miért hiszed azt hogy csak a villámot használtam..én csak azt mondtam, hogy igenis hatékony..olyasmit akarsz megértetni velem amire semmi szükség mert énis aszerint játszom mint te..

egyébként "yoda" szerinted Kreia mi volt amikor éppen nem volt sith?
  • Lord Beszari
    Sok JEdi azért bukott el mert a sötét oldal erejét használta jó célra.Aszitték uralkodhatnak felette.:)
  • Sir Quno Jedi
    Én bementem és szembesültem azzal amit magammal vittem ! :D
  • Sir Quno Jedi
    SOHA semmilyen körülmények között sem használtam a játékban dark side power-t a karimmal, semmelyiket sem, nem is fejlesztettem és soha nem kaptam dark side pontot, csak light side-ot. Nem mondanám, hogy a light side powerek "feleslegesek" !

Amúgy aki játszik élő szerepjátékokat is, az tudja, hogy miről beszéltem eddigelé, mivel egy jó jedi NEM fog sötét erőkhöz folyamodni, csak azért mert az hatásos, de közben ő továbbra is jó jedi marad. Hát peeersze, "csak egy kicsit vagyok rablógyilkos, amúgy jóember"... Pont Yoda mondta meg, hogy a jedi csak védekezésre használja az erőt, sosem támadásra ! Akinek nem esik le a lényeg, az meg menjen sithnek azt örüljön, de ne ámítssa magát azzal, hogy ő a jók oldalán áll. (most köpnék, de egy jedi nem köpköd !) :DDD
  • Johnyy
    de csak az lesz ott amit magaddal viszel SPOILER ( vagy ami a hayódon van meg az életeben volt vele kapcsid)
  • Lord Beszari
    Van Korribanon erőtér , de én mikor odamentem eldönthettem , hogy elmegyek-e onnan vagy bemegyek.Hogy Yodatol idézzek:Be kell menned oda.Azt a helyet az erő sötét oldala uralja.
  • [NST]Cifu
    A játékban ugye véletlenszerűen jönnek a lootok, szóval nincs konkrét helyük, hol lehet megtalálni a robe-okat.

Én például csak a Matukai Adept Robe-ot és Arca Jeth Robe-ot találtam meg emlékeim szerint.
  • Panzerfaust
    Bazz ezek közül még egyet se találtam meg. Pedig negyedjére viszem.
  • [NST]Cifu
    [i]nah tehát Summa: nagy sebzés + area effect= gyenge támasz? hmm...?:P[/i

Sokadjára próbálom értésedre adni, hogy igen, mivel bármilyen meglepő, van más módja is az effektív harcnak, mint azt stírölni, hogy melyik támadás sebzi a legtöbbet...
  • Enosh Chan
    jolee robe-ja hol található?
  • Green Ghost #4461
    Van sokféle yo köpeny, de sztem ezek a legjobbak:

Aleema Keto's Robe
    Alignment Limitation: Dark Side
    Attribute Bonus: Strength +2
    Attribute Bonus: Wisdom +4
    Defense Bonus: 3
    Regenerate Force Points: 1

Arca Jeth's Robe
    Alignment Limitation: Light Side
    Attribute Bonus: Wisdom +2
    Defense Bonus: 2
    Regenerate Force Points: 3

Crado's Robe
    Attribute Bonus: Strength +6
    Attribute Penalty: Constitution -2

Sylvar's Robe
    * Alignment Limitation: Light Side
    * Attribute Bonus: Dexterity +2
    * Damage Resistance: Dark Side Resist 20/-
    * Damage Resistance: Energy Resist 20/-
    * Defense Bonus: 2

Thon's Robe
    Bonus Feat: Force Focus
    Bonus Feat: Force Immunity: Stun
    Bonus Feat: Force Jump

Nomi's Robe
    Regenerate Force Points: 3

Natth Cowling
    Attribute Bonus: Strength +3

Matukai Adept Robe
    Attribute Bonus: Constitution +2
    Attribute Bonus: Dexterity +2
    Attribute Bonus: Strength +2

Jolee's Robe
    Alignment Limitation: Neutral
    Attribute Bonus: Charisma +4
    Regenerate Force Points: 1

Baran Do Sage Robe
    Damage Immunity: Dark Side 20%
    Damage Immunity: Light Side 20%

• Green Ghost #4460
    az Ossus Keeper Robe-ot azok a Jedik ölthették magukra,akik a Tudás termét őrizték a Nagy Jedi Könyvtárban.
    Charisma +2
    Intelligence +4
    Wisdom +4
    Defense bonus 1
  • Dead
    Milyen képességei vannak defense?
    extra?
  • Hitm@n
    tudom, csak nem tudok irni :)
  • Hitm@n
    rudom már nekem is megvolt :)
  • Jimmyke
    Nálam eddig 2X találódott meg, a királynő kincstárában.
  • Jimmyke
    Szerintem az Ossus Keeper's robe Consularnak, nagyon üt :)
  • Hitm@n
    hello
    azt szeretném tudni, hogy melyik a legjobb robe a játékban?
    Hol lehet összeszedni?
  • Dead
    Látom nálad light side forever!
    Én is light side-al vittem végig először mégis a forc storm (lightning) volt a legerősebb Force-om. A jó oldal Force-jaji meg egyszerűen feleslegesek. Kivéve a Force Immunity-t
  • Dead
    Benyomod a:
    4. 5. 2. szöveget
  • Jimmyke
    Nah itt a második karim, totál fölboostolva :)
  • N1ggA
    Ja, es ott lesz a képernyőn hogy switch caracter
  • Green Ghost #4449
    már hogyne lehetne
    minden uj karakterhez a game uj mentéseket csinál uj "könyvtárba"
    csak bele ne gabajodj, hogy most sith vagy vagy jedi :)
  • MagyaR
    De én nem azt kérdeztem, hogy játék közben lehet-e váltani! :DDD.

Akkor elmondom rendesen:

Tehát hogyha elkedzem a játékot. Tehát Rányomok, hogy New game.

És pl. a jatek felénél járok már.
    Akkor meglehet csinálni, hogy kezdesz egy még egy új játékot??

Tehát ilyenkor nem tűnnek el azok a mentéseim amivel épp játszottam most?