2159
-
#517 Ott én is beszoptam.nagyon kevés volt az idő... -
#516 Egy kicsit besz*ptam a játékot:
***** SPOILER *****
Szóval, a gyerek-Lucas-os résznél nem találtam meg az összes elbújt gyereket és ezért nagyon lement a mentális szint, most jóval később, az irodai kihallgatásnál tartok és akármilyen jól csinálom meg a reflex-minigame-eket, mindig megőrül Lucas, mert alapból kevés a mentális szintje. Valahogy lehet innen folytatni a játékot, vagy kezdhetem újra a katonai bázisos résztől? -
#515 Nyomom a gémet, csak egy megjegyzésért léptem ki 2 percre:
KURVA JÓ EZ A GAME.... nagyon bejön :D játszatok vele és parázzatok... a hangulat istenkirálylány!! -
#514 Nem kell a mászkálást nézni. :P Ahogy Kandurex írta: a lényeges mozzanatokat lehetne visszanézni filmszerűen két-három órába tömörítve. :P -
Kufii #513 Jo lenne visszanezni ahoyg ossze vissza rohangalsz mondju ken beleunnek az biztos amuyg meg ha ps2-on jatszol vedd fel videora vagy :)
Sztem torke faszsag lenne most ne msi azert -
#512 És nem is lesz :) -
#511 De végül is tökmindegy, ami nincs arról minek beszélni :) -
#510 Testvérek között is lenne, vagy 6 - 7 óra. Akkor inkább a fő mozzanatok megvágva 10 percben -
#509 Látom nem fogod a lényeget. Nekem nem a jelentek 2%-a kell úgy, hogy megnézhetem, hogy a gép hogyan csinálná. Az kellene, hogy az egész filmet vissza lehessen nézni, ahogy te játszottál, tényelg filmszerűen. -
Kufii #508 Mhh a bonusokba bennevan pat iylen resz amit vissaznezhetsz hogy hoyg tortent.
Amuyg tenyleg en 82szazalekot unlockotla es midnent megvette am bonusokba mi a maradek 18szazalek ,nemvagom.
-
#507 Tudjátok mit hiányolok ebböl a játékból? Azt, hogyha végigvitted, akkor jó lenne tényleg filmszerűen végignézni az összes történést. Onnan nem lenne más dolgod csak tényleg nézni, hogy milyen lenne a moziban a cucc. -
#506 Jah, vannak részek, mikor túlzásba vitték a minijátékokat (az ablakfeszegetés tényleg túl hozzú lett). -
#505 Ezért nevezik reflex minijátéknak, mert jó reflexek kellenek hozzá. De ha angyon nem megy, akkor még mindig le lehet venni a nehézséget Easy-re és akkor sokkal könyebb lesz, meg a hibatolerancia is megnő. -
Kufii #504 Volt egy resz ahol azt hittem lerohad a kezem amikro be kellet jutn ia baratnod hazaba az ott nagyo ndurvan lefarasztott :) -
#503 Jaja! Az a legjobb amikor pl, figyelni kell a színeket, az irányt, valamint, hogy mi zajlik a képernyőn és a habként a tortára közben fordítsam a subtitlest . Azé, gondolhattak volna azokra is akik nem egy nagy pengék angolból és bizony kell egy pár másodperc míg lefordítják a szöveget maguknak. Szótárazni meg végképp lehetetlen :( -
#502 Mostmar megszoktam a nyomkodast, nem is olyan nagy szam.
Bar a bogaras resznel kicsit sok volt sztem, raadasul sokmindent nem lattam, mert csak a szines koroket bamultam vegig :) -
#501 de eleg agressziv is lehet a gyerek, mert a csaj csukloja szepen el van torve :) -
Kufii #500 *Jutni -
Kufii #499 spoiler
Az irodaba amikro menekulni kel la vegen beakar utni egy kodot hoyg kinyiljon az ajto azt sikerutl valakinek megcsianlni ott nagyo ngyors reflexek kellenek :) -
#498 én is ps2-es joy-al nyomom pc-n és azzal pofonegyszerű, de kipróbáltam egér-bill comboval is, úgyse nehéz -
#497 A bokszban én is jó voltam:) -
#496 Jah egyebkent konzolon az analog-okkal kell csinalni az ilyen reflex dolgokat. En 10-0 vertem kosarnal es boxnal is :P -
#495 Az semmi. Ha kinyitod a bonusokat akkor mutattnak artworkokat es van Sam-rol olyan hogy 100% WR :D -
#494 Én 10 : 2 -t adtam a pofájának, de esküszöm ilyen komoly kihívás még egyetlenegy játékban sem volt, mint amit ezek a részek nyújtanak. De mégsem frusztráló. . . . Igazam van? -
#493 a feka gyerek meg Winona Rider-el jár... -
joe69 #492 a bookmarkot hogy kell atfaxolni a csajnak? -
#491 azt megcsinaltam, de a gameben pics gyorsan valtogatja a szineket
-
#490 letoltam én is, örök élmény marad!! sandpaper kisses -
#489 Na igen, ott gyorsnak kellett lenni, azért én normalon elvertem Jeffry-t 10-6ra. -
#488 Nekem elég jól ment ,de a kosárladázásnál nagyon nem tudtam nyomogatni a gombokat. -
#487 A tutorialban olyan szépen elmagyarázzák...de most komolyan.
Bal oldali körön az iránygombok, jobb oldalin a numerikus gombok. Kész. -
#486 vki meg tudja mondani, hogy a szines bigyoknal, mikor succes/failed miatt kel nyomogatni, hogyan mukodik? :) -
#485 Hűűű ... az ő számaik is nagyon ottvannak a Fahrenheitben
Theory Of a Dead Man
-
#484 Nem cikk . . . látogass el a www.fahrenheitgame.com -ra a fórumba és ott lenteb vannak jó topicok.
Meg ha valakinek olyan gondja van amit itt az SG-n nem tudnánk, akko szintén érdemes lehet. (szigorúan csak az sg után ! ) -
#483 reg. kód wanadoo-ra, ma 20:34-ig még érvényes, ha kell vkinek privizzen....first come first serve :D -
#482 Arra biztos sokat kell majd várni,de legalább lesz miért újrajátszani. -
#481 én akkor paráztam be még az elején amikor előszőr voltam otthon és medicet tettem a karomra a fürdőben lévő üveges szekrényből és amikor bezártam ott volt a hátam mögött a véres tag :D
amúgy jó lenne egy magyarosítás is, de az nagyon sok munka, mivel sok a szöveg.. -
#480 Én is elkezdtem nyomni tegnap a játékot!
SPOILER
Hát mit mondjak nagyon tetszett.Nem bírtam abbahagyni.Most Agatha házában vagyok,csak eddig jutottam mert már nagyon álmos voltam,de munka után folytatom.
Baromi jó volt a bokszmecss,és a kosárlabdázás is (Igaz abban kiakptam)
Egy magyarosítás nem ártana hozzá,mert van pár dolog amit nem nagyon értettem meg,de többnyire elég érthető a sztori.Majd ha pár hónap múlva lesz magyarosítás akkor újra elkezdem.
Egyébként minden a helyén van,olyan mintha a saját filmjét rendezné az ember.
Kiváncsi leszek "hálivúd" mikor kap rá a sztorira.
-
Kufii #479 amuyg spoilerbe nyugodtan ideirhatnad a ket befejezest engem nem zavarna :) -
Kufii #478 mhh hol olvastad mert megneznem azt a cikket :)