2159
-
#1959 Nah (nem)rég végigvittem a Fahrenheitet és - tudom láma vagyuk meg minden - de most az Oracle és az Orange klán a Cyborg és a Pruple klán ellensége?
Jah és Agatha mindvégig a Cyborg volt? -
#1958 Nagy THX -
#1957 A számítógéptől balra van az áram kapcsolo, a bal oldali részén a szekrénysornak!
A kazettát amit meg kell találni az 1990-2000 polcon lesz, ez a
számítógéptől jobbra van, de a szekrényekkel kell trükközni. Először az 1.sornál ugy rendezed hogy bal oldalon tudj bemenni és a 2. sorban a szekrényt a bal irányba rendezd (azért hogy majd ha bemész a másik felén akkor ott eltudd tolni a szekrényt), kijössz, aztán az 1. sort balra rendezed (ugy hogy ne tudj benni oda ahonnan kijöttél), átmész a jobb oldalára ennek a résznek,ott is balra rendezed a szekrényeket, bemész és hátul a 2.sorban el kell mozgatni a szekrényeket és megtalálod a 1990-2000es aktákat, amit innen kiviszel az lesz a jó a számítógépbe. -
#1956 1900-ast említ, csak az a gáz, hogy mindegyik 1900-as.
Csak az kéne, hogy 1910-20 vagy 1965-1970-ig. valami ilyesmire vágyom.
Ha netán eszedbe jut, az hogy jobbkézfelől, vagy balkézfelől, ahol a számítógép kapcsolója van a falon, hogy kb merre nézzek szét, akkor szólj légyszíves.
THX -
zsotesz #1955 Figyelni kéne a szöveget, mert valamikor megemlíti. Azt hiszem a 2000-es évek. Már nem emléxem, rég játszottam. -
#1954 Egy kis segítségre lenne szükségem.
A csajjal kell megtalálni egy kazettát, valami pincében, vagy alagsorban a polcokon, amiket lehet mozgatni.
Azt nem tudom, hogy melyik évszámhoz tartozó felvételt kell a gépbe helyezni... -
#1953 Kösz de elég a billentyű is. -
zsotesz #1952 egy jó gamepad-dal nagyon szépen el lehet vele játszani. -
#1951 Nagyon szívesen, máskor is. -
#1950 Kösz. a segítséget. -
#1949 Bocs akkor ezt valszeg valami végett kimaradt. -
#1948 Hogyne mondták volna, ráadásul én: #1901 -
#1947 Nameg logikus is lett volna.Ha nem tanít meg a tutorial akkor is ennyi idő alatt biztos tízszer felfedeztem volna, hogy mit hogy kell nyomni.
Én egyébként szeretem a training pályákat végigvinni mindegyik játékban, egyesek nem tudom miért utálják úgy és kerülik... -
#1946 Nem mondta senki, mert megtanít rá a tutorial... hihetetlen vagy, komolyan mondom... -
#1945 Na ezt se mondta még senki.
Ez már megint egy értelmes mondat THX.
Mosmá csak eljutunk a megoldásig. -
#1944 Sőt, ennél csak nehezebb lesz a játék. -
#1943 Kikerülni ezt a részt semmi értelme egy mentéssel.
Ha most nem sikerült akkor később se fog.Mert több ilyen szituáció van a játékban, szóval vagy megtanulod és nem szenvedsz az egérrel (nem kell!!!) vagy abba is hagyhatod most. -
#1942 Erre csak azt tudom mondani, hogy ez nem a te játékod, játssz mással... -
#1941 De 2négyoldalú jelző van. Az egér csak az egyiket helyettesítheti, különben minek van 2?
A bal a nyilakra van, a jobb meg a numerikus számokra(2,4,6,8). Ebből az egyiket pótolhatja csak az egér, a másikat még nyomkodni kell.
Én csak billentyűzettel nyomtam, és láss csodát minden sikerült. Mi lesz veled a főellenséggel?
Ha nem csináltad meg a tréninget, nem fogod megérteni miért ragaszkodunk a nyilak+num.számok kombinációhoz. És itt igenis kell tréning, ez nem egy szoksávonyos játék! -
#1940 Jah vágom mire van a tréning, de mielőtt más írna hülyeségeket, és kis lámának nézne odaírtam vagy 1000x ha nem 10000x hogy nem a tetves g..i gombokkal meg az idővel van a baj....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt kéne megérteni.
A billentyűzet 105 gombja küzül egyikkel sem meg bármilyen gyorsan csinálom....
Ha lassan csinálom akkor minden elrontottnál kattanó hang jelzi hogy rossz a jónál meg pittyeg! Ha iszonyat nyomom a nyilakkal, meg az egérrel, akkor is van 2-3 rész amire "Hibás" szöveget dob ki.
azé mondtam, hogy nem tréning kell nekem, hanem inkább egy mentés ha van.
Már 13-éve játszok és nekem ne tréningezzen senki, fel tudom mérni a helyzetet hogy a gyorsasággal lehet-e a baj vagy nem....vagy legalábbis ha utána azt mondom hogy úgy sem megy.
NEM A NYILAKKAL VAN A GÁZ!!!!!!!!!!
AZ EGERET HÚZVA UGYANAZOK LESZNEK CSAK JÓK MINT NYILAKKAL!!!!!!!!!!!
-
#1939 1. De, tréning kérdése. Általában nem viccből teszik bele a játékba.
2. Numerikus padon kell nyomkodni, de ez 1000x le lett írva a topikban, csak rá kellett volna keresned
3. Tele van a youtube videókkal.
4. Tele van a net leírásokkal, tippekkel, trükkökkel
5/a. "Valszeg te más játékkal játszottál mert akkor tudnád, hogy ez nem ilyen egyszerű ahhogy elmontad." - nekem elsőre sikerült mindkét végigjátszásom idején.
5/b. Válogasd meg a szavaidat és a stílusodat, legalább olyankor amikor segítséget kérsz. Nem személyeskedés, de az életben nem segítséget kapsz ezek után hanem két hatalmas pofont. -
#1938 Nembaj énis. -
#1937 Ez nem tréning kérdése hidd el egérrel ugyanúgy elfogadja.
Ha nem lett volna jó, akkor hallottam volta azt a hülye hangot, mikor félre nyomsz/húzol.
Itt maksz a fejsze segít! -
#1936 Lassú voltam... xD -
#1935 Mondjuk azért a traininget végigcsinálhattad volna és akkor tisztába lettél volna az irányítással kapcslatos dologokkal... -
#1934 Na megnéztem basszameg ugyanúgy szar.
A ...-életbe! -
#1933 Mennyi időt megspórolhattál volna magadnak, ha végigcsinálod a tutorialt. -
#1932 De viszont néhány helyen elfogadja ezek szerint, mert azt írta, hogy remek. -
#1931 Az sem tartottam hülyeségnek, hisz a játékban is úgy kell "cselekedni" -
#1930 Jah az megvolt, de ott nekem a a,d-ket kellett.
Háát a tököm tudta, hogy ennyiféle szar gombot kell nyomogatni asszittem minden egérrel megy.
Jah és A,W,S,D-t próbáltam először de arra nem reagált (amivel alapesetben fordulni, meg mászkálni tudok.) -
#1929 Egeret semmiképp nem. xD -
#1928 Ja és ott van a jobb és bal billentyűs rész, amikor egyensúlyban kell tartani, mikor a bogár hátulról támad.
Azt is lazán kell csinálni, nem durván és gyorsan nyomogatni a két billentyűt.Tényleg nincs sok amit itt magayrázni, rá kell érezni a tempójára! -
#1927 Bakker na ez már beszéd.
Ebből már értek.
Vagyis akkor nem az egeret kell húzkodni???!!!
THX -
#1926 De ez nagyon egyszerű, csak rá kell érezni és higgadtan játszni...
Vannak ugye a nyilak (képernyőn a színek bal felől) és a numerikus billentyűk (képernyőn a színek jobb felől).Mindegyik szín megfelel egy gombnak.
És úgy mint a Jerichoba időben kell nyomni mindkét felől (ott csak egyet kellett nyomni legtöbbször, de nem lényeges) az éppen felvillanó színnek megfelelő gombot.Ennyi. -
#1925 Buznyák rész a játékban:
Buznyák rész. -
#1924 Jó akkor inkább másképpen teszem fel a kérdést:
Mikor mit nyomjak.
Minnya csinálok egy rövid videót, és ha nem nagy gond, akkor írd le, hogy melyikeket rontsam el.
Előre hálám
-
#1923 1.: a hiba a készülékedben van
2.: a hiba a beszerzett játékodban van, bugos alpha verzió vagy hiányzó fájlok
3.: csak azt hiszed hogy jól csinálod
4.: a bogaras résznél vagy, ahol ha mindent jól nyomsz, behalluzza főhösünk a bogarakat, és veszit mentális erejéből. Rá kell jönni, hogy ha túl akarod élni akkor a menekülést kivéve, el kell rontani az ottani pár minigame-et
De a reagom még mindig él, ez a játék pontosan ugyan olyan egyszerű, mint ahogy azt Qwerty4 leírta. Ez csak egy (és a csak itt nem lekicsinylő szerepet játszik) interaktiv mozi, mely az interaktívitás egy részét úgy játsza ki, hogy reflex-ritmus teszttel megmozgatja a film nézőjét.
elő is kéne szednem újra. :P -
#1922 Ügyetlen az ..... !
Valszeg te olyan ügyes vagy akkor magyarázd meg hogy 50 próbálkozásból kurvapontossan megcsinálok mindent, és hanggal jelez hogy jó amit nyomok, akkor mi a faxnak "hibás".
Nem most játszok először, és oldottam már meg nehéz feladatokat. -
#1921 valszeg te vagy ügyetlen az ilyen játékokhoz, mert ez tényleg ilyen egyszerü. -
#1920 THX
Próbálok egyet bár nemtuom miért befolyásolná.