2159
-
#437 Ez nagy kerdes volt. Csodalom hogy el tudtal menekulni vaze :D
Jatekba belepni sem lehetett csipka! :D -
Kufii #436 Be a bunteny helyszinere es nyomozni kell amit a rendorok szoktak csinalni -
#435 Az első rendőrös küldetésnél miután elment a gyilkos taxival mit kell csinálni a két zsaruval??
Hova kell menni? -
#434 lécci vmit mondj róla!!
irányítás stb...
-
Kufii #433 ez egy egeszen uj stilusu jatek ki kell probalni -
Kufii #432 ez 4 kérdés volt :) -
#431 1 kérdés:
Milyen stílus?
Akció?
Kalandjáték?
Egérrel kell irányítani? -
#430 Hol lehet bekapcsolni a subtitlet?? -
#429 SPOILER
kirsten gyilkosa Antal Janos !! a magyarok mindenhol ott vannak!!! :) -
#428 Tegnap este nyomtam három órát és ma majdnem reggel tíztől este fél hétig (ha belemelegszik az ember akkor lerakhatatlan). Ez kb 10-12 óra mert volt, hogy újra kellett próbálnom pár dolgot mire belerázódtam. -
#427 Kb mennyi idő volt a végigjátszása?
-
#426 Miért nem próbálod ki? Látod, hogy nem válaszolnak, akkor nézz utánna, vagy próbáld meg. -
Kufii #425 spoiler
Az ágyadat le kell takarni mert véres. -
tiroxine #424 SPOILER
Egy kérdés: az apartmanban, amikor jön a rendőr, és 2 perc van elrejteni a bizonyítékokat, ott azonkívül, hogy a véres ruhát beteszem a mosógépbe, mit lehet még tenni? már végigjártam mindent, sehol semmi. vagy valamit előtte nem csináltam jól? -
davos80 #423 Pont most jöttem rá, kössz...
Elég hülye megoldás szerintem. -
Kufii #422 Bal gombot folyamatosan lenyomva tartod es mozgatod az egeret asszem igy volt a demoba -
#421 KI LEHET ÍRNI SIMA DVD-re???
(NEROVAL) -
davos80 #420 melyik gomb?? -
Kufii #419 ha pcn jatszol akkro az eger -
Kufii #418 Haláldolgot -
Kufii #417 hat erdekes volt az biztos mondjuk ezt a
Spoiler
Halálfolgot nem tettem volna bele hogy megha lazt felelsztik kicsit iylen matrixos :() -
davos80 #416 Lehet, h én vagyok hülye, de melyik a cselekvés gomb??
Csak menni tudok, meg nézelődni. -
#415 Jah, nem is nagyon értettem, hogy hogyan kerültek a képbe. Kicsit olyan volt mintha elkapkodták volna a végét. -
Kufii #414 Bogarak passz de a vegen nagy kavarodas volt a két klán kozott :) -
Kufii #413 De jo lenne, mar varok egy legalabb angol vegigjatszast :) -
#412 SPOILER
[szin=white]Jó lenne, mert lehet, hogy a végén ő lene a nagy szerelem, nem Karen. -
#411 Bár a bogarakra nem igazán derült fény, hogy mik is. AI? -
Kufii #410 Spoiler!
Szoval neked is meghalt Tyffani? Szted meg lehet valahoyg menteni mert en azon vagyok :) -
Kufii #409 -
#408 SPOILER!
[szin=white]Nekem az, hogy Lucassal odaraktam a kisláynt forrásra, erre minden visszatért a régi kerékvágásba. Karen terhes lett (ami nagy teljesítmény egy hulla apukával), Lucas meg nem igazán akarta játszani a világmegváltó szerepet. -
#407 Kikoltozott amerikaban e sott el. :D -
Kufii #406 Hmuda neked mi lett a vege? -
#405 ÁH! Végigjátszás után mindenképpen nézzétek meg a bonusz cuccokat, vannak amiken még most is röhögök. :D
Orákulum táncikál a garázsban, a kínai arc bújócskázik Tylerrel, stb.
Jó, hogy vannak még poénos kedvű játékfejlesztők. :-) -
Kufii #404 En is nehezen jottem ra mert amikro lehet valasztan ai valaszok kozul Alone-ra kellet menni ami azt jelentette hogy megkerdezte hogy egyedul el-e en meg azt hittem hogy elfogja kuldeni szoval erre kellett menni aztan zenelni kellet neki utana lehetet menn iaz agyba vele :) -
#403 Na ezt nem tudtam loool! En elkudtem a pixaba! :D -
Kiru #402 Hogyan ugrik el a kocsi elől ( a gombokat hiába nyomom)
-
HRaVeN1 #401 Amikor megjelenik 2 színes kör, akkor hogyan lehet jól megcsinálni? Mit kell nyomni, hogy jól menjen? -
Kufii #400 szex istenem de sotet van -
Kufii #399 Ketto ilyyen jelenet van benne az egyik meg akkor van amikr oa baatnod jon a cuccaiert de akkor szek kozbe is lehet utasitast adni neki :) lol -
#398 Kiderült, hogy nekem a totál cenzúrázatlan verzió van meg.
SPOILER!
Lucas és Karen jót szórakoztak a metrókocsiban és volt annyira naturális az ábrázolás, hogy amcsiban vérszemet kapjon clintonné. Bár Karen necrofíliája kicsit levont az értékelhetőségből... :P