Fahrenheit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Most voltam ott amikor a ket rendor a tornateremben ugyeskedett. Mondhatom rendesen megfajdult az ujjam.
Kitalatam egy remek modszert. Leulsz egy szekbe/agyra es berakod a joy-t a ket terded koze es harrom ujjal nyomogatod. Akkor is faraszto de megoldhato :D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Te neke mondtak hogy ez jo jatek. De ennyire komplex legyen vallami.
Kepzejetek el a legjobb krimis/jovobelatos/tobbszereplos filmet es eljetek bele magatokat.
Az elobb pl kitaroztam es ritmusra kellet penditeni mert akkor nem lesz szomoru a foszereplo. Ha tul szomoru akkor ongyilkos lehet :D
Es a csajom alt az ajtonal es ha akarom nem nyitom ki es totalisan mashogy megy a story. Szvsz ezt azert meg parszor vegig fogom vinni mindig mashogy :D
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ilyen nehez dontest naon reg nem vala :D
KIBASZOTT JO! HA EZ A JATEK KEVESEBBET KAP MINT 9 PONT BARHOL AKKOR AZOK HULYEK!
Eskuszom harom oldalt lehetne teletolteni irassal de nem mondok semmi. Lenyeg az hogy egyszer a gyilkossal vagyunk es azutan a rendorrel sorba sorba. Egymas utjat jarkal egymas utan. Valami eszmeletlen erdekes. Minden iteraktiv es minden egyes cselekedett befojasoja a storyt.
Az elejen pl 4 fajtakeppen lehetett volna elszokni meg ilyenek!
Most meg rendor veri az ajtomat en nekem meg el kellet dugni a veres cuccomat meg ilyenek.
Reakciora kell valaszolni es fugg tole talan az eletunk is.
AZ EV JATEKA SZAMOMRA! Kaland szinten!
Ps2-es verziot toltom csak arra mondtam az nforce linket hoy gvalaki mondta hogy hetfon jon ki mind1ik platformra de nem hanem xboxra es ps2-re mar kint van
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Te most melyik verziot is toltod pontosan? A PC verziot? Vagy nem?
Es mit is kell nezni az nforce-on, mert en meg nem latok semmit a pc game iso-k kozott, csak az xbox es a ps2 van fennt, de az mar tegnapelott ota fenn van, asszem. Na mind1, csak erdeklodok. Amugy mar huuu de nagyon varom a jatekot! :)
NA pa!
Ujedith
UK,német
ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB
Csak az sf3-mas játékok demói védettek sf3-mal
A tages nem.
ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB
A-Ray
de itt speciel a dvd-n lévõ két fájl adta a védelem megismerését.
Mer semilyen védelem keresõ nem talált rajta védelmet.
TAGES 5.2.0.1.ez egy hasonló rendszer nint a starforce driver alapú.
DrvSetup.exe
DrvSetup_x64.exe
Kiroahh ez a gejm!!! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Alig bírok magammal!
Nagyon jó a demo is!
Csak kár hogy 1 pálya van<#rinya>#rinya>(a demoban)
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
Kéne már jó kis wallpaper!!!
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
Akkor holnap megjelenik remélem a PC-s verzió is.
kapnak 1-2 napot a crackre és hét végén már nyomjuk is...
(2 % meg is van xboxos valtozatbol:D
Le lehet mar tolteni valahonnan a PC-s verziot?
Esetleg torrenten kivul van mar valami letolto hely?
Koszi elore is!
Ujedith
kosz
Bár nem tudom mit csináltam :)
jah tényleg ezt akartam kédrdezni mit is kell csinálni?
1. csáveszt behurcolom,de itt jött a bökkenõ gyorsan vagy lassan mert vér foltot hagy maga után eszt szeretném kédrdezni de ojjbb lenne ha leirnátok az egészet! :D
Köszönöm elöre is a fáradázostokat hogy elolvastátok a levelem!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Bár nekem elsõre soha nem akarja, majd ugyanazt csinálva másodszorra feltörli.
Next PC upgrade: 2022
dee hogy a picsbe kell iranyitani ezt a szart?!tudom menni meg menni...villogo izek beugranak kepernyo tetejen de barmit nyomok(csapkottam is billentyuzetet idegbol)rohattul nem tortenik semmi...hogy kell iranyitaaaaaniiii?!?!!?vki lecci...mar az ongyilkossagra is gondoltam..kosz a segicseget
Valaki itt mondta, meg én is láttam talán a HC Gamer -en, hogy gold volt anno.
Lehet, hogy annak kevés volt a karátja, így most csináltak egy másikat.
<#hehe>#hehe>