Fahrenheit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
2 hónapja gold ??? Tegnap irták hogy GOLD lett.

Next PC upgrade: 2022

kirol
A mocsok banda eltolta a megjelenést!!! Ezt nem hiszem el. Mi a ****-ét kell mindent eltolni, pláne, hogy már vagy 2 hónapja gold volt!!<#violent><#wilting>

Az új megjelenési dátum: 2005. szeptember 15

kirol
Pár hónapja igen!

DanielT
Van demó.
9-én jön..... (még 2 nap - a gyk) 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Macccy
<#ravasz1>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

kirol
De észrevettem, olvasd el a 98 hsz!!
Csak 17 mp -re tévesztettél meg.

pcguru
... najó nemis, de bevettétek. =) Jajde várom.

Seth
a szürkebetûs részt nem vetted észre??? 😄

PSN ID.: Beegabor

kirol
Honnan veszed, hogy kijött??????
Mert szerintem meg nem!

kirol
Ne b@zd már, nem 8-án jön?
Király!!!!

pcguru
HAHAHHAHAHAHAHAHAHA!!

HAHAHAHA!!!

Macccy
Kijött a GAME !!!! VÁÁÁÁHHHÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁ !!

... najó nemis, de bevettétek. =) Jajde várom.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Seth
Meglátjuk.....mwuhhhahhhhaaa

Azért ne bánkódj Seth, lehet, hogy DVD-n jelenik meg, de attól még nem biztos, hogy full tele is lesz a lemez. 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Seth
meglátjuk...<#duhos2>
ha neked lesz igazad veszek neked egy zsák búgócsigát...

kirol
Fogadjunk!
Egyébként itt van elõttem a borítója, csak neked idézek róla:
" PC DVD ROM Only DVD Compatible "

Seth
2 vagy 3 cd-s lesz.....fogadunk???

kirol
1 DVD -s lesz!!!

Ez egy k*rva nagy játék lesz. 😊 Remélem valami hiper-szuper megoldással tud valaki majd magyar virtust vinni az illetõk szájába, mert angolul kicsit nehézkes lesz. Amúgy ha én döntök mindig (természetesen a kereteken belül) hány dvd-s lesz? 4? 😊

kirol
Lassan közeleg a várt nap: szeptember 8!
Na persze ez egy másik okból ez bizony nagyon rossz!

grebber
Ja amugy itt valaki irta hogy ez talán felélesztheti a kalandgame-eket a teszthalálból.
Azért ez nem biztos hogy igy van mert tény hogy ez aki szereti a kalandgameket király game lesz.De pl én is ugy voltam mint most sokan mások amiért nem annyira népszerûek a gamerek körében a kalandgame hogy elsõ ránézésre juj de szar mert csak kattingatni kell meg néhez.
No de miután elkezdtem tolni õket nagy megtetszettek.

kirol
Lehet!

Serpa
nem egy rács van rajta?
de lehet, hogy túl kicsi.

grebber
Én sem tudtam 😄

kirol
Tényleg, az ablakon miért nem lehet kimászni?
Vagy csak én nem tudtam?

CrucifX
Shift gomb, mint minden jatekban.

grebber
Na kicsit megkésve bár...
Nagyon tetszik a demó egy dolog kivételével miért nem tud a karakterünk szaladni?Gyök2/4-el mászik 😞

Várom már mint az atom.
Miután megcsináltam mindent a mosdoban kimentem leültem ettem/ittam egyet számla fizet azt taxihoz.

Dynamic
Mondjuk tényleg fontos hír, hogy az észak-amerikai verzióban nem lesz szexjelenet meg a fõhösnek nem lesz pisztolya(amit már amúgy is tudott mindenki).Valóban megér egy copy/paste-t.
Végül is tényleg azt csinálsz amit akarsz, akár nyithatsz az összes "dzs kategóriás", 10 hozzászólásos játékaidnak is topikot.
Én is kipróbáltam a demót. Nekem az jött be nagyon, amikor elõször játszottam vele, és még fogalmam sem volt az irányításról. Kezet akartam mosni, és a mosdókagylónál meghúztam az egeret balra, és Lucas a rossz csapot próbálta használni. Aztán megpróbáltam mégegyszer, és másodszorra sem sikerült. Na akkor kezdtem átérezni a fõhõs frusztráltságát 😊 Persze utána rögtön észrevettem, hogy ha jobbra húzom az egeret, akkor a jó csapot nyitja meg, de egy pillanatra tényleg megvolt a totális beleélés 😊

Mondjuk az irányítás nekem nagyon nem tetszik, szerintem nehézkes. A hangulat viszont remek, kíváncsian várom a teljes verziót.

kipróbáltam és tényleg egyedi,és hangulatos játék lesz<#eljen>

kirol
Láttam egy Fahrenheit videót. Abból az jött le nekem, hogy ez egy idióta akció TPS lesz.

Na a demó meg nem ezt mutatta.

De mivel a videó gondolom több részt is átfogott a demo meg egy pici részt csak, így nagyot csalódtam a játékban, legalábbis egyenlõre. <#rinya>

BBird
Nem lehet mindenki cikkíró, nem juthat mindenki elõbb információhoz. Inkább örülni kellene, hogy ezekben a fórumokban a lányok és fiúk megoszthatják a beszerzett infóikat, ez egy - mondjuk úgy - gyûjtõhely. Nincs ideje mindenkinek végignézni a magyar és külföldi játékmagazinokat. :-)

grebber: az a másik tipikus... arra gondoltál, hogy a magyar ember mindig keres valamit, amibe beleköthet? :-) Pont most olvasom a Galaxis Útikalauzt, rémesen emlékeztet a Vogonok viselkedési formájára. Attól boldog, ha beleköthet mindenbe. :-))
grebber
LOL most jobb lenne az hogy ugyanonnan vezsem az infot és csak a szöveget irnám be?
Ugylátom kezd elõbujni egy másik tipikus magyar faszság.
Eddig volt(van) az hogy a sok csira nem birja elviselni hogy hogyan mer valaki a "játékosok fórumába" játéknak topicot nyitni /apám ezt a pofátlanságot/ most te meg jössz ezzel a másik hülyeséggel.

kirol
Van itt valaki, aki rendelkezik "némi" programozási tudománnyal??

A Fahrenheit *.dat fájlból kellene kiszedni valahogy a felirat fájljait. MMster már nézte egy részét ki is szedte, de azt mondta nincs idelye többet evvel foglalkozni. 😞

Dynamic
uncsi már ez az állandó gamestar/hw copy-paste-d.
kirol
A 12-15 óra az kevésnek tûnik. <#shakehead>
Úgy látszik az újrajátszhatóságra hegyakszanak. (A különbözõ megoldások miatt.)

grebber
Fahrenheit/Indigo Prophecy infomorzsák

Barny, 22:17 - PC PS2 XBOX - Játék: Kaland

Dohi mester talált rá a Dagbladet norvég gamerportál azon interjújára, ahol az olvasók kérdezgethették a Fahrenheit egyik fejlesztõjét. Álljon itt néhány érdekes infomorzsa az ömlesztett szövegbõl.
a kiadó (Atari) változtatta meg a játék nevét Indigo Prophecy-re Észak-amerikában. Az európai változattal majdnem teljesen megegyezik, azt kivéve, hogy nem tartalmazza a szexuális tartalmú jeleneteket.
12-15 órányi játékélményt ígér a Fahrenheit
mikor az olvasók a Max Payne-hez hasonlították a játékot, akkor a fejlesztõ uriember hevesen tiltakozott; a fõhõsnek nem lesz fegyvere.

info: Hardwired

CrucifX
6 eve megtortent, Grim Fandangonak hivtak az illetot.

kirol
Kint bóklásztam, találkoztam a bár mogött a csávóval, erre jön a zsaru és elkap. Marha jó, mindig más történik. 😊

kirol
Folyassa bele a WC-be. Nem?? 😊

Kandurex
Egy új klasszikus születhet ami visszahozná a kalandjátékokat a teszthalálból.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ThugEdge
mert a maradék vér a fasziból folyik,ha megnézed,ahhoz gondolom orvosnak kéne lennie,hogy elállítsa a vérzést is😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

kirol
Übersirály az biztos. Csak szerintem lesz ez még rosszabb is. Ha jól tudom ezt vitték az E3-ra és ezért itt mindent beleadtak. Nem hiszem,hogy minden egyes ponton, ennyi megoldás lesz. 😞

Nekem az nem tetszett,hogy miért nem bírja az összes vért feltörölni? Mert akkor észre sem vennék a halottat vagy 2 napig! 😊

Macccy
Ez tényleg fantasztikus ..... nekem egybõl a MaxPayne elsõ részének komor világa (nálam No.1) jutott eszembe róla. Hátmég amikor megemlítették valami cikkben a Memento-t és Hitchkock -ot ..... elképesztõ. De honnan jutott eszükbe ez a zsír interaktív kezelés???? Ezeknek is a zufók súgtak vazz ...

Amikor nemfizettem ki a számlát és ki akartam menni, és a jard rámnézett a kócos szemöldökével és Lucas nyelt egy nagyot ..... JÁÁÁJ .. majbészartam énis <#eljen>

kirol
A demó kurva jó! Már nagyon várom ,hogy megjelenjen.

OK, nem lehet.
Azt nem tudja valaki, hogy hogyan kell ugy csapolni, hogy a rendor ne vegye eszre a nyomokat? Vagy azt nem is lehet kivitelezni?
Serpa
elfelejtettem kifizetni a számlát, hát nem beparázot.
^-^

Atomreaktor
Nem tudom mit meg minek kavarnak ennyit a címmel. Mondjuk lehet ez is csak egy reklámfogás😊 Mindenki errõl beszél😊