2159
-
#557 Feliratot hol lehet bekapcslni? -
#556 Képek. Mivel ez a jelenet virított a legtöbb trailerben, nem nagyon nevezném őket spoileresnek, mielőtt valaki felszólalna ellenük.
-
predakon #555 Én gamepad nélkül tolom,és teljesen jó,hozzá kell edződni ls kész.
DE EZ A JÁTÉK KÁRPOTÓL MINDENÉRT,rég volt olyan játék amibe ennyire beletudtam élni magam,hihetetlen jó.
Alig lehet abbahagyni,szinte eggyüt érzek a szereplőkkel.
Ilyenkor olyan szivesen kezet ráznék a fejlesztőkkel,hogy igen igy kell ezt csinálni!!!
LE A KALAPPAL,számomra megvan az év meglepetése,és az év játéka egyben. -
#554 Nem azon van a hangsúly. Azon van, hogy jéghideg vízből minusz tíz fokra csak úgy kidobják, újraélesztik oszt annyi. Azonnal ruhát kell cserélni és folyamatosan melegen tartani mert különben maradandó károsodást szenved. Ehelyett tök nyugodtan üldögél mintha kiült volna a tengerpartra barnulni... -
ShaiHulud #553 csak a szive allt le:) -
HRaVeN1 #552 Nekem kicsit csalódás volt a játék. Főleg a vége miatt. Mintha nem lett volna idő a játék utolsó 3/4-t megcsinálni. Sztem nagyon elkapkodták. -
#551 A megoldás kulcsa ebben a szóban rejlik "JÁTÉK" --> amiben bármi de tényleg bármi megeshet.
Amugy sejtettem hogy ez történt de angol tudásom nagyon is véges.
Ja amugy a telepitásnél a Quizből 2-öt eltaláltam mákból többet még véletlenül sem :) -
#550 Hú, kicsit szigorú vagy, de legalább van humorod... -
#549 Azt, hogy a zsaru felismert, de nem adott fel mert úgy gondolhatta, hogy a gyerek életének a megmentésével most jóvá tetted az esti gyilkosságot.
Amúgy elég logikátlan az a rész. Egy átlagember elég ha derékig elmerülne abban a vízben, nem tudna csak úgy elsétálni onnan. Lucas még csak-csak megérthető, mert ő egy "kicsit" már eset mint a többiek, de a gyereken semmiféle jele nem látszott, hogy épp most húzták ki egy befagyott tóból a -10 fokos hidegre. -
#548 Ehe a yardon az egyik mailen peer-to-peer ellenes mail volt :D
Kimentettem éppen a kiscsávót a vízből.
Ott a rendőrre furán néztem de sajna nem értem mit gagyogott a csokám :(
-
#547 Poharak a szekrényben! -
#546 nem kotelezo, de nem szeretnem h egyszercsak fogja magat es megorulne:) -
abonyitomz #545 Értékelésem:
Grafika tökéletes!
Zene/Hangok tökéletes!
Irányítás tökéletes!
Játékélmány MASZTHEEEEEEEEEEEEEEEEW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HIHETETLEN HANGULATOS A GAME!!!!! szinte nem tudtam abbahagyni , hihetetlen jo mini gamek vannak benne!!!
amugy ott tartok hogy a pultos csajt kérdezem ki a niggerrel! előtte meg a gyilkossal kellett rohangálnom a bogarak elöl az irodában , isten volt!!!!
medium fokozatban kicsit begolyózott a szemem meg nem találtam a gombokat , a gyengébb idegzetű gamerek könnyű fokozatra állítsák a gamet!!
na megyek vissza játszani , ezt kötelező játszani!!!!
( még jó hogy holnap egy órám lesz az is délután ) -
#544 Kajáltatni nem kötelező, de még itatni se, de azért gondolom nem nehéz elfogadni, hogy ne alsógatyában menjen dolgozni. -
#543 az otlet nagyon tetszik, az viszont kevesbe h nekem kell kajaltatni pialtatni oltoztetni mint vmi simsben, jo oke h szerepe van a jatekban de akkoris -
#542 Ha már itt elakadsz akkor legjobb ha még most uninstallálod. Magadat megmented a frusztrációtól, minket meg a hülye kérdéseidtől. -
#541 HELP!
#535!!!!! -
#540 Gondolom Carla-ra gondolsz.
Pohár kellene...gondolom te se várod el, hogy kilöttyintse az asztalra és onnan nyalják fel... -
#539 Anna szobáján vagyok jön egy pasas egy üveg itallal
hogyan tovább?
semmit nem találok mit kéne :P -
#538 6.5-7 tisztán, ha egy szálon végigtolod -
#537 A kszolgáló nőt kikérdesztem, a vécében mit kell csinálni??? -
ShaiHulud #536 ESC es quit game. -
#535 Rögtön az elején az első rendőrös küldinél merre kell menni???
Mit kell csinálni? -
#534 Nincs neki saját topikja? -
#533 közben itt azért álljatok meg egy szóra:
http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1448&id=5459
bocsi ez offtopic,de tán örültök neki -
ShaiHulud #532 osszesen kb 7-10 ora jatekido. -
#531 kb hany ora jatekidore lehet szamitani?!
most tartok ott, hogy nyomoztam a Mosodaban, sok van meg hatra?
-
Spaceghost #530 Sikerült megoldanom a problémát. A Stardock Cursor XP progi zavart be neki. Ez a kis izé. Wááh. -
Gombocka #529 A játék végén lehet +200 bonusz pontot szerezni csak meg kell várni a credits lefutását teljesen. -
#528 Hogy csináltad, hogy utána sikerült Lucas szintjét majdnem maxra vinned? -
#527 SPOILER
3. emelet, fehér blokkból, magától kiveszi, csak ott nyomd rá... [ha mégsem a fehér akkor a fekete... de fehér lesz az, csak jól emléxem ;)] -
#526 Hangár SPOILER!
Egy van a hangár tulsó végén a repülőben (hazudni kell neki, akkor kimegy), egy van a felüljárón egy falnak támasztott vaslap mögött, az utolsó meg a ládák közé bújt (lehet látni, hogy az egyiknek le van feszegetve az oldala). -
#525 Én nem tudom, de nekem senkit sem sikerült kimenteni( a tesót kivéve persze). Előszörre azt a dagi kölköt találtam meg, de nem bírtam rávenni, hogy kijöjjön, erre Lucas kirohant, felgyulladt a hangár, pedig még az időcsík fele megvolt. Kihallgatós résznél még nem tartok, de most majdnem maxon vagyok -
#524 #516-os ra vki tudja a választ? -
#523 ***** SPOILER *****
Nézd meg a hátsó asztalnál az öreg könyvét, ott kiderül, majd az emeleten, hogy milyen 4 jegyű szám tartozik hozzá, utána lent az öreg asztalánál, hogy a szám szerint melyik emelet, milyen színű részlegénél található a könyv.
-
#522 melyik könyv kell az öregnek fiúk mert má nem tom amikor a könyvtárba van ? hol keressem merre fele ? :P -
#521 SG forum:
Legnépszerűbb témák:
1. A Pc-s játékoknak leáldozott
2. Fahrenheit
3. Battlefield 2
4. World of Warcraft
5. Győzike
6. Football Manager 2005
7. 18 Wheels of Steel: Convoy
8. AUTÓ mánia
9. Kamionok
10. Humoros és aranyos képek -
#520 bah, most ott szivok, ahol repkednek a targyak, es csak 1 eletem van :)
de akkor sem allitom easyre :) -
#519 dettó!! én is azon gondolkoztam hogy azért sikerült e mert aszittem könnyebb :) -
#518 Nemtom ti hogyvoltatok (vagytok) vele, de a The Storm -os rész szerintem kúrvára messze a legnehezebb rész volt eddig. Na bevallom azt le kellett húznom Easy-re - bár nemtudom tényleg könnyebb lett-e vagy csak psziho alapon használt