Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
hópihe
vagyis 3x harcoltam, és 3x aláztam be egy mandaloriani harcost 😛
Aztán elismerés, stb. visszamentem a hajóra semmi...nah én ilyenkor kapok agyvérzést 😄DD
a jeti mestereknek mindenképp vége. vagy te ölöd meg õket vagy kreia
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Mert hát a végén "Kreia" sokmindent mondott, amit ugyebár jó lett volna érteni 😊 (Neked elárulom, hogy a társaid és a te jövõdet + a Republic és Mandaloria jövõjét mondta el, és itt számított, hogy Revan melyik oldalon állt, és te melyiken, mivel én mind kettõnél a jót választottam, ezért a végén Revan utánn mentem.
Revan Jó volt, Te meg rossz, Revan gonosz volt Te is. Ez az én elméletem 😊
Én special megöltem a jeti mestereket 😄, de full jó voltam, tehát nemtom milett volna, akkor ha nem megölöm õket, hanem gyûlésezünk 😄.
Vagyha sith vagyok és úgy ölöm meg õket, vagy ha sith vagyok és úgy gyûlésezünk vele, vagy ha jó vagyok és úgy ölöm meg õket, vagy ha jó vagyok és úgy gyûlésezünk : DD.
Nálam ugye a 3. volt (light+ölés). Aztán még rengeteg ilyen vagy a gameban : D.
Uhh.
Kicsit szünetet tartok, azt majd vmikor amikor már lesz egy 20-30 százalékos magyarosítás újból elkezdem 😊.
A jungelbe, az onderonon, amikor jött az a fõdinoszaurusz vagy mi volt az 😄. Aztán itt a legvégén, amikor már a jatek legvégén megyek abban a barlangban ott is van egy ilyen fõszörny és annál is egy kicsit beakadt : D.
Úgy látszik nem szereti a gépem a fõszörnyeket : DDD.
De az olyan fa**ság, hogy semmi olyan intrót nem mutat a game végén, hogy beszélnél a társaiddal vagy ilyenek.
És a 3. részben, hogy fogják majd megoldani revant?? 😄
Neki is majd neked kell kiválasztani a képét : DD.
Meg a hangját? <#nyes>#nyes>
szvsz akinek ien sokat fagy annak eleve káccos a konfigja
be akarom tölteni a quick savemet..erre a loading leáll...kurva jó édes anyját!! OK. betöltöm a második, sima mentésem..mit látok?? az ebon hawkon vagyok, nincs senki a fedélzeten, nem tudok kimenni mert "u can't leave while in transit" vagy vmi ilyesmi!!! akkor a medical bay-néél meg az ilyeneknél security door lockt van..jah és a térképen "köd" van, tehát újra fel kell "fedezni" a hajót..Jó, még ez is ok..jön a másik mentés, az ebon hawk elõtt, amikor a mandaloriani visszakísér minket a hajóra...az is lefagy!!! dobom ki az egészet a gecibe...
ugye harc közben nem lehet semmilyen erõt és tárgyat használni. igen ám, de elõtte persze hagyják 😊 így az volt a taktika, hogy az összes segítõ Erõ be, pajzs föl, battle stimulant meg minden ami még kellhet aztán beszéltem a battle circle sergeanttal. 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
most pl azon a jungeles holdon bementem egy elhagyott "grázsba" aknák és droidok voltak ott,viassas, kraileával meg én is villámoztunk egyszerre, fél percre kifagyott a játék😄DD annyira beszagatott😄
mi a köv. lépés..
De ez az amivel eggyáltalán semmi. Nekem egyszer sem fagyott még ki.
Egyszer sem akadott be egy kis idõre sem.
Pedig még az eredeti hl2-mel is voltak ilyen beakadásos gondjaim olykor-olykor.
Jelöld be a #3425 térképén : D. Én nem láttam ilyen helyiséget.
A torpedó az nem ott van ahol az a workbench?
Aki egy ideig a menüben állt. Aztán, nemtok hova menni!
Volt valami 4 helység ahol kellett valamit csinálni és a mandaloiranok beszltek hozzám, de már nemtok hova menni
Már rég leírhatták azé volna, akik már az 1. nap véignyomták a gamet : D. Legalább az 1ik vonalat
Na ki vállalkozik rá 😄?
A kotor1hez már rég volt végigjátszás ilyenkor.
Már úgy elakattam, hogy nincsis sok kedvem a gameval jáccani : ).
De már azért is végig viszem, azt majd 2., 3.-szorra is : ).
Azt majd ha egy év múlav lesz 100 %os magyarosítás akkor majd megszerzem a kotor1et és egymás után végigviszem mind a 2 gamet teljesen magyarul : ).
Nem túl régen (tegnapelõtt) kezdtem el játszani a Kotor 2-vel,eddig nagyon tetszik,de lenne egy pár kérdésem.Kb.hanyadik bolygón szerzek fénykardot?Van magyarítás a játékhoz?És végül,ha elakadok hol találok esetleg végigjátszást?Elõre is köszi!
Nem kell visszamenni, Siont késõbb kell elintézni.