2159
-
#639 egyedi gém ilyen nemlesz több max a 2. része :P -
#638 Ezt a mondatot nem teljesen értem az az igazság! -
#637 Ja és még annyi hogy ez egydinek hat ilyen nem lesz még egy max a Fahrenheit 2. :D -
#636 Köszi! -
#635 Most voltam az irodámba vagy mimbe és nagyon komoly volt ahogy a big bogarak elöl figurázni kellett aztán feltünt a halott faszi is :D
Király!!!!!!!!!! -
#634 *** *** *** SPOILER *** *** ***
Mutatja a három helyet, ami a megoldáshoz vezet, lépcső alatt megvizsgálhatod, akkor látod az írót, lépcső feletti asztalnál megnézheted az íróhoz tartozó számot, kínai mögötti emelvényen lévő asztalon pedig a számhoz tartozó emeletet, utána pedig cím szerint ABC.
*** *** *** SPOILER *** *** *** -
#633 Nézd a hátam kalandgame.
ISTEN :D -
#632 Milyen stílusú a játék? -
#631 Semmi, semmi... Leírtad a véleményed, semmi baj. Csak végre a mostani mostoha időszakban kijön egy olyan játék ami valamire vélhető, félelmetesen kidolgozott, élvezetes, oszt lehetetlen kritikákkal illeted:)
"alapbol szarnak velem az ojan gamakat ahol akar tobb karaktert is iranyithacc" Ez sem baj, de itt ez más:) Mekkor már hogy ugy bünözöl hogy utána magad göngyölited fel:) Ne legyél öregember, legyél vevő az újra:D -
#630 spoiler gyanus
a könyvtárban szenvedek. nem talalom sehol a konyvet, probaltam az elso emeleten a zoldnel mint william probaltam keknel mint shakespeare de egyik sem:/ -
toza #629 ezt most mijer? -
#628 Hi
Van felirat a játékban? Nehéz az angolja vagy meg lehet érteni? -
#627 most tartok a templomba
elég fordulatos lett
meg a reflex feladat most húzosabb 1 élettel :) -
#626 Nah, végigvittem én is az egyik befejezéssel, ez vmi óriásian jó játék!
Marhára sajnálom, hogy ilyen rövid volt, az a tipikus hiányérzetem van, mint a jó könyvek után, hogy dejó lenne, ha folytatódna még...
És sajnos egyhamar nemhiszem, hogy várhatunk vmi hasonlót/folytatást a készítőktől, ez is jó sokáig készült... :( -
#625 akos987: Amugy meg az a szerencse hogy még véletlenül sem kell ehhez cue fájl.
-
#624 Na, akkor írónak a DVD/CD-íród helyett válaszd ki az "Image Recorder"-t, kezdj 1 új DVD profilt, jelöld ki a kitömörített Fahrenheit file-jait és könyvtárjait és "Copy to compilation"-t válaszd. Után írd ki 1 tetszőleges ".nrg" vagy ".iso" file-ba, ennyi. Ha még mindig nem megy, akkor gondolom van Nero topic, ott megkérdezheted vagy priviben. Na ennyi off elég volt itt... -
akos987 #623 ne izélj engem nagyon idegesít ez:D:D:D:D:D
-
akos987 #622 van
-
#621 Direkt csinálod?Ha igen fejzd be de gyorsan!!! Ha nem akkor add el a géped :D -
#620 Nero-d van? -
akos987 #619 hogy kell kiírni?? légyszí magyarázd már el!! -
#618 Tömörítsd ki és aztán írd ki virtuális-íróval .iso-ba. -
#617 Tudom, közben és is rájöttem, mikor kilockolgattam a bonus cuccokat, de azért nem mindegyik van benne, pl. az amikor verekszik az Oracle-vel a tetőn, az nincs ott. -
akos987 #616 de én daemonnal nem tudom bevenni azt. mert nincs cue fájlja
-
#615 akkor csomagold ki -
akos987 #614 de nekem nem isoba van hanem csak letömörített változatba:D
-
#613 a tetrisbe a tdf fájlt, a daemon-ba pedig az iso-t -
akos987 #612 Sziasztok!!! VAlaki segítsen már a Fahrenheitet elindítani az addig oké hogy a játék könyvtárába kell a tetrist meg a tdf filet raknom be is moutolom csakhogy a despkotról indítanám a játékot és még mindig a dvd-t kéri. Próbáltam úgy is hogy újraindítom a gépet de nem megy úgy sem!! Plesae segítsetek! -
#611 Te egy igazi kalandjáték szakértö vagy, ugye? -
#610 A tutorialban pont arra. Elkezdesz játszani hamar rájössz... -
#609 "Egy baj van, hogy a mátrixos jelenetekből szinte semmit sem láttam, mivel a minigame-re kellett koncentrálni... Igazad volt abban, hogy jó lett volna egy vágott teljes mozi a végén."
Bonus menüben meg tudod ezeket a jeleneteket nézni játék nélkül. -
#608 a fene tudja, nem kell használni egyeltalán.... :D -
#607 Azok a színes "irányok" mire jók?
A tutoriálban elugrottam a kocsi elől vele, de azon kívül? -
toza #606 ugylatom elneszek elso aki fikaz...:D valaoban csodalatos jatek es shenmue szintyere hozva jobban utott volna...
de mar elejen elrontas h tobb karakter borebe bujsz bele..meg nagyobb szomorusag h te mint jatekos tudod h mi meg hogy tortent de jatekban megis huje korlatok vannak es nem logikusan mindenki mast es mast vesz eszre pl bunteny hejszinen es ez engem cseppet idegesitett h ha pl nem akarok vkivel vegig jaccani minden lehetoseget akkor nekejjen mar h valoban elorebb jussak..erdekes az is h nemtom mejik valosagban nem lehet vkivel akarhanyszor beszelni..pl csoves a sikatorban..siman oda megyek belerugok kettot h ugyna beszejjen mar..dehat ez a lehetoseg nem volt benne...meg hasonlok
lehet h az a baj h alapbol szarnak velem az ojan gamakat ahol akar tobb karaktert is iranyithacc..igazabol mexpejn 2 is gaz volt igy..sok mas kozt. mert h en uvelem elveszti a "realitasat"..de az alapok nyilvan remekul ki vannak talava..de igazabol 3d sre megcsinalt monkeyisland sorozat,the dig,broken svvord,stb kaland jatekokra hasonlit..persze azzal a kivetellel h ott mindenkeppen megkellett csinalni mindent h tovabb juthass....
de azert jo a grafikaja..es teccik meg h egyaltalan nem buzissan fut a fekete srac...igazabol de... -
Paranoia #605 :) ez inkább olyan mortál kombatos....deszkás,vas meg ilyesmi,törős.azis "kellemetlen" volt...:) -
#604 A szines reflexxel nem volt gond, csak a pumpalassal :) mert azt rohadt gyorsan kellett sokx.
Bournoutban azert nem kell igy pumpalni :)) -
#603 Nem nem. Amikor a szines reflex cucc volt. Amikor meg pumpalni kell akkor L es R triggerekt kell nyomogatni de az nem gond mert aki jaccot Burnout-ot az mar hozza van szokva a strapahoz :D -
#602 mikor az erocsikot kellett felpumpalni? -
#601 A "korcs" analogon csak billenteni kellet kenyelmesen :D -
#600 Szvsz egerrel gyerekjatek volt az iranyitas (a felkoros, meg minden).
Meg a szines gomnyomgatassal is elvoltam, de ez a kva gyorsan ket gomb nyomogatasa igen genya volt neha, az ujjaim lekoptak :)))