2159
-
#477 Neis írd be, de amúgy most olvastam, hogy 3 (!!) külön befejezés van áám. -
#476 Vki privibe irja már meg a 2 befejezést mert nem akarom ide beirni az eggyiket, amelyik nekem volt, mert akkor szvsz sokak számára lelönám a végét! -
#475 Nah én is végignyomtam! 11orát vett el az életemböl -
joe69 #474 thx! -
#473 (népszerűbb a Fahrenheit mint a Győzike. Ez már jelent valami itt Mo.-n!!) -
#472 Ááááááhhhááhááááááá !! naggyonkész .... szerintem ez mindenképpen AZ ÉV KALAND JÁTÉKA lesz. De lehet hogy még a jövő évé is! Ha nem csinál ezentúl QuanticDreams minden évben egy ilyen csodát, az bűn!
SPOIL-R:
Tényleg meg lehet búgatni a luvnyát mielőtt eltipegne a cipősdobozaival. És mikor éjjel felver a huzat akkor ott szuszog bájosan a balomon. Ez kéész . . . -
#471 nnnna!!!!
Vegigtoltam!!! juppiii! Ilyen katarzisban regen volt reszem!
ketfele befejezes is van, legalabbis en eddig csak annyit probaltam.
hat nem kell sokat varni, hogy ujra elkezdjem elorol, sot nem is pofazok annyit, megeccer elkezdem! :)
NA sziasztok!
Ujedith -
#470 Mi a frásznak menne oda valaki leszedni ha ott a torrent? -
Thanatos #469 hát szvsz ahol a top10ben db cricket van meg egy hulk az azért kruvára nem mérvadó :D -
Spirit #468 Ha esetleg valakinek kellene a game, és nem tud fizetni egy sms-t sem, vagy nem akar, akkor dc-n jöjjön fel egy hubra, nevezetesen a most indított, privát hubocskámra(800 embert bírna kb.).Hublisten nicns, és nem is lesz,csak jófej emberkéket akrokr, max 20-30-at, max 2 slottal, hogy gyorsan csorogjon a cucc.Egyetlen kérésem,hogy más hub-on ne legyen az illető a sebesség miatt..Ahogy elnézem csak nálam van megosztva a Fahrenheit!!!
simontower.myip.hu:21 a cím, gyertek! -
#467 Multiplatform eladási lista az ELSPA tálalásában:
1. The Sims 2 Nightlife (PC)
2. Burnout Legends (PSP)
3. Fahrenheit(Xbox, PS2, PC)
4. Brian Lara International Cricket 2005 (Xbox, PS2, PC)
5. Incredible Hulk: Ultimate Destruction (Xbox, PS2, GameCube)
6. Tom Clancy’s Rainbow Six: Lockdown (Xbox, PlayStation 2)
7. Total Overdose (Xbox, PS2, PC)
8. Cricket 2005 (Xbox, PlayStation 2, PC)
9. Madden NFL 06 (Xbox, PS2, GameCube, PC, DS)
10. Delta Force: Black Hawk Down (Xbox, PlayStation 2, PC)
Pofátlanság lett volna ha nincs fennt a listán :D -
#466 Nálam (kopp-kopp) semmi hasonló és sajnos ötletem sincs. De elolvastam a problémád és még biztos sokan mások is csak épp nem mindenki C++Developer itt az SG-n. Viccet félretéve, próbálj vga drivert cserélni, vagy menj el ide és olvass utánna pl mingyá az első topicban:
http://forums.eu.atari.com/forumdisplay.php?f=119&guestlanguageid=1
You're welcome ... -
#465 Hát ez jó volt. Kár, hogy picit rövid és a vége szvsz nagyon el lett qrva. Mindenesetre rég merültem már el ennyire egy játékban. Az álmom egy ilyen játék 130 órás játékidővel. -
#464 Szerintem is baromi jól néz ki az összhatás. A karakterek nagyon jól meg vannak szerkesztve. És a hangulat is mesteri. -
Spaceghost #463 Kösz hogy bárki is figyelembe vette a segítségkérésemet.... -
Gareth #462 Titeket nem dob ki néha a játék minden ok nélkül? -
#461 Egyszerűen isteni - nemis - ISTENI ez a játék!!!
SPOILER
Nekem is olyan fóbia izém lett esküszöm, mikor a levéltárban kellett kutatkodni az akták közt. Ez majdnem parásabb volt mint egy SilentHill pedig az naggyon nagyot üt! (legalábbis rajtam)
És hogy hozzásegítsem KandurEX kollégát a tévhit eloszlatásához, egy szintén nem túl spoileres képpel állnék elő ami mellesleg iszonyat hangulatos. Ha mégis "lelőnék" vele egy morzsát is hát elnézést. . .
-
#460 Kaland kategóriában beszt, de összesítve nemigazán. -
#459 Hirtelen nem jutt eszembe ennél sokkal szebb játék.... -
#458 SPOILER
Eszak-Nyugat, keritesen res, konnyu felismerni, elotte arok van, jobbra tole pedig sorompo katonaval. -
#457 Csak a megrögzött fikázók toporzékolnak a grafika miatt. Ebben a játékban sokkal életszerűbbek a szereplők mint sok más "csilli-villi csodaszép" játékban. Ezt képek nélkül is tudjuk. :-) -
joe69 #456 SPOILER
hogy a francba kell eljutni a kissraccal a piros x-hez?
a halon mar atmasztam, de utana nemtom hol kene tovabbmenni -
#455 Csináltam pár képet, hogy eloszlassuk azt a tévhitet, hogy a játék nem szép. Szerintem megállja a helyét!
-
Spaceghost #454 Hy all! Örülök hogy mindenkinek elindul. Esetleg valaki tudna-e segíteni? Nekem az a problémám hogy felrakom a játékot tdf file-t mountolom elindul a játék nyelvet kiválasztom lecsekkolja a konfigomat és kidob az asztalra egy üzenettel C++ Visual runtime error és azt írja rá hogy Buffer Overrun detected. Ma egész délután ezzel baxakodtam újratelepítettem a windows de teljesen ugyanez a hiba. Ha valaki tud segíteni akkor legyen szives. -
#453 Pedig egér-bill kombóval is tökéletesen irányítható. Csak a reflexjátéknál kell elengedni az egeret, de akkor úgyis fölös tartani. Eddig kevés játékban sikerült ennyire jóra megcsinálni a konzolos irányítást PC-re.
Háttérügyileg meg a hiba az ön készülékében van. -
#452 Na én is nekikezdtem, most voltam a parkban, megmentettem a kiskölköt(tökjó jelenet volt amikor Lucas meg az a rendőr összenéztek, felismerték egymást, de a rendőr hagyta elmenni)
Irányítás pofonegyszerű (legalábbis joy-al, bill.-el meg se próbáltam)
Egy apró bug van nálam, mégpedig az hogy ha kilépek a játékbó,leszedi az aktuális hátteret, ez másnál is jelentkezett?(mondjuk ez legyen a legnagyobb baj :D) -
#451 hát én nem -
#450 A tutorial szarakodik nekem. Annál a résznél mikor az autó elől kéne elugrani egyszerűen nem reagál a baba. akármelyik módszert használom egyikre sem reagál. Valakinek volt már ilyen? -
#449 Nezd meg a konyv boritojat, majd a bejarat mellett levo konyvet - ebbol a ket kis cluebol mindenki ki tudja talalni a megoldast. -
#448 én is a könyvtárnál vagyok
mi a megoldás ? -
#447 Értem én az angolt, csak figyelmetlen voltam:) De azért köszi a támogatást:) -
#446 Third person kaland akció ügyeeségi logikus filmszerü nyomozós noir cucc, ahol mindkét oldal szereplőit te irányítod. Ami a legjobban hasonlít rá talán a Broken Sword 3. De az is távol áll e remektől. -
#445 Hol lehet a feliratot bekapcsolni??? mert a menüben nincs!!! -
Kufii #444 Merlin sztem tedd be a feliratot mert vegulis azt kel lcsinalni ami ta csavo(foszereplo gondol) feliratbol tobbet ertesz -
#443 Bazd+ nezed mar meg neten.
Es meg beszol hogy mi vagyunk lustak.
NEM LEHET LEIRNI MERT ILYEN MEG NEM NAGYON VOLT NA! -
#442 pffff... télleg:) ááá -
joe69 #441 kulcs az asztalon -
#440 ?????
vki dobjon már meg infóval!
most mé vagytok lusták? -
#439 kezemet bekötöttem, lezuhanyoztam minden:D -
#438 jáj bénázom... mikor jön a kopo az elején. Ágyat letakarom, ruhát a mosogépbe, felöltözöm, oszt utána?