2159
![](http://procon.tvn.hu/fahrenheit.jpg)
-
Sziasztok, a magyarítók honlapja nem működik, így nem tudom letölteni a nyelvi file-t.
Valaki legyen kedves és adjon 1 linket a letöltéséhez. köszi! -
firni #1798 nos sikeresen eljátszok minden akkordot a gitáron thehát sikerült -
firni #1797 köszi szépen mindenki!
ha esetleg nem sikerül, nem csüggedek.játszok a kotor2 - vel! -
a num billentyűzetekkel próbáld: szal 8 fel 2 le 4 balra 6 jobbra -
nyomogasd az iránygombokat. nagyon régen játszottam vele, de ez tűnik logikusnak -
firni #1794 lehet hogy hülye a kérdésem, de egyszerűen nem tudok rájönni hogy hogyen lehet az akció billentyűzetkombinációkat használni.Ha valaki le tudná írni,azt hálám üldözi.Ha nem akkor a bogarak kitekerik a nyakamat.
köszike.
ja, standard billentyűzetosztásban(értsd: nyilakkal, nem wasd!) -
feamatar #1793 tudtommal omikron 2t csinálják meg a fejlesztők -
foldi6 #1792 Nem tudja vki, hogy terveznek-e 2.rész? -
Én láttam, le is töltöttem.
-
zsotesz #1790 gondolom már tudjátok, de azért mondom, hogy van magyarítás -
Jaja. Köszi!
Mostmár keresgetek valami normális videókártyát. -
Hát igen. Az a hiba üzenet egy teljesen egyértelmű válasz, hogy a videókártyának támogatnia kell a DirectX 9.0c-t. Sajna a te videókártyád nem támogatja és ezért nem is indítja el. -
Igen én is erre gondoltam.
-
Andris22 #1786 Nemrég lett új gépem, és gondoltam, felrakom rá a Fahrenheitet. A baj csak az, hogy amint elindul a telepítés, rögtön le is áll, és közli, hogy nem lehetett installálni. A régi (a mostaninál sokkal szarabb) gépemen minden simán ment. Az egyetlen ok, amire gondolni tudok, az az, hogy a játék nem fut vistán. Valaki tudna segíteni? -
Elmör #1785 Szerintem a videókari a bibi. Nem ismerem, de a 64MB sokat elárul róla. Meg főleg, ha DX9-et kér, mert ezek szerint nem megy neked a karival mégsem. -
Torrentről letöltötten van meg a játék. Feltelepítettem, daemon tools meg minden, és mikor eljött a nagy pillanat, hogy játszás, akkor egy kis hibaüzenetes megnyílt, hogy vagy szerezzem be a diretx 9.0c (elvileg ez van fönn a gépemen,de letöltöttem mégegyszer hátha mégsem) vagy szerezzek be egy jobb videókártyát. -> nekem S3 Savage 2000 van (64MB), akkor lehet hogy ezt kéne kukába dobni? Mert a gépigény az elvileg megfelel a játéknak, amit a pc-dome -on olvastam.
Ha valakinek van ötlete az irjon! Köszi. -
Elmör #1783 Az is lehet, hogy nem elég a géped hozzá vagy kell egy frissebb driver. -
fradi: vedd meg eredetiben, rossz verziót töltöttél le (vagy mindig a kilépés gombra kattintasz a névbeírás után)
cicai: köszönjük hogy ezt megosztottad velünk. Egyébbként inkább interaktiv mozi, és ha találsz egyetlen egy olyan játékokkal foglalkozó oldalt, a világ bármely, de tényleg bármely pontjáról, ami lehúzza, akkor meghajolok elötted :) Szóval nem xar, max neked nem tetszik, és ez nem mindegy. -
fradi #1781 Kérem valaki válaszoljon -
Nagy xar 1 játék, 3percig bírtam -
fradi #1779 Hi
Van egy játék amivben nem tom mit kell csinálni.
Ez az a játék
Kéri hogy irjam be a nevem, és azután kilép
Na mit kell csinálni? -
bal oldald, a legfelső szint, sarok, a fehérrel jelzett könyveknél katt, és kész is. De egyeltalán nem szükséges megcsinálni. -
én azt a feladatot lesz@rtam kimentem a könyvtárból.. -
foldi6 #1776 Sziasztok, vki tudna segíteni, a feka sráccal vagyok a könyvátrba és vmi könyvet kéne megtalálnom, de sehol nem találom... -
joshfeed #1775 Srácok!Help!Hogy kell rárakni az 1.1es patchet a gaméra (Reloaded verzió)?
Irjak de nem értem...:(
-
Boltira lett készítve, szóval azon garantált, hogy megy. -
Spaceghost #1773 Teljesen mind1 hogy melyik verzioval próbálom. Az egyiknél alapból nem telepít. Az is mind1 milyen patch-et rakok fel. Szal nem értem. Félek ha a bolti lenne meg az se menne. :( -
multilang patchet is probáld felrakni hátha. HA nem, akkor "vegyél" egy másik verziót. Nálam a koleszos gépen semmi gond nincsen. -
Spaceghost #1771 Hmm, de vajon akkor mi lehet? A patch az nem számít, mert kipróbáltam patchelven is meg az nélkül is. Akkor nem értem miért nem jó. -
Pedig jó hozzá,valami Nállad nem stimmel -
Spaceghost #1769 Sajnos, egyik Reloaded-es verzio-hoz se jó a magyarosítás. Kipróbáltam mind2nél, de az egyiknél a játékot se ismeri fel a másiknál meg kiírja hogy nem tudja beírni a .dat-ba a szövegfájlokat. Úgyhogy csak eredetivel megy. Gondoltam szólok. -
Az Indigo Prophecy-t amerikában adták ki, nálunk Fahrenheit néven jött ki.
Gondolom azt nem kell magyaráznom, miért csak ehhez van magyarítás. -
jefferson83 #1767 Szerezd meg a másikat, megéri. -
az amúgy is szar verzió, mivel cenzúrázott ^^ -
mert a magyaritás a Fahrenheitre és nem az Indigo Prophecyre készült. Ez két különböző verzió -
6600GT #1764 hello! nekem Indigo Prophecy néven van meg és a magyarosítást nem engedi felrakn! miért lehet ez? -
jefferson83 #1763 Most szedtem le a béta magyarítást 485k, telepítés 15-25 perc
Azért remélem sirály lesz, mert már megjelenés óta itt porosodik a játék a polcomon, de még nem játszottam vele -
No, akit érdekel, az lassan kezdje el nézegetni a http://www.magyaritasok.hu-t.. nemsoká (elvileg ma) fent is lesz a majdnem teljesen kész magyarítás! :D -
PB Timi #1761 email javítva:
[email protected]
az L kimaradt -
PB Timi #1760 Sziasztok!
Tudna nekem küldeni valaki egy 100%-os mentést? Előre is köszönöm.
Email: [email protected]