Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anthony \'Tony\' Soprano Sr.: I\'m like King Midas in reverse. Everything I touch turns to shit.
köszi
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ehhez is volt crack, és ment is.
Valszeg az új crack jobb..
Csak halkan, mert ez illegális...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Vagy egy olyan problémám, hogy elnidítom a játékot lefut néhány demó kiválasztom a nyelvet aztán kilép vmi buffer megtelt C++ Visual akármivel.
Mit lehetne tenni??????
Külön csoda, hogy erre az Atari vevõ volt, hiszen a francia kiadó nem igazán a felhasználóbarátságáról híres (emlékezzünk, a Temple of Elemental Evilt kiadták 0,98 %-os készültséggel, de a Driv3r is jó példa). Általában az Atari neve ma már bughalmazos, félkész játékokat jelent. Isten óvja a Neverwinter Nights 2-t!
A Quantic Dreamstól már az is csoda, hogy el tudta érni, hogy az Atari kivárja a sokéves fejlesztési idõt. A játék pedig rendkívül hangulatosra sikerült.
1. felveszed az elsõ tárgyat
2. memorizálod
3. leteszed
4. felveszed a második tárgyat
4. linkeled
És kész is.
<értetlenül, reményvesztetten pislog...>értetlenül, reményvesztetten pislog...>
[merlinw.org]
elakadtam és agybaj kerülget. a csajjal vok az irodában, és a 2. nyompárosítás nem jön össze. ott van a hülye asztal szélén a mappa a banki alkalmazottakról (címfényképésatöbbi), de a sügér néni nem tudja a gyengeelméjével összenézni a faxon kapott taxispapirt. ja és ha külön kiveszem belõle a lucasos papírt, akkor meg csk járkál körbe.
kéne segítség, mielõtt totál megutálom azt a szart.
elõre is kössz
Kalandjáték kell? Ott a Black Mirror, Paradise, Runaway, Still Life, Syberiák, Myth-ek, Midnight Nowhere, stb.
Písz😊
[merlinw.org]
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Nem, nem _nehéznek_ találtam, éppen az ellenkezõje. A kaland részek teljesen elkülönültek egymástól, gyakorlatilag semmi agymunkát nem igényelt, meg kellett nézni mindent, amit csinálni _lehetett_, összeszedni a tárgyakat, beszélni, akivel lehet, és hopp, kész is volt az adott jelenet.
A másik fele, hogy az elején mondta a tutorialban a csóka, hogy minden amit csinálok, kihatással lesz a sztorira. Na, hát ekkora kamut nemigen láttam még. Egyetlen esetben láttam volna értelmét, hogy változtathassak a dolgok menetén, direkt bénáztam a nyomozócsajjal, és próbáltam nem lebukni a megszállt csókával. Eredmény? Amikor össze kellett volna szedni a bizonyítékokat, nem volt elég a csajnak, sétálgathattam körbe-körbe a rendõrörsön, aztán bealudtam, gémóver, vissza két fejezet, lebuktat csóka. Csodásan interaktív, mondhatom.
Az akciójelenetek meg...
Ha a japánok ebben lelik örömüket, hát rajta! Nekem nem szórakoztató zombi módjára nyomkodni a billentyûket, amikor látom a felvillanó fényt. Akkor már inkább lett volna valami hagyományos verekedõs játék betét, Mortal Kombat stílusban. Így ez nagyon gagyi. A nehézségével az égvilágon semmi problémám nem volt, amit akartam megcsináltam perfektre. (Végigjátszottam, mint említettem volt.)
Csak azt nem értem, hogy szerintetek ez hogyan "év játéka", meg "legnagyszerûbb". Akkor ezek szerint elég kevés _játék_-kal játszottatok még. Mert ez nem az. Filmnek viszont nem rossz... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.