2159
-
#599 SPAM ON
"De én mindörökre maradok a PC irányításánál és nem csábulok el semmi korcs megoldások felé. Ámen."
TERRA LOL! Ezt a beszolast :D Jo van fiu gratulalok!
SPAM OFF -
#598 Elképzelem, hogy analógon meg mégeccerűbb mer csak tekergeted a joy-t.
De én mindörökre maradok a PC irányításánál és nem csábulok el semmi korcs megoldások felé. Ámen.
(SPOILERs)
Elkezdtem elölről és kipróbáltam egy-két dolgot.
Az elején mindent úgy hagytam ahogy volt és a hátsó ajtón át távoztam. Persze idegesen fizettem előtte. Tökjó mer nemis volt így a bejárat előtt vérfolt a havon!! A nyomozókkal nem néztem át Lucas asztalát, talán később még lesz következménye, Garrett azonban begyűjtötte a Shakespeare könyvritkaságot (óó hogy gebedne meg). Szerintem el fognak jutni Marcus-hoz is mert felhívtam az étteremből Lucassal. A kiccsajt nem mentettem ki a jégből és össze is balhéztam előtte idegesen Marcussal. Lucas most otthon ül idegesen a banki incidens után és gondoltam felmelegítem kicsit, hát letoltam a kis torkán húzóra pár deci whiskey-t. Szerencsétlen eléggé rossz passzban volt így mégjobban összetört és mosott kép mellett kivetette magát a 6.-ról -
Paranoia #597 Hi
A játék szuper!!!Csak ódákat tudnék zengeni rolla.
Az kicsit engem zavar,h mindig ugyanazt a ruhát veszik fel.
Vannak apróbb bibik,persze semmi se lehet tökéletes.
Én most ott tartok,h a "meghalt" mami Lmeséli a templomba,amit megigért nekem
Az irányitás,vagyis a fel,le jobbra,balra akcióknál,lehet ugye javitani.Tehát ha rossz gombot nyomsz ,akkor még gyorsan javíthac.
Nos rájottem,h ha ugy ritmikusan nyomogatod a gombokta,pl: jobbra,le,balra,fel 1xre a másik irányokkal /vagy ahogy kényelmes,csak mind a négy írányt nyomjad körbe/ akkor simán végig lehet így zongorázni az akciókat,közbe nyugodtan lehet nézni mi is történik.:)
Szal,ha valakinek problémát okoz a "mini akciió" akkor probálja ki. -
#596 Eleg nehez lehet vaze bill+mouse-al vaze. Analog rulez :D -
#595 Nincs . . . . nem lehet, hogy a kerítés/csatorna tetején zúgsz le? Mer ott másként kell az uccsót megfogni. Nem jobb-bal-negyedkör hanem fel-negyedkör. Én mindíg onnét zúgtam vissza ha figyelmetlen voltam.
(amúgy egérrel csináltam) -
#594 gyerekek nekem 1szerűen nemmegy normálisan ez a "mászó" mozgás a gamepaddal,állandoan lezugok....most ott tartok mikor Tiffany-hoz megy Lukás.....1szerúen sztem ez el lett tolva kicsit ez a "oldalra félkör felfele",mert nem igazán reagál rá (és egérrel se jobb)...másnál is van ez probléma??? -
#593 tessek nektek, kiszedtem a bonusbol, hatterkepnek jo lesz (felbontasa azert ekkora, mert ekkoran toltam a gamet :)
Fahrenheit kep -
#592 Nah, en is vegeztem a jatekkal!
SPOILER
Egy valamit sajnalok, a jatek eleje iszonyat jo volt, kezdve a gyilkossag utani elpakolassal, a lakasban oltozes, pakolas, stbvel, de ez a vegere olyan szinten csokkent, hogy a kozepetol kb a jatek csak a minijatekbol allt (amitol persze nem lehetett latni sokmindent), raadasul ez az ero ide-oda klikkelgetes mar szetcseszte az ujjaim :)
Bonuspontbol meg annyit ad, hogy mindent megvettem, megis maradt egy rakas.
A vegen kicsit pipa voltam, mert a legeslegutolso orult nyomogatos reszt elkuttam, es a bad endinget mutatta, majd mentett is magatol.
De szerencsere ujra lehet jatszani a chaptert, raadasul uj logikn alatt :)
Egyebkent hanyfele befejezes van?!
Osszessegeben jo kis 'jatek' volt. Ha a Shenmuehoz hasonloan megcsinaltak volna a kornyezetet is ugy, hogy te kolbaszolsz a varsoban, joval tobb ora jatekido, es meg durvabb game lett volna :) -
Kufii #591 Spoiler
Valaki kiprobalta az ta szituaciot hogy meghalasztja Marcust? :)
-
#590 De igen, nekem is ő ugrott be, legfőképpen az A.I c. film után ...
Hát ha lesz zsém, szerződtetem és ő fog játszani a (meglepetés) FAHRENHEIT c. filmemben. -
ShaiHulud #589 nem tudom volt e mar de amugy lucas arca nem tokre Jude Law-rol mintazott?:) -
#588 (SPOILER)
Őt énis jobban sajnáltam mint ahogy Lucas arcán látszott. Bár gyilkos, számkivetett, áldozat és halott. Neki sem lehetett az elmúlt 48 óra egy séta a parkban. -
Kufii #587 Faszert kellet
spoiler :)
Meghalasztani a baratnonket!! fel akaro meleszteni ot faszkivan. -
#586 köszi
idő közben rájöttem
király a gamma,ténleg a BEST kalandjáték ,amivel idáig játszottam
(remélem lesz folytatás!) -
#585 Ok, köszi! Nagy eltévedő-zseni vagyok meg hasonlók... -
#584 (SPOILER)
Amúgy mondja, hogy nem a fless kút után, hanem a redves metro kocsiban volt az aktus, szóval igen tartós az anyag a srácban! -
#583 Biztosan nem, de amikor bejöttem akkor kicsit körbe kurkásztam és marhára nem jegyeztem meg, hogy végül is hol találkoztam az ápolóval, meg nem is gondoltam hogy fontos lesz majd... -
#582 az oké amikor hallod hogy mit gondol a csaj, az persz hogy great, mert nagyjábó tudod mit válaszolj, de a bogaras akkor sem kóser -
ShaiHulud #581 omg nem mondod nem emlekszel ra hogy hogy mentel be:)
spoiler?!
mikor bemesz mondja hogy a masodik folyoson jobbra vagyis akkro a kifele ut : elindulsz elore majd kiersz a "keresztezodeshez" es ott balra mesz vegig a kijaratig:) -
ShaiHulud #580 amerre bejottel? nem olyan nehez az:D -
#579 Nem mondod... De csak egyenesen, vagy kell majd vmerre fordulni is? -
#578 Öööö ...... mivan? Spoiler? Ja hogy az ... jólvanna. Bocs.
Bár ez a merev dolog tény volt és nem spoiler, mégis a (SPOILER) halott nem kellett volna, tudom. -
Kufii #577 Kifele -
#576 Vazz... Emiatt kezdtem előről a játékot, hogy jobb mentális kondicióban legyek a kihallgatásnál, azért írhattátok volna, akkor is amikor kérdeztem... (#516)
Amúgy, a gyógypetykóban merre kell menekülni? (ez a rész idegesít, túl akarok lenni rajta) -
Kufii #575 Spoiler
Nincs elszurva meg bugsincs mindig ahanyszor greatelsz annyirszor hallod hogy mit gondol ott abba a szobaba teljesen megorulsz :)hogy a vegen kimenyjen wc-re majd te tudsz kutatni a szobaba ennyi. -
ShaiHulud #574 hat ugye a lenyeg hogy a nyomozasban haladj elore gyak ez a cel:) es azzal sikerul haladni ha minnel tobb bizonyitekot gyujtesz:) nem lucas a karid hanem mindenki:) -
#573 hihetetlen, ugyanazt írtuk :D -
#572 Hehe:D pont most írtam....tehát ha halucinálásos jelenet van, akkor hibázd el (ezt szerintem eltolták a készítők) -
#571 Ha a zsaru beszél, akkor nyerd meg a minijátékot, mert utána kiolvashatod a gondolatait. Ha csak ülsz és senki nem beszél, akkor nem szabad megnyerni. Gondolom a bogaras részeknél valami bug lehet. -
#570 Egyet nem értek, a kihallgatós résznél az irodában, amikor olyan minijáték van, hogy Lucas halucinál azokról a bogarakról, na ott nem fordítva kellett volna megcsinálni azt hogy ha sikerül a minijáték, akkor "elnézi" a bogarakat(tehát nem szarja össze magát), ha meg hibázunk, akkor ijed meg????
Logikátlan mert még ki is írja hogy great,miközben nem éppen az -
#569 kihalgatos részt az irodába ki hogy csinálta??
mindig megorulok bármiket válaszolok és bármennyire is Great vagyok a mini-game -be!!
(1ébként ott mi értelme a mini-game-nek?? lenyomom "GReat"-re erre jon a bogár és szivrohamot kapok)
-
#568 SPOILER
Már élőhalot. Jéghideg a teste, stb. Csak egy mászkáló, beszélő húsdarab. Egyetlen magyarázatnak azt tudnám elfogadni, hogy a Croma forrásnál újból "feltöltődött" életenergiával és utána volt az ominózus aktus. :-) -
ShaiHulud #567 igazad van amugy:) bar en direkt nem is olvasom addig a forumokat amig nem vittem vegig:) rossz tapasztalatok miatt:) -
#566 A spoiler nálad se ártana...ne lőjétek le a poénokat azoknak akik olvassák a fórumot. -
ShaiHulud #564 Spoiler!!! :)
hat nem ertitek ?:D kiderul hogy az egesz foldi "realitas" nem letezik ergo az hogy ujra"installalt" ferfitol lett gyereke, semmi kivetnivalot nem hagy maga utan ;) -
#563 A spoilert legközelebb rakd ki. -
#561 SPOILER!!!
[szin=white]Na meg még gyereket is csináltak (a végén szól, hogy Carla terhes, már ha a megfelelő befejezést hozod össze...). Vajon mi sül ki belőle? Hullajó-bébi? -
#560 Az Options/Language-ben, de csak a főmenüben lehet. -
#559 Egy baj van, hogy a mátrixos jelenetekből szinte semmit sem láttam, mivel a minigame-re kellett koncentrálni... Igazad volt abban, hogy jó lett volna egy vágott teljes mozi a végén. -
#558 SPILER!
En meg masik dolgot nem fogtam fol. Hogy a picsaba tudott a csaj belezugni a "halott" emberkebe par nap allat es meg szereti is? Megiscsak hallott nem? Azert ez nekem gusztustalannak tunik akkoris.