2159
    Ott én is beszoptam.nagyon kevés volt az idő...
  • Lord Myn
    Egy kicsit besz*ptam a játékot:

***** SPOILER *****

Szóval, a gyerek-Lucas-os résznél nem találtam meg az összes elbújt gyereket és ezért nagyon lement a mentális szint, most jóval később, az irodai kihallgatásnál tartok és akármilyen jól csinálom meg a reflex-minigame-eket, mindig megőrül Lucas, mert alapból kevés a mentális szintje. Valahogy lehet innen folytatni a játékot, vagy kezdhetem újra a katonai bázisos résztől?
  • gregoryan
    Nyomom a gémet, csak egy megjegyzésért léptem ki 2 percre:

KURVA JÓ EZ A GAME.... nagyon bejön :D játszatok vele és parázzatok... a hangulat istenkirálylány!!
  • Hmuda
    Nem kell a mászkálást nézni. :P Ahogy Kandurex írta: a lényeges mozzanatokat lehetne visszanézni filmszerűen két-három órába tömörítve. :P
  • Kufii
    Jo lenne visszanezni ahoyg ossze vissza rohangalsz mondju ken beleunnek az biztos amuyg meg ha ps2-on jatszol vedd fel videora vagy :)
    Sztem torke faszsag lenne most ne msi azert
  • Kandurex
    És nem is lesz :)
  • Kandurex
    De végül is tökmindegy, ami nincs arról minek beszélni :)
  • Kandurex
    Testvérek között is lenne, vagy 6 - 7 óra. Akkor inkább a fő mozzanatok megvágva 10 percben
  • Hmuda
    Látom nem fogod a lényeget. Nekem nem a jelentek 2%-a kell úgy, hogy megnézhetem, hogy a gép hogyan csinálná. Az kellene, hogy az egész filmet vissza lehessen nézni, ahogy te játszottál, tényelg filmszerűen.
  • Kufii
    Mhh a bonusokba bennevan pat iylen resz amit vissaznezhetsz hogy hoyg tortent.
    Amuyg tenyleg en 82szazalekot unlockotla es midnent megvette am bonusokba mi a maradek 18szazalek ,nemvagom.
  • Hmuda
    Tudjátok mit hiányolok ebböl a játékból? Azt, hogyha végigvitted, akkor jó lenne tényleg filmszerűen végignézni az összes történést. Onnan nem lenne más dolgod csak tényleg nézni, hogy milyen lenne a moziban a cucc.
  • Hmuda
    Jah, vannak részek, mikor túlzásba vitték a minijátékokat (az ablakfeszegetés tényleg túl hozzú lett).
  • Hmuda
    Ezért nevezik reflex minijátéknak, mert jó reflexek kellenek hozzá. De ha angyon nem megy, akkor még mindig le lehet venni a nehézséget Easy-re és akkor sokkal könyebb lesz, meg a hibatolerancia is megnő.
  • Kufii
    Volt egy resz ahol azt hittem lerohad a kezem amikro be kellet jutn ia baratnod hazaba az ott nagyo ndurvan lefarasztott :)
  • Kandurex
    Jaja! Az a legjobb amikor pl, figyelni kell a színeket, az irányt, valamint, hogy mi zajlik a képernyőn és a habként a tortára közben fordítsam a subtitlest . Azé, gondolhattak volna azokra is akik nem egy nagy pengék angolból és bizony kell egy pár másodperc míg lefordítják a szöveget maguknak. Szótárazni meg végképp lehetetlen :(
  • Laza
    Mostmar megszoktam a nyomkodast, nem is olyan nagy szam.
    Bar a bogaras resznel kicsit sok volt sztem, raadasul sokmindent nem lattam, mert csak a szines koroket bamultam vegig :)
  • Laza
    de eleg agressziv is lehet a gyerek, mert a csaj csukloja szepen el van torve :)
  • Kufii
    *Jutni
  • Kufii
    spoiler

Az irodaba amikro menekulni kel la vegen beakar utni egy kodot hoyg kinyiljon az ajto azt sikerutl valakinek megcsianlni ott nagyo ngyors reflexek kellenek :)
  • Seth
    én is ps2-es joy-al nyomom pc-n és azzal pofonegyszerű, de kipróbáltam egér-bill comboval is, úgyse nehéz
    A bokszban én is jó voltam:)
  • Sephi
    Jah egyebkent konzolon az analog-okkal kell csinalni az ilyen reflex dolgokat. En 10-0 vertem kosarnal es boxnal is :P
  • Sephi
    Az semmi. Ha kinyitod a bonusokat akkor mutattnak artworkokat es van Sam-rol olyan hogy 100% WR :D
  • Macccy
    Én 10 : 2 -t adtam a pofájának, de esküszöm ilyen komoly kihívás még egyetlenegy játékban sem volt, mint amit ezek a részek nyújtanak. De mégsem frusztráló. . . . Igazam van?
  • Tatyla
    a feka gyerek meg Winona Rider-el jár...
  • joe69
    a bookmarkot hogy kell atfaxolni a csajnak?
  • Laza
    azt megcsinaltam, de a gameben pics gyorsan valtogatja a szineket
  • EmThor
    letoltam én is, örök élmény marad!! sandpaper kisses
  • Hmuda
    Na igen, ott gyorsnak kellett lenni, azért én normalon elvertem Jeffry-t 10-6ra.
    Nekem elég jól ment ,de a kosárladázásnál nagyon nem tudtam nyomogatni a gombokat.
  • Hmuda
    A tutorialban olyan szépen elmagyarázzák...de most komolyan.

Bal oldali körön az iránygombok, jobb oldalin a numerikus gombok. Kész.
  • Laza
    vki meg tudja mondani, hogy a szines bigyoknal, mikor succes/failed miatt kel nyomogatni, hogyan mukodik? :)
  • Macccy
    Hűűű ... az ő számaik is nagyon ottvannak a Fahrenheitben

Theory Of a Dead Man
  • Macccy
    Nem cikk . . . látogass el a www.fahrenheitgame.com -ra a fórumba és ott lenteb vannak jó topicok.
    Meg ha valakinek olyan gondja van amit itt az SG-n nem tudnánk, akko szintén érdemes lehet. (szigorúan csak az sg után ! )
  • Seth
    reg. kód wanadoo-ra, ma 20:34-ig még érvényes, ha kell vkinek privizzen....first come first serve :D
    Arra biztos sokat kell majd várni,de legalább lesz miért újrajátszani.
  • fitutufi
    én akkor paráztam be még az elején amikor előszőr voltam otthon és medicet tettem a karomra a fürdőben lévő üveges szekrényből és amikor bezártam ott volt a hátam mögött a véres tag :D

amúgy jó lenne egy magyarosítás is, de az nagyon sok munka, mivel sok a szöveg..
    Én is elkezdtem nyomni tegnap a játékot!

SPOILER

Hát mit mondjak nagyon tetszett.Nem bírtam abbahagyni.Most Agatha házában vagyok,csak eddig jutottam mert már nagyon álmos voltam,de munka után folytatom.
    Baromi jó volt a bokszmecss,és a kosárlabdázás is (Igaz abban kiakptam)
    Egy magyarosítás nem ártana hozzá,mert van pár dolog amit nem nagyon értettem meg,de többnyire elég érthető a sztori.Majd ha pár hónap múlva lesz magyarosítás akkor újra elkezdem.
    Egyébként minden a helyén van,olyan mintha a saját filmjét rendezné az ember.
    Kiváncsi leszek "hálivúd" mikor kap rá a sztorira.

• Kufii
    amuyg spoilerbe nyugodtan ideirhatnad a ket befejezest engem nem zavarna :)
  • Kufii
    mhh hol olvastad mert megneznem azt a cikket :)