2159
  • Jaffa 2843
    nem teszteltem/töltöttem le de elvileg müködik
    http://thepiratebay.org/torrent/4283446/Fahrenheit_install_for_vista
  • The Protector
    Minden télen végigjátszom mikor leesik a hó:)Idén nem volt eddig hó de azért végigtoltam megint.
  • skygt90
    hi ! Vista op.rendszeren valahogy el lehet indítani a gamet ?
  • Jaffa 2843
    576, meg cdgalaxis nem olcso. 1.8k
    majd megnézem teszit hátha...
    ez életem egyik legjobb játéka :) végigtoltam párszor :)
  • The Protector
    Tescóban nézd meg.De sztem tudsz netről is rendelni.
  • Jaffa 2843
    ejj.
    győrben nemtudsz valami olcso helyet? :D
  • The Protector
    Média marktban Zalaegerszegen.
  • Jaffa 2843
    hol vetted ennyiért?
  • The Protector
    GYEREKEK.Bomba áron lehet kapni a gamet.Az atarinak is jól jönnek a fillérek is.Én vettem pár db-ot ajándékba meg magamnak.Csak 990 ft a game.A hülyének is megéri mert ez ÉLETEM LEGJOBB JÁTÉKA pedig én az akciót,a brutaliást részesítem előnyben.Ennek a gamenak lelke van.
  • Jaffa 2843
    hali

valaki tudja hogy lehet a játékbol előcsalni a widescreent? nekem 1680x1050-es felbontás kéne de menüböl nemlehet ilyesmit állítani, szerkeszthető konfigot meg nem találtam ami megfelelő lenne erre a célra :S
  • Fido4life
    "Pár PS3-t soha, max. Xbox360. Mivel a Sony egy fa@sz." ilyenkor elgondolkozok azon, hol élnek manapság az emberek (agyilag.)
  • The Protector
    M.O jövője topikba beírtam h:sok lessz a.....
  • kirol
    Szerintem is!

Honnan ez a sok büntetéspont?
  • The Protector
    A kedven játékom.Kiadástól fogva minden télen előveszem és végigjátszom.Erre már ne haragudjatok azt mondom h a büdös kurva annyukat.
    Nálam minden idők legjobb játéka műfalyon belül és kívül.
  • ffxi
  • kirol
    Nem lesz PC-s Fahrenheit 2?

Az igazi kalandjátékosok számára ismerősen kell, hogy csengjen a Quantic Dream neve. A fejlesztők eddigi két munkája, az Omikron: The Nomad Soul és a Fahrenheit is az utóbbi évek legjobban sikerült darabjai voltak.

Sajnos azonban a fent említett címek egyike sem kelt el hatalmas példányszámban, így még csoda, hogy a csapat létezhet. Főleg úgy, hogy hosszú éveket dolgoznak egy játékon. Jelenleg a PS3 exkluzív Heavy Rain programozása zajlik, ám egy francia magazin megemlítette, miszerint már készül a Fahrenheit (Amerikában Indigo Prophecy) folytatása.

Öröm az ürömben, hogy a hír szerint csak X360 és PS3 verziók lesznek, így a PC-s társadalom megint kimarad valami jóból. A történet ott folytatódik, ahol az első befejeződött. Carla és Lucas közös gyereke lett a következő Indigo-gyermek és hősünk komolyan aggódik csemetéje sorsa miatt.

A hírek szerint a játék továbbra sem az a klasszikus kalandjáték lesz, hanem ezúttal is lesznek benne akciójelenetek. Ezek egyike állítólag egy olyan fejezet, ahol gyermekünket kell kiképeznünk és felkészítenünk - pont, mint azt Morpheus tette Neóval. A készítők ezt a Mátrixban is látott részt szeretnék átültetni a játékba.

Reméljük a készítők azért gondolnak a PC-s táborra is, és 2009 végén mi is folytathatjuk Lucas kalandját.

Tudom, hogy már volt, de sok helyen megjelent sajna. :(

Bakker ha se Heavy Rain, se Fahrenheit 2 nem lesz az rohadt nagy szemétség lesz. Tényleg elgondolkodtató, egy konzol beszerzése. Pár PS3-t soha, max. Xbox360. Mivel a Sony egy fa@sz.
  • The Protector
    ami biztos.a srác is szuper lessz hisz elmonta a végén h a gyereke is megfertőződött a krómával.
    képzeljétek elh a srác középiskolás,belekötnek és szarrá ver mindenkit(button sequence módra).vagy kosár vagy vmilyen sportot űz és azt kéne lejátszani.vmint ha break dancelne az lenne a legjobb.és ugyanolyan profizmussal lenne mocapolva mint az 1.áááá ezért vennék konzolt az tuti pedig utálom mint a szart.
  • grebber
    Fahrenheit - Csak konzolra érkezne a folytatás?

Egy francia portál értesülései szerint már javában zajlanak az egyik legjobb kalandjáték folytatásának munkálatai.

Az actugaming.com szerint az angol David Cage vezette francia Quantic Dream (Omikron: The Nomad Soul, Fahrenheit/Indigo Prophecy) a PS3-exkluzív Heavy Rain mellett a Fahrenheit második részén is munkálkodik. A portál munkatársai úgy tudják, hogy a folytatás 2009. végén jelenik majd meg PS3-ra és X360-ra. Állítólag Lucas és Carla személyén kívül még a közös gyermeküket is irányíthatjuk majd. A történet egy része a szülő-gyermek kapcsolat megfelelő építése körül forog, továbbá a Mátrix filmekre emlékeztető harcjelenetek sem maradnak ki.

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy hivatalos megerősítés, vagy cáfolat híján érdemes pletyka szintjén kezelni a hírt, nehogy csalódás legyen a vége.

info: Gamestar
  • Ben007
    Hi elakadtam a játékban ott tartok amikor carla-nak átküldik az újlenyomatot meg a taxi számlát vagy mit az újlenyomat megvan de a taxis dolog nem megy mert metróval mentem haza hogy kell a pályát megcsinálni pls help
  • kirol
    Hú arról is pár éve láttam egy videót, de azóta semmit.
  • Evin
    heavy rainHeavy Rain (Wiki)
  • AntiHero
    A Heavy Rain asszem.
  • kirol
    Mit?
  • lck
    Ja és válasz a #2009-re az msi fájl cserével megy a telepítő Vistán. + 1.1 patch + magyarítás is. Csak qrva lassan települ.
  • zsotesz
    hát ilyennél nem tudom, hogy van az irányitás. Szerintem told inkább bill.+egérrel, vagy vegyél egy jobbfajta gamepadot (pl. logitech rumblepad2 vagy genius g-12)
  • lck
    Kösz, akkor marad egyenlőre a key+mouse. Bár ha nagyon rákattanok lehet hogy veszek miatta egy olcsóbbat.
  • The Protector
    Nincs rajta analóg.az lessz a bibi.Mindenképp analógos kell neki.
  • lck
    Csak gagyi teszkós: Manta

Majdnem ilyen.
  • zsotesz
    milyen gamepadod van?
  • lck
    Hali!
    Nagyon láma kérdés: Ha gamepad-et állítok be ( mert azzal azért kényelmesebb játszani ) akkor az egér balgomb+mozgatás funkció a gamepad-del hogyan érhető el ?
  • Evin
    Van Fahrenheit-hez is 1.1-es patch. A magyarítás is 1.0 és 1.1-re is felmegy.(és ez 100%)
    De találtam régebben egy ilyen leírást: "fahrenheit_winxp64.zip fájlban levő msi-t rá kell másolni a telepítő msi-re az iso-ban, és elvileg települ Vistára is"
    De itt a forrás, a link még él.
    Csak szólj vissza, hogy működött-e, később még jól jöhet, ha tudom.
  • grebber
    Vistán a tepeítése sem fut le :(
    1.1 az nem csak az Indigo Prophecy hez van? Nekem a másik van meg a magyarítás végett!
  • Evin
    Elvileg 1.1 fut, de semmi konkrétumot nem tudok. A kompatibilitás sem segített?
  • grebber
    Nincs megoldás rá hogy vistán is fusson a game?
  • Qwerty4
    Ennyire felhúzott téged ez a játék? :D
    Engem is egy-egy résznél, de ilyenkor hanyagolni kell kicsit, lenyugszol és később higgadt fejjel sokkal könnyebb.Pl. Az orkulumnál én rengeteget szenvedtem, valahogy nem tudtam túljutni a falmászós részen, rosszul időzítettem és túl hevesen nyomtam a gombokat, így mindig lezuhantam.Csak nyugalom kell ehhez a játékhoz és hozzászokottság, másképp tényleg nehéz.De különben tényleg hangulatosak az ilyen részek.Nem láttam még más játékban ilyen összetett 8 gombot igénybevevő reflexjátékot.Max volt 4, de 8 soha. :)
  • Indigo
    Ma megnéztem mindhárom befejezést (mert ha jól sejtem, 3 van, attól függően, hogy ki nyer). A Purple Clan- és Lucas-féle befejezés kicsit bizarrnak tűnt, az Orange Clan-os befejezésnek meg ugye nem tudjuk a legvégét. Na mindegy.

Szerintetek az MI már a kezdetektől felhasználta Agatha-t, hogy manipulálja Lucast és keresztbe tegyen a Narancs klánnak? Vagy csak miután meghalt?
  • sanyi150
    Gamepad-el kiváló az irányítás és nagyon szórakoztató is
  • Evin
    Folytatásról nem lehet tudni, de a készítők most egy másik -eddig- forradalminak tűnő játékot csinálnak.
  • Indigo
    Ja, és akkor azzal mit lehet kezdeni, mikor időben megnyomja valaki a helyes billentyűt, fel is pittyen szépen, és a végén még is azt írja ki, hogy hibáztál? Bug? Mert ilyen nálam is volt jópárszor, mondanom sem kell, kurvára örültem neki :)
  • Indigo
    Nah, igen. Visszaolvasgattam, és látom, nem csak nekem volt gondom az iránytással. Pontosabban nem is azzal, hanem az egeres meg billentyűzetes minigame-ekkel. Ezt az egészet el kellett volna felejteni, mert azon túl, hogy nem illettek a játékba (könyörgöm, egy KALAND játékba!!!), rendkívül hangulatromboló tudott lenni, és engem sokszor kizökkentett... Mélyen benne vagyok a játékban, sodor magával a sztori, izgalommal várom, hogy mi fog történni, és akkor jön pl. az a rész, ahol a csatornán kell föl- meg lemászni úgy, hogy az egérrel negyedköröket kell rajzolni... Amikor már kb 30. alkalommal (nem vicc!) próbáltam, már szinte felrobbantam volna a méregtől! Qwerty4, ha akkor ott lettél volna, és elkezdted volna lökni ezt a "könnyű, meg tök hangulatos" dumát, akkor most pár foggal kevesebb lenne az arcodban :) (No offense!) Komolyan mondom, olyan dühös voltam, mint még egyetlen játék esetében sem... Miért nem lehetett ezt úgy megoldani, hogy mondjuk nyomom a felfelé nyilat, és akkor Kane felfelé megy, ha meg nyomom a lefelé nyilat, akkor pedig lefelé... Vagy tudomis én... cifrázzák meg, ha szerintük az túl egyszerű lett volna, de akkor sem ily módon.

Ami viszont pozitív volt, az az a "minigame", ahol felváltva kellett nyomni a jobbra-balra nyilakat. Na ez kibaszott feelinges volt, mikor pl. futni kellett, vagy az ablakot felfeszíteni... Vagy az olyan egyensúly-játékok, amikor pl Lucas a gardróbszekrényben elbújva lélegzetvisszafojtva várta, hogy Tyler végre lekopjon, vagy amikor az alagsorban kellett Carla klausztrofóbiáját leküzdeni... Ez igen! Ez tényleg remek ötlet! Különdíjat érdemel, mert ez tényleg fokozta a hangulatot. És ezzel együtt oda lehetett figyelni a történésekre, nem vonta el róla az ember figyelmét, mint az a hülye "reflexjáték".

Ja, és adnék egy tippet az újoncoknak: állítsátok át az elsődleges PAR billentyűket a WASD gombokra, ez ugye mindenkinek kézreáll, a másodlagost pedig az iránybillentyűkre. Így nem kell a numerikus billentyűzettel bohóckodni, mert az esik a legkevésbé kézre. Futásnak ugye bal shift, kamera alapállapotba állításhoz meg Q vagy E. Nekem így már nagyságrendekkel könnyebb dolgom volt.