Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az új megjelenési dátum: 2005. szeptember 15
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
... najó nemis, de bevettétek. =) Jajde várom.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
ha neked lesz igazad veszek neked egy zsák búgócsigát...
PSN ID.: Beegabor
Egyébként itt van elõttem a borítója, csak neked idézek róla:
" PC DVD ROM Only DVD Compatible "
Azért ez nem biztos hogy igy van mert tény hogy ez aki szereti a kalandgameket király game lesz.De pl én is ugy voltam mint most sokan mások amiért nem annyira népszerûek a gamerek körében a kalandgame hogy elsõ ránézésre juj de szar mert csak kattingatni kell meg néhez.
No de miután elkezdtem tolni õket nagy megtetszettek.
Next PC upgrade: 2022
Nagyon tetszik a demó egy dolog kivételével miért nem tud a karakterünk szaladni?Gyök2/4-el mászik 😞
Várom már mint az atom.
Miután megcsináltam mindent a mosdoban kimentem leültem ettem/ittam egyet számla fizet azt taxihoz.
Végül is tényleg azt csinálsz amit akarsz, akár nyithatsz az összes "dzs kategóriás", 10 hozzászólásos játékaidnak is topikot.
Mondjuk az irányítás nekem nagyon nem tetszik, szerintem nehézkes. A hangulat viszont remek, kíváncsian várom a teljes verziót.
Na a demó meg nem ezt mutatta.
De mivel a videó gondolom több részt is átfogott a demo meg egy pici részt csak, így nagyot csalódtam a játékban, legalábbis egyenlõre. <#rinya>#rinya>
grebber: az a másik tipikus... arra gondoltál, hogy a magyar ember mindig keres valamit, amibe beleköthet? :-) Pont most olvasom a Galaxis Útikalauzt, rémesen emlékeztet a Vogonok viselkedési formájára. Attól boldog, ha beleköthet mindenbe. :-))
Ugylátom kezd elõbujni egy másik tipikus magyar faszság.
Eddig volt(van) az hogy a sok csira nem birja elviselni hogy hogyan mer valaki a "játékosok fórumába" játéknak topicot nyitni /apám ezt a pofátlanságot/ most te meg jössz ezzel a másik hülyeséggel.
A Fahrenheit *.dat fájlból kellene kiszedni valahogy a felirat fájljait. MMster már nézte egy részét ki is szedte, de azt mondta nincs idelye többet evvel foglalkozni. 😞
Úgy látszik az újrajátszhatóságra hegyakszanak. (A különbözõ megoldások miatt.)
Barny, 22:17 - PC PS2 XBOX - Játék: Kaland
Dohi mester talált rá a Dagbladet norvég gamerportál azon interjújára, ahol az olvasók kérdezgethették a Fahrenheit egyik fejlesztõjét. Álljon itt néhány érdekes infomorzsa az ömlesztett szövegbõl.
a kiadó (Atari) változtatta meg a játék nevét Indigo Prophecy-re Észak-amerikában. Az európai változattal majdnem teljesen megegyezik, azt kivéve, hogy nem tartalmazza a szexuális tartalmú jeleneteket.
12-15 órányi játékélményt ígér a Fahrenheit
mikor az olvasók a Max Payne-hez hasonlították a játékot, akkor a fejlesztõ uriember hevesen tiltakozott; a fõhõsnek nem lesz fegyvere.
info: Hardwired
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Nekem az nem tetszett,hogy miért nem bírja az összes vért feltörölni? Mert akkor észre sem vennék a halottat vagy 2 napig! 😊
Amikor nemfizettem ki a számlát és ki akartam menni, és a jard rámnézett a kócos szemöldökével és Lucas nyelt egy nagyot ..... JÁÁÁJ .. majbészartam énis <#eljen>#eljen>