Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De találtam régebben egy ilyen leírást: "fahrenheit_winxp64.zip fájlban levõ msi-t rá kell másolni a telepítõ msi-re az iso-ban, és elvileg települ Vistára is"
De itt a forrás, a link még él.
Csak szólj vissza, hogy mûködött-e, késõbb még jól jöhet, ha tudom.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
1.1 az nem csak az Indigo Prophecy hez van? Nekem a másik van meg a magyarítás végett!
Next PC upgrade: 2022
Engem is egy-egy résznél, de ilyenkor hanyagolni kell kicsit, lenyugszol és késõbb higgadt fejjel sokkal könnyebb.Pl. Az orkulumnál én rengeteget szenvedtem, valahogy nem tudtam túljutni a falmászós részen, rosszul idõzítettem és túl hevesen nyomtam a gombokat, így mindig lezuhantam.Csak nyugalom kell ehhez a játékhoz és hozzászokottság, másképp tényleg nehéz.De különben tényleg hangulatosak az ilyen részek.Nem láttam még más játékban ilyen összetett 8 gombot igénybevevõ reflexjátékot.Max volt 4, de 8 soha. 😊
Qwerty4
Szerintetek az MI már a kezdetektõl felhasználta Agatha-t, hogy manipulálja Lucast és keresztbe tegyen a Narancs klánnak? Vagy csak miután meghalt?
email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763
Ami viszont pozitív volt, az az a "minigame", ahol felváltva kellett nyomni a jobbra-balra nyilakat. Na ez kibaszott feelinges volt, mikor pl. futni kellett, vagy az ablakot felfeszíteni... Vagy az olyan egyensúly-játékok, amikor pl Lucas a gardróbszekrényben elbújva lélegzetvisszafojtva várta, hogy Tyler végre lekopjon, vagy amikor az alagsorban kellett Carla klausztrofóbiáját leküzdeni... Ez igen! Ez tényleg remek ötlet! Különdíjat érdemel, mert ez tényleg fokozta a hangulatot. És ezzel együtt oda lehetett figyelni a történésekre, nem vonta el róla az ember figyelmét, mint az a hülye "reflexjáték".
Ja, és adnék egy tippet az újoncoknak: állítsátok át az elsõdleges PAR billentyûket a WASD gombokra, ez ugye mindenkinek kézreáll, a másodlagost pedig az iránybillentyûkre. Így nem kell a numerikus billentyûzettel bohóckodni, mert az esik a legkevésbé kézre. Futásnak ugye bal shift, kamera alapállapotba állításhoz meg Q vagy E. Nekem így már nagyságrendekkel könnyebb dolgom volt.
Hát mit mondjak, hatalmas élmény volt! A szuperlatívuszokat most hanyagolom, pedig megérdemelné a pozitív jelzõket (pláne azok után, hogy eddig mennyit szidtam az irányítás meg a bugok miatt), de már késõ van. Nem hittem volna, hogy egy "egyszerû" kis misztikus-sorozatgyilkosos-nyomozgatós játéknak ilyen végkifejlete lesz 😊
Jó volna még több ilyen kalandjátékot látni, remélem ott a QuanticDream-nél már készítik a folytatást, mert ebbõl sikerszéria lehetne. Jobban tudom értékelni, mint egy hasonló témában elkészített thrillert, mert itt tényleg bele tudtam élni magam a szerepekbe. Szinte a zsigereimben éreztem néha a félelmet, az akaratot, az elkeseredést... Na meg amikor darabokra hullott körülöttem az egész szoba... Huhh... Zseniális!
Egyetlen aprócsk szépséghibája van a dolognak: nem egész 9 óra alatt végigvittem (mármint a tiszta játékidõt tekintve, a sok szerencsétlenkedésem miatt biztosan volt vagy 15 óra 😊). Nem mondom, hogy nem volt elég tartalmas, vagy nem volt elég kerek a történet, de szivesen játszottam volna még egy jópár órát. Na sebaj, ott vannak még az extrák. 410 bónuszpontot gyûjtöttem össze, remélem sikerül minden extrát "unlockolnom".
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Köszönjük, Emese!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Közben rájöttem, hogy ha a numerikus billentyûzeten a 2-es gomb helyett az 5-öst állítom be, sokkal egyszerûbb dolgom lesz 😊 A gamepad, mint opció meg sem fordult a fejemben, de most hogy mondjátok, lehet megpróbálom.
Végülis van logika az irányításban, még a reakciójátékban is. Csak szokni kell kicsit.
Ez mitõl van?
Már kb. egy éve megvettem a Fahrenheit-et, de még most jutottam odáig, hogy elkezdjem 😊 Azt kell mondjam, fantasztikus játék, izgalmas, ötletes és tényleg leköti az embert. Csak az irányítása frusztráló egy kicsit, vagy csak még nem szoktam meg. A sztoriban 13%-on állok, a banképületben éppen sikerrel hárítottam az üldözõ túlvilági szörnyek támadását.. De mire sikerült összehozni, addigra a plafont csapkodta az agyam... Sok ilyen "reakciójáték" lesz még? Mert valahogy nagyon nem akar kézre állni nekem a numerikus billentyûzet...
Szóval ez durva rész volt, elég volt megcsinálni. Ezen kívül még csak egyszer hasaltam el, mikor bevettem egy fejfájáscsillapító gyógyszert, aztán pár perc múlva ráittam egy kis whiskey-t 😛 Franc se gondolta, hogy most emiatt meghalok a játékban 😊
Ja, szándékosan nem olvastam vissza, és nem is fogok, mert minden percét szeretném végigélni. Utálom a spoilert, szóval lehet már vissza sem nézek míg végig nem játszom 😛
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
A Fahrenheitban is például rengeteg mindent megnyitottam pedig nem foglalkoztam vele, hogy játék közben minél több kártyát vagy mit összegyûjtsek.Csak azt szerettem volna mondani kár az idõt rá pazarolni.De akinek igénye van és türelme az OK.Nekem nincs. 😊
Qwerty4
Ez olyan, mintha hülyeségnek tartaná az ember a DVD-n az extrákat. Ha érdekes egy játék vagy film akkor én úgy vagyok vele, hogy szeretnék róla többet megtudni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Qwerty4
Am, ha elfognának a bónusz kártyák és kitoltad a játékot akkor újrakezdheted és akkor megint fellelhetõek lesznek.😄
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Elég sokat megszereztem /talán mind/, szépen minden bónuszt unlockoltam, de még mindig maradt 140 valamennyi. Azon mit lehet unlockolni? Mert már semmit nem találok... akkor mi értelme van ilyen sok bónuszpontnak?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
A másik irányítással megnyomod a felfelét, majd picit balra és már látod is amit kell.
Most vittem végig... 5 perce sincs talán.
Micsoda nyomkodós elmebajok voltak benne.... jujjjj nem örültem, de azért csak meglett.
Feltétlenül végigviszem újra, nagyon tökéletes játék. Tényleg hall of fame 9/10!
És, hogy ez a Carla milyen szép arcú... nem semmi, pedig nem egy mai játék.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Használd azokat a gombokat amiket a QTE-kor is használtál...
Qwerty4
Ki volt az a balfasz aki egy kalandjátékba ilyen ügyességi baromságokat betett? Majd ha Raymanezni akarok, akkor majd azt veszem meg.
Nekem az irodás rész mondjuk 2.-ra meglett, de az a rész ahol Lucas pofájába verik az egész rohadt szobáját és vagy 40 tárgyat kell kerülgetni ott szétvertem a billentyûzetemet.
20 éve vagyok aktív, mondhatni HC gamer, de ekkora fasságot már rég láttam. Ez minek kellett bele? Ettõl erekciójuk lett vagy mi?
Semmi köze az ügyességnek a mélyenszántó sztorihoz meg a hangulathoz... szétcseszi az egészet.
A hipnózisos rész nem volt nehéz, de teljesen elvonta a figyelmem a sztoriról...
A repülõ tárgyas résznél meg bizony nekem is az van mint DarkSectornak... hiába nyomtam le mindkét oldalon a lefelét, akkor sem fogadja el, pedig az világít. Vagy 30x álltam neki, miután majdnem széttörtem a billentyûzetem.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”